Kursavslut och löpning!

Hej! Idag har jag varit i skolan på förmiddagen, kursavslutning på första kursen. Kändes ju lite onödigt eftersom vi bara åkte dit för att skriva en utvärdering om vad vi tyckte om kursen och så, kan dom väl lägga ut på datorn så man slipper åka dit känner jag ;) Men nu är jag i alla fall ledig till på måndag då nästa kurs börjar, får se hur det kommer bli men kursen låter rolig i alla fall eftersom det handlar om biologi och naturvetenskap :)

Har nyss varit ute och sprungit en kortrunda, skönt! Nu ska jag börja med maten så den är klar tills sarah kommer hem från sin träning med sin mor ;) Morotspannkaka blir det idag :) Idol blir det senare också, toppen det! :)

Imorgon ska jag iväg och äta lunch hos morfar och mormor, blir trevligt :) Sen får vi se vad jag hittar på för skoj ;) Men ska som sagt börja med maten nu! Ha en bra kväll! :)

Fredagsmys :)

Usch vad tråkigt jag har, känns som att tiden sniglar sig fram verkligen! Väntar på att dom ska smsa att mitt paket med min lampa som jag beställt kommit till posten så jag kan åka och hämta det ;D Sen ska jag hämta bror på centralen i gävle kvart i tre eftersom hans tåg kommer då logiskt nog ;) Sen blir det mat med familjen ikväll och sen hem och se på idoool med sarah, kommer bli en toppenfredag det här! :) Sen lämnar ju sarah mig en vecka för att hon ska åka utomlands, fatta man ju ;) Ett evigt flängande utomlands för henne i år! ;) Så får väl klara mig själv här hemma med katterna då ;) Annars i helgen så är det match imorgon i årsunda, mot brynäs som jag hoppas vi vinner emot, i så fall har vi ju tre vinster på rad t o m! Helt otroligt! ;)

Härligt höstväder ute idag annars, soligt och skönt :) Nej om man skulle ta och laga nån form av mat, ska bara orka röra mig först, kan vara nog så jobbigt bara det ;)
Ha en bra fredag! :)

Skön seger!! :D

Åh vad härligt att vända underläge 3-0 till seger 3-4, känns helt underbart!! :D Ska njuta av det ett tag nu och äta lite mat tänkte jag ;) Blir potatis och prinskorv med spenat, mums! :) Sen ska jag åka iväg till mamma och pappa och umgås med familjen tills emil åker hem ikväll :) Sen vet jag inte vad som händer efter det :) Behöver ju inte sova tidigt i alla fall eftersom det är eftermiddag i skolan imorgon, skönt! Fast ändå är det skönt att gå förmiddag när man får gå hem mycket tidigare men ;)
Håller på och bli sjuk också, segt. Därför gick det hemskt trögt för mig på matchen idag men vad gör det när vi ändå vann :D Får hoppas att jag slipper ha feber när jag ska till skolan imorgon i alla fall :)

Nej nu är jag hungrig, segt det går att koka potatis dåååå! ;) Jaja ha en bra söndag! :)


Matchmatchmatch :)

Hej! :) Idag är det dags för fotbollsmatch igen, mot ifk gävle 2 i årsunda, hemmamatch alltså :)
Den blev inställd i söndags så vi ska spela den ikväll istället nu. Hoppas vi spelar så pass bra att vi åtminstone tar med oss en poäng! Vi har i alla fall chansen att göra det :) Annars så vet jag väl inte om jag ska göra så mycket annat idag. Kanske börja med värdegrundsuppgiften till skolan, får se om orken infinner sig ;) Beror i och för sig på om jag fått min läroplansbok än som jag beställt eftersom jag behöver den till uppgiften ;)
Igår var jag i skolan, heldag, rätt rolig dag på eftermiddagen i alla fall när vi fick leka lite och ha roligt ;)
Ledig nu till på måndag, SKÖÖNT! Sen var jag hemma hos mamma och pappa igårkväll också och såg på deckare :) Ska dit i helgen också eftersom emil kommer hem då :) Blir en kanonhelg! :)

Nej nu ska jag gå och göra frukost, är riktigt hungrig! Ha en bra torsdag! :)

Det var den helgen det :)

Heej! :) Matchen vi skulle spelat imorse blev inställd, lite tråkigt:( Men vi får spela den senare i veckan istället lät det som så vi får se då när det kan tänkas bli :)
Har idag varit hemma hos familjen som jag även var igår, hade beställt rabarberpaj till fika av mamma, jättegott! ;) Sen på kvällen skjutsade vi iväg emil till gävle central för han skulle tillbaka till uppsala.
Imorgon har jag skola också. Heldag då 09.15-15.45, förhoppningsvis går dagen snabbt, men det tvivlar jag på eftersom vi ska prata om barnkonventionen och läroplanerna hela dagen. Låter ju inte sådär jätteskoj ändå ;)
Går i alla fall bara två dagar i skolan denna vecka så det är ju rätt skönt, nästa vecka ändå också förresten, bra att börja lugnt, haha ;) Sen får vi väl uppgifter men ändå skönare att sitta och jobba med dom hemma än att behöva sitta på föreläsningar hela dagarna, tycker jag då ;)

Nej nu ska jag väl se lite på tv innan det är dags att lägga sig. Godnatt! :)

Sämsta matchen

Godmorgon! :) Vaknade redan kl 09 imorse, fattar inte varför och kunde inte somna om heller så det var väl lika bra att kliva upp :) Idag kommer emil hem ifrån uppsala, var längesen jag träffade honom nu så det blir en helg med familjen den här helgen! :) Vi ska grilla ikväll och till imorgon har jag beställt rabarberpaj, haha ;)
Match imorgon också kl 11 mot ifk gävle 2. Den matchen borde vi kunna ta poäng i åtminstone tycker jag!
Sverige hade ju match igår också, mot ungern, em-kval. Förlorade gjorde dom och helt bedrövliga var dom. Släpper in ett mål i 90:e minuten och låter spelaren stå helt fri i straffområdet, ska ju vara omöjligt tycker man. Sur var jag i alla fall! Men det finns ju ändå en rätt stor chans att bli bästa tvåa men då gäller det ju att vi inte spelar så här dåligt resten av matcherna. Måste ju vinna mot finland! Holland kan vi ju glömma men finland ska vi ta i alla fall!  Jaja nog om det :)

Hittade en del grejjer i valbo igår också :) Köpte ett par höstskor, en skinnjacka, en skjorta, en tröja, en väska, en kofta och sen var det säkert nått mer som jag glömt nu men fina saker var det i alla fall! :) Nu åker resten av mina csn-pengar in på sparkontot! :) 
Kul att moses kissade utanför skitlådan nyss då så man fick skrubba, suuckk ;) Eftersom en viss sarah inte bytte den igår när hon sa att hon skulle, hrmf! ;) Moses är ju en kräsen liten katt och är skitlådan bara lite för skitig så duger det inte åt honom inte, nej då är det bättre att demonstrativt kissa utanför tycker han ;)
Men nu har jag bytt åt dom i alla fall så nu kan han väl ändå inte klaga ;D

Nej nu ska jag ta och hitta på nått att göra, har tråkigt! Ha en bra lördag! :)

Shoppingdag! :)

Heej! :) Fredag idag, älskar fredagar! :) Ska alldeles strax iväg med sarah till valbo för att shoppa loss lite! ;) Pengarna från csn rullade in för mig idag så nu blir det shopping shopping hela dan ;D
Skönt med vilodag från fotbollen också, man är allt bra mör i benen!
Väntar bara på att sarah ska bli klar nångång, hon som gick upp före mig t o m ;) Segmopp! ;)
Hoppas det finns många fina höstkläder ute nu!
Ikväll är det ju em-kvalmatch sverige-ungern också på tv som jag säkert kommer titta på :) Vi borde vinna den matchen tycker jag, eller i alla fall så är det ju nödvändigt eftersom dom ligger närmast nedanför oss i tabellen.
Så vi får se ;) Dom ska väl tjata tusen år om hur bra och viktig zlatan är för landslaget först (fast han inte alls är det utan bara i sitt klubblag) . Är liiiite trött på hans uppförstoring faktiskt. Menmen ;)

Nej nu ska vi iväg snart :) Ha en bra fredag! :) 


Städning.

Puh, har precis städat hela lägenheten! Jobbigt men välbehövligt kan jag säga! Var katthår lite överallt, dom hårar ju så jävligt dom små hårbollarna ;) Nu är det fint i alla fall och man kan andas igen utan att andas in en stor katthårstuss i näsan ;) Överdrev väl kanske lite nu men ;) Ikväll är det fotbollsträning som gäller, börjar bli lite seg i benen nu efter all fotboll denna vecka. Match igår också som vi förlorade med 5-1, tycker inte jag behöver säga nått mer om det eftersom det sög. Gick inte bra för mig själv heller, orkade ju inte springa, måste vara nått fel på mig, brukar ALLTID orka en hel match. Gör ju att man blir rätt förbannad på sig själv när det blir så.
Menmen ny match på söndag nu och då har vi chans att t o m vinna! :)

Annars njuter jag just nu av att vara ledig, tills nu när jag precis tittade ut och ser att det spöregnar. Måste det göra det bara för att man ska spela fotboll? Less jag blir. Kan väl regna andra dagar än dom tycker jag ;)
Nä nu ska jag sluta gnälla och kika lite på friidrotts-vm, se om det händer nått kul. Ha en bra torsdag! :)

RSS 2.0