VIIIIINST!:D:D

VI VANN MATCHEN IDAG!!:D:D Så viktigt och så skönt!:D Nu ska vi fan inte åka ur trean;) Då jävlar;)
Ikväll ska jag till mor och far och umgås lite:) Blir väl nån film säkert:) Trevligt:) Imorn så ska jag jobba. Kommer säkert gå segt men man får väl härda ut ändå:) Ska bli skönt när man slutar i alla fall:)

Ja det var väl typ allt. Ska gå och göra mat nu:) Ha en bra kväll:)

Förlust igen då men nästa match så jävlar!;)

Igår hade vi match mot Huge. Den förlorade vi med 3-0. Stod 1-0 fram tills det var knappt  tio minuter kvar och då ställde vi om till en offensiv uppställning så därför gjorde dom två snabba mål istället tyvärr;) Men bara att ladda om till nästa match för då är det Norrham och dom SKA vi slå!

Sitter och tittar på tv nu och har just skördat min farm på farmville, haha viktigt;) Trodde nästan allt hade dött när det skulle varit klart tio men jag inte gick upp förrän halv tolv men det levde fortfarande:D Lyckan är enorm!:O;) Haha!

Idag så har vi tvättid och på kvällen är det fotbollsträning som gäller:) Innan dess ska jag försöka hinna med att färga håret också:) Det blir nog till mörkbrunt skulle jag tro:) Brukar bli bäst så:)

Ha en bra dag:)

Nyinköpt dator:)

Idag har jag varit in till Valbo med Sarah för att titta lite:) Mest på en dator som jag skulle köpa för mitt presentkort;) Det var på 3000 så jag fick lägga till lite på det men det är ju rätt bra ändå tycker jag;) Köpte en som jag tycker är bra hittills i alla fall;) Tror den duger bra för mig;) Har installerat och lite så idag så nu börjar det ta sig;) Premiärskrivning i bloggen med den nu och allt;) Har varit en lugn dag idag:) Jag och Sarah har gjort tacopaj och sett lite på tv och film:) Mysigt det tycker jag verkligen:)

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig för jag ska ju upp och jobba imorn. Mindre taggad är jag väl kanske på det men hoppas det går snabbt och smärtfritt. Godnatt:) 

Nu ska den bort!

Nu har jag köpt hostmedicin för nu ska hostan bort som jag haft i nån månad. Är sjukt trött på den! Igår hade vi match förresten vilket inte gick så bra eftersom vi förlorade;) Menmen inte helt oväntat. Idag är det träning senare ikväll:) Kul:) Sen blir det att ta det lugnt hemma tror jag:) Är skönt det med:) Idag kommer ju Hanna hem från Turkiet så hon ska hämta Smilla sen;) Blir synd om dom då när dom måste skiljas från varann hon och Svea:O Men hoppas dom inte blir alltför lessna och att Svea inte skriker inatt som hon gjorde första natten här;)

Sitter och skördar på farmville för fullt nu;) Måste ju hålla koll på mina små plantor;) Sköter om Sarahs nu också när hon är borta hos sin mormor;) Haha;)

Illbattingar;)

Har nyss ätit potatis och fiskbullar;) Men varför ska man få äta ifred när man har två katter i närheten?;)



Success!

Idag har jag och Sarah varit på stan för Sarah skulle ha nya fotbollsskor och jag skulle köpa nässpray för min förkylning som aldrig går bort som jag haft i nån månad nu;) Jättekul;) Tror Sarah dessutom får damp på mig eftersom jag även hostar hela tiden;) Snart slår hon nog ihjäl mig, haha;)

Har jobbat idag också vilket gick bra:) Kom hem för en timme sen ungefär. Skyndade mig att göra mat då för jag hade inte ätit på hela dagen och herregud vad gott det var!:O;) Svea och Smilla har upptäckt att det finns nått som heter ketchup också som låg på min tallrik;) Dom började slicka lite på det;) Gott tydligen;) Och det är det ju;) Nu är dom på blommorna i fönstret så nu ska jag gå och dra bort dom därifrån tror jag innan dom välter dom;) Hejs.

Friidrotts-VM är i full gång

Ligger och latar mig i soffan  nu. Vi har varit och handlat lite tidigare:) Lite smått och gott;) Svea och Smilla ligger och gosar i soffan dom med, så sött så:) Ser lite smått på friidrotts-vm som ju börjat idag:) Skojigt:) Ingen rolig svensk med dock men finns ju andra roliga:) Ikväll så ska jag och Sarah äta spaghetti och köttfärssås för första gången sen vi flyttade;) Ska bli underbart gott!;) Sen ska vi se på Benjamin Button som vi hyrde häromdagen;) Får se om den är bra då:) Det blir trevligt tror jag bestämt:D

Nej om man skulle ta nått litet att äta, kom på att jag ju inte ätit lunch idag;) En macka eller två skulle ju inte sitta helt fel:) Ska gå och göra nått nu tror jag:) Hejs.


Det blir mörkare:)

Idag har jag varit och jobbat vilket gick bra:) Före dess så var jag bara hemma och såg en massa repriser på ensam mamma söker från förra året, haha;) Ny säsong börjar ju här i september:) Härligt det;) Nu så ser jag på paradise hotel danmark på tv och ska nog gå och lägga mig när det är slut:) Får se om Svea eller Smilla vill gosa lite innan jag lägger mig även om det är tveksamt;) Jaja godnatt:) Imorn väntar tvättning och jobb, tagga eller nått;)

Förresten så börjar det bli väldigt mörkt nu på kvällarna har jag märkt vilket väl betyder att det snart är slut på sommaren;) Därför längtar jag väldigt mycket till vintern nu;) Pappa tyckte jag var störd när jag sa det;) Men jag gör det ändå;) Nej godnatt sa jag ju ja, haha:)

Katter överallt;)

Har nyss kommit hem ifrån Sarahs stuga som vi varit i idag:) Vi skulle egentligen ha tvättat idag men det var så fint väder så vi bytte tid istället;) Det blir tvättning på fredag nu istället:) Blir nog asbra det tror jag;) Nu ligger Sarah och gosar med Svea medan Smilla som är Hannas katt springer omkring och inte vill gosa den lilla tönten;) Vi är kattvakt åt henne i en vecka nu när Hanna är och roar sig i Turkiet:) Svea och Smilla brottas hela tiden typ men nu verkar dom faktiskt ha lugnat ner sig en aning för stunden i alla fall;) Vi fick ju sova inatt åtminstone;)

Sitter och väntar på att mamma, pappa och Emil ska komma hit nu:) Pappa ska sätta upp lamporna vi köpt för sånt klarar vi inte själv för det var nått krångel med det hela;) Sen ska jag, Sarah och Jessica ut och äta pizza;) Ska sluta skriva nu för nu kom mamma:) Resten åker bil sen tydligen;) Hejs.

Lampor och klösträd;)

Hejhej:) Idag har jag och Sarah varit i Valbo och köpt lampor så vi får lite ljus härhemma och även ett klösträd till Svea;) Väldigt fint måste jag säga:) Har även varit och jobbat idag. Gick bra idag tycker jag. Nu är jag hemma och försöker hålla koll på Svea eftersom hon verkar ha all världens energi idag:O Gud vad hon far omkring;) Hon klämde sig nyss in mellan soffkuddarna som sitter som ryggstöd och själva stommen på soffan och försökte sen ta sig upp;) Såg lite kul ut men ut kom hon i alla fall;) Vad söt hon är lilla gumman!:)<3

Imorn så är det dags för fotbollsmatch:) Tagg på det:) Hoppas foten håller bara:) Nu ska jag se lite på tv och sen ska jag nog lägga mig:) Godnatt.

Go Lena!;)

Lena och Orup ägde!:D Så jävla bra!:D Måns var ju bra han med och snygg;) Men Lena och Orup ägde ju hela stället!;) Man måste ju bara älska Lena!;) Jag vill vara som henne när jag blir stor, haha;) Sarah och jag stod och sjöng för fulla muggar därframme såklart!;) Är hemma nu och ska strax gå och lägga mig:) Är trött som fan!:O Godnatt.

Lite bilder på sötnosen:D

Måste bara lägga ut lite bilder på Svea:D



Så söt:D

Svea är här;)

Nu har vi skaffat katt Sarah och jag;) Hur gullig som helst är hon!:) Svea heter hon;) Hon har dock mjauat hela natten så man har ju inte fått sovit men det blir väl bättre får jag hoppas;) Just nu är hon faktiskt tyst;) Hon försöker ta sig upp på soffan just nu men det verkar inte gå så himla bra ser jag;) Mina fötter är tydligen också intressanta för dom ska hon anfalla med sina klor minsann;)

Idag så ska jag städa medans Sarah jobbar hade jag tänkt och sen åka och handla en snabbis för det behövs;) Sen så ska vi på Lena&Orup i Högbo ikväll:) Ska bli jättekul!:) Så det ser ut att bli en trevlig dag idag:) Fint väder är det ju också:)
Ska gå och klä på mig och börja städa nu i alla fall så jag har det gjort:) Ha en bra dag!:)


Grottbjörn;)

Idag har jag legat ute och solat lite och Sarah tyckte jag skulle läsa Grottbjörnens folk eftersom hon påstår att den är bra;) Så jag har påbörjat den nu:) Det är över 500 sidor i den boken så det betyder att det kommer ta mig lååång tid att läsa ut den;) Speciellt som jag tycker det är så tråkigt att läsa böcker så jag inte orkar läsa mer än 20 sidor åt gången;)

Har även jobbat idag och kom hem runt tio. Stannade ett tag hos mor och far då och åt lite. Slapp ju göra nått själv då;)
Kom hem typ nyss och ser nu på 2½ men:) Ska nog sova rätt tidigt idag i alla fall för nu har jag varit uppe länge många nätter känns det som;)

Imorn blir det kanske bad om det blir fint väder och sen jobb igen. Tagg på det;) Hejs.


Lyckad kväll:)

Är hemma nu ifrån Sarahs stuga:) Vi festade ju där igår för att fira hennes 20-årsdag:) Sov över där gjorde vi med:) Jättetrevligt var det mestadels måste jag säga:D Lina var gullig också, hahaha;) Dock var det inte lika roligt när man vaknade imorse och var tvungen att städa undan allt men det hör väl till det med;) Är som sagt hemma nu i alla fall:) Vi har fotbollsmatch ikväll nämligen:) Tagg på det eller nått;) Kanske inte just idag faktiskt ändå men det ska nog gå bra ska vi se;) Valbo möter vi, borta:) Sju börjar den. Därför ska jag gå och göra mat nu till Sarah och mig:) Hon sitter och spelar sitt guitar hero som hon fick av oss igår;) Kommer väl inte att gå att slita henne ifrån det nu på ett tag kan jag tro;) Mat var det ja:) Ha en bra kväll.


Äntligen tillbaka!;)

Äntligen har datorn kommit tillbaka;) Funkar gör den också;) Var lite segt i början bara men nu så går det som smort:) Än så länge i alla fall;) Idag har jag varit ute och sprungit i Trebo med Sarah:) Väldigt hurtigt måste jag tycka faktiskt:) Speciellt som vi hade match igår och man var lite seg i kroppen idag;) Matchen gick btw inte så väldigt bra men det behöver man ju inte prata om;) Jag gjorde i alla fall ett mål, grattis till mig typ;)

Nu sitter jag i soffan och tittar på tv:) Sarah åkte just och jobbade som vanligt, haha;) Så jag får ta och hitta på nått skoj istället då:) Får se vad det kan bli:) Kanske trycker i en film eller så:) Kanske är nått bra på tv ikväll, vem vet:) Får undersöka saken:)

Imorn blir det i alla fall jobb. Mindre skoj men pengar är ju alltid behövligt:)

Det var allt:) Hejs.

RSS 2.0