En bra och en dålig sak.

Sitter och väntar på att Sarah ska komma hit nu:) Det ska bli väldigt kul och trevligt tycker jag!:D Vi får se vad vi hittar på för skojerier!;) Håller även på att laga lite mat nu, makaroner och köttbullar faktiskt:) Gott det och inte helt ovanligt från min sida;)

Jag vet en bra och en dålig sak. Den bra saken är att Blondinbella ska lägga ner sin blogg i år. Den dåliga är att Idol-Johan ska släppa en skiva.

En kortis.

Tja vad har jag gjort idag då. Bra fråga. Inte ett skit typ;) Förutom att jag har jobbat då;) Nytt projekt idag. Lite variation är ju rätt kul ibland. Ja och sen kom jag hem och såg på sista timmen av Let's dance där Laila som vanligt var bäst men Morgan med. Allt står rätt till med andra ord;) Ingen åkte dock ut idag. Hade det varit så hade jag hoppats på Kitty.

Imorgon ska jag leka med Sarah!:D Det ser jag fram emot!:D Nu ska jag lägga mig. Godnatt:) 

Ska förresten dricka ett glas juice först. Intressant?;) Nej;)

En revolutionerande händelse;)

Alltså allvarligt talat vad jag har ont i huvet. Jag gillar inte det vidare mycket faktiskt;) Men det var ju knappast relevant å andra sidan;) Idag gick jag banne mig upp strax efter 08.00! Herregud det var ju nästan lite av ett rekord men det är verkligen skönt att gå upp tidigt så sover man inte bort hela dagen sen;) Ja men i alla fall, då gick jag upp och duschade och åt lite müsli och youghurt till frukost:) Gott det:) Sen så satte jag mig och tittade lite på tv och inväntade Våra bästa år såklart;) Tänk att där har historien stannat tror jag, ingenting händer egentligen;) Ändå fortsätter man kolla, fattar inte varför;) Man är väl cp antar jag;) Jaja men ändå. Sen så gjorde jag väl inte direkt nått annat kul fram tills jag skulle åka och jobba. Idag var bussen i tid:O Eller ja två minuter sen men det är i tid om man jämför med den kvart den brukar vara försenad i vanliga fall. Det var revolutionerande tyckte jag trots allt. Så det var ju så mycket lycka det nu kan bli av att en buss kommer i tid ändå. Sen jobbade jag tills jag slutade och då åkte jag hem;) Hemma var jag vid 22.00 ungefär och då gick jag och åt två våfflor med grädde och jordgubbssylt på:) Egentligen gillar jag inte våfflor vidare mycket men det var så lätt att bara slänga in det i  mikron så det blev så;)

Ja och nu har jag just sett på Glamour och Sveriges värsta bilförare, båda två inspelade från tidigare ikväll givetvis;) Haha herregud hur kasst kör folk? En utav dom hade sin hund i knät när hon körde;) Stabilt tycker jag;) Eller möjligen inte ändå;) Stackars hund om dom krockar vilket faktiskt även är troligt eftersom alla dom där kör som krattor;) Men det är rätt kul att titta på ändå;) Nu sitterjag dock och inväntar Jordan rättsläkare:) Det börjar om cirkus tre minuter. Därför går jag och tar plats nu:) Sen ser jag på Cold case och sen sover jag;) Godnatt.

Jag hatar att missa träningar.

Min dag har i stort sett sett ut så här: Klev upp klockan 10.00 och åt då en grötfrukost. Såg sen på Våra bästa år och annan tv. Sen så åkte jag till jobbet och bussen var en kvart försenad dessutom. Ganska less var jag då. Så vi kom för sent men inte så mycket trots allt så det gjorde inte så mycket;) Det som däremot gjorde nått var att jag missade träningen:( Det sög lite men jag överlevde väl ändå antar jag;) Nu taggar jag söndag då nästa träning är fast det är för länge dit:O;) Fan jag kunde inte låta bli att köpa godis på jobbet idag ändå fastän jag inte ska äta godis mer än en gång i veckan har jag bestämt. Dessutom har jag ätit två semlor idag, ganska fettigt men det är gott så vem bryr sig;)

Grattis till körkortet förresten Mandie!:D

Nu så ska jag invänta att Jordan ska börja, sen så ska jag titta på det;) Nu har jag heller inget mer att skriva. Jag har gjort om lite på bloggen här förresten, vilket kanske syns men jag orkade inte göra nått mer än så här så det får bli när jag har ork och tid;) Jaja godnatt nu.

Tagga träning!:D:D

Idag har jag sett på Våra bästa år, varit på Prix och köpt två filmer för det var två för 99 kr så jag slog till;) Köpte även en deo för den som är intresserad;) Den luktade gott tyckte jag så jag köpte den därför;) Sen så åkte jag till stan för att titta efter en vinterjacka på intersport eftersom det ju är rea;) Den som var slut i Valbo hittade jag nu här i Sandviken så jag köpte den på en gång så nu behöver jag inte leta efter en sån nått mera;) Gud så skönt!:) Rea med 900 kr var det, vilket är en bra rea tycker jag så nu kostade den bara 600 kr:)

Om några timmar så är det träning och det taggar jag till!:) Är sjukt taggad faktiskt!;D Brukar inte vara så här taggad:) Ska bli sååå kul!:D:D Före det så ska jag äta leverbiff och se på Glamour:) Godkväll!:)

Valbo och jobb:)

Imorse gick jag upp 10.00 för jag och Sarahskulle iväg till Valbo och kolla lite vid 11.00:) Vi gick och kollade på lite kläder och gick sen in på Ikea och kollade runt lite på fina saker!:D Jag köpte en svart pikétröja för övrigt;) Sen åt vi dagens lunch på Ikea också som idag var pasta ost&skinksås:) Hur gott som helst:) Sen gick vi runt lite mer och sen åkte vi hem och sjöng lite abba-singstar bland annat:) Trevlig dag!:) Sen så skulle jag iväg och jobba vilket inte var lika kul eftersom det gick åt helvete dåligt för typ allihop idag;) Det kan ju ha nått att göra med att våra kunder håller på att sina lite på just det projektet men;) Att lägga in nya vore en bra idé tycker jag;) Men det kanske bara var jag det;)

Nu så har jag just sett på Glamour och Bonde söker fru-bröllopet som jag spelat in tidigare ikväll;) Så sött så;) Ja sen så har jag väl inte gjort mer än så idag så nu tänker jag göra den här listan innan jag går och sätter mig vid tvn och väntar på att Jordan rättsläkare ska börja:)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 3 - vad står det där ?
Det är en visbok och det står "Heeelaaan gååår, sjuuung hopp faaalleeraaallaaan leeej";)

2.Sträck ut din vänstra arm så långt du kan - vad rör du vid ?
Fönstret:)

3.Vad var det senaste du såg på tv ?
Bonde söker fru-bröllopet;)

4. Utan att titta , gissa vad klockan är :
Hmm kanske att den kan vara 23.45 ungefär;) (23.47, men nästan rätt;P)

5. Bortsett från datan, vad hör du just nu?
Tvn därute och mig själv som hostar eftersom jag har rethosta på kvällarna jämt och ständigt.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Ungefär 21.45 när jag gick från busshållsplatsen och hem;)

7. Vad tittade du på innan du började svara på denna undersökningen?
På tv:)

8. Vad har du på dig?
Jeans och pikétröja:)

9. Drömde du något inatt? isåfall - vad ?
Haha ja jag drömde att jag sov över och att Sarah kom och plingade på och sa att vi måste skynda oss till Valbo;) Haha;)

10. När skrattade du senast ?
Det var säkert inte alltför längesen, säkert när dom övriga människorna i min familj var vakna och sa nått:)

11. Vad finns på väggarna i rummet du är nu ?
En klocka, tre tavlor, ett fönster och lite andra småprylar:)

12. Har du sett något konstigt på sistone ?
Nej det tror jag inte att jag kan dra mig till minnes nej:)

13. Vad tycker du om den här utmaningen ?
Den var himla svår alltså;)

14. vilken var den senaste filmen/tv-serien du såg ?
That's 70s show tidigare ikväll:)

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa då ?
Ett hus och en bil till att börja med;)

16. Berätta något om dig själv som ingen annan vet?
Jadu jag vet inte om det finns nått faktiskt. Det finns inte så mycket att veta;) Att jag har en rosa tandborste kanske;)

17. Vem har du lust att ringa just nu ?
Ingen jag kan komma på:)

18. tycker du om att dansa?
Jodå om jag får dansa som jag vill så;)

19. vad rimmar på mango?
ghglnsjango. Ja ingen sa väl att det nödvändigtvis skulle vara ett riktigt ord;) Men rimmar gör det allt;)

20-21 . Vad skulle dina barn heta, pojke respektiv flicka?
Liam och Wilma:) 

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Nej.

23. vad sägs om en drink?
Nej tack inte nu:)

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på det här frågorna?
Dom som känner för det;)


Underhållning på hög nivå;)

Pappa och Emil ser King kong nu så jag flydde hit för jag tyckte väl kanske inte att en jätteapa var intressant att se på men tydligen;) Tidigare såg jag lite flyktigt på handbollsmatchen mellan Sverige Frankrike eftersom pappa prompt ville se det och jag inte orkade resa mig ur soffan;) Sverige sög. Men det roligaste på matchen var i alla fall när dom tog time out i en minut och dom var tvungna att stoppa in ett cheerleadergäng på planen under den tiden;) Fast jag antar att dom måste hitta på nått för att göra en handbollsmatch intressant;) Nyss såg jag även på Tarzan som gick på tv:) Otecknad variant och jag hade bara sett den tecknade innan. Den är mycket bättre å andra sidan så jag hade ju egentligen inte missat nått;) Och nu är det som sagt King kong som jag helst inte vill se så därför sitter jag här;) Det är ju dock även en film om Henrik VII på tv nu som är mycket bättre. Men den har jag redan sett tidigare så jag sitter nog kvar här ett tag istället;) Man kan ju alltid hitta nått kul kanske:)
 


Jag är en fyndare;)

Idag gick jag upp 09.45 för att göra mig iordning för en tripp till Valbo:) Jag tog bilen och kom fram ungefär 11.15. Det tog lite längre tid än vanligt eftersom det var i det närmaste snöstorm imorse. Och dessutom halka. Men fram kom jag ju i alla fall och det är ju huvudsaken;) Jag var tvungen att köpa jeans idag nämligen eftersom jag råkat ha sönder ett utav mina par och det gjorde att jag bara hade ett par kvar så jag tyckte jag var i behov av ett par nya då;) Jag hatar dock att leta jeans. Inga är ju bra. Men jag hittade ett par för 200 kr, helt fantastiskt. Så jag köpte dom;) Gråa är dom dock och jag föredrar väl egentligen mörkblåa men jag orkade verkligen inte leta mer när dom både satt bra och var billiga;)

Köpte lite hårsnoddar och ett hårband till fotbollsträningarna också som jag länge tänkt köpa men som det inte blivit något av med;) Nu ångrar jag bara att jag inte köpte den där vinterjackan jag provade som från början kostade 1500 kr och som det nu var rea på så den kostade nu 600 kr. Fan vad jag ångrar mig. Jag ska nog åka in nångång när jag orkar och köpa den ändå;) Hoppas den finns kvar då bara;) Jag har ju jättelänge velat köpa en sportvinterjacka men inte hittat nån billig;) Vad dum jag är kände jag nu;) Usch;) Men jaja det är lätt att vara efterklok;) Jag åkte väl hem i alla fall nångång vid 14.30 och det tog ungefär tre år innan jag kom ut på grund av att Kevin, Alice och Robin B var på besök i Valbo idag. Bra timat Carro;) Allvarligt talat så satt det små fjortisar vid scenen TRE timmar innan dom skulle komma dit och sjunga. För ett par idolers skull?:S Jösses tänkte jag då och suckade demonstrativt när jag gick förbi dom.

När jag kom hem så åt jag en tårtbit:) Den var god tycker jag;) Och nu så vet jag inte mer vad jag vill säga så jag ska gå och se om jag orkar titta på bandymatchen mella Sverige-Kazakstan. Det är ju tydligen semifinal idag i bandy-vm. Sen är det handboll också hörde jag det susas om mellan Sverige och Frankrike. Den vet jag väl dock inte om jag är intresserad av att se. Ens lite. Men vi får se:) Godis vill jag köpa sen också. Det får jag ta och rulla ner och köpa senare:) När orken faller in;) Godkväll:) 

Ja vad säger man:)

Egentligen har jag faktiskt ingenting att berätta här just nu för inte mycket har hänt under dagen;) Men jag har inget att göra så jag tänker sitta här och skriva en massa osammanhängande babbel som ändå ingen egentligen bryr sig om;) Jag har i alla fall ätiten pizza idag:) Mamma tyckte vi skulle beställa hem pizza idag så då gjorde vi det:) Den var åtminstone god:) Margeritha med ägg förstås;) As usual;) Ja sen såg jag på På spåret och Lets dance:) Laila var bäst idag som vanligt:) Hon är ju i en klass för sig!;) Jag fattar inte hur dom kunde tycka Magnus var bättre:S Dumhuvven. Skönt dock att jag slipper se Blondinbella igen och framförallt skönt är det att slippa höra hennes röst. Dock tycker jag att Kitty är minst lika irriterande men hon kan väl få åka ut nästa gång då;) Carl-Jan är ju kanske inte heller så bra egentligen men han är åtminstone rolig;)

Jaha sen då?:) Jus nu väntar jag på att Cold case ska börja som jag ska se:) Det är en minut kvar såg jag nu så jag måste väl skynda mig nu då;) Förresten har jag skaffat mig en sån där ansiktsbok som det heter på svenska och som heter facebook i folkmun. Alla har ju såna i dessa dagar så man kan väl alltid prova tänkte jag men det verkar rätt tradigt faktiskt. Det händer inte så mycket där;) Lite kul att kolla runt på en massa bilder från folk man känner är det väl dock men;) Jaja nu ska jag gå till tv:n i alla fall:) Godkväll.


Storstädardag.

Idagså har jag städat hela dagen typ. Skittrist men behövligt. Storstädning var det dessutom dags för idag vilket innebär hela rubbet. Dammsugning, golvmoppning, toalettskurning och mattvädring och gud vet allt. Eller nej det gör han ju inte eftersom han är obefintlig men;) Blev klar typ nyss och nu har jag ätit fiskbullar i hummersås med potatis till:) Skitgott det;) Mamma som hade köpt hem en bakelse till mig och allt och så orkade jag inte den;) Men spar den till kvällen istället;) Jag har inte bestämt mig för om jag ska se Lets dance eller På spåret ikväll men det visar sig;) Jag vill se bägge två;) Fast jag bryr mig å andra sidan typ bara om Laila i Lets dance så dom andra behöver jag inte se;) Hon äger alla!;) Nej nu ska jag gå och se That 70s show:) Ha en trevlig afton!:)

Såå hurtigt;)

Igårkväll var vi på kostföreläsning med laget och lyssnade på vad man skulle äta och inte äta;) Jag kom fram till att jag nog inte är så himla nyttig;) Fast det visste jag egentligen redan innan men jag kanske har levt lite i förnekelse ändå;) Hon sa även att det inte var så bra att gå upp efter tolv och strunta i att äta frukost då utan bara äta lunch på en gång, så man skulle istället ställa klockan på 09.00, äta en bra frukost då och sen äta lunch vid tolv typ;) Så nu ska jag börja gå upp tidigare är det tänkt eftersom jag brukar gå upp efter tolv i vanliga fall och idag lyckades jag faktiskt pallra mig upp 10.00 ungefär;) Starkt av mig tycker jag;) Då åt jag en potion havregrynsgröt till frukost och en hårdmacka med ost till det;) Gud vad nyttig jag kände mig då ändå;) Får se hur länge det håller i sig att jag går upp tidigt då;) Efter kostföreläsningen hade vi träning på konstgräset på Jernvallen:) Skojigt, skojigt:)

Idag så är det ju faktiskt torsdag vilket egentligen är en väldigt tråkig dag för det händer inget kul idag. Ingen fotbollsträning eller nånting. Bara jobb. Det taggar jag inte. Men efter idag så är jag i alla fall ledig ett tag. Ska bli skönt måste jag säga!:)

Jag har tom hunnit med att gå en promenad ner till Prix för att inhandla ett par saker eller rättare sagt bara en sak men ändå:) Vad mycket mer man hinner när man går upp lite tidigare;) Jaha nej nu har jag väl inget mer kul att berätta om. Så jag ska väl gå och hitta på nått skoj att göra nu i väntan på att Våra bästa år ska börja;) Goddag.


Missad träning.

Idag så har jag inte gjort så himla mycket mer än att jobba. Dessvärre missade jag träningen på grund av det men det är väl sånt man får leva med antar jag ibland:O Men hörde att det inte var så mycket att missa så det gjorde väl inte så mycket då kanske, den här gången åtminstone;) Dessutom fick jag mitt lönebesked idag fast får den inte förrän på fredag men ändå;) Det gjorde mig ändå till en glad varelse:) Imorgon är jag i alla fall ledig och då missar jag inte träningen!:) Före den har vi kostföreläsning också i SAIKS klubblokal tyckte jag det stod. Vart ligger den undrar jag då;) Jaja det visar sig väl såsmåningom;) Vi skulle få fika med såg jag och det blir mitt tagg då;)

Nu ska vi se om jag kan ge några intressanta svar på denna lista;) Jag blev ju önskad som ifyllare av Sarah när hon svarade på den så jag får väl göra den då;)

1. Tre namn jag lyssnar till: Carro, Caroline och Olsson då kanske:)
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag är pålitlig t ex:)
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag ibland låter folk utnyttja mig bara för att jag suger på att säga nej;)
4. Detta är jag rädd för: Att förlora nån jag älskar. Och höjder.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Lycka, kärlek och en godisbit;)
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Gå på händer, äta tre familjepizzor på rad och slicka mig själv på armbågen är några saker jag inte kan göra;) 
7. Detta tycker jag om att göra: Spela fotboll och umgås med mina vänner och min familj:)
8. Detta vill jag göra just nu: Just nu vill jag äta nått för jag är hungrig:)
9. Bästa känslan: Lycka och att precis ha kommit hem från en fotbollsträning och veta att man tagit ut sig till 100 %;)
10. Värsta känslan: Det får jag nog svara besvikelse på.
11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har: Snäll, söt, omtänksam och pålitlig t ex:)
12. Är jag kär just nu? Ja typ.
13. Jag vill gifta mig: Kanske. Fast det är inget måste. Jag kommer inte tjata om det direkt:)
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Skaffa familj och barn, åka och se jättesköldpaddorna på Galapagos och åka till England.
15. Min käraste ägodel: Min mobiltelefon.
16. Något jag vill ha i present: En trisslott där jag vinner 5 miljoner kanske inte skulle sitta helt jättefel ändå;)
17. Detta har jag på mig just nu: Jeans,skjorta och en tröja.
18. Favoritkläder: Jag har nog inga speciella:)
19. Favoritdjur: Sköldpaddor:)
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Ja vad ska man kalla det?;) Pop kanske det kallas:)
21. Favoritlåtar just nu: Oj jag tror jag får svara What have I done med Anna Ternheim på den:)
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: När jag gick i skolan var det svenska och fysik bland annat som var tråkigast. Roligast var biologi:)
23. Stjärntecken: Vågen.
24. En bok jag älskar: Jag älskar ingen bok.
25. En film jag älskar: Titanic:)
26. Tv-program jag gillar: House, Glamour och Våra bästa år, haha vilken nörd jag är;)
27. Favoritdoft: När man känner lukten av den man älskar förstås;)
28. Detta äter jag gärna: Godis!;)
29. Dricker helst: Nyponsoppa eller mjölk:)
30. Favoritgodis: Jag har nog ingen direkt favorit men jag gillar typ allt;)
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Galapagos;) Haha går nog inte att åka på semester dit dessvärre men;) Annars får jag säga England och nått land i typ Afrika eller nått sånt:)
32. Färg på mina ögon: Gröna tydligen säger folk;) Jag tycker fortfarande dom är bruna;)
33. Min längd: 170 cm typ:)
34. Jag tror på: Att tomten inte finns;)
35. Jag spelar: Jag spelar fotboll och jag älskar det!;)
36. Person jag beundrar: Det finns en del:) Pappa t ex;)
37. Så här bor jag: Hemma hos mina föräldrar i en villa med trädgård och grönt gräs som nu är vitt av all snö;)
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Ingen vad jag sett, men så kollar jag ju heller inte särskilt noga;)
39. Det här tänder mig: Haha ja heta människor t ex;)
40. Det här gör mig avtänd: Det finns mycket det;)
41. Favoritfärg: Brun och vinröd:)
42. Favoritcitat: Haha jag måste svara den här roliga bara därför att:  "Ät en levande groda på morgonen. Då är du säker på att ingenting värre kommer hända dig under resten av dagen";)
43. En hemlighet jag vet: Säger jag inte;)
44. Bästa present jag fått: Det minns jag inte:)
45. Senast köpta skiva: Det var så längesen så det minns jag inte.
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Ingen aning. Sånt där hatar jag. Min mage kanske.
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Mitt hår som är alldeles för tunt och mina bröst.
48. Udda förmåga/egenskap: Jag har nog ingen är jag rädd:)
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Vad jag skulle vilja vara eller vad jag passar mest som?;) Säkert ekorre i så fall, dryg och ettrig;)
50. Vad lyssnar du på just nu? Inget:)
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Jag har jobbat och sen ska jag se på tv och sen läsa bok och sova:)
52. Var är dina föräldrar födda? Pappa i Sandviken och mamma i Södertälje.
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Haha Rummel och Rabalder-spel;)
54. Vilken är din favoritrestaurang? Donken kanske, haha;) Jag är inte så mycket för restauranger för jag gillar inte maten där oftast;)
55. När badade du i en pool senast? I en pool?:) Jadu det var längesen det;) När jag var i Turkiet var det nog då i så fall:)
56. Har du varit med i någon skolpjäs? Ja på lågstadiet nångång;)
57. Hur många barn vill du ha? 2 st:)
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Det finns många det, rnb t ex, hiphop, jazz, klassisk musik t ex;)
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Ja det har jag. På socialdemokraterna.
60. Vad har du för TV-kanaler? Många och jag orkar inte räkna upp dom direkt:)
61. Har du åkt moped någon gång? Nej.
62. Har du busringt någon gång? Ja när man var liten gjorde man väl det några gånger;)
63. Har du fått felparkeringsböter? Nej:)
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungyjump eller fallskärm? Nej aldrig i livet!!
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Turkiet;)
66. Har du en egen trädgård? Ja:)
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Bamse!;)
68. Kan du alla orden i nationalsången? Nej gud nej!;)
69. Badkar eller duschkabin? Duschkabin:)
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Ööh det minns jag inte faktiskt:) Pirates kanske:)
71. Favoritpizza? Margeritha med ägg på:)
72. Chips eller popcorn? Popcorn!!!
73. Vilken färg på läppstift använder du? Inget. Vem fan använder läppstift under 45 års ålder?:S
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Öh nej kan man ens det?;)
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej gud.
76. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin.
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Sarah, Ida, Isabelle, Jennifer och Jessica och vi åt hamburgare på McDonalds;)
78. Favoritchoklad? Hm jag gillar inte choklad direkt men vissa sorter tycker tom jag om och det är Marabou daim och digistive t ex så jag säger väl dom då:)
79. När röstade du senast? Jag har inte röstat än;)
80. När åt du en hemodlad tomat sist? Ingen aning;)
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Ja:)
82. Är du bra på matlagning? Man kan äta det jag lagar i alla fall;) Alltid något;)
83. Klarar du att tanka själv? Ja gud.
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på reklamtevekanalerna? Nej herregud jag har väl en hjärna.
85. Pepsi eller Coca Cola? Cola men helst inget utav det:)
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nej:)
87. Vad var det senaste du handlade? Ingen aning:)
88. Har du kräkts offentligt? Ja senast när jag hade magsjuka på skolan på lågstadiet;)
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Det sista?
90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Nån form av kärlek kanske men inte att man kan bli kär:)
91. Har du ringt något betalnummer? Nej inte vad jag vet:)
92. Kan man vara vän med sitt ex? Ja absolut:)
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Morfar för nån månad sen.
94. Hade du mycket hår som liten bebis? Ja ganska mycket i alla fall:)
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Ingen aning, nått förinlagt i så fall:)
96. Vad har du i din väska? Jobbpapper som jag behöver på jobbet:)
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Smsar typ;)
98. Vad är du tacksam för idag? Att jag har mina vänner och min familj och fotbollen såklart:)
99. Var hittade du den här listan? i Sarahs blogg:)
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Det får vem som helst som känner för det göra:)

Så nu ska jag gå och se om Jordan har börjat igen efter reklamen:)

Fotboll är livet!:D:D

Oj nu var det ett tag sen jag skrev här ser jag;) Men i helgen har jag inte haft en ledig stund eftersom jag spelat tidningscup från fredag-söndag:) Det är en fotbollscup inomhus för den som inte vet;) På fredagen spelade vi en mtach som var mot Valbo. Den förlorade vi dock så det var ju inget vidare kul;) Sen efter den så satt vårt lag och tittade på en massa matcher hela kvällen och natten:) Det var hur trevligt som helst och det känns så bra i laget nu för det känns som sammanhållningen är mycket mycket bättre än den nånsin har varit förut:) Även fast vi har fått en massa nya människor i laget:) Eller kanske tack vare det, det beror väl på hur man väljer att se det;)

Sen fortsatte cupen på lördag då vi hade våran första match 18.30 mot Åbyggeby/Ockelbo som vi vann:) Kanske hur skönt som helst!:) Sen hade vi den sista gruppspelsmatchen lite senare mot IFK Gävle där det var vinna eller ett oavgjort resultat  som gällde för att vi skulle gå vidare till kvartfinal. Matchen slutade oavgjort vilket betydde att vi hade gått vidare till kvartsfinal:) Känslan var givetvis enormt skön!;) Efter den matchen satt vi och tittade på andra matcher precis som i fredags tils det var dags för våran kvartsfinal som spelades 01.40 ungefär;) Där mötte vi Huge och den matchen förlorade vi tyvärr så där tog det stopp men det gjorde inte så mycket eftersom Huge ju faktiskt vann hela cupen;) Sen åkte vi hem och sov på direkten och då var man helt slut kan jag meddela;)

På söndagen gick vi upp tidigt för att kunna se Högbos 93-lag spela semifinal klockan 08.20 på Bessemer. Det är egentligen en okristlig tid att gå upp på men ibland får man offra sig eftersom det ju är vårt lag fast bara 93:orna då;) Fast dom förlorade dock den så det var ju lite tråkigt att do inte gick till final. Efter det såg vi på min brors kvartsfinal som dom förlorade dock. Mycket förlorande här på slutet;) Men det är sånt som händer;) Efter det åkte vi till Jernvallen för att se lite äldre människor spela;) Dom äldre spelar nämligen på Jernvallen och dom små på Bessemer eller i Björksätra;) Så vi såg på alla matcher typ fram till alla finalerna:) Sen åkte vi hem och då tog jag det allmänt lugnt och var trött i alla muskler i hela kroppen tror jag;)

Ja det var min helg det!:) Det var en utav dom trevligaste helgerna på länge!:D Jag önskar att man fick vara med på såna här cuper lite oftare:) Men man kan inte få allt här i världen;) Fotboll är det absolut bästa som finns i alla fall!:D You just gotta love it!;)

Idag har jag jobbat och sen har jag typ inte gjort så mycket mer. Så det fanns inte så mycket att berätta faktiskt;) Därför går jag till tv:n nu och väntar på att Jordan-rättsläkare ska börja:) Sen är det Cold case och senska jag lägga mig och läsa lite Sagan om ringen innan jag går och lägger mig:) Godnatt!

Vi kör på;)

Jag gör en till när jag ändå är i farten;)

Är du kär just nu? Ja typ.
Har du kysst någon idag? Nej.
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? Ja:)
Har du ett förhållande? Nej.
Om nej, varför inte? Men vad jag hatar den frågan. Därför svarar jag;)
Hur många har du varit tillsammans med? 2 stycken.
När går gränsen vid otrohet? Det beror på situationen. Har man sex med nån utan att det betydde nått och om man jämför det med att inte ha sex med någon men vara kär i nån annan tycker jag det sista är närmare otrohet.
Har du varit otrogen och om ja, varför? Ja.
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? Nja eller ja det har jag väl.
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? Robin. Det var många olika orsaker.
Är du romantisk? Ibland;)
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nej.
Är du svårflörtad? Ja det är jag nog;)
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? Det ni;)
Hur länge höll det? 2 månader ungefär.
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? Ja;)
Har du lekt med någons känslor? Inte med flit.
Har du haft sex med över 20 personer? Haha verkligen inte.
Hur länge höll ditt längsta förhållande? 2 månader.
Och ditt kortaste? 1 månad typ kanske, kommer inte ihåg.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag trivs med att vara singel men hittar jag en trevlig karl jag tycker om kan nog det ändras rätt fort också;)
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Haha nej;)
Är du en bra pojk/flickvän? Ja det tror jag:)
Hur många har du haft sex med i år? Jag kommer inte ihåg några datum så jag vet inte;) Antingen en eller noll iaf;) Säkert det sistnämnda.
Vem sov du senast bredvid? (av det motsatta könet) Ja det måste väl ha varit Robin då.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Haha det tänker jag inte skriva här. Usch.
När fick du din första kyss? Ja om man inte räknar med nån sån där larvig på lågstadiet så var det typ när jag var 16;)
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Mamma var 17 och pappa var 21:)
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Haha nej;)
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej absolut inte.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Det ligger lika där;)

Tradig dag egentligen.

Jaha så då ska man kanske berätta vad som hänt idag då:) Inte mycket alls kan jag meddela. Jag har jobbat typ;) Gick rätt bra idag. Sen så har jag gjort det vanliga som att se på Glamour och så;) Jag har faktiskt inget mer att berätta som är ens lite kul;) Jag fyller ut med en lista som så många gånger förr;)



En skol/jobbdag:

1. Du använder foundation [ ]
2. Du använder puder [ ]
3. Du använder mascara [ ]
4. Du använder rouge [ ]
5. Du använder solpuder på sommar och vinter [ ]
6. Du använder svart kajal [ ]
7. Du använder ögonbrynspenna [ ]
8. Du använder läppglans [ ]
Poäng: 0

Till en fest:

1. Du använder Foundation [ ]
2. Du använder puder [ ]
3. Du använder mascara [x]
4. Du använder rouge [ ]
5. Du använder solpuder på sommar och vinter [ ]
6. Du använder svart kajal [ ]
7. Du använder ögonbrynspenna [ ]
8. Du använder läppglans [ ]
Poäng: 1

Äger:

1. Minst 5 linnen [x]
2. Minst 3 par jeans [x]
3. Minst 4 klänningar [x]
4. Minst 1 par mjukisbyxor [x]
5. Minst 2 par skor [x]
Poäng: 5

Accessoarer på skolan/jobbet:

1. Stora örhängen [ ]
2. Märkesväska [ ]
3. Armband [ ]
4. Halsband [ ]
5. Diadem [ ]
6. Nagellack [ ]
7. 3 kg parfym [ ]
Poäng: 0

Accessoarer fest:

1. Stora örhängen [ ]
2. Märkesväska [ ]
3. Armband [ ]
4. Halsband [x]
5. Diadem [ ]
6. Nagellack [ ]
7. 3 kg parfym [ ]
Poäng: 1

Ja eller nej?

1. Många vänner [/]
2. Tycker det är coolt att skolka [ ]
3. Dricker för att bli full [ ]
4. Konstiga ljud [ ]
5. Går på alla "speciella" tillfällen [ ]
6. Provrökt [ ]
7. Solar solarium [ ]
8. Älskar rosa [ ]
9. Fixar alltid håret [ ]
Poäng: 0,5

Totalt: 7,5

01-13 : Onormal
13-24 : Normal
25-36 : Fjortis
37-47 : Extrem


Haha yes härligt!;)

Jag är lat;)

Idag fick jag lov att gå upp "tidigt", närmare bestämt 11.15 eftersom jag skulle äta hos morfar och mormor klockan tolv:) Men upp kom jag i alla fall;) Körde bil dit för jag orkade inte cykla så mamma fick gott och väl ta cykeln till jobbet för en gångs skull;) Kan vara nyttigt för henne att röra på sig nångång åtminstone;) Jag fick mat och fika i allafall hos dom och sen var jag där ett tag och åkte sen hem för jag skulle jobba på kvällen:) Idag fick vi sluta tidigare på grund av datorstopp, skittekniska saker nuförtiden;) Men det var skönt att få komma hem tidigare i alla fall:) När jag kom hem satte jag mig och kollade på Glamour och här sitter jag nu och ska göra en lista;) Kommer inte bli klar före Jordan börjar men jag kan ju alltid göra klart den sen;)

kompisar:
1. Vad skulle du göra om din bästa vän svek dig? Då skulle jag bli väldigt lessen och sårad.
2. Har du flera bästa vänner? Jag har en bästa vän och några väldigt bra vänner:)
3. Vad heter den som du känt längst, och ännu är kompis med? Amanda:D
4. Vem av ditt kön känner du minst i din klass? Jag har ingen klass eftersom jag inte går i skolan längre;)

familj:
5. Vad heter din mamma? Christina Olsson:)
6. Har du syskon? Ja en bror:)
7. Heter dom? Emil:)
8. Är din pappa rik? Varken eller:)
9. Är du de minsta barnet? Nej det äldsta:)
10. Saknar du dina föräldrar någon gång? Ja när jag är borta ifrån dom ett tag så:)

kärleken:
11. Tillsammas med någon nu? Nej.
12. Varför/ varför inte? Vilken dum fråga.
13. Gillar du ngn? Ja.
14. Vet personen isf om det? Ja.
15. Vill du vara äldre eller yngre än den du är tsm med? Har ingen betydelse bara det inte är för stor åldersskillnad:)

skola:
16. bästa läraren?
Som jag haft i mitt liv så är det: Liisa och Ann sofie;)
17. sämsta läraren? Christina och Klasa och jag måste säga Eva bara för jag hatar henne också;)
18. Vem är din No:lärare? Jag går ju inte i skolan sa jag ju;)
19. So:lärare? -"-
20. Matte:lärare? -"-
21. Språk:lärare? -"-
22. Vad heter din/a mentor/er? -"-
23. Är du nöjd med din klass? -"-
24. När är det den/dom senaste dagarna för dej?  -"-
25. Nöjd med ditt schema? -"-

TVÅ ALTERNATIV - ett svar
26. Katt eller hund? Hund.
27. Fotboll eller innebandy? Fotboll såklart!!
28. Kaffe eller mjölk? Mjölk!
29. Godis eller frukt? Godis, gud!;)
30. Öl eller cider? Cider.

vad gör du?:
31. Just nu? Ser på tv, skriver på msn och svarar på den här listan;)
32. Om fem minuter? Ser jag på Cold case på tv:n:)
33. Om en timme? Slutar Cold case och jag lägger mig nog i sängen och läser Sagan om ringen:)

Gud så fint;)


Inredning:)

Hittade nått inredningstjosan på Linas blogg som jag också ville göra:) Det var dock lite tråkigt att det fanns så lite saker att välja mellan och att typ alla möbler redan var färdigställda i rummen så man kunde inte möblera hur man ville men det var rätt skoj ändå;) Så här blev min söta rum:)

Det är först vardagsrum, sovrum och sist kök:)


Tyckte det blev rätt fint ändå;) Nu ska jag gå och se på tv om det är nått:) Thats 70s show ska det vara nu i alla fall om jag inte minns fel:) 21.30 ikväll har jag träning:) Tagga!:) Dock inomhus och det suger oftast men det blir nog kul ändå;) Vi ska ju vara med i tidningscupen till helgen så det är nog bra om vi tränar inne en gång innan dess med tanke på att vi inte gjort det nånting i år;) Godkväll.

Jag måste ha feber;)

Idag började min dag med att jag gick upp 13.00 vilket ju faktiskt är rätt onödigt sent;) Men det beror på att jag var uppe till ganska sent för det var Golden globe-galan på tv igårnatt:) Dessutom läste jag bok innan jag somnade också;) Jag vet inte vad jag fått för fel som börjat läsa böcker och dessutom gillar det. Nått måste stå fel till men det är väl inget dåligt antar jag;) Har tänkt mig att jag ska plöja igenom Sagan om ringen-trilogin eftersom filmerna är väldigt bra:) Då kanske böckerna också är det tänker jag men det visar sig, har bara börjat än så länge så;)

Jag har faktiskt hunnit med att jobba idag också vilket var skoj eftersom vi fick sluta tidigare eftersom vi varit så himla duktiga idag. Skönt var det och mycket välkommet!:) När jag kom hem från den satte jag mig och tittade lite på Guldbaggegalan och Glamour som jag givetvis hade spelat in;) Ja och nu sitter jag här och väntar på att Jordan ska börja på tv vilket det gör om ungefär en halvtimme:) Först hinner jag därför göra den här listan:) Jag gillar listor:)

100 frågor om dej själv:

1) Namn: Caroline Olsson.
2) Kön: Jag är en tjej.
3) Bor: I Sandviken.
4) Läggning: Bi.
5) Personlighet: Jag är nog rätt dryg;) Men sen är jag faktiskt en rolig jävel ibland också;)
6) Relation nu: Ingen vad jag vet;)
7) Gamla relationer: Har jag två av:)
8) Oskuld eller ej: Definitionsfråga som jag alltid svarar på dom där frågorna;)
9) Kyssa eller krama: Kramas oftast men båda är väldigt trevligt;)
10) Bäst med din relation: Ja eftersom jag inte har någon så vet jag inte riktigt vad det skulle vara;)

11) Musiksmak:
Mycket så länge det inte är hiphop eller rnb:)
12) Värsta musiken: Hiphop.

13) Bästa banden/musikern: Abba.
14) Sweden Rock eller Hultsfred: Inget utav det.
15) Instrument du spelar: Inte ett enda men hade gärna velat kunna spela gitarr.

16) Klädsmak:
Ja som alla andra kan jag väl tro. Vad vet jag:)
17) Var handlar du: Det har ju rätt mycket att göra med vad jag är ute efter. Ja går inte riktigt till mataffären om jag letar efter en tröja;)
18) Converse: Är snygga skor som jag inte äger ett enda par utav:)
19) Sminkprodukter: Jag använder sällan smink för jag orkar helt enkelt inte:)
20) Kläder idag: Jeans, skjorta och en tröja över den:)


21) Favoritfilm:
Titanic.
22) Favoritserie: House är en utav dom:) Sen gillar jag Morden i Midsomer med:)
23) Bästa skådisen: Det är Julia Roberts och Tom Hanks:)
24) Bästa effekten: Det är effekten som blir när man har tränat riktigt hårt och får en riktigt skön träningsvärk;)
25) Roligaste filmen: Oj det finns många. Svampbob-the movie är givetvis en utav dom;) Skenbart är också väldigt rolig:)


26) Spelstil: Spelstil?:) På fotbollsplanen är den bästa spelstilen att springa tills man dör typ;) Tycker jag;)
27) Bästa spelet: Svampbob-tv-spel of course;)
28) Du har konsoler: Ja det låter busigt bra:)
29) Bästa 'datamaten': Det får jag nog svara rostat bröd med mycket smör och en kopp oboy på:)
30) Bästa hemsidan: Blogg.se får jag säga då eftersom det är den enda jag är inne på typ;)

31) Mitt rum: Ja det tycker jag mycket om och där brukar jag sova ganska ofta för jag gillar det;)
32) Färger på väggarna: Jag har tre vinröda väggar och en vit fondvägg:)
33) Färger på golvet: Vitt typ.
34) Färger på taket: Vitt.
35) Roligaste saken i ditt rum: Ja det är ju jag givetvis;) Sen kommer min tv;)


36) Min familj: Består av mig, min mor, min far och min lilla bror:)
37) Syskon: Min bror:)
38) Bästa släktingen: Herregud jag har ju så oootroligt många släktingar jag verkligen tycker om. Jag svarar morfar och mormor på den frågan;) Jag räknade alltså inte med min familj nu för dom hade kommit först allihop men det gills inte nu;)
39) Antal begravningar du vart på: Ingen alls.
40) Antal bröllop du vart på: Inget alls.


41) Favoritmat: Pizza typ;)
42) Favoritdricka: Pommac och nyponsoppa:)
43) Favoritgodis: Allt utom choklad och lakrits typ;)
44) Äckligaste maten: Det finns mååånga äckliga maträtter. Pölsa, fisk, kalops, köttgryta är några exempel;)
45) Äckligaste drickat: Rött vin gör mig mycket illamående.


46) Sverige: Är ett land vet jag:D
47) Tyskland: I Tyskland har jag varit:)
48) Italien: I Italien har man stora näsor och pratar italienska:) Dessutom kommer pastan därifrån, så därför älskar jag Italien!:D
49) Frankrike: I Frankrike har man ännu större näsor och pratar världens fulaste språk. Dessutom gillar jag inte Frankrike.
50) England: Jag gillar England för det verkar så mysigt där och jag tycker dom pratar hur mysigt som helst:)
51) USA: Jag vill egentligen inte kommentera detta land. Jag hatar det. Dom tror dom äger allt och alla. Dom ger mig äckelrysningar.
52) Japan: Där har pappa varit på jobbresa. Han tyckte inte sushi var så äckligt som han trodde innan. Jag tror fortfarande att det är äckligare än jag tror idag.
53) Indien: I Indien har man såna där roliga prickar i pannan som Kishti. Det ligger dessutom i Asien.
54) Finland: I Finland kan man inte bli brun på somrarna för dom har inget pigment;) Men dom är ju våra grannar så lite söta är dom ändå;)

55) Australien: Dit vill jag åka innan jag dör! Älskar det!:)


56) Din hemstad: Jag bor i Sandviken:)
57) Tycker du om den: Ja jag älskar den!:)
58) Stockholm: Jag ogillar det allra mesta som har med vår huvudstad att göra kan jag erkänna.
59) Göteborg: Jag älskar Göteborg och det är en väldigt fin stad tycker jag och dom pratar dessutom skitgött där;)
60) Kiruna: Kiruna är säkert en fin stad:) Det är säkert kallt där men jag bor hellre där än i Stockholm t ex;)
61) Malmö: Är en sydlig del av Sverige som jag tycker dom pratar lite drygt i faktiskt;)
62) Kalmar: Därifrån kommer min morbror och Amandas syster bor där:)
63) Jönköping: Är också en stad nånstans i vårt avlånga land;) Jag kan ingenting om Jönköping mer än att det nog är ett köping:D
64) Östersund: Där har jag varit två gånger tror jag:) Det är fint där:)
65) Haparanda: Det ligger högt upp och där bor alla renar;) Säger vi;)

66) Mobilabonemang: Jag har Halebop.
67) Antal skickade SMS: Sen jag köpte telefonen för en vecka sen har jag skickat typ 600:)
68) Antal skickade MMS: 2 tror jag:)
69) Antal samtalstimmar: Inte många;) Fast jag har ju bara haft den i typ en vecka så;)
70) Senaste SMSaren/samtalaren: Sarah/säkert mamma:)


71) Senaste maten: Makaroner och köttbullar:)
72) Senaste drycken: Mjölk:)
73) Senaste filmen: Pirates-at worlds end.
74) Senaste personen du pratade med: Min bror:)
75) Senaste MSN-kontakten: Det vet jag ej:)

76) Lasagne eller pizza: Pizza:)
77) Köra bil eller bli skjutsad: Köra lätt!:D
78) Kärlek eller vänskap: Både och:)
79) Död eller levande: Levande såklart:S
80) Mejl eller brev: Mejla.


81) Favoritdjur: Sköldpadda.
82) Religion: Football is our religion;) Annars har jag definitivt ingen;)
83) Frisyr: Jag har då ingen själv i alla fall;)
84) Bästa transportmedlet: Cykla är trevligt men bil är bekvämare;)
85) Sämsta transportmedlet: Bussar gillar inte jag.


86) Bästa vännen: Sarah:)
87) Mobbing: Är inte vidare snällt om man tänker efter.
88) Vandalism: Känns väl hemskt tradigt va.
89) Skolan: Går jag inte i men jag saknar den lite:)
90) Bästa läraren: Jag har ingen men det var Liisa:)


91) Vad är klockan nu: 00.15 och Jordan börjar nu. Måsye skynda mig att göra klart en här långe fan nu;)
92) Vad heter du i mellannamn: Emilia.
93) Vad tror folk om dej: Dom tror säkert att jag är en tråkig jävel när dom inte känner mig;)
94) Stämmer det: Nej;)
95) Dagens planer: Jag ska sova, gå upp, se på tv och träna, typ;)
96) Dagens kärlek: Juicen jag snart ska dricka eftersom jag håller på att törsta ihjäl;)
97) Dagens hatobjekt: Vädret!!


98) Var det här kul o göra: I början, nu är jag aningen trött på det faktiskt;)
99) Hur lång tid tog det o göra: En halvtimme ungefär.
100) Ska du göra om den här igen: Ser jag taggad ut på det eller?;)

Nu ska jag gå, godkväll:)


Frågor;)

Nu fick jag lust att göra en lista här;)

Sorg;

när grät du senast:
 Ingen aning.
har du tänkt självmordstankar: Ja.
hatar du någon: Nej inte hatar. Det är ett starkt ord;)
har du somnat gråtande någon gång: Ja oh ja. 
älskar du någon som inte älskar dig: Nej det tror jag inte.
vem skrek du senast åt: Säkert mamma;)
har du kallat någon slyna/subba/fitta idag: Nej.
när såg din mamma dig senast gråta: Väldigt längesen.
när såg din pappa dig senast gråta: Det var väldigt längesen det med.


Kärlek;

är du singel:
 Yes.
har du hånglat den senaste veckan: Ja:)
vem kysste du senast: Pass.
älskar du någon just nu: Ja:)
har din partner sett dig gråta: Jag har ingen partner.
nämn tre omtänksamma: Sarah, Amanda, mamma:)
har du sagt att du älskar någon och verkligen menat det: Ja annars säger jag det inte. 
är du hetero: Nej, bi. 

vänskap;

har du någon bästa vän: Ja:)
vad brukar du hitta på med dina vänner: Det varierar:)
älskar du dina kompisar: Ja absolut!:)
har du gjort något olagligt med någon av dina kompisar: Nej.
har du någon gång hatat din bästa vän: Nej aldrig nånsin. 
vem av dina vänner är bäst: Sarah är alltid bäst;)
har du och din bästa vän samma intressen: Haha ja oh ja;)

övrigt;

har du strippat någon gång:
 Nej.
brukar du slå folk: Nej det verkar onödigt.
har det hänt att du råkat i slagsmål: Nej. 
sköter du skolan bra: Jag har tagit studenten så jag går inte i skolan;) 
vem lever du för: För mig själv och allt bra i mitt liv:)
betyder din mamma mer än din pappa: Nej.
betyder din pappa mer än din mamma: Nej.
har du snott något tuggummi nån gång: Nej varför ska man sno ett tuggummi av allting i världen för?:S
cyklar du utan cykelhjälm: Ja.
är du sportfåne: Ja;)
bor du i villa: Ja.
vilket är ditt favoritprogram: House bland annat:)

Disneygeek;)

Nu ska vi se om jag är en disneynörd eller ej;) Spännande;) Jag älskar disney så jag hoppas att jag är det;)

Är du en Disneyfantast?
Vilka av dessa 64 filmer har du sett?
Om det är fler än 40 så är du en riktig Disneyfreak.

[x] Aladdin
[x] Askungen
[x] Bambi
[x] Snövit & de sju små dvärgarna
[x] Djungelboken
[x] Pinocchio
[ ] Fantasia
[x] Dumbo
[x] Peter Pan
[x] Lady och Lufsen
Antal: 9

[x] Törnrosa
[x] Pongo och de 101 dalmatinerna
[x] Svärdet i stenen
[x] Aristocats
[x] Robin Hood
[x] Bernard och Bianca
[x] Bernard och Bianca 2
[x] Micke och Molle
[ ] Taran och den magiska kitteln
[x] Mästerdetektiven Basil Mus
Antal: 9

[x] Oliver och gänget
[x] Den lilla sjöjungfrun
[x] Lejonkungen
[x] Pocahontas
[x] Ringaren i Notre Dame
[x] Herkules
[ ] Mulan
[ ] Mulan 2
[x] Tarzan
[ ] Kejsarens nya stil
Antal: 7

[ ] Atlantis
[x] Lilo och Stitch
[  ] Skattkammarplaneten
[x] Björnbröder
[ ] Kogänget
[ ] Vilddjuren
[x] Alice i underlandet
[x] Janne Långben the movie
[x] Anastasia
Antal: 5

OTECKNAT

[x] Pirates of the Caribbean 1
[x] Pirates of the Caribbean 2
[x] Pirates of the Caribbean 3
[x] Narnia
[x] Föräldrafällan
[x] George of the jungle
[ ] Flubber
[ ] The Mighty Ducks
[ ] Isprinsessan
Antal: 6

[  ] The pacifier
[ ] Miracle
[ ] The Kid
[ ] Joe - jättegorillan
[ ] Mary Poppins
[ ] Remember the Titans
[x] National Treasure
Antal: 1

ANIMERAT

[ ] Bilar
[x] Superhjältarna
[  ] Monsters inc.
[x] Ett småkryps liv
[x] Toy Story
[x] Hitta Nemo
[  ] Den lilla kycklingen
[ ] Dinosaurier
Antal: 4

Totalt: 41

Haha ja det var på håret men jag är härmed ett disneyfreak!;D Tjoho!;D

Jag säger då det;)

Ja idag har jag varit hemma och slöat och även varit på fotbollsträning:) Det blåste väldigt mycket måste jag säga men jag lyckades undgå att inte blåsa iväg åtminstone;) Det kan ju alltid anses som positivt från någons sida:) Jaha vad otroligt kul att det inte hänt speciellt mycket mer i mitt liv idag;) Gud så tråkigt om man tänker efter:) Därför låter jag bli;) Jag har ju faktiskt ätit tre våfflor också. Rätt intressant. Den första hade jag hallonsylt på och dom två andra var jag riktigt busig och tog jordgubbssylt på, hör och häpna!:O Grädde är alltid ett måste på våfflor så det hade jag på alla tre våfflorna! Sen åt jag en påse godis som jag hade kvar sen igår också och som om inte det vore nog drack jag FLERA glas MJÖLK!:O Ja är inte det vad som brukar kallas äventyr så säg! Ja har det inte hänt nått kul om dagarna får man väl se till att det låter lite roligare än vad det är i alla fall;) Nej usch nu ska jag fortsätta se filmen A lot like love:) Godkväll.     

Mitt 2008:)

Idag har jag umgåtts med min bästa vän Sarah och vi hade det väldigt trevligt och kul tycker jag:) Vi spelade bland annat Svampbob och ett frågespel om Sverige:) Nu så är det så här att jag vet inte vad jag mer ska skriva så nu så gör jag en lista:) Som alltid tagen från Sarah;)


Under 2008 har jag:

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] du har hoppat från 10:an (ALDRIG I LIVET!)
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[ ] du har blivit kär
[x] du har haft sex (Definitionsfråga men ja svarar jag väl då;P)
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[ ] du har rappat
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling
[x] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har lekt för mycket med bilddagboken
[x] du har slagit någon
[ ] du har kallat någon hora/slampa
[ ] du har kissat utomhus
[ ] du har däckat
[ ] du har knarkat
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus (Det minns jag inte men jag tror inte det;P)
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar (Kanske inte i sträck men sammanlagt så;P)
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet (Av morfar på min födelsedag ungefär;P)
[ ] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[x] du har varit på sjukhus

Oh så fint;)

Våra bästa år;)

Vaknade nyss;) Så nu sitter jag här och ska strax gå och se Våra ästa år:) Ska börja lite på den här listan också men gör nog klart den efter programmet är slut så jag hinner se det;)


BRUKAR DU KOMMA I TID: Ja. 

HAR DU BRA KONDITION: Ibland, ibland inte. Inte just nu;)

HUR KÄNNER DU DIG NU: Lite nyvaken.

KAN DU LAGA MAT: Ja kan kan jag väl sen hur gott det blir är ju en annan sak;) 

ÄR DU SMART: När det gäller vissa saker i alla fall:)

BLIR DU BRA PÅ KORT: Nej det vill jag inte påstå:) 

VAD HAR DU PÅ DIG NU: Nattlinne.
 
ÄR DU AKTIV I SKOLAN: Nej jag har tagit studenten så;)

SAKNAR DU: Om frågan är om jag saknar skolan så är svaret ja:)

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET: Nej:)

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR: Nja den var väl lite tråkig men. 

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN: Juice:) 

ÄTER DU NYTTIGT: Nej gud nej!;)

NÄR BRUKAR DU GÅ OCH LÄGGA DIG: Typ 02.30:)

VAD SKA DU GÖRA DEN KOMMANDE SOMMAREN: Jobba, spela fotboll, umgås, typ:) 

ÄR DU BLYG: Ja det är jag nog:) 

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: Nyss;)

VAD HAR DU FÖR SNITTBETYG?: Ingen aning. 

VILKEN IDROTT SYSSLAR DU MED: Fotboll!:D

TROR DU PÅ KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET? Någon form av kärlek åtminstone:) Men inte att man kan bli kär vid första ögonkastet. 

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? Inte så mycket tror jag;)

BRUKAR DU SMINKA DEJ? Nej jag orkar aldrig;)

ÄR DU NÖJD MED DITT LIV? Med vissa delar, andra inte:)

OM INTE, VAD VILL DU ÄNDRA PÅ? Pass.

VAD VILL DU JOBBA MED? Ingen aning. 

HAR DU TRÅKIGT JUST NU? Nej det är ju Våra bästa år;)

ÄR DU BORTSKÄMD? Ja;)

ÄR DU TRÖTT? Nej.

VAD GÖR DU IMORGON: Leker med Sarah:D

VAR BEFINNER DU DIG? På datastolen härhemma:) 

TILLSTÅND: Ja oh ja;)

I FICKORNA: Har jag ingenting eftersom jag inte klätt på mig än:)

VAD HÄNDER IKVÄLL: Ska väl se Lets dance antar jag:) 

VAD ÅT DU SENAST: Varma mackor igårkväll:)

VAD STOD DET I DET SENASTE SMS DU FICK:  "Facebook;) Haha vad fint:)"

VEM RINGDE DU TILL SENAST: Det minns jag inte:)

FAVORITMYNT: Ska man ha några såna också, tior då för dom är värd mest och tar inte lika mycket plats i plånboken;) 

FAVORITHUND: Ingen aning:)

FAVORITJUICE: Passionsfrukt:)

BÄSTA GRANNEN: Givetvis dom till vänster om oss;)

HUR MÅR DU NU:  Jodå okej:)

VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ: Anna Ternheim-Damaged ones.  

VAD VILL DU HA FÖR HÅRFÄRG: Mörkbrunt:) Men det blev aningen svart när jag färgade det tyvärr menmen;)

HAR DU LYSSNAT PÅ NÅGOT ANNAT NU: Nej:)

TKR DU OM NÅGON DU NÄMNT I DE TIDIGARE FRÅGORNA: Ja absolut!:)

SPORT DU GILLAR: Fotboll såklart:) 

HUR LÅNG ÄR DU NU: 170 cm typ:)

VILKET ÅR HAR VARIT DITT BÄSTA: 2005 alla gånger!

SER FRAM EMOT: Det finns väl en del saker:) Som t ex fotbollssäsongen:)

VAD HAR DU ÅNGEST INFÖR: Jag vet inte.

HAR DU BRA BETYG: Jag har inga eftersom jag gått ut skolan men då hade ja väl sådär bra betyg:)

VAD SÅG DU PÅ TV SENAST: Våra bästa år;)

BRUKAR DIN TELEFONRÄKNING VARA HÖG: För mobilen så ganska hög ja;)

GÅR DU I SKOLAN SÅ MYCKET SOM DU SKA: Ja eftersom jag valt att inte gå högskola så;)

VILKET ÄR DITT SÄMSTA SKOLÄMNE: -

HAR DU EN BRA KLASS: - 

HUR OFTA STÄDAR DU: En gång i veckan:) 

ÄR DU ROMANTISK: Ibland;)

SENAST KÖPTA PLAGG: Kommer jag inte ihåg:) 

KEPS ELLER MÖSSA: Mössa!

HAR DU NÅGONSIN FÄRGAT DITT HÅR SVART: Ja men inte med flit;) 

SOMMAR ELLER VINTER: Vinter:)

BRUKAR DU GÅ PÅ MCDONALD'S:  Nej brukar skulle jag inte säga direkt:) Var längesen nu:) 

EMINEM ELLER BRITNEY SPEARS: Eminem. 

HAMBURGARE ELLER PIZZA: Pizza.

EN SAK DU INTE KLARAR DEJ UTAN: Mobilen.

VARFÖR FYLLDE DU I DETTA TEST: För att jag ville:)

Nu ska jag gå och duscha:) Ha en trevlig dag!:)

Thiee kontaktannons;)

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket mer än att bara vara hemma och gått på en liten promenad med mig själv:) Knäppte några kort också fast dom orkar jag inte lägga ut här eftersom jag redan lagt ut dom på min oerhört vackra bilddagbok:) Om en timme börjar lustspelet med Eva Rydberg som jag ska se:) Fram tills dess får jag fördriva tiden på annat vis:)

Hittade en liten rolig sak i Sarahs blogg som jag tänkte göra nu:)

Hej, jag heter Caroline och bor vid regnbågens slut.
Jag är dålig i sängen, tycker om att dra random citat ur bibeln, samt slänga ut min tv genom fönstret och hoppas att jag träffar någon.
Jag jobbar som grisuppfödare där jag pillar mig i naveln.
När jag kommer hem vill jag ringa upp första bästa kompis och skryta om mina sexerfarenheter. Jag söker dig som delar mina intressen.
Hör av dig!


Haha ja men det var ju verkligen fint det där;) För den som vill göra det finns det här nedanför;)

Hej, jag heter ___namn___ och bor ____1____.
Jag är ____2____, tycker om att ____3____, samt ____4____.
Jag jobbar ___5____ där jag ____6____.
När jag kommer hem vill jag ____7____. Jag söker dig som ____8____.
Hör av dig!

1. Färgen på din tröja/linne:
Röd: i en soptunna i Lund
Blå: i en studentkorridor i Lappland
Grön: utanför systembolagets dörrar i Jakobsberg
Gul: med min mamma i Stockholm
Lila: i en baja-maja på en ödelagt festival
Rosa: vid regnbågens slut
Svart: i skogen där älgarna blivit galna
Vit: i en träkoja med insekterna
Annan: på en parkbänk i Uppsala


2. Ditt favoritbakverk
Napoleonbakelse: öppen och social
Princesstårta: dålig i magen på heltid
Arraksboll: kissnödig alltför ofta
Chokladboll: arg och grinig
Bulle: en riktig bitch
Kladdkaka: en odräglig alkoholist
Mazarin: en aktiv djurets rätt-aktivist
Småkaka: en riktig soffpotatis
Daimkaka: en sportfåne
Annat: dålig i sängen


3. Födelsemånad:
Januari: handla broccoli
Februari: supa mina föräldrar under bordet
Mars: blunda och hoppas på mirakel
April: åka ner till södra Sverige och befria palsternackor
Maj: kissa från gungor klockan två på natten
Juni: slänga andra människors strumpor i sjön
Juli: låtsas att jag är en blind gubbe i en pool
Augusti: mörda getingar på de mest brutala sätten jag kan komma på
September: ha matkrig med mina lärjungar
Oktober: dra random citat ur bibeln
November: linda in mig själv i toalettpapper när ingen ser
December: be till gud
Annan: sjunga på Tokyo med Danny


4. Favoritdryck:
Läsk: göra supergoda fattiga riddare
Cider: hurra när 70-talsklassikerna kommer tillbaka
Öl: tvätta tårna
Vin: fylla tomma Cola-flaskor med tvättmedel
Vatten: sjunga i en låtsasmikrofon framför datorn
Juice: protestera MOT djurens rätt
Te/iste: blanda kortlekar
Kaffe: bli portad från krogen
Annat: slänga ut min tv genom fönstret och hoppas att jag träffar någon


5. (dominerande) färg på din vägg
Röd: som grisuppfödare
Svart: som dagisfröken
Vit: med att dressera daggmaskar
Blå: som underbetald gatumusikant
Grön: som sexleksaksförsäljare
Gul: som maskot till det lokala fotbollsförbundet
Lila: som högskolelärare
Rosa: med blinda och hörselskadade barn
Annan: i kyrkan


6. Favoritårstid:
Vår: för det mesta bara sitter och slöar
Sommar: smugglar ner droger i allas drycker
Höst: tänder eld på allt jag ser
Vinter: pillar mig i naveln


7. Ditt förnamn börjar på:
A-F: ringa upp första bästa kompis och skryta om mina sexerfarenheter
G-L: skriva kärleksbrev till Måns Zelmerlöw
M-Q:klä ut mig till clown och onanera vilt
R-V: kasta av mig kläderna och spatsera runt i mitt hem
W-Ö: slänga mig i sängen och sjunga med till Mamma Mia


8. Ditt efternamn börjar på:
A-F: gillar att brygga te så att det står härliga till
G-L: tar i från tårna när du fiser
M-Q: delar mina intressen
R-V: kliar dig i skrevet på offentliga platser
W-Ö: smörjer in dig själv i olja på kvällarna

Nyfärgat hår och lite jobb på det.

Min dag började med att jag gick upp och färgade mitt hår till mörkbrunt som nästan blev svart men det brukar det bli så:) Men det blev bra i alla fall så jag blev nöjd:) Hade jag orkat hade jag lagt ut en bild men det orkar jag inte så det får bli utan:) Sen så har jag varit iväg och jobbat också under kvällen. Kunde inte motstå att köpa godis när det var fyra mentos för 10 kr;) Det tyckte jag var billigt och bra;)

I helgen har jag lekt med Sarah för hon sov hos mig i lördags:D Det var väldigt trevligt som det alltid är:D Vi spelade tv-spel, pratade, tittade på tv, spelade vanligt spel och lite sånt:) Så det var skoj:D

Imorgon så är det ju tisdag och då har jag inget inplanerat. Men har hört susas om att det ska vara en sån där rolig Eva Rydberg-fars då som dom brukar visa på trettondagen så i så fall ska jag nog se den i alla fall:) Sen vet jag inget mer. Kanske att det blir lite Svampbob också, vem vet:)

Nu ska jag gå och lägga mig i min mjuka säng och läsa en bok:) Jag har börjat läsa lite böcker nu för första gången på flera år typ. Helt chockerande jag vet. Det busiga är att jag egentligen hatar att läsa böcker. Men ibland överträffar man sig själv;) Godnatt.


Mission impossible.

Idag har jag varit i Valbo med mig själv och shoppat lite kläder:) Jag köpte en skjorta och en tröja att ha över den, en t-shirt, trosor och ett skärp:) Nu behöver jag inte mer kläder på länge, känns skönt:) Letade även febrilt efter ett par jeans men i dessa dagar är det nästintill omöjligt att hitta ett par som både är snygga och passar och dessutom inte är för dyra. Vi får se om jag hittar ett par nångång i framtiden. Annars får jag väl ha dom jag har nu tills jag dör;) Och just ja jag köpte godis också, viktigt att poängtera!;) Den som för övrigt förstår sig på Bokias sortering av böcker i Valbo kan ju vara vänlig att tala om för mig hur dom tänker för ingenting står då i någon som helst ordning när jag ska leta efter böcker, vilket händer kanske en gång vartannat år men ändå. Men jag är väl säkert lite vardagskorkad.

Strax ska jag gå till tv:n. I alla fall om en haltvimme för då börjar Sagan om konungens återkomst på tv och den vill jag se eftersom jag tycker den är bra:) Tyvärr så krockar det med På spåret och det vill jag också se så jag väljer nog det för det är ju bara i en timme;) Så kan jag se resten av filmen sen som jag ändå sett 15 gånger och även har hemma;) Gud så smart jag är;) Nej nu så är det dags för mig att gå härifrån:) Hejdå.

2009 here I come;)

Jaha så nu är det år 2009 då:) Jag har givetvis hunnit med att proppa i mig en påse kolor eftersom jag nu ju får äta godis igen:D Igår så firade vi det nya året hemma hos mig:) Vi var ett par stycken som var här och hade det allmänt kul:) Jag tyckte dock synd om min bror som var hemma och blev lite terroriserad emellanåt;) Men jag tror att han överlevde ändå vad det verkar;) Hämtade mor och far i Högbo där dom varit på fest också så dom kom hem ordentligt;) Därför blev det en nykter nyårsafton för min del men det spelar mig ingen större roll faktiskt:) När jag kom dit var pappa i full färd med att härma bögen Pompe i filmen Skenbart, det gjorde mig lite bedrövad faktiskt;) Men man får väl stå ut med sånt när det är nyårsafton kanske;) Vi kom väl hem typ vid 04.00 och då gick jag och la mig direkt för då var jag rejält trött:)

Idag vaknade jag vid 12.30 och gick upp och spelade lite Svampbob då;) Nu ska jag strax laga lite mat och sen kanske jag går ut på en promenad eller så:) Vi får se:) Ha en trevlig dag!:)

RSS 2.0