Vinnare vinnare vinnare ;)

Har precis kommit hem ifrån Högbo där jag, Sarah, Carro och Jessica har spelat minigolf :) Jag vann givetvis en utklassningsseger på mina 38 poäng ;) Är ju lite tråkigt att man ska vinna jämt när man tävlar men vad ska man göra då, hahaha ;) Nej men brukar suga på minigolf annars så jag skulle tro att det här var någon slags tur tyvärr ;)
Vi satte oss och åt glass efteråt också, en glass piggar alltid upp! ;)

Nu har vi nyss varit och handlat eftersom kylskåpet typ var så tomt att en elefantfamilj skulle kunna flytta in och få plats, men nu är det ordnat igen i alla fall;)
Ikväll ska jag åka hem till mamma och pappa och äta gott och umgås, blir kanon det! :) Vi kikar säkert på champions league-finalen också om jag känner pappa och Emil rätt :) Hoppas Barcelona vinner!

Nu väntas det pizza i ugnen till lunch, mmm! :D

Bjuder på en vinnarbild, det är ju rätt likt mig där på toppen ;D

Moses :)<3

Idag har vi varit i Svärdsjö och köpt en till katt :) Moses är nu välkommen hem :D Lilla sötnosen! :D Hoppas att Lasse och Svea kommer vara snälla mot honom, även om Svea just nu morrar lite på honom ;) Men ingen attack har kommit än åtminstone så det är ju positivt ;)

Bjuder på en bild av lilla Moses också :)<3


Serien är igång!!

Så har fotbollssäsongen hunnit börja sen sist jag skrev, underbart! :D Vi har dessutom vunnit båda våra första matcher, en vinst mot norrham och en mot ockelbo, kunde ju faktiskt inte ha börjat bättre än så! :D
Ockelbo mötte vi idag och vann med 2-1, jag gjorde första målet, hihi kul! :)
Trivs dessutom riktigt bra med lagbytet, alla är så snälla och trevliga, det kommer bli en kanonsäsong det här! :)
På lördag är det lagfest och då ska vi nya åka på någon form av nollning, haha vet inte om jag vågar ta mig dit ;) Men jodå det ska jag, på egen risk ;)

Älskar vädret just nu också! Nu måste ju värmen vara här för att stanna! :)
Hoppas jag på i alla fall :) Jaja det var väl ungefär allt för idag, ska försöka hitta på nått kul att se på datorn nu innan jag sover :) Godnatt! :)

RSS 2.0