Skitmatch.

Skitmatch. Nu ska jag se på tv med min bror:) Imorgon är det flyttdag som gäller!:D:D Längtar!:D

Nyckeluthämtning och match;D

Match ikväll!:D<3 Tagga!:D Klockan 19 på norra ip mot strömsbro:D  Har även hämtat ut nycklar till lägenheten idag!:D Sarah kunde inte följa med för hon jobbar och sliter en dag som denna;) Pappa fick följa med mig då istället;) Sen köpte vi en dammsugare också på öb, haha;) En grön fin en;) Blir asbra det;)

Nu ska jag trycka i mig nått att äta innan matchen:) Ha en bra kväll:)

Golfmästarna, ja!;)

Kom nyss hem från att ha spelat golf med fotbollslaget i trebo;) Vi delade in oss i sex lag med tre-fyra i varje och tävlade;) Mitt lag vann,viktigt värre;) Så nu har man ett paraply då, status på det;) Vi vann ett varsit sånt nämligen;) Efter golfandet fick vi tacobuffé vilket var asgott:D Var skithungrig efter att ha gått runt i nio hål i gassande sol;) Sen åkte jag, Sarah, Jennifer, Hanna och Jessica och badade i hedåsen en snabbis;) Inte för att jag badade men;) Sen efter lite krångel på maxi på hemvägen kom jag hem och här sitter jag nu;) Ska snart gå och dricka nått gott för är sjukt törstig känner jag:O

Tagga match imorn mot Strömsbro!:D Och tagga flytt på onsdag!:D

Tagg på mycket!:D

Idag har jag jobbat. Blä på det;) Lite tråkigt att sitta inomhus hela dagen när det är 35 grader i solen, ja;) Hemma nu i alla fall, hur skönt som helst!:) Ska se Poirot med min familj snart:) Och packa lite samtidigt tror jag också:) Tre dagar kvar nu!:D Tagg på det:D Ska hämta nycklarna på tisdag:) Spännande:D
Vad har jag mer att skriva då? Kommer inte på nått kul faktiskt;) Match på tisdag i alla fall:D Tagg på det med:D Mycket tagg är det nu faktiskt:D Imorn ska jag spela golf med fotbollen också;) På kul i trebo:) Får se hur bra det går;) Jag har inga större förhoppningar i alla fall;)

Nej nu får det vara nog:) Ha en trevlig kväll:)

Packning och högbocup.

Vaknade typ nyss och sitter nu och funderar på att gå ut och sola lite;) Får ju inte sola så mycket idag eftersom jag måste jobba på den där högbocupen. Så sjukt tråkigt. Orka stå och servera mat till några jävla skitungar i fyra timmar. Suck vad less jag blir. Från 15.30-20.00 även.

Ska nog börja packa lite idag också;) Vi flyttar ju trots allt på onsdag!:D Så det kanske är dags att börja tänka lite på att köra ner allt i lite kartonger;) Blir en storrensning av kläder med kan jag lova;) Typ hälften av dom använder jag inte eller kan inte ha;) Blir nog fint det där till slut;)

Nej nu ska jag ut i solen!:) Ha en trevlig dag!

Värme och glädje;)

Blir nog kanske inte så mycket skrivet här i veckan eftersom det ska bli så fint väder nu;) Vem orkar vara inne då liksom?;) Igår var jag i alla fall på stranden med Sarah och Jessica och solade och tom badade;) Dom som känner mig vet att det var lite otippat att jag faktiskt också badade;) Men det gjorde jag i alla fall:) Coolt av mig tycker jag;)
Sen efter det hade jag fotbollsmatch mot Årsunda som vi vann med 3-0!:) Väldigt viktigt och skoj!:D Nu ligger vi ju faktiskt tom sjua i tabellen av tio lag;) Inte helt dåligt ändå;)

Idag har jag också solat hela dagen:) Riktigt lökigt har det varit men det är ju trots allt trevligt med värme och sol!:) Snart har jag fotbollsträning:) Något säger mig att det kommer bli riktigt svettigt faktiskt:O Får se om jag överlever värmen;) Har med mig en 1.5-liters vattenflaska i alla fall;) Det kan nog behövas lite ändå;)

Nej nu ska jag strax cykla iväg:) Ha en trevlig kväll:)

Seg kväll men imorn är det dags för match!:D

Orkar inte skriva långt nu så det blir en kortis;) Idag hsr jag solat nu när solen äntligen fått för sig att dyka upp!:) Har fått lite färg i alla fall:) Sen har jag jobbat. Ord kan inte beskriva hur segt det var idag. Gud. Därför släpper vi det nu;)
När jag kom hem så åt jag lite och såg på glamour och lite idol;) Repriser från idol 2007 som dom nu börjat visa på tv400;) Nu så har jag lite tråkigt men ska snart gå och se på lite tv:) Sen blir det sova:) Imorn är det fotbollsmatch!:D Tagga!:D
Godnatt!

Midsommarfirande och lite annat:)

Jahapp här har jag inte skrivit på ett tag nu ser jag:) Dags nu då nu när jag blivit så duktig på att uppdatera på senare tid;) I fredags var det j midsommarafton:) Den spenderade jag i Sarahs stuga med henne och hennes släkt:) Det var väldigt trevligt måste jag säga!:) Lite kallt men inget regn i alla fall vilket ju får ses som positivt ändå:) Sen åkte jag och Sarah hem till henne och sov där:) Trevligt!:D Jag gick lite motvilligt med på att spela sims ett tag innan vi gick och la oss;) Jag kan ju säga att det inte direkt är mitt favoritspel i hela världen;) 

Sen på lördagen så låg vi ute i solen ett tag tills regnet kom då vi gick in och duschade och lite så innan vi skulle ut och äta:) Jessica skulle med och äta hon med så vi väntade på henne också innan vi gick ut:) Sarah tyckte vi skulle äta på pizza place och jag tyckte vi skulle äta på jensas eftersom jag inte gillar pizza place så vidare mycket;) Men givetvis blev det som Sarah ville;) Men det gick ju det med:) Åt kebabtallrik:) Vi åkte hem till Sarah sen och såg på pippi;) Sen dök Hanna upp också ett tag:) Åkte hem nånstans vid halv ett:) Jobbade ju idag så tänkte väl att jag kunde vara duktig och lägga mig lite tidigt för en gångs skull i alla fall;)

Idag har jag som sagt jobbat viket var hus segt som helst. Usch. Ska inte ens tala om hur sakta tiden gick:O Bläsch. Men pengar är ju alltid fint:D Kom hem nångång vid kvart över sju och gjorde iordning mat och såg på glamour;) Trevligt det;)

Nu ska jag gå och dricka nått gott och sen ska jag se på tv:) Hejs.

Trevlig midsommar!:)

Trevlig midsommar kan jag ju börja med att säga:) Som vanligt är det regn:) Det hör ju nästan till;) Ska bli fint nästa vecka säger dom i alla fall:) Hoppas det stämmer då;) Nu är jag hungrig så ska äta nått litet gott:) Mer har jag inte att skriva:) Ha en trevlig dag och kväll för det ska jag ha!:)

Dammsugning på högsta nivå;)

Har nyss dammsugit huset:) Känner mig väldigt duktig:) Nu så är jag väldigt hungrig så jag ska ta och göra lite mat hade jag tänkt:) Jag känner nästan för korv med bröd för det var ett tag sen jag åt det nu så det får det nog bli:) Går ju fort att göra också så det är ju perfekt;)

Taggar även matchen ikväll!:) Mot Stensätra på skogsvallen:) Klockan 19.00 tror jag den börjar:) Taggtagg:)
Några andra planer för dagen har jag inte:) Ska gå och vila upp mig nu inför matchen med mat och tv;) Haha;) Hejs.

Ett sött litet glas fick jag idag:)

Har spenderat min dag med att träna fotboll och sitta på donken i princip, haha;) Vilket liv det låter som att jag har;) Men cyklade ner till träningen som började halv sex i alla fall och sen hem och duschade efter den för att sen åka till donken med Sarah, Hanna och Jessica:) Köpte mig en plusmeny så jag kunde få ett sånt där sött litet glas man får nu;) Ett mörkgrönt ett fick jag;) Sött;) Sen åkte jag hem och såg på glamour och lite så med min bror;) Nu ska jag snart se lite mer på tv hade jag tänkt och sen ska jag nog sova ganska fort:) Är trött nämligen:O

Imorgon ska jag spela match mot Stensätra i div. 4:) Tagga!:) Ska bli grymt kul!:) Det var allt jag hade att säga:) Godnatt.

Nu närmar det sig!:D

Idag så har jag mest jobbat faktiskt. Har annars bara varit hemma och tagit det allmänt lugnt:) Så inget mer kul att berätta om dagen med andra ord;) Har nyss sett på glamour och lite sånt med min bror som jag tvingar kolla med mig så jag slipper sitta ensam, haha;)
Nu till gårdagen istället:) Jag var först till Valbo med Sarah och hennes syster:) Sarah och jag skulle köpa lite saker till flytten som ju börjar närma sig nu!:D Vi köpte köksknivar, en pastakastrull och en rosa vattenkanna, haha;) Viktigt värre;) På ikea givetvis, älska ikea!;)
Sen åkte vi hem till Sarah en stund innan matchen skulle börja på kvällen mot Hofors. Det var en viktigt match men vi förlorade den. Väldigt orättvist eftersom vi var bättre hela matchen. Menmen bara att ta nya tag då!:)

Nu tänker jag gå och se på big brother snart tänkte jag:) Haha;) Sen ska jag väl sova:) Imorgon är det träningsdags!:) Godnatt.

Helt slut i huvudet;)

Är helt slut nu känner jag;) Kom hem från jobbet för nån timme sen:) Riktigt skönt att få komma hem måste jag få säga! Kom ju hem från krogen typ tre inatt om inte senare tom och skulle upp och jobba sen;) Gick upp vid halv tio ungefär för jag ställde om klockan en halvtimme för jag inte orkade gå upp, haha;)  Sen åkte jag med tio-bussen till Hofors och då var det ju bara att sätta sig och jobba tills klockan blev halv sju. Riktigt seg dag var det idag!:O Helt sjukt. Men nu är jag som sagt äntligen hemma!:D

Krogen var rolig förresten igår:) Vi var hos Amanda innan också och förfestade lite;) Jag fick vara chaufför så jag var i nyktert tillstånd;) Tror inte dom klagade över att dom fick åka bil när det var så regnigt och kallt ute heller faktiskt;) Kom dit vid åtta kanske den kan ha varit:) Sen kom Sarah och Amanda på att dom ville ha brieost och kex så då fick man ju köra dom till affären så vi kunde köpa det;) Var riktigt gott det!:) Älskar brieost!:D Sen åkte vi till lobby och dansade allmänt;) Sen åkte vi till donken när krogen stängde och åt hamburgare;) Haha nyttigt värre;) Sen skyndade jag mig så gott jag kunde med att skjutsa hem dom och sen åka hem och sova innan jag skulle upp idag;) Men en trevlig lördag var det i alla fall så det var värt tröttheten idag ändå!:) Sova kan man ju göra i graven;)

Imorgon så är jag ledig för då har jag fotbollsmatch!:D Tagga som fan!:D Vi ska möta Hofors vilket är en väldigt viktig match eftersom dom ligger där i botten med oss;) Vilket betyder att vi typ måste vinna om vi inte vill åka ur trean;) Och det vill vi ju inte;) Träningen var inställd idag så jag missade ingen sån i alla fall:) Känns bra det tycker jag;) Det har ju regnat så sjukt mycket idag så det är ju inte konstigt att planen var ospelbar kände jag;)

Nej nu ska jag väl snart gå och se på Poirot när det börjar klockan nio. Sen hittar jag väl på nått:) Hejs.

Krogkväll:)

Har gjort mig iordning till fest ikväll nu:) Ska ut på lobby med Sarah, Amanda och Jessica:) Ska bli skojigt det:) Får se om det är nått kul folk idag då där:) Var nog fler igår har jag en känsla av;) Nej mer än så har jag väl inte att skriva. Skulle bara tala om det;) Haha:) Hejs.

Grattis bror!:D

Kan ju börja med att berätta om gårdagen:) Gick upp vid tio ungefär och gjorde mig iordning för att åka till Sarah:) Jag, Sarah, Lina, Hanna och faktiskt även min bror som följde med skulle iväg och titta på studenterna på kullen:) Amanda var där också men hon spelade med sin orkester så fint så hon poppade upp senare hon;) Det var smått kallt men dom fick ju i alla fall inget regn när dom stod däruppe som vi fick;) Det kom ju lite senare framåt eftermiddagen och kvällen;) Det var tamäfan hela ett år sen man själv stod där nu. Svårt att tänka sig faktiskt ändå;) Har gått så sjukt fort tiden:O Usch.
Sen klockan tre åkte jag iväg till jobbet för att jobba. Mindre kul;) Missade Jessicas studentfika då också, vilken diss av mig, moahahaha;) Men jag hörde att hon inte var så nykter så hon hade nog inte märkt nån skillnad, haha;)

Efter jobbet åkte jag hem till Lina där jag umgicks med henne, Sarah och Amanda:) Var trevligt det:) Dom spelade gin och rummy eller vad det heter;) Jag gillar inte kortspel så vidare mycket så jag fick vara i samma lag som Sarah som ett väldigt fint personligt stöd vilket jag förstås också var;) Vi vann ju tom;) Lycka på det;) Sen åkte vi hem och Sarah sov hos mig:) Alltid lika trevligt och kul!:) Hon åkte hem för en stund sen för hon skulle få fint besök hemma;) Och här är jag nu;)
Ska gå och se Glamour nu;) Ha en trevlig dag!:)

Vädret suger btw!

Och just ja min bror fyller 17 år idag, grattis på honom!;D


Töntcup.

Har spelat match idag:) Vi slapp regnet i alla fall:) Positivt!:) Men vi förlorade matchen tyvärr;) Inte helt oväntat kanske eftersom dom låg trea och vi ligger sist i tabellen;) 4-1 blev det till slut:) Målet gjort av mig faktiskt;) En applåd till det tycker jag;) Ska tydligen jobba med laget på högbocupen sista helgen i juni också. Fast jag jobbar då så jag kan inte på fredagen då jag fått tid att jobba där. Så jag måste krångla och byta och grejja. Eftersom man tydligen måste skaffa en ersättare ifall man inte kan. Hallå om man verkligen inte hittar nån då, vad gör man då? Suck vad trött jag blir ibland. Dessutom vill jag gå på Ockelbo marknad som också är den helgen. Blä på att jag inte kan det bara därför då..

Efter att jag kom hem så satte jag mig och tittade på Glamour och sen på Jorden runt med Timon och Pumba med min bror, haha;) Fint det tycker jag!:) Och nu så ska jag nog strax sova. Är faktiskt jättetrött:O Gick ju upp så tidigt idag och ska upp tidigt imorn med;) Eller ja om man tycker tio är tidigt, vilket jag gör;) Godnatt:)

Regn och kyla är väl alltid typiskt det.

Idag är det väl ändå för jävligt tråkigt väder? Har varit på stan idag och fixat lite och det spöregnade när jag åkte dit. Jag gillar inte regn, speciellt som det finns risk att matchen blir inställd ikväll då eftersom planen blir förstörd:O Men nu har det inte regnat på några timmar så förhoppningsvis så är det fortfarande match ikväll som gäller!:) Jag är dundertaggad!:D Hade tänkt stänka in ett mål eller två;)

Har sett på Pongo & de 101 dalmatinerna idag också med min bror, haha;) Var längesen man såg den;) Eller ja nu är det ju inte längesen men innan var det längesen;) Haha!:)
Nej det var väl allt tror jag. Ska fortsätta tagga match nu mot Sätra ikväll:) Ha en bra kväll!:)


Jag tänkte försöka mig på en lista:)

Nu var det väl ändå längesen jag svarade på en gammal hederlig lista;) Så därför kommer en här:)

Namn: Caroline Olsson:)
Född i: I Sandviken:)
Utmärkande drag: Jag vet inte om jag har några faktiskt. Nej kommer inte på nått i alla fall:) Skulle väl kanske vara mitt födelsemärke på halsen då:) Det ser lite annorlunda ut än andra födelsemärken kan jag tycka;) Annars vet jag inget;)
Sällskapsspel du gillar att spela: Frågespel:)
Om du fick välja fritt, vilken utsikt skulle du vilja ha från ditt sovrum: Skulle väl kunna tänka mig att ha utsikt över en sjö:) Annars är jag nöjd som jag har det nu med, att ha utsikt över trädgården bara;) Är inte så kräsen på det viset:)
Vad använder du för parfym: Kate Moss.
Vad har du på dig när du sover: Det varierar. Pyjamas oftast.
Vilka egenskaper gillar du med din mamma: Att hon bryr sig och alltid ställer upp t ex:)
Vilka egenskaper gillar du med din pappa: Att han inte tänker negativt utan accepterar att han inte kan göra nått åt vissa saker och då släpper han det istället för att älta det och att han är ganska rolig;) Sen så är han såklart mycket annat med men;)
Vilka egenskaper har du ärvt efter dina föräldrar: Mammas temperament och pappas humor;)
Om du satt i en dödscell och fick välja en sista måltid, vad skulle den bestå av: Det skulle nog vara en blandning av allt möjligt, lite pizza, lite tacos, lite leverbiff och lite pasta;) Och en mjölkförpackning!;)
Om du fick välja vilket kön du skulle födas som, vilket skulle du välja? Motivera: Tjej lätt!:O Gud vad tråkigt det måste vara att vara kille. Dom har ju inget att välja på när det gäller kläder eller utseende typ, haha;)
Om du fick döpa om dig själv vad skulle du vilja heta: Skulle bara kännas konstigt med nått annat namn nu så hade tagit samma;)
Om ditt liv var en film, vilken skulle det vara och varför: Mina jag & Irene;) Klura på varför;) Några borde komma på varför i alla fall;)
Om ditt liv var en film, vilket betyg tror du den skulle få: Maxpoäng såklart!;)
Om du fick fråga vad du ville och var garanterad ett ärligt svar, vem skulle du fråga och vad: Oj kan tänka mig många frågor till många olika personer:) Men jag hade kanske t ex frågat E vad han/hon tycker om mig;)

Du är på menyn - beskriv dig själv som en måltid: Jag kanske skulle kunna vara en liten söt makaron:) För snart ser jag nog ut som en eftersom jag alltid äter det;)
På en skala 1-10 hur snygg tycker du att du är: 5-6 kanske;)
På en skala 1-10 hur nöjd är du med ditt liv: 7 kanske;)
Vad tänker du på när du inte kan sova: Det är väl olika:) Vet inte riktigt:)
Vilken tävling skulle du helst vilja vinna: Fotbolls-vm;)
En sak du gärna skulle lära dig på en sekund: Att sjunga lätt!
Vad skulle vara den bästa nyhet du kunde få: Att jag fick en lönehöjning på typ 50 000 i månaden skulle inte sitta helt fel;)

Du ritar när du pratar i telefon? Nej.
Du har en hemlighet som ingen annan vet? Ja det har väl alla:)
Du önskar att du var smalare? Nej inte direkt:)
Du kan spela piano? Haha vissa delar av några låtar i alla fall;)
Du har snott pengar från dina föräldrar? Nej.
Du har gått på bio ensam? Nej gud vad mobbat. Skulle aldrig falla mig in.
Du gillar att bli fotograferad? Haha lätt;)

Vad är den minsta summa pengar du skulle kräva för att äta hundbajs: Men fy fan. Mycket! Jag skulle för det första aldrig få i mig det. Ska ha 100 000 för det i alla fall.

Oh så vackert!:) Nu ska jag gå ut och äta nått gott och sen se på Glamour;)

Träning på g i det gråa vädret:)

Om en halvtimme cirkus ska jag åka på träning:) Det ska bli skoj måste jag säga:) Det är nog väldigt kallt ute tycker jag det verkar som. Vart är sommaren liksom?:S
Tidigare idag har jag gjort om bloggen vilket kanske syns för den som föddes med ögon;) Jag tycker att jag blev ganska nöjd den här gången:) Det är väldigt ofta som jag tröttnar väldigt fort faktiskt;) Men den här får nog hålla i sig ett tag nu tror jag:)

Nej om man kanske skulle ta och byta om till lite träningsgrejjer:) Så jag är klar när det blir dags att rulla iväg;) Det kan ju vara bra om man är det känner jag litegrann:) Jag gör nog det nu:) Ha en trevlig kväll:)


Viiinst!!:D

Vi vann matchen idag med 6-2!:D Helt underbart med våran första vinst, haha;) Jag slog till med åtminstone ett mål;) Bättre än inget det;) Fick hämta ut våra nya overaller och väskan idag också:) Så nu har jag en ny fin högbooverall med mitt namn på;) Viktigt!;) Efter matchen så åkte jag, Sarah, Jennifer och Jessica till donken och åt onyttigt för att fira segern;) Gott var det i alla fall:) Sen åkte vi hem en snabbis till Jennifer:) Trevligt!:) Sen åkte vi hem och här är jag nu:) Är lite trött eftersom jag gick upp redan nio imorse för jag hade lovat att skjutsa Emil till Högbo där han skulle vara med sin klass idag:) Ska nog gå och lägga mig alldeles strax ändå:) Inte har jag nått mer att skriva heller:) Så godnatt:)

Fotbollfotbollfotboll!:D

Idag är det match!:D Den börjar 19.15 och jag är taggad till tusen!:D Det ska bli wonderful!:D Ha en trevlig kväll folk:) Det ska definitivt jag ha!:D

En lyckad lördagkväll!:)

Idag har jag varit och arbetat flitigt:) Kanske var mindre skoj men är hemma nu i alla fall:) Var ju ganska motigt att gå upp imorse kan jag ju säga i alla fall!:O Vi hade ju klassfest igår:) Var hur kul som helst:) Vi var först i Högbo och pratade lite och så:) Sen åkte vi till Annes lägenhet och umgicks lite och så:) Sen gick vi vidare till steeltown där vi stod och pratade:) Träffade på lite trevligt folk också där som vi pratade med:) Trevlans:) Sen åkte vi hem nångång efter att det stängde:) Fick skjutsa hem Jesper Lund och vilket Sarah och Amanda tyckte var roligt tydligen, att få åka en runda till Årsunda;) Ja man har ju udda intressen;) Men var skitkul att träffa en del av den gamla klassen åtminstone, även om alla inte var med;)
Pappa hade ju 50års-fest igår med som jag var på innan klassåterträffen:) Var trevligt det med:) Det sjöngs mycket för honom och allt möjligt;) En vacker hatt med stjärnor på fick han med;) Snyggt det;) Åkte väl hemifrån vid halv nio till Högbo kanske så hann vara med i nästan fyra timmar på pappas fest i alla fall;) Då blev han nog lite glad kan jag tro;)
Idag så har jag som sagt jobbat:) När jag kom hem så cyklade jag direkt iväg till vallhovsskolan och röstade till eu-valet:) Man måste väl göra sin plikt antar jag;)
Nu ska jag strax se på sagan om konungens återkomst med min bror;) Vi hann inte se klart den häromdagen när vi började titta så vi tänkte göra det nu:)

Imorn är det match!!:D<3<3

Det blir en händelserik dag;)

Håller på att göra mig iordning för pappas 50års-fest nu:) Nog för att dom inte kommer förrän fem men ändå;) Har inget direkt bättre för mig heller:) Kanske skulle åka ner och titta på när Amanda tutar klarinett men får se hur det blir med det;) Ikväll är det klassåterträff också:) Det sägs att vi ska spela brännboll och grilla:) Jag får ta och komma lite senare så jag hinner med både pappas fest och klassfesten:) Blir nog fint det:) Hoppas det inte börjar regna bara. Det orkar jag inte med känner jag:)

Igår så jobbade jag och umgicks med Sarah, Amanda, Lina och Jessica:) Vi spelade lite spel och såg på tv:) Skojskoj:) Jag vann på sverigespelet;) Tjoho;) Det är ett frågespel för den som undrade;) Alf Hambe är numera inofficiellt min idol;) Sarahs med kan jag tro och hoppas;) Haha;)

Inställd match och pissväder.

Har gjort om designen, igen;) Det går inte att bli helt nöjd, jag tröttnar på en gång;) Menmen kul att göra nytt ibland med faktiskt:) Idag har jag i alla fall inte gjort så mycket. Har inte varit ute alls eftersom det har regnat och varit allmänt skitigt väder:O Har skjutsat mamma till Ursa som ligger strax före Årsunda typ, för hon skulle på fest hos en som fyllde år:) Hämtade henne för ett tag sen också, men är hemma nu i alla fall:) Skulle ha spelat match idag också men den blev inställd på grund av regn:( Jättetråkigt tycker jag för jag var riktigt taggad:( Jag menar, vad har man för värdelösa plan om den inte tål lite regn?:O Suck;)

Nu så tänkte jag ta mig till soffan och göra mina dagliga 100 situps och titta på big brother, haha;) Vilket liv jag har ibland:D Sen så äter jag nog en banan också. Ganska intressant va;)

Just ja, Sarah har ju fått jobb nu också!:D Det är värt att firas tycker jag!:D Eftersom vi ju ska flytta så är det en väldigt bra sak;D

Nej nu ska jag sluta här:) Godnatt:)

Grattis käre far!:)

Har nyss varit och lunchat med familjen:) Pappa fyller nämligen 50 idag, grattis på honom;) Han hade skrivit på tavlan på jobbet "är ledig på grund av att jag fyller 50 år idag-nu börjar nedräkningen neråt";) Till döden alltså för den som inte fattade det;) Positivt känner jag;) Vi var i alla fall och åt på napoelon på stan:) Jag åt en pizza;) Dagens lunch var inget för mig insåg jag. Det var paella;) Sen skulle Emil till skolan för han började halv ett så vi åkte hem då och nu sitter jag här:)
Kalas för hela tjocka släkten och vänner och sånt ska vi ha på lördag:) Samtidigt som klassåterträffen så jag får hinna vara med på båda helt enkelt;)

Ikväll är det bortamatch mot Huge!:D Fan ta den som smäller till mig över bröstet, har bränt mig som fan och det skulle göra djävulusiskt ont!;) Taggar i alla fall!:D Hoppas vi kan få in nått poäng nu åtminstone:O Vore dags känner jag;) Vi har ju trots allt vunnit mot dom en gång förut, haha;)

Jag är en bränd själ;)

Det har varit riktigt riktigt varmt ute idag!:O Vilket betyder att jag varit utomhus hela dagen i princip;) Hur skönt som helst!:D Har däremot bränt mig jättemycket så nu svider det:O Mindre skönt men det är väl sånt man får tåla om man är dum och inte smörjer in sig kanske;) Så nu är jag röd, men rött är väl en fin färg;) Det lägger sig snart i alla fall som tur är;) Brukar göra så;)
Har tränat fotboll idag också i värmen;) Gud vad varmt det var, höll på att dö;) Men överlevde i alla fall;) Tur det;) Blev budad till match på tisdag, taggar redan!:D Borta mot Huge är den:) Kuligt kuligt:)

Nej nu ska jag sätta mig i soffan och äta nått gott och se på en mysig film!:) Sen ska jag sova:) Godnatt:)

RSS 2.0