påskägg äger

Hej gott folk!:) Håller för fullt på med att tvätta här hemma:) Eller ja det är väl mest maskinerna som sköter jobbet kanske;) Är snart klar i alla fall, bara sista torktumlingen kvar:)
Ikväll ska jag träna fotboll så det kommer bli kul!:) Sen blir det väl tv och soffslapp;)

Har hänt trevliga saker på jobbet i dagarna också, äntligen är jag på comhem igen!:) Som jag längtat;) Haha!
Njuter i fulla drag av det just nu kan jag säga;)

Snart är det ju påsk också. Ganska överskattad högtid tycker jag men kan ju vara mysigt med:) Släktmiddag blir det i alla fall på söndag är det bestämt:) Blir nog skoj:) Hoppas på att få ett påskägg av mamma och pappa också, haha;) Hör ju liksom lite till;)

Nej nu ska jag se lite på tv och sen ska jag väl gå och ta in tvätten när den är klar och efter det hämta bilen som jag ska låna till träningen hemma hos mor och far:)

Ha en bra dag!:)

skojig lördag på g

Oj var ett tag sen jag bloggade nu;) Men har inte orkat. Vaknade i alla fall för en stund sen så ligger i sängen med datorn och orkar inte gå upp just nu. Idag händer det skojigheter!:) Vi har klassåterträff ikväll med klassen i nian:) Kommer bli hur kul som helst tror jag!:) Ser fram emot det i alla fall! Ska dit ikväll och innan dess ska vi städa här hemma jag och Sarah:) Behövs verkligen nu! Sen så kommer jag väl behöva gå igenom alla garderober i hela lägenheten innan jag hittar nått att ha på mig ikväll säkert;)
Vi skulle ju egentligen ha spelat match idag på dagen också men den blev inställd så blir inget av med den:( Det enda som är positivt med det är väl att jag hinner till klassfesten tidigare än jag skulle gjort annars:)

Inatt är det dags för sommartid också och man ska vrida fram klockan en timme. Betyder inte ordet sommartid att det åtminstone borde börja bli vår snart? Det tycker jag i alla fall;)

Näe om man skulle ta och gå upp ändå och göra lite nytta:) Jag ska nog göra det! Ha en bra lördag!:)

underbara maaaat

Är hungrig som ett as! Vi ska äta tacopaj med kladdkaka till efterätt när Sarah kommer hem så väntar på att hon ska komma hem nu så jag äntligen får äta!;) Jobbiga är ju att vi måste laga maten först också så då tar det ju ännu längre tid;) Får se om jag överlever innan maten är klar nu då, ska bli intressant;)

Ikväll börjar ju det där nya programmet där dom söker en motspelerska till måns i romeo och julia så tror vi ska se det ikväll:) Det är säkert skoj:) Och måns är ju heller inte ful så det är ju värt att kolla bara därför nästan, haha;)
Ser på stjärnkockarna nu, repris tror jag det är. Blir ju inte mindre hungrig när jag ser all mat dom gör, haha;) Menmen det är helt enkelt inget bättre på tv just nu så fick bli det:)

Nu ska jag fortsätta vara hungrig och se mat framför mig vart jag än kollar;) Taggar tacopajen nuuu!!:D


ledigledigledig

Sitter och försöker samla ork till att gå och laga mat nu och sen åka iväg till prix för att handla en massa gott till helgen:D Vi får se när jag hittar den orken;) Om inte alltför länge får man väl ändå hoppas;)
Va iväg och jobbade igår också vilket gick bra så nu är jag ju ledig hela helgen= UNDERBART!:D
Så ska njuta för fulla muggar nu tänkte jag:)
Ikväll ska jag och Sarah äta pannkakor:D Va sjukt längesen vi åt det nu så ska bli gott:) Sen ska hon ut på andra äventyr. Imorgon bestämde vi i alla fall att vi ska äta tacopaj och kladdkaka till efterätt, längtar redan, haha:D Kan nog vara det godaste som finns faktiskt när jag tänker efter!

Nej mat va det ja! Ha en bra dag!:) 


fruktansvärt klantigt

Jaha det blev ingen bandyfinal för saik då tydligen eftersom Linus Pettersson tydligen tyckte det var nödvändigt att kasta klubban i straffområdet med bara några sekunder kvar av matchen... Hur tänker man då undrar jag då? Menmen det är ju lite synd om stackarn också för nu lär han ju inte bli alltför populär...

Jaja, jag har i alla fall varit iväg och jobbat idag. Skönt att komma hem va det i alla fall kan jag säga! Alltid skönt att göra det i och för sig;) Gick rätt bra idag annars på jobbet så det var ju skoj. Härligt att slippa åka buss idag också. Går ju dubbelt så fort om inte snabbare med bil så:)

Imorgon är jag ledig (wihooo!!:D) så då ska jag träna fotboll:D Längtar! Hoppas på att det blir match i helgen också så blir denna helg helt fantastisk eftersom jag också är ledig alla dagar då:D Så hoppas på det i alla fall:)

Nu ska jag fördriva lite mer tid här vid datorn och senare ska jag väl sova antar jag. Godnatt!

lite vårigt ska det väl ändå vara

Hallå:) Blev alldeles nyss klar med min nya header. Tänkte jag skulle göra den lite mer vårig eftersom det ju faktiskt känns litegrann som vår nu:) Så här blev resultatet och lite mer vårkänsla fick man väl allt;)
Fint vårväder är det ute också ser jag, med både blå himmel och sol:) Sen om det är varmt eller inte vet jag inte än eftersom jag inte varit ute men det visar sig sen när jag ska ta mig till jobbet. Får hoppas på att det blivit lite varmare i alla fall;)

Nu är det inte långt kvar tills fotbollssäsongen startar igång heller!:) Ska bli hur kul som helst! Vi hade första träningsmatchen i lördags också där jag faktiskt gjorde ett mål och två assist så det kan ju bli bra det här om jag har tur;) Vann gjorde vi också för övrigt;)

Nu ska jag gå och laga mat tänkte jag. Frågan är bara vad? Tja det blir väl makaroner och köttbullar kan jag tänka;) Det går alltid hem:)

Ha en bra dag allihop!:)

Du får inte gå ströget fram med någon annan än mig, nejnejnej!

Hejhej:) Har precis varit ner i tvättstugan nu och hämtat tvätten som vi har tvättat idag;) Så nu är det klart. Vi har även passat på att städa idag vilket var väldigt behövligt kan jag säga! Nu kan man må bra igen när man kliver in här hemma;) Sitter och tar det lungt i soffan bara nu ett tag innan jag måste åka till jobbet om nån timme.

Just ja, det var ju melodifestivalen i lördags också och det blev ju Anna som vann. Det var väl inte helt fel ändå kanske även om jag tycker Salem al Fakir borde ha vunnit. Eller möjligen Darin;) Menmen det kunde ju ha varit värre än så här trots allt;)

Jaja ska väl hitta på nått annat att göra nu kanske. Ha en bra dag!:)

Första matchen!!:D

Sitter hemma i soffan nu och tar det allmänt lugnt:) Taggar framförallt match ikväll!:D Första fotbollsmatchen för i år, mot Kungsgårn och det kommer bli hur kul som helst! Hoppas jag i alla fall;) Kommer nog frysa och bli ännu mer sjuk än jag redan är men det är smällar man får ta;) Efter matchen blir det tokåkning hem för att hinna till melodifestivalen, går ju inte att missa finalen heller, haha;) Jag har inte kommit underfund med vem jag ska hålla på riktigt än faktiskt men Salem al Fakir är ju väldigt bra och även Darins låt:) Men det visar sig efter ikväll vilken jag tycker är bäst då;) Men kommer nog bli en väldigt bra dag idag som det låter:D Härligt härligt!

Satt och kollade på Let's dance igår och det jag inte förstår är hur Willy fortfarande kan vara kvar. Är ju ett skämt. Hoppas Claudia vinner i alla fall, hon äger:) Och älskar hennes klänning i första dansen, ge mig typ!

Nej var väl inte mer än så. Ha en bra dag folk:)

Våren är på väg!:)

Sitter och ser på oscarsgalan från i förrgår nu. Den är ju rätt lång så måste ju börja nångång;) Har inte hänt så mycket spännande än dock men det kommer väl;) Ska alldeles strax ta och göra mat också för börjar bli lite hungrig. Pytt i panna blir det idag, gott det:) Sen ikväll ska jag iväg och jobba. Får se hur det går idag då.

Igår så var jag ute på långpromenad med Sarah, Jessica och Hanna. Var jättefint väder ute så det kändes verkligen som vår nu!:) Härligt! Gick till stan också och jag köpte ett par nya skor att ha nu i vår och i sommar:) Perfekt det:)

Nu ska jag göra mat, ha en bra dag!:)

Mindre kul.

Har inte skrivit nu på ett tag märker jag. Har inte haft lust helt enkelt. Sitter hemma i soffan nu och ska alldeles strax äta mat. Väntar på att makaronerna ska bli klara bara nu. Sen ska jag bara slappa tills jag måste åka till jobbet ikväll. Usch vad jag inte vill jobba. Har fått bytt projekt och det känns inte alls bra. Suck. Menmen vad ska man göra. Längtar i alla fall tills jag kommer hem och är ledig i tre dagar! Ska bli så skönt!

Får se vad helgen har att erbjuda. Hoppas på nått trevligt!:) Ska i alla fall se på melodifestivalen på lördag:) Är ju andra chansen då. Vette fan vilka man hoppas på ska gå vidare ändå;) Men det visar sig när man får höra låtarna igen.


Är sjukt trött på all denna snö som bara är ivägen överallt. Nu räcker det faktiskt med vinter. Längtar till värmen och sommaren nu! Jag som älskar vintern annars så nu är det illa:O Nu börjar maten bli klar tror jag så ska väl äta nu. Hejs!


RSS 2.0