Nu är det adveeeent!:D

Hejhej:) Idag så har jag och Sarah städat och gjort fint!:) Vi har även satt upp adventsljusstakar, julstjärna och lite sånt nu lagom till advent:D Jättefint tycker jag att det är i alla fall!:D Nedräkning till julafton börjar nu då:D

Har varit hemma hos familjen idag också:) Först var pappa och jag och köpte en gran som dom ska ha på altanen:) Fint:) Dom höll också på att adventspynta idag:) Mysigt:) Såg på Idol idag förstås;) Erik ägde ju skiten ur alla! Herregud! Var rätt person som fick lämna tyckte jag i alla fall:) Nästa gång hoppas jag på att Calle åker så blir det dom två jag hela tiden velat ha i final;)

Är hemma nu och ser på tv och har tänt ljus och myst till det lite:) Ska väl lägga mig sen:) Imorn är det 20-årsfest för Ida!;) Wiho!;)

Jag ÄR produktiv!:D

Hejhej:) Idag har jag inte gjort ett skit som är vettigt faktiskt!:) Lika glad är jag för det men gladast är nog räven, kanske:) Vaknade vid tolv kanske och gick upp då och duschade och så. Sen har jag hunnit med att sett på tv, ätit och suttit vid datorn;) Väldigt produktivt känner jag ändå;) Ja vad ska jag göra nu om dagarna när jag spelat ut Batman flera ggr och även spelat ut Prince of Persia flera ggr? Hmm får klura på det där...

Ikväll så ska jag pallra mig iväg till jobbet idag igen för 444:e gången i rad känns det som;) Men så är det ju inte om man ska vara petnoga;) Egentligen är jag rätt lat men det försöker jag inte låtsas om;) Känns bäst så och det är väl helt rätt av mig känner jag faktiskt;) Längtar till fredag då jag är ledig fram tills måndag:) Älskar att ha en hel helg ledig:D


Snart är det jul btw, längtar!:D Bästa dagen på året!

Lasse stoppade ner tassen i mitt mjölkglas. Mjölken skvätte ner över soffan, mig och honom själv. Jag blev lätt irriterad på kattskrället men ändå så är han ju så söt så jag förlät honom ganska fort och nu ligger han och sover bredvid mig;)

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting vettigt tills jag ska åka iväg och jobba! Ha en bra dag!:)

Äntligen hemma!

Hejhej:) Kom hem från jobbet för en timme sen ungefär:) Så skönt att få komma hem efter en heldags jobb! Var riktigt trött imorse när jag vaknade;) Skjutsade mamma och hennes körkompisar igårnatt så kom inte i säng förrän typ halv två eller nått sånt;) Men det gick ju det med:)

Nu har jag och Sarah nyss ätit potatiskroketter och chicken kebab:) Ser lite på vem kan slå filip och fredrik nu men ska snart slå över till parlamentet för robert g är med idag såg jag;) Äger kanske!;)

Imorgon så är det dags för domedagen! Jag ska gå till sjukhuset och ta den där jävla svinsprutan. Egentligen vill jag inte men Sarah blir sur på mig om jag låter bli så jag gör väl det ändå då för alla andras skull;)

Nu ska jag återgå till tvn:) Hejs.

Jag och dampbarnen (troligtvis inte dom) ska sova nu:)

Sällan jag sitter uppe till efter två om nätterna;) Varför gör jag det egentligen? Man sover bara längre dagen efter och blir segare;) Men va fan det är ju tråkigt att sova och det går typ inte före klockan tolv, haha;)
Sitter och ser lite på tv nu med två dampande katter i närheten som nyss har sovit i två timmar och nu vaknat...;) Ingen bra kombination alltså!;) Sarah är ute på vift så det är bara vi tre ikväll. Kan vara jobbigt att vara ensam med dom där  två dampbarnen ibland;)
Ska snart ta och lägga mig i alla fall och kanske läsa lite bok:) Är inte så trött nu ändå känner jag så vill inte sova. Men man brukar ju bli trött av att läsa en bok för det är ju så enormt tråkigt så jag kör nog på det;)

Imorgon så är det dags att tvätta igen. Sen så är det ju faktiskt också idol vilket jag ser fram emot som alltid;) Erik kommer nog äga;) Brukar vara så;) Han och Tove:)

Sängen nu! Godnatt:)

Jag vill ha vinter NU!

Nu har jag gjort om min design en aning:) Man måste ju skaffa sig lite vinterkänsla när snön aldrig kommer!! Men nu jag gjort det så vintrigt och fint så MÅSTE ju snön komma, eller hur?;)

Sarah kom hem nyss här och nu ser hon på Unga mödrar tydligen;) Värdelöst skit det där;) Ja jag skulle egentligen bara tala om att jag gjort en ny design så mer än så har jag inte, haha;) Även fast det säkert skulle märkts ändå att jag gjort om men ändå;) Jaja nu babblar jag känner jag;) Nu blir det soffan och lite Batman när Sarah sett klart sitt program!:)

Fotboll ikväll!:D

Oj nu var det visst ett tag sen jag uppdaterade här. Beror väl mest på att jag inte har orkat och att jag inte har nått vettigt att skriva om egentligen;) Och lite att jag haft fullt upp med att spela Batman och jobba;)

Idag så är jag ledig, ledig, LEEEEDIIG!:D Ikväll är det dags för första träningen fotboll sen uppehållet i oktober:D Hur underbart är inte det?:D Taggar enormt mycket!:D Även fast det bara är inomhusträning som i vanliga fall brukar vara ganska tråkiga;) Inte samma sak att spela fotboll inomhus ju;)

Nu ska jag leta efter orken att gå och klä på mig och sen ska jag väl äta nån form av frukost kan jag tro:) Ha en bra dag!:)

Fotbollen kommer igång igen!:)

Hejhej:) Idag har varit en trevlig dag:) Har varit på fotbollsavslutning med bowling och pizzabuffé på Pizza place:) Jag kommer ihåg nu varför jag aldrig spelar bowling;) Jag suger nämligen!;) Vi var på det där nya stället. Har aldrig varit där förut så blev premiär idag:) Tycker dock att Jernvallens bowling är bättre. Maten var god men det är ju pizza alltid å andra sidan;) Sen pratade vi lite om träningar och så. Dom börjar nu igen på onsdag. Jobbarju dock då men får se hur jag gör. Det är ju bara inomhus och jag hatar inomhusträningar;) Men samtidigt var det ju väldigt längesen jag tränade nu så;) Jaja det visar sig hur det löser sig det där;)

Tidigare idag så har Sarah och jag tvättat hela dagen. Var ganska mycket att tvätta upp nu sen vi var i Stockholm;) Men nu så är det rent i alla fall så det är härligt!:)

Sitter och ser på Big brother nu på tv400, haha;) Härligt det med en massa gamla repriser;) Egentligen suger ju programmet men ändå dom är ju så korkade så det blir ju nästan kul ändå;) Ska väl lägga mig i sängen snart kanske och se nått kul om jag orkar:) Ja det var allt. Godnatt:)


Hemma igen efter en helg hos Maandiee och Laajnii;)

Hej igen:) Har ju inte skrivit så mycket här nu på sistone men jag har ju varit och hälsat på Amanda och Lina i Stockholm med Sarah och Jessica sen i torsdags:) Har varit väldigt trevligt att få träffa dom små liven därborta:) Även om jag hatar själva staden Stockholm och alla jobbiga människor där som stressar fram som om det hängde på livet;) I fredags var vi på inspelningen av Parlamentet som visades igår. Dock så syntes vi inte i tv men det var väl lika bra det känner jag, haha!:) Men kul var det i alla fall, skrattade typ hela tiden:)

På lördagen så firade vi mig lite i efterskott så jag fck lite presnter av mina kära vänner:) Lars Winnerbäcks senaste album och Robert Gustafssons senaste samlings-dvd:) Äger kanske!:) Tacktack:D Sitter faktiskt och lyssnar på bästa Winnerbäck just nu!:) Och Amanda du får låtarna om du lägger in bilderna vi knäppte från kameran och skickar till mig;)

I söndags, eller igår då så åkte vi hem igen till underbara och lugna Sandviken!:) Så nu är man hemma igen med två dampkatter som springer omkring och river allt ungefär;) Men det är härligt det!:)

Idag är det jobb som väntar och sen så ska jag se fotbollsgalan!:)

Stockholm hela helgen låång!:)

Heej!:) Nu drar vi till Stockholm och blir borta till söndagkväll!:) Tagg på det!:) Blir ingen uppdatering framtill dess gissar jag starkt på;)

Btw det snöar!:D Lycka!<3

Julskum julskum hela daaan!:D

Idag vaknade jag typ runt halv tolv och gick då upp och gjorde mig klar för att åka till stan och fixa nya linser till mig eftersom det sista paret gick sönder igår och jag vägrar gå ut nånstans i glasögon;) Jag ska egentligen på synundersökning imorn så skulle ha köpt dom då men som sagt så kände jag att jag ville ha ett par idag med så fick med mig ett par hem och köper resten imorn när jag ska dit igen:) Sen hoppade vi in på Maxi för Sarah skulle köpa wii fit plus;) Vi köpte lite mat och så också:) Sen kom vi hem och städade lägenheten som nu är ren och fin:) Love it!:) Just ja glömde ju det viktigaste, köpte julskumsgodis också:D Helt underbart gott:D Sitter och äter det nu faktiskt;) Pepparkakor köpte vi även så nu börjar man få lite julkänsla;) Ska ladda in lite jullåtar på mobilen nu tänkte jag, haha;)

Imorn ska jag som sagt till synsam igen och sen ska jag jobba. Blir nog en helt fantastisk dag! Eller kanske inte ändå menmen man får se;)

Just ja vi åker ju till Stockholmsnart och hälsar på Amanda och Lina:) Från torsdag-söndag blir det som det lät som:) Trevligt, trevligt!:D Vi ska fira min födelsedag och festa lite och så:) Sen ska vi på inspelning av parlamentet på fredagen:) Får se om det är kul då:)

Nu blir det tv och julskum för hela slanten, eller ja i alla fall för den här slanten;D


Jobb och familjekväll:)

Kom nyss innanför dörren efter att ha varit hemma med familjen under kvällen:) Har jobbat hela dagen också så kom hem typ vid kvart över sex och stannade och åt paj med mor och far:) Höll på att hungra ihjäl dock innan vi kunde äta för mamma var på kören så hon kom inte hem förrän åtta:O Och jag hade inte ätit sen ett så då var det nästan ute med mig, haha;) Sen kom Emil också hem från sin innebandymatch i Hudiksvall:) Så vi såg Wallander-Prästen och sen Monty Python-meningen med livet;) Äger kanske ja;)

Nu kom jag hem nyss och sitter här och fördriver tid litegrann:) Ska nog snart sätta mig i soffan och se lite på Vänner tror jag:) Snart har jag plöjt igenom alla avsnitt;) Härligt det;) Nu ska jag bara ta mig för att föra över alla Thats 70's säsonger som ligger hemma på datorn hos mor och far;) Måste ju ta och titta igenom dom med;) Nog för att jag sett dom tusen ggr ungefär men ändå, det äger ju;)

Och just ja, det dök upp några stycken ungar som sa bus eller godis idag också hemma hos mamma och pappa men vi hade dock inget godis så det var ju tråkigt för oss;) Tror dom busade till det lite och knackade hårt på dörren då istället;) Nästa år när dom kommer och plingar på ska pappa klä sig svartklädd och sätta på sig en screammask och sen öppna dörren sa han. Blir nog intressant i så fall;)

Nej nu var det väl inget mer. Hejs.


RSS 2.0