Så mycket bättre

Hejhej! Har nyss vaknat typ och sitter och ser lite på tv just nu. Håller på att bli sjuk, har ont i halsen och känner mig trög i kroppen, hoppas på att febern håller sig borta! Igår var jag hemma hos mamma och pappa och umgicks med familjen, åt god mat och såg på Så mycket bättre typ :) Lena Philipsson är ju med! :D
Idag ska jag till mamma och pappa igen, trevligt :)
Imorn ska jag och Sarah till Valbo och kika på lite kläder, måste ha vinterskor! Sen blir det lite filmmys här hemma med Gino och nån bra film, kanon! :)

Äntligen åkte Linni ur Idol också förresten, var verkligen på tiden! Hon borde aldrig ens gått till final. Men nu är det som det ska vara i alla fall! :) Läste att Idol ska lägga ner till nästa år, lite synd tycker jag :( Är ju ändå roligt att se varje år, hör liksom till på nått vis ;) Jaja :)

Ha en bra söndag! :)

Onsdag

Hej! :) Idag är det onsdag och jag har precis tvättat klart för den här gången så nu är alla kläder rena och fina ;D
Har inte så mycket att göra just nu känner jag, har rätt tråkigt. Känns skönt i alla fall att vara klar med allt plugg, bara en gruppuppgift kvar nu på fredag, sen kan man ta det lugnt, gud så skönt! Känner mig riktigt effektiv som gjort klart allt en vecka innan det ska lämnas in men det kommer förmodligen inte hålla i sig resten av dom tre åren ;D Lite senare idag ska jag iväg till mamma och pappa och umgås lite :) Pappa måste lära mig hur man sätter på en cykel bakpå bilen, kan ju inte sånt jag, haha ;) Vi ska ha cykelutflykt med skolan imorn så måste ju släpa med cykeln till gävle. Vi ska tydligen cykla runt och titta på olika bergarter och mineraler. Vet inte om jag är så jättetaggad på det när det är kallt och grått ute dessutom. Menmen får se hur det blir :)

Har ju hunnit med att fylla år i dagarna också, i lördags faktiskt, så det firades med släkt och familj :) Nu är man ett år närmare pensionsåldern då ;) Blev bjuden på Church Street av Sarah också i måndags som en liten födelsedagspresent, jättegott var det! :)
Närmar sig Halloween också så har satt upp lite halloweenljus och sånt här hemma nu, så fint så, tycker det är mysigt med Halloween :) Ja det var väl ungefär allt jag orkar skriva för den här gången ;) Ha en bra dag! :)


Lekt modell ;)

Oj nu var det längesen man var här och uppdaterade! Har väl inte hänt nått utöver det vanliga heller egentligen, har haft fotbollsavslutning, gått i skolan och umgåtts med familj och vänner så som det brukar vara ;)
Idol kikade jag på i fredags och fattade verkligen inte hur linni inte kunde åka ut, helt obegripligt! Så sämst var hon.

Igår var jag på "prova på att vara modell" på folkets hus med sarah och jessica där dom har nån gratis prova på dag där man få vara modell och sen köpa korten om man vill :) Köpte några stycken som jag tyckte blev bra, man gör ju det där bara en gång i livet troligen så kan ju vara kul att ha! :) Roligt var det i alla fall! :)

Snart ska jag och sarah iväg till högbo och gå en promenad runt sjön och jag ska knäppa lite kort till en uppgift i skolan, fint väder fick vi också, tur! :) Vi tar med oss varm oboy och lite bullar också förstås ;)
Ha en bra söndag! :)

Här är två av bilderna från modelldagen! :)


RSS 2.0