Tur att man är härdad;)

Kom nyss hem från invigningen av göransson arena där jag ju jobbat i garderoben och insläppet hela dagen och kvällen;) Det har varit roligare än jag trodde faktiskt även fast det var lite tröttsamt mot slutet där och man bara ville gå hem;) Fick ju lyssna till alltihop gratis så det var ju ett plus;) Malena Ernman ägde ju givetvis med sin la voix;) Love it!;) Nu är man yr i huvudet efter alla människor man pratat med och sett under dagen kan jag lova;) Ska alldeles strax krypa in i sängen och sova tror jag:) Låter riktigt skönt!:) Är trött efter den långa dagen;) Har ju trots allt varit där sen halv tre idag till nyss;)

Imorn är det träning också btw!:) Kul:D Godnatt nu!:)

Invigning.

Vaknade nyss:) Det är jättefint väder ute ser jag, därför ska jag gå ut alldeles strax:) Ska klä på mig först bara, känns som det är en fördel trots allt;) Ikväll ska jag stå i garderoben på göranssonska arena invigningen. Vet inte om jag taggar till det så väldigt mycket ändå. Får bara hoppas det inte är speciellt många som har nått att hänga in när det är så här varmt ute så jag slipper ha nått att göra;)

Nej nu ska jag skynda mig ut så jag inte missar solen! Hejdå:)

Förlust och marängsviiiisscchhh;)

Har spelat match idag:) Mot Valbo FF 3. Vi förlorade med 4-1. Jag gjorde åtminstone målet, måste ju räknas som något;) Annars var det ju mest skit:) Sen efteråt åkte jag, Sarah, Amanda, Hanna och Jessica till donken och åt lite onyttigt;) Gott det;) Marängsviss bl a, eller marängsvisch som jag säger;) Har även skjutsat hem mamma som varit på köravslutningsfest på stan:) Skjutsade även hem Lotta som bor i Högbo och fick en hundring för det, tack sa jag;)

Nu ska jag strax gå och sätta mig och se glamour som jag spelat in och sen även big brother, har inget liv jag vet;)

En låt i brist på annat:)

Gick in nu för det blev kallt och molnigt ute:O Tänker i brist på annat bjuda på en väldigt bra låt!:) Love it;) Och som vanligt blir jag väl mobbad för min musiksmak av vissa personer som inte gillar den, haha;) Men det är sånt man får ta ibland;) Snart match i alla fall, tagga!:D

http://www.youtube.com/watch?v=3mg8mjI-uh0

Sol och värme:)

Äntligen börjar det bli lite varmt ute!:) Just nu är det 32.8 grader i solen ser jag, vilket betyder att jag om bara några minuter planerar att gå ut och sätta mig och äta frukost och läsa tidningen:) Får se om det står nått spännande i den då:) Tvivlar på det men ändå;)

Ikväll har vi fotbollsmatch mot Stensätra:) Jag taggar!:) Oddsen för att vi ska slå till med en vinst är nog dock inte så väldigt höga om man ska vara realistisk, men vi får kämpa på så bra vi kan i alla fall;) Klockan sju börjar den, hemma på norra ip:) Ska bli skoj!:)

Igår tillbringade jag min dag utomhus tillsammans med min bror som var ledig från skolan:) Skojigt, skojigt:) Sen så var jag iväg och jobbade en sväng vilket man ju måste ibland för att få lite pengar känner jag;) Annars har det väl inte hänt speciellt mycket på senare tid faktiskt:) Därför går jag ut och äter frukost nu:) Hejdå.

Tailored fit;)

Har varit i Valbo med Sarah, pappa och Emil:) Var trevligt:) Skulle köpa present åt pappa tills han fyller 50 den 2 juni;) Gammal han blir;) Han får en skjorta som jag och Emil köpt till honom tillsammans:) Blir fint det;) En tailored fit som tydligen var jättekul att säga märkte vi idag;) Osäker på stavningen dock;) Åt på ikea gjorde vi också:) Jag slog till på en kotlettrad med pommes frites och beasås:) Såsen var god och pommes fritsen:) Sen åkte vi hem och såg lite på tv jag och Sarah:) Nu har jag just skjutsat hem henne för hon ska ha kalas för sin far som fyller 50 han med i år;) Snart ska jag väl äta:) Ska grilla idag med familjen:) Blir trevligt:) Hungrig är jag också nu:O Hoppas det är klart snart:)

Fotbollsskorsjakt;)

Hej:) Idag började dagen med att jag vaknade ganska sent för jag var uppe sent inatt för att jag skjutsade hem mamma när hon kom hem från Stockholm. Hon var på nån opera där. Askungen tror jag den hette. Med Malena Ernman var det i alla fall:) Så hämtade henne ungefär halv två igår natt så kom inte hem förrän sent;) Då får man sova länge tycker jag;) Jag träffade Sarah idag också för första gången sen hon kom hem från Egypten och hon var orättvist brun!:O Här hemma får man då aldrig nån färg eftersom vädret inte tillåter att man solar verkar det som så kallt som det är ute nuförtiden:O Vi var i alla fall till Valbo och kollade på fotbollsskor:) Sarah behövde nya men hittade inga så hon blev lite sur;) Däremot hittade jag ett par som jag köpte;) Behövde nya jag med för dom är trasiga i fram så det var skönt att hitta ett par:)

Sen åkte vi hem för jag skulle iväg och jobba halv fem;) Gick ju det med och nu är jag hemma och tar det allmänt lugnt;) Är lite trött faktiskt så kanske går och lägger mig snart:) Får se hur jag gör:) Imorn är det i alla fall fotbollsträning!:D Kul!:D

Maaaaatchtagg!:D

Match ikväll mot ifk gävle 2:) Taggad!:) Bortamatch på brynäsvallen för den som bryr sig, haha;) Klockan sju börjar matchen:) Regnigt och tråkigt är det dock:O Menmen det är sånt man får ta när man ska spela fotboll;) Nu orkar jag inte skriva mer:) Ska skjutsa mamma snart också:) Ikväll kommer sötungen hem btw:D<3 Tror inte det här vädret är lika kul som det som var i Egypten dock, haha;)
 


Eurovision on;)

Hejsan:) Sitter och ser på eurovisionfinalen nu:) Låtarna har precis spelats klart och nu ska dom väl ha nån tråkig mellanakt i sju år innan dom redovisar röstningen. Jag kan ju tycka att det inte är några speciellt bra låtar med i år faktiskt. Men Sverige, Norge och Island tycker jag är bra:) Sen tycker jag nog att kanske Bosniens låt är lite småmysig, fast det är jag nog nästan ensam om också kan jag tänka mig;) Och även Azerbadjzan eller hur det stavas är rätt okej:) Sen hoppas jag att Frankrike kommer sist. Nog den sämsta låt jag hört på många veckor. Och Finlands låt orkade jag inte ens lyssna på för den var en sån där typisk E-type-låt och såna klarar jag fan inte av;)

Ska väl gå ut och titta igen nu kanske:) Får se om dom fått nån fart på röstningen nu eller om dom dragit igång nån dötrist mellanakt;) Dom har ju infört juryröster i år med, på tiden tycker jag! Kanske att det blir lite mer rättvist då än att alla grannländer ger varandra 12-poängare hela tiden och resultatet blir konstigt sen;) Jaja hejdå nu:)

Torsdag idag:)

Har gjort om min design igen:) Helt enkelt för att jag kände för det:) Annars idag så har jag inte gjort speciellt mycket, tittat på tv och gjort lite småsaker hemma bara. Om en halvtimme ska jag åka och jobba:( Inte direkt taggad men. Hade mycket hellre tränat fotboll ikväll men man kan ju inte få allt här i världen tyvärr;)
Ikväll är det ju andra kvalomgången i eurovision också. Jag hoppas ju att Norge går vidare eftersom jag tycker den låten är bäst av alla i år. Ja förutom Sveriges då;) Men missar det eftersom jag jobbar men det är sånt man får leva med;)

Förresten förlorade vi matchen i tisdags mot Valbo med 3-2:( Tråkig förlust eftersom dom gjorde sista målet när det var typ fem minuter kvar och deras första mål egentligen inte ens borde blivit mål eftersom bollen var över linjen med en halvmeter innan. Men det är inte alltid domarna är bra här i världen tyvärr. Men vi spelade i alla fall riktigt bra tycker jag och vi var faktiskt värda oavgjort. Sådeså.
Tränade igår gjorde jag också:) Var en ganska tråkig träning faktiskt men det är ju ändå fotboll och det är ju ändå underbart:D

Jaja nu ska jag titta lite på tv innan jag går iväg till bussen:) Hejdå.

Fotboll ikväll!:)

Äntligen är jag klar med städningen!:O Har hållit på i några timmar nu men nu är det äntligen klart;) Storstädning idag nämligen;) Nu ska jag ta igen mig tills matchen ikväll:D Klockan sju börjar den, hemmamatch mot Valbo:) Den här gången ska jag tamäfan göra mål också;) Har verkligen bestämt mig för att bollen ska i nu, så är det bara!;) Taggar som fan gör jag nu i alla fall!:D Sarah har ju åkt till Egypten nu också den lilla ormen;) Där är det nog väldigt varmt och skönt:O Annat än vad det är här hemma det:O Även fast det faktiskt inte regnar idag som det gjort dom senaste dagarna;) Hoppas värmen och solen är på väg nu i alla fall:) Tycker jag vore hemskt trevligt:)
Jaja nu får det räcka för den här gången:) Ska sätta på ett avsnitt That 70s show på datorn nu och vara allmänt lat;) Är jag värd tycker jag efter några timmars städande;)

En lördag:)

Hej:) Jag har jobbat nu i några dagar i streck så har itne orkat blogga faktiskt;) Har inte haft nått att skriva om heller så jag sket helt enkelt i det:) Ska inte skriva så långt direkt idag för ska åka och hämta Sarah nu för hon och jag ska umgås idag:D Blir sista gången innan hon åker iväg till Egypten den lilla pissmyran;) Haha;) Medans jag blir kvar här i regnet;) Jag kommer i alla fall sakna dig fastän det bara är en vecka;) Jag får spela fotboll för två då också, haha;) Ja när jag väl kan träna vill säga;) Jag måste ju jobba i dessa dagar:O

Jaja nu ska jag åka:D Ha en bra dag för det ska jag ha i alla fall!:D Hejdå:)

Bääärrryyy;)

Kom nyss hem från jobbet:) Fick ta bussen en halvtimme tidigare eftersom dom stängde ner en timme tidigare tydligen. Men fick fullt betalt så jag tackade och tog emot;) Annars har jag spenderat dagen med att gå och dra här hemma som vanligt, haha;) Lika roligt varje gång;) Därför har jag alltid så lite att berätta;) Nu ska jag gå och äta i alla fall för är dödshungrig! Åt en bärry tidigare idag, det var riktigt gott:) Var längesen jag åt det nu;) Köptes på Prix i Hofors;) Kan knappast bli mycket tattigare än så;) Nej nu ska jag faktiskt äta innan jag dör:O Hejdå:)

Bajs.

Åh vad sugigt trött jag blir på datorer ibland. Har publicerat mitt förra inlägg nu 37 ggr men den visar sig inte på bloggen. Suck. bara därför kommer det här göra det nu som var fullständigt irrelevant.


Dan för dan!;)

Hej:) Idag har jag inte gjort mycket samhällsnytta faktiskt. Har varit så tråkigt väder ute så det har blivit en innedag för mig idag. Har dammsugit hela huset i alla fall;) Sen så har jag typ suttit och tittat på tv och suttit vid datorn;) Så har väl egentligen inget att berätta. Man kan ju undra varför jag skrev från första början;)

Imorn är det seriepremiär i div 3!:D Jag är taggad till tusen!:D Ska bli så fruktansvärt roligt så det är inte klokt!:D Jag är hemskt nervös just nu faktiskt;) Men det är man alltid inför premiärerna;) Jag hoppas på att kunna stänka in nått mål i alla fall!:D Det är vad jag planerar åtminstone:D Hihi!:D

Älska fotboll!<3

Jävla idioter!

Fy fan vad less jag blir. Nu är jag så jävla förbannad så det finns fan inte! Usch och fy fan för folk. Nu ska jag gå och dammsuga bort min ilska. Vet vem jag ska låtsas att alla dammtussar är iaf...

Sugdag.

Gävletripp:)

Idag har jag varit i gävle med min familj och shoppat lite:) Eller det var tänkt så i alla fall, hade en massa saker jag behövde;) Kom hem med en bikini och inget mer;) Får leta vidare nån annan gång;) Har missat hela soldagen nu tyvärr men får ta igen det nästa soliga dag;) Letade efter ett par fotbollsskor också och hittade ett par som jag ville köpa bara för att dom hade samma färg som högbo;) Men dom kostade 2000 så jag hoppade det ändå;) Tog i alla fall en bild på dom för att visa hur söta dom var;) Och även på min bikini som jag köpte:)

Nu ska jag gå ut och ta igen lite förlorad utetid;) Så mycket jag hinner innan molnen kommer hitåt...:O

Min bikini, tyckte den var söt:)


Skitsnygga, eller hur Sarah?;)

RSS 2.0