Matchdag :)

Hejhej! :) Har varit en snabbis i skolan idag, förmiddag bara, slutade elva :) Kul att precis när jag skulle åka imorse så tyckte svea att det var läge att spy ner golvet i badrummet och hallen. Så det var ju bara att stressa och börja torka upp det ;) Lilla gumman, hoppas hon inte är sjuk utan att det bara var en hårboll eller nått!

Ikväll är det fotbollsmatch borta i valbo, hoppas på att hålla ner siffrorna så mycket som möjligt! Vet ju att vi inte kommer vinna, man måste ju vara realistisk. Men vi får kämpa på ;) Tror det blev 7- 1 eller nått senast vi mötte dom så målet får väl vara att göra en bättre match än sist helt enkelt! :)

Hihi fick hem gardinerna jag beställde idag också och har nu satt upp dom i köket :) Blev hur fint som helst! Fast det är väl bara jag som bryr mig om det så ska väl inte säga mer om det nu ;)
Ska nog ta och hitta på nått annat att göra än att sitta här och häcka ända till samlingen ikväll, är rastlös!
Frågan är ju bara vad... men kommer säkert på nått :)
Ha en bra onsdag! :)

Fotbollsvecka! :)

Ska åka till skolan nu, två timmar idag bara, skönt :) Träning ikväll! :) Mycket fotboll i veckan, träning idag, match onsdag, träning torsdag, match söndag, men det är bara kul! :)
Blev en kortis nu, ska åka, ha en bra tisdag! :)

Snurrig i huvudet ;)

Hej! :) Måndag, inte min favoritdag i veckan precis för det betyder ju att det är så långt tills det blir fredag och helg igen ;) Har i alla fall gått heldag i skolan idag, seegt var det eftersom det mest bara var information om kursen hela dagen. Så nu är man uppsnurrad i huvudet av all info man fått inkört i skallen idag ;)
Vi bildade i alla fall studiegrupper idag, vi ska väl ha nått grupparbete senare i kursen tror jag :)
Går i skolan nu tisdag och onsdag, sen är jag ledig till måndag, skönt! :)
Fick två böcker idag också, har läst en utav dom, den var på 20 sidor typ så den gick ju ganska snabbt att läsa ;) Man känner sig ju lite duktig om man börjar läsa lite redan i början inbillar jag mig ;)

Nu börjar snart robinson som jag ska se! Får se vad det är för folk med i år då ;) Börjar ju en himla massa bra program nu i höst, idol på söndag och bonde söker fru den 7:e september bland annat :D

På fredag ska jag och sarah till valbo och shoppa, höstkollektionen är förmodligen ute, kommer inte gå bra att hålla hårt i pengarna då kan jag säga ;) Älskar höstkläder! Får försöka sålla ut det jag hittar och bara köpa en del utav det ;) Ska i alla fall ha en väska och ett par skor för det är ett måste!

Nu ska jag gosa lite med svea som hoppade upp i mitt knä och sen blir det robinson som sagt ;) Ha en bra måndagkväll! :)


Match :)

Söndag idag, det betyder att det snart är dags för att äta lite lunch och sen åka in till gävle för att spela match :)
Ser ut att kunna bli regn men hoppas verkligen att man slipper det, gillar INTE att spela fotboll på en blöt och regnig plan! Efter matchen vet jag inte än vad som händer, kanske åker hem till mamma och pappa och umgås lite, vi får se :) Imorgon är det skola i alla fall, hela dagen. Frågan är ju nu när man ska hinna tvätta nu när man går i skolan typ varje dag ;) Jaja får väl vända kläderna ut och in i värsta fall, haha ;)
Har beställt nya gardiner till köket också, kommer bli jättefint när dom kommer! :) Lila-vitrutiga är dom i alla fall.

Ska väl strax börja med maten nu. Ha en bra söndag! :)

Höstmysfix :)

Höstgardinerna är nu uppsatta så nu är hösten välkommen att stanna! :) Jag som älskar hösten dessutom välkomnar den med öppna armar till skillnad från mina vänner och min familj ;D
Har annars idag hunnit med att vinna både minigolf och bowling, men vad skulle annars resultatet bli än att jag går vinnande ur det hela, haha skämt åsido ;)

Nu blir det alldeles strax lite film i soffan :) Imorgon är det dags för match i gävle mot huge 2. Kan ju bli en intressant match med tanke på att vi förlorade med tvåsiffrigt sist vi mötte dom i somras ;) Men vi kan ju i alla fall inte vara sämre (hoppas jag!) :) Vi får ge allt vi kan helt enkelt :)

Nej ska väl inte hänga här mer nu, ha en bra lördag!

Livet som student!

Hej! Den här veckan började skolan, första dagen på högskolan igår :) Så nu börjar livet som student dom närmaste 3,5 åren! Kommer nog bli skoj! :) Nollningen pågår ju ända till nästa fredag så kommer väl gå på en del sånt nu i dagarna även om jag inte orkar gå på allt ;)
Igår hade vi femkamp, vi som är kattnollorna kom tvåa och det duger ju även om vi förstås borde ha vunnit ;)
Men roligt var det i alla fall! :) Fick äran att rita våran flagga med en katt på också, mycket vackert konstverk ;) Imorgon är det introkväll på kåren som jag ska åka in på tänkte jag, hoppas på att det blir skoj! :)

Nu ska jag kika på skilda världar säsong 1 som jag skickat efter, wii! :D



Grekland :)

Inatt flyger jag till Grekland med Sarah, Amanda och Jessica :) En vecka blir vi borta, blir kanonkul! :)
Ikväll ska jag hem till mamma och pappa och umgås innan jag åker iväg ;)
Ha det så skoj hemma i Sverige! :) Har inget mer än så att skriva, eller orkar rättare sagt inte ;)
Hejs!

RSS 2.0