Lägg en mjölktand under kudden.

Jaha idag har det inte blivit så mycket skrivet här kan jag se. Inget alls faktiskt för att vara exakt. Det beror på att jag faktiskt inte har haft ork:) Jag erkänner att jag suttit och tittat på tv mest hela dagen, förutom när jag var och jobbade då. Jag har exempelvis spenderat tid med Mjölktandsmössen. Ni vet "Lägg en mjölktand under kudden, å nästa morgon efter tre, finns en gåva under kudden från mjölktandsmössen ska du seeeeee":D Eller så kanske det bara är jag som kan den;) Jag vet inte hur det ligger till med det.

Har i alla fall jobbat hela kvällen idag och det gick ju verkligen inte bra idag. Vem är hemma på en fredag när det är tusen Halloweenfester runt om i Sverige? Bra fråga. Svaret är typ ingen. Så det gick sjukt segt. Tryckte i mig två vaniljmunkar och en påse saffransgifflar på plats för jag blev så sugen:) Ganska onyttigt egentligen men man kan ju inte vara duktig alla gånger:) Jag är det sällan:) Sen vid 20.00 ställde jag mig ute vid busshållsplatsen och väntade på bussen i den väldiga kylan. Inte nog med att jag höll på att frysa ihjäl så stod det ett gäng hoforsbor (gissar jag) och söp så mycket så dom spydde ner hela busshållsplatsen. Då blev jag så bedrövad att jag blängde på dom med alla kratfer jag hade. Dom kan väl spy där jag inte är åtminstone.

När bussen väl startade efter att den kommit för sent så hamnade vi givetvis bakom en vägskrapa eller nått liknande som körde mycket segt på 90-vägen. Den hade vi framför oss hela vägen till Storvik. Det gjorde att vi kom tjugo minuter senare till hållplatsen jag skulle av vid. Jag som ville hem till Idol och allt;) Men bussen kom fram till slut i alla fall och jag lekte Bambi fram till mitt hus för jag tyckte det verkade roande. Det är sjukt halt ute!:O Tur att pappa har satt på vinterdäcken till bilen för imorgon ska jag premiärköra till Valbo med Sarah för vi ska handla kläder!:) Det ska bli kul!:) Ja inte själva halkan då men;) Kevin äger förresten alla på Idol!:) Han är sååå söt och sååå bra!:D Gillar dock inte det faktum att Alice hängde löst. Och tyckte att Robin B kunde ha åkt istället för Sepideh egentligen. Men det spelar ingen större roll:) Och Lars är väl störtskön ändå!:D Just gotta love him!:D

Nu så tänker jag gå och hämta nått gott att äta och sen så vet jag inget mer:) Hejdå.

Thie pyttipannedjungel.

För ett tag sen kom jag hem från jobbet. Idag gick det hemskt hemskt segt måste jag få säga. Höll i det närmaste på att somna sönder. Nej usch det var en bedrövlig jobbdag. Men det gör inte så mycket för jag är glad ändå:) Speciellt nu när jag fick komma hem:) Sålde en idag på jobbet. Fabulöst vad mycket. Inte! Jaha vad har jag mer att berätta då? Jo just ja jag har varit hos morfar och mormor idag också. Emil och jag åkte dit för att äta pannkaka med kladdkaka till efterrätt;) Det var hemskt gott får jag säga och riktigt mätt blev jag. Som man brukar bli när man är på besök hos dom. Pensionärer har en tendens att bjuda på allt som finns i hela huset typ;) Hur mycket tror dom att man orkar trycka i sig egentligen:D Men i alla fall vi stannade där ett tag och åkte sen hem. Sen åkte jag till jobbet och sen har det inte hänt nått mer än så typ.

Har nyss ätit pytt i panna med stekt ägg! Hur gott är inte det då på en skala från 1-10?:D Men det är ju fantastiskt otur när man lyckas få med delar av äggskalet när man ska steka ägget som man sen stöter på i pyttipannedjungeln. Typiskt och tradigt är det trots allt. Men varför gräva ner sig i äggskal när man kan titta på Svarte Orm? Det ska jag göra nu:) Godkväll.

Förresten har det snöat idag!:D I alla fall lite!:) Jag älskar snö och jag älskar vinter!:D:D
 

Körkort!!

Jag har härmed körkort!:D:D Äntligen!:D Det är så skönt så nu ska jag åka till morfar och mormor och fira med pannkaka!:D Sen blir det jobb:) Men det gör inget för idag är tom det kul!:D

Det är fantastiskt vad långt det kan bli!

Kvällen har gått åt till att jobba. Jag åkte in till Hofors med 16.30-bussen för att jag började jobba 17.30. Jag upptäckte väldigt fort när jag klev utanför dörren att det var sjukt kallt ute och kom då på efter ett tag att jag inte hade kommit ihåg vantar och att jag därför frös om händerna. Det var en hemsk bedrövelse men jag varken hann eller orkade vända efter dom. Jag kom fram till jobbet med händerna i behåll i alla fall. Jag förfrös dom alltså inte. Jag började jobba och fick ringa till massor utav människor. Många utav dom var sura idag. Tre la på i örat på mig. En sa att comhem suger och att han ville strykas från listan. En annan sa att vi var sjukt jobbiga som alltid ringer när han trodde att han lagt på fast han inte hade gjort det. En mycket spännande och givande kväll med andra ord. Men jag sålde tre. Det är personligt rekord och även bäst på mitt projekt idag;) Fantastiskt vad man är bra ibland!

När jag kom hem så slängde jag mig i soffan för att ta igen mig lite efter den långa och jobbiga bussturen från Hofors. Åt en panpizza och satte mig och såg på "Världens nånting män" som handlade om en undersökning på varför vissa sorters män var mer tilldragande än andra. Helt värdelöst var programmet i alla fall. Därför bytte jag kanal till nått annat. Det var också dåligt.

Nu har jag råkat slängt lappen med körtiden imorgon. Den jag ska ha innan uppkörningen. Jag har letat men hittade den inte. Tur att man kan se det på internet. Jag får titta det nu så jag går upp i rätt tid imorgon. Aha jag hade rätt om tiden ändå så det var ingen fara alltså egentligen:) 10.05 börjar min körlektion. 10.45 har jag uppkörning. 

Man skrev roligare bloggar förr i tiden. Nu blir dom oftast korta och tråkiga. Förut hade jag bilder och långa och roligare bloggar. Nu är dom korta, utan bilder och tråkiga. Nu blev just den här väldigt lång men övriga har en tendens till att bli helt tvärtom. Fast nu är jag nöjd med längden:) Även om jag inte skrivit om nånting som är intressant:) Men det gör inte så mycket alla gånger:)

Nej nu börjar det bli dags för att avsluta här för jag har verkligen inget mer vettigt att skriva. Godnatt.


Thie speglar.

Idag har jag varit hemma hela dagen och typ sett på tv, haha vilket liv:) Jaha där tog det stopp ja;) Kommer inte på nått mer att skriva för jag har ju faktiskt inte gjort så mycket mer än så:O Jo just ja jag hade ju körlektion imorse. Hade jag glömt för det var så längesen, haha:) Fick väl träna en del på dom där töntiga speglarna då i alla fall så jag kan det bra imorgon så han inte har nått att klaga på igen. Nu ska det banne mig gå vägen!:D Klarar jag det inte börjar jag typ gråta.

Nu har jag slut på ord. Ska jobba senare ikväll också. Noll tagg. Däremot taggar jag nästa torsdag!:D Första fotbollsträningen!:D:D:D 

Är jag flummig?

Vi kör på med en till;) Den sista blir det:)


Hur mycket flumm är du?

[ ] Du har ätit något som du visste att du skulle få ont i magen av.
[ ] Du har spottat i motvind
[x] Du har ramlat av en stol fast att den stod still
[/] Du har tungan ute när du koncentrerar dig. (Det händer:P)
[x] Du skrattar åt dina egna skämt då ingen annan skrattar.
[ ] Du har börjat prata om vädret med en främling som bara "gick där". 
[ ] Du har klistrat ihop ett trasigt dricksglas med limstift.
[ ] Du har skrikit håll käften eller liknande till en oskyldig främling.
[ ] Du har gått omkring på stan med en vante/sko/strumpa eftersom den andra glömde du ta med dig.
[ ] Du har snubblat över ett tuggummi på marken.
[ ] Du har fastnat med tungan på en iskall lyktstolpe
[ ] Du tittar på disney channel
[ ] Du älskar att städa ditt rum
[ ] Du kom på att du glömde skorna när du hade stigit ut genom ytterdörren.
[x] Du har sjungit högt inne i en affär
[ ] Du har öppnat en godispåse eller liknande i en affär
[ ] Du har spottat framför dig, och sen halkat på spottet.
[x] Du brukar prata med dig själv framför spegeln (Jag pratar ofta med mig själv hemma:D)
[ ] Du äter rena sockerbitar som godis.
[ ] Du somnade i ett provrum i en klädaffär.
[ ] Du har sagt att du måste på toa inför en främling.
[ ] Du har försökt drunka i en vattenpöl
[x] Du har legat ner på golvet i minst 10 minuter
[ ] Du har stått upp på din skolbänk och sjungt "Imse vimse spindel"

Summa: 5.5 


1-6: Du borde nog inte vara så spänd, försök ha roligt på riktigt! Annars kommer ingen tycka du är kul och du kan vänta dig långa, tysta, tråkiga kvällar med dina kompisar.

7-11: Du är bra. Du är rolig att umgås med och dina positiva misstag är bara att säga FLUMMATTACK åt!

12-17: Du slår allt! Är man med dig så skrattar man. Du är rolig och samtidigt försiktig med vad du göra, det är ett bra sätt att flumma sig på!

18-24: Du kanske borde sakta ner, så du inte hamnar på psyket! Men kul är du ändå

Haha ja det var ju lite negativt då förstås;)


Älska House!

Har nyss sett på House som alltid är klockrent förstås!:D Man kan inte tycka nått annat om det helt enkelt;) Nu ska jag svara på en liten lista här är det tänkt:) I brist på annan aktivitet:)

10 favoriter
Dialekt: Norrländska är hemskt mysigt måste jag säga:)  
Mat: Jag har nog ingen speciell favorit faktiskt. Typ pizza kanske, haha:) 
Låt: Det varierar ju. Men överlag är det The winner takes it all med ABBA. 
Tecknad figur: Alltid Svampbob!:D 
Sport: Alltid fotboll!:D 
Komiker: Robert Gustafsson. 
Veckodag: Fredag eller lördag.
Glassmak: Apelsin.
Soloartist: Oj gud. Det går inte att välja tror jag. Lars Winnerbäck då kanske. 

9 för tillfället
Humör: Trött just nu. Speciellt sen jag kom på att jag har körlektion imorgon klockan 09.15;) 
Tanke: Att jag är sugen på godis. 
Kläder: Joggingbyxor, tjocktröja och ett linne. 
Bakgrund: Ett ljus. 
Känsla: Trötthet då kanske i så fall.
Tid: 22.25.
Bästa sak: Fotboll!:D
Irritationsobjekt: En sak alltså? Ingen människa? Annars hade jag svarat Johan Palm. Men jag får väl säga nått annat då. Som t ex att jag ätit upp mina tunnbröd redan och inte har några kvar idag. 

8 första
Bästa vän: Matilda eller kanske Andreas. Kommer inte ihåg. 
Husdjur: Aldrig haft nått. 
Kyss: Jag var väl 15 tror jag det måste bli. Tidigare brydde jag mig inte så noga;)
Piercing: I naveln.
Förälskelse: E.
CD-skiva: Ingen aning. Typ Spice girls kanske, haha;) 
Bil: Jag har då aldrig haft nån;) Men den första bilen vi hade när jag föddes var en opel. 
Ord: Knapp:)

7 senaste
Telefonsamtal: Alla tusen på mitt jobb kanske då, kan inte komma på exakt vilket som var det senaste dock;) 
Mat: Tre mjuka goda mackor:) 
Dryck: Juice.
Biltur: Igår när jag övningskörde med pappa. 
Tv-program: House:) 
Spelade låt: Stupid sunday song - Elin Sigvardsson. 
Köpta klädesplagg: Ingen aning. Har inte köpt kläder på evigheter eftersom jag saknat pengar.

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Ja.
Brutit mot lagen: Ja jag har väl cyklat mot rött nångång säkert;) 
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Ja i badkaret hemma:) 
Varit med på TV: Nej det kan jag inte tro. 
Varit med i tidningen: Ja.

5 nej tack
Skolämne:
Fysik.
Mat: Fisk.
Musik: Hip hop och rnb. 
Dryck: Kaffe.
Djur: Skaldjur. 

4 saker
Du gjorde igår kväll:
 Åt, tittade på tv, satt vid datorn, sov. 
Du kan höra just nu: Elin Sigvardsson när hon sjunger, tangentbordet när jag skriver, mig när jag suckar för jag inte kommer på nått mer än så, mig när jag kliar mig på armbågen.
Du inte kan leva utan: Min familj, mina vänner, min mobil och fotboll.
Du gör när du har tråkigt: Sms:ar, sitter vid datorn, ser på tv eller gör nått med min familj. 

3 personer
Du kan berätta allt för: Sarah, Amanda och nej ingen mer. 
Du tycker om: Min bror, min far och min mor. 
Du inte gillar: Jag vet inte om jag vill peka ut nån här faktiskt:) 

2 val
Coca Cola eller Fanta: Fanta.
Hund eller katt: Hund. Men båda är söta:) 

1 önskan 
Att jag blir lycklig:) 

Är jag kanske en jättetönt?

Idag har jag faktiskt inte gjort så speciellt mycket. Har varit ute och sprungit typ och sen sett på Djungelboken med min bror, haha;) Älska Disney!:) Mycket bättre än alla animerade filmer som görs nu! Vart är världen på väg? Mina barn ska växa upp med Disney och Astrid Lindgren. Det är då ett som är säkert!

Snart ska jag äta våfflor vilket ska bli gott eftersom jag är hungrig:) Annars gillar jag inte våfflor så mycket faktiskt. Före det ska jag göra en roliga lista:)


Är jag tönt, normal, ball eller idol?;) Det är frågan;)


Den är jag...

[x] Har ett smeknamn
[x] Är blyg
[x] Kan lyssna på samma låt i flera timmar
[x] Har alltid haft en vän
[ ] Har gått på simskola
[x] Har bra ordning på mina grejor
[ ] Har haft massa tejp i mitt hår
[x] Kan gråta till film / musik
[x] Har blivit sviken av någon
[x] Har svikit någon
[x] Gillar att sporta
Summa: 9

Utseende...

[x] Jag har långt hår
[/] Jag använder smink (Det händer lite till och från.)
[x] Har färgat håret mer än 2 gånger
[x] Har tyckt att jag är ful
[ ] Är lång
[ ] Jag bär alltid mode
[x] Har blandfärg på ögonen
[ ] Har Paris Hilton eller någon liknande som förebild
[ ] Har färgat hår just nu
[x] Har min vanliga hårfärg just nu
Summa: 5.5

Förhållande...

[x] Har varit kär
[x| Haft känslor för någon som inte känt samma sak
[x] Hånglat med någon av samma kön
[x] Hånglat med en främling
[ ] Haft sex med en främling
[x] Älskar eller saknar någon just nu
[x] Tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
[x] En främling har sagt att jag är het
[x] Hånglat med en polare
[ ] Hånglat med minst 5 st på en kväll
[x] Varit otrogen
Summa: 9

Övrigt...

[x] Jag har mobil
[ ] Kan nummer till fler än 10 personer (Haha men gud nej!)
[x] Kan sjunga när andra lyssnar
[x] Gillar att kolla på TV
[ ] Röker
[x] Dansat på mitt rum
[ ] Varit på begravning
[x] Hoppat från en brygga
[x] Döpt en insekt jag hittat
[x] Rullat ner från en pulkbacke
Summa: 7

Mina poäng: 30.5

0-15: Du är tönt
16-22: Du är normal 
23-33: Du är ball
34-38: Du är en idol för många

Haha klart jag är ball;)


Vilken årstid är bäst?

Innan jag går och lägger mig ska jag göra den här roliga listan:D

Vilken årstid är du? 
Jag vet i vilken ordning jag tycker dom är bäst och det är vinter, sommar, höst, vår. Får se om det blir så då;)

Vinter
Jag fryser ofta (x)
Jag gillar rött (x)
Jag har ofta tjocktröjor (x)
Jag tycker om att använda raggsockor (x) (Det är skönt och mysigt när man fryser om fötterna:D)
Snö är kul (x)
Det är mysigt att dricka te när man kommer in från kylan (x) (Om jag får byta ut det mot oboy;D)
Jag tycker det är kul att åka skridskor (x)
 
Julen är en viktig högtid för mig (x)
Jag älskar pepparkakor och lussebullar (x)
Jag använder ofta vantar, även om det inte är så kallt (x)
Filtar, ljus och duntäcken används flitigt året om (x)
Jag älskar julmaten ( )
Kalle anka och hans vänner kollar jag på varje år (x)
Jag tror på tomten ( )
Antal: 12

Vår
Jag tycker det är mysigt med fågelkvitter (x)
Det är mysigt när blåsippor och vitsippor kommer fram (x)
jag tycker om att plocka svamp (x)
jag börjar längta till sommaren ( )
jag tycker om att få börja använda mindre kläder ( )
jag gillar påsken ( )
Gult är en fin färg ( )
Jag tror att påskharen finns ( )
Det är kul att påskpyssla ( )
Jag tycker det är trevligt att ta en långpromenad i det fina vädret (x)
Jag känner mig inte lika deprimerad från vinterns mörker ( )
Jag klär mig ofta i för lite, och blir lätt sjuk ( )
Jag tycker kycklingar är söta (x)
Blått, gult, orange och grönt är färger som jag tycker om att klä mig i ( )
Antal: 5

Sommar
Jag gillar sol (x)
Jag blir lätt brun (/)
Jag tycker om att bada ( )
Jag älskar glass (x)
Det är mysigt att ligga på stranden (x)
Jag gillar grillat ( )
Jag tycker om jordgubbar (x)
Jag gillar att klä mig tunt (x)
Klänning, kjol och linnen använder jag ofta (x)
Saft med is är gott (x)
Jag har legat i solen mer än 1 timme (x)
Jag har solkräm hemma (x)
Grönt är skönt ( )
Jag gillar att vara ute sent på kvällarna (x)
Antal: 10.5 

Höst.
jag använder ofta gummistövlar ( )
Jag tycker det är mysigt när löven faller från träden (x)
Alla olika färger på löven gör mig glad (x)
Det är roligt att hoppa i vattenpölar (x) (Haha ja lätt;D)
Jag klär mig ofta i brunt (/)
Jag gillar stickat (x)
Det är kul att kratta löv ( )
Jag har oftast lamporna tända (x)
Jag tycker om att man får klä sig i mer kläder (/) (Det är rätt mysigt:D) 
Det är mysigt när det börjar bli mörkare om kvällarna (x)
Regn och plask är kul ( )
Jag tycker om att ta äpplen från trädet och göra äppelpaj ( )
Det är mysigt med brasor (x)
Antal: 8

Vinter,sommar, höst, vår;) Haha som jag sa alltså;)

Svampbob är ganska så bra.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket alls faktiskt. Har varit ute och övningskört med pappa och följde med honom och handlade. Sen har jag spelat mitt Svampbob-spel på playstation, haha;) Skojigt!;) Han är så söt!;D Sen har jag sett på en massa tv och så:) Inget värt att nämna direkt:) 

Imorgon så ska jag se på Djungelboken. Jag är taggad. Jag är ledig imorgon med:) Nu har jag inget mer att förmedla:) Godnatt.

Övningskörning står på tapeten.

Idag är det måndag och jag är ledig. Det var nog bra för jag är lite halvsjuk så då hade jag inte haft någon lust att åka iväg och jobba. Min näsa är igentäppt. Idag ska jag i alla fall vara hemma och ta det lugnt är det väl tänkt. Sen ska jag övningsköra en snabbis med pappa när han slutat jobba senare. Har ju min andra uppkörning på torsdag. Jag hoppas verkligen det går bra den här gången! Annars har jag väl inga direkta planer för dagen faktiskt. Det får visa sig vad som dyker upp. Ska gå och göra frukost nu tror jag ändå. Ha en bra dag!

En heldag i Hofors.

Har inte haft ork eller tid till att skriva blogg förrän nu så får berätta om dagen nu istället då:) Jag gick upp 09.00 för att göra mig iordning och så för att jag skulle åka med 10.06-bussen till Hofors. Började jobba klockan elva och slutade 18.30 idag. Fick gå tidigare eftersom bussarna bara går en gång i timmen så dom var snälla och lät oss gå så vi hann med 18.45-bussen. Vi ska tydligen få göra så varje helg vilket låter skönt så slutar vi ju 40 minuter tidigare;) Det är rätt segt att sitta och ringa från elva till tio över sju på kvällen;) Men pengar är ju alltid pengar och pengar det behöver jag mycket av!;) Måste köpa en ny mobil också har jag kommit på:O Det står inte på förrän den här kommer att gå sönder känner jag på mig:O Det får vi lösa senare:)

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Jag har ont i halsen, huvudet och är snorig. Det är inte kul. Imorgon är jag i alla fall ledig och på tisdag med. Gud så skönt! Den här veckan blir lugn.

Nu ska jag gå och hämta nått att dricka tror jag. Jag är törstig. Sen ska jag lägga mig så småningom. Godnatt.

Jag ska snart få äta kladdkaka!

Idag har jag jobbat från 11.00 - 18.00. Fast vi som skulle med bussen till Sandviken fick sluta tidigare så vi skulle hinna med 17.45-bussen:) Det tyckte jag var snällt:) Jag sålde mina två första idag också!;) Tjoho applåd till mig;) Så höll jämn kvalité med dom som jobbat där ett tag;) Känns bra;)

Nu ska jag faktiskt strax åka iväg för jag ska ju firas idag jag:D Tagga min present:D Kladdkakan måste förstås också med som jag gjort alldeles av egen kraft faktiskt:D

Imorgon så jobbar jag 11-00 - 17.10. Ganska så segt kan man tycka och det gör jag också. Gud vad jag kommer vara trött imorgon om jag ska ut på krogen och allt idag med;) Men ska inte dricka nått så det ska nog gå hjälpligt bra i alla fall:)

Kevin for life!!

Idag har det hänt mycket ska jag tala om! Jag har till att börja med gjort en kladdkaka som vi ska äta imorgon. Förhoppningsvis så blir den ätbar åtminstone:) Sen så skyndade jag iväg till banken för att skaffa mig en internetbank vilket jag också gjorde. Sen startade jag en pensionsfond också så nu ska jag börja pensionsspara;) Det är lika bra att börja tidigt:) Ja och sen åkte jag direkt till jobbet där jag ringde runt till typ 260 personer varav kanske inte ens en tiondel svarade eftersom ingen är hemma en fredagkväll. Men ändå. Blev inget sålt idag dock för min del. Eller för typ någon på mitt projekt. Det var lite tunt idag:)

Sen åkte jag till Robin och såg på Idol:) Vi fick skynda oss lite, eller ja jag var väl den enda som brydde mig så jag stressade på honom:) Jag missade dock när Lars sjöng, det som jag så gärna ville se för han är ju bara för störtskön:) Men har sett det på reprisen nu i alla fall och han var ju verkligen riktigt skön även idag!:D Sen så tror jag att jag är kär! I Kevin!:D:D Han är väl helt underbar ändå och han var med hästlängder bäst ikväll!:D Sen förstår jag inte hur man kan förstöra en ABBA-låt så fruktansvärt mycket som Johan gjorde idag. Fy fan! Min favoritlåt i hela världen är numera förstörd. Usch!

Imorgon ska jag upp och jobba igen. 11.00-18.00. Segt. Men sen på kvällen ska jag firas av mina vänner!:) Ska bli mer kul!:) Jag är nyfiken på min present!:D


Kladdkaka på G.

Vaknade alldeles nyss av väckarklockan så då gick jag upp. Nu ska jag strax gå och baka kladdkaka och sen så ska jag duscha och byta om för att om jag hnner åka ner till banken och skaffa mig en välbehövlig internetbank. Sen ska jag beställa busskort. Och sen ska jag åka till jobbet. Nu ska jag bara hitta ett vettigt recept på kladdkaka också. Vi får se hur det går:) Jag som aldrig gjort en sån i hela mitt liv. Hur ska detta sluta?:O

Jag är trött och törstig.

Ikväll har jag jobbat. Kom hem typ tio och satte mig då vid tv:n och åt mat. Mat är gott och välbehövligt om man inte vill dö:) Nu är det ju så här att jag är hemskt trött och dessutom törstig. Jag tror jag gör på så vis att jag går och hämtar mig ett glas med juice i för det låter väldigt gott just nu får jag tycka:) Sen ska jag sitta här ett tag till och sen ska jag gå och lägga mig:)

Imorgon måste jag ställa klockan för jag ska hinna med att åka till banken och baka kladdkaka till på lördag då jag ska fira min födelsedag med mina vänner:) Och sen klockan 16.00 börjar jag jobba i Hofors vilket innebär att jag måste åka med senast 15.15 bussen. Jag får skynda helt enkelt:) Nej nu var det väl inget mer:) Hejdå.


Kyla för tusan.

Gud vad kallt det är jämt nuförtiden. Fryser överallt, både inne och ute. Fast det var kanske inte därför jag främst skriver blogg nu för att tala om det men nu var jag tvungen ändå. Jaja idag har jag i alla fall varit ute och löpt litegrann. Det gick bra fast fick aningen håll på slutet men det var som tur var bara en liten stund. Sen har jag även fyllt i mitt schema till jobbet för november som jag ska lämna in. Vad har mer hänt då? Hmm ingenting tror jag:) Har ätit fiskbullar. Det är gott!:) Det här blev ju en givande blogg får jag säga. Eller kanske inte ändå men det är inte alla gånger man kan vara intressant här i livet:) Jag är det väl aldrig men det skadar väl ingen kan jag tro:) Nej nu är jag klar. Det är förresten ABBA-tema på idol på fredag!:D Äntligen! Fan om dom inte gör låtarna bra! Hejja Kevin och Alice!:) Jaja NU är jag klar i alla fall:) Ha en bra dag!


Äntligen är det seriöst!

Nu har jag varit på fotbollsmöte och äntligen verkar allt tas seriöst!:) Gud vad glad jag blev!:) Det verkade vara en väldigt bra planering för kommande år och vi ska få en ny huvudtränare fast vi fick inte veta vem än;) Ska bli jättespännande att se!:) Sen fick vi bulle också, det var viktigt att poängtera;) Han var god;)

Jag lyckas bra. Jag har tappat min mobil i backen. Nu funkar den inte så bra mer. Det tyckte jag var dåligt. Lite ska den väl hålla. Så det var lite bedrövligt tyckte jag ändå. Får köpa en ny nångång:) Jaja nu har jag nog inget mer att skriva av vikt så hejdå.

Klappat och klart.

Kom nyss hem ifrån Hofors där jag varit och skrivit prov. Det gick fint så imorgon ska jag enligt schema börja jobba. Spännande men jäkligt läskigt!:O Man blir väldigt trött av att åka buss har jag märkt. Nu måste jag ju köpa busskort också har jag ju kommit på för ett tag sen. Får beställa ett tror jag här i dagarna.

Nu ska jag spela nått kul spel på datorn sen ikväll så är det fotbollsmöte som ska bli väldigt intressant och förhoppningsvis väldigt givande!:) Jag är taggad!:D Ha en bra dag!:)


19 jävla år.

Idag fyller jag år!:D 19 faktiskt:) Tjoho!

Jobbutbildning dag 2.

Idag har jag varit på jobbutbildning dag två då vi fick vara med dom som jobbade där och se hur dom gjorde och så:) Så då lärde man sig lite i alla fall:) Men trött blev man så nu är jag lite seg känner jag:O Imorgon ska jag in och göra ett slutgiltigt prov innan jag kan få jobbet så förhoppningsvis går det bra också. Sen på kvällen imorgon så har jag fotbollsmöte som jag ser mycket fram emot!:) Hoppas dom säger nått givande!:)

Nu ska jag sitta här ett tag till, sen ska jag gå oc lägga mig i sängen. Gud vad det lät skönt får jag ändå säga!:D Godnatt.

Löparrunda på G.

Nu ska jag ut och löpa banne mig!:) Sen kommer jag hem och då ska jag fylla i en lapp jag ska ha med mig till Hofors ikväll:) Det är viktigt. Sen ska jag bara sitta hemma kan jag tro tills jag ska åka med bussen in till Hofors:) Ha en bra dag!:) 

Är jag bortskämd?

Och den sista nu innan jag lägger mig;)

Hur bortskämd är du egentligen? 
Haha så jävla bortskämd kan jag lova;)

Du har:
[x] märkes-skor
[ ] märkes-jacka
[x] tv på rummet
[x] dvd på rummet
[ ] dator på rummet
[ ] telefon på rummet
[x] en kamera
[ ] en videokamera
[x] din familj har en bil
[ ] din familj har fler än ett hus
[ ] din familj har fler än två hus
[ ] din familj har fler än tre hus
Antal: 5

Du använder dagligen:
[ ] dyr parfym (som kostar minst 500)
Antal: 0

Du ser på:
[ ] desperate housewives
[ ] grey's anatomy
[ ] heroes
[ ] the oc
[ ] sex and the city
[ ] ugly betty
[/]scrubs (Det händer till och från:D)
Antal: 0.5 

Du har sett:
[x] just my luck
[ ] john tucker must die
[x] titanic
[ ] moulin rouge
[x] high school musical
[ ] high school musical 2
[ ] epic movie
[x] dude, where's my car?
[x] the perfect man
[x] the wedding crashers
[x] freaky friday
[x] legally blonde
[ ] not another teen movie
[ ] bring it on
[ ] bring it on again
Antal: 8

Du säger ofta:
[x] whatever
[x] oh my god! (På svenska oftast dock men det får gillas ändå för det är samma betydelse, samma gäller det första:D)
[ ] venne
[ ] cutie
[ ] sweetie
[ ] nehe
[x] säkert
Antal: 1

Ditt resultat: 14.5

1-15 = ghettokid 
16-23=normal 
24-34=bortskämd unge
35-41 = överklass-snobb

Haha men va fan!;) Konstiga frågor igen ju;)


Tjej eller kille, det är frågan!

Äsch nu gick ju min försökversion ut på spelet:( Då går jag och lägger mig. Men innan dess tänker jag svara på en liten lista;)

Nu ska vi se om jag är mest kille eller tjej;) Spännande;)

Killsidan

[x] du älskar tröjor med luva (Det är asskönt!:D)
[x] du älskar jeans
[x] hundar är bättre än katter
[ ] det är kul när någon gör sig illa
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[x] du har x-box, wii eller liknande spel
[x] du lekte med leksaksbilar som liten
[x] någon gång har du velat bli en brandman
[ ] du har ett DS, PsP eller liknande (What?:S) 
[x] du kollar på sport på TV
[ ] våldsamma filmer är bra
[x] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[x] du gillar att kolla på fotbollsmatcher
[ ] du tycker det är coolt med baggybyxor 
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[ ] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favoritfärger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[x] sport är kul
[x] pratar med mat i munnen (Ja orka bry sig om vett och etikett alla gånger;D)
[x] använder boxers 
Totalt: 13 

Tjejsidan

[ ] du använder läppstift
[ ] du älskar att shoppa
[ ] du använder eyeliner/kajal
[/] du bär färgen rosa (Det händer väl ja, men inte oftare än nån annan färg direkt:D)
[x] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[ ] du älskar att få manikyr och pedikyr
[/] du gillar att bära smycken, ringar och armband
[ ] kjolar är en stor del av din garderob
[ ] shopping är en av dina favoritsaker
[x] du gillar inte filmerna star wars
[ ] du har gått på dans eller gymnastik
[x] det tar dig ca en timma att göra dig iordning
[x] du har fler än 10 par skor
[x] du bryr dig om hur du ser ut
[x] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjejunderkläder
[/] du lekte med dockor som barn
[ ] du gillar att sminka andra för nöjes skull 
Totalt: 9,5

Haha tsss, men det var ju mongofrågor;)

Jobbutbildning dag 1.

Idag har jag banne mig varit på första dagen av min jobbutbildning:) Den gick bra och vi lekte lite lekar som hade med säljteknik att göra och sånt och gick igenom grunderna och hur allt funkade och så:) Nästa dag är imorgon så då ska jag in till Hofors igen:) När jag kom hem så sprang jag typ till köket och lagade mat för jag hade inte ätit sen fyra och då var klockan typ 21.00!. Så varma mackor satt fint i magen då kan jag säga;)

Nu ska jag leta på nått kul spel att spela här och sen ska jag väl lägga mig kan jag ana:) Imorgon ska jag ut och löpa för det blev inte av idag:) Godnatt.

Nu har jag fullbordat mina kort.

Ikväll har jag tittat på film. Den hette I hennes skor som jag sett förut men den är rätt bra så såg den igen. Nu är den dock slut så nu sitter jag här i stället och skriver blogg innan jag ska gå och lägga mig i min mjuka varma sköna säng:) Har förresten fixat till korten så dom passar i ramarna jag köpte häromdagen nu också;) Orkade aldrig göra det då så gjorde det nu istället:) Nu ska dom bara upp på väggen:) Det blir nog jättebra kan jag tro!:)

Imorgon är det måndag och då ska jag ut och löpa och sen på kvällen ska jag på jobbutbildning:) Nu har jag dock inget mer att skriva så nu avslutar jag för dagen med ett godnatt.  


Pengar och åter pengar!

Nu har min släkt åkt hem. Det var mormor, morfar, farfar, farmor och min moster som var här för att fira min födelsedag:) Jag fick pengar endast eftersom jag specifikt sagt till om det;) Helt perfekt:) Dom ska jag förvalta väl på banken:) Kolatårtan var för övrigt underbart god idag med som alla andra år;)

Nu ska jag spela ett roligt spel på datorn som jag hittat på:) Sen vet jag inte vad som händer. Hejdå.

Äntligen ska jag smaka på kolatårtan!

Vaknade nyss faktiskt. Tog mig en sovmorgon idag eftersom jag var uppe länge igår och tittade på Anastacia:) Jag älskar den filmen!:) När jag kom upp upptäckte jag att alla i huset har lämnat mig. Emil och pappa är på innebandymatch för Emil spelar och mamma är tydligen och handlar. Jag ska nog snart ta och äta frukost eftersom jag måste vänta med mat ända till 13.30 för det är inte först då som matchen är slut.

Annars idag så kommer min släkt hit ett tag för att fira mig eftersom jag fyller år på onsdag:) Det ska bli skojigt!:) Jag önskar mig mycket pengar, haha:) Kolatårtan ska jag också sätta tänderna i är det planerat;) Den står där så fint i kylen nu:) Sååå gott! Ha en bra dag.

Dansband för hela slanten.

Ikväll har jag kollat på premiären av Dansbandskampen. Jag valde bort det tramsiga programmet Stjärnor på is i hopp om att dansbanden skulle vara bättre. Nu vet jag inte vad jag tycker. Eller jo jag ser faktiskt hellre på dansbandsprogrammet, det får jag erkänna. Det finns ju ett sätt att ta reda på det. Jag ska nu räkna upp fördelarna med båda programmen så ska jag på det viset se vilket program som har flest fördelar och därmed enligt mig är mest värt att titta på.

Stjärnor på is: Caroline Gynning eftersom hon är så sjukt störd så hon blir rolig, Tony Irving eftersom han är så ful så han blir rolig.

Dansbandskampen: Peter Settman (värd tio +), dom dåliga dansbanden eftersom dom är så sjukt töntiga så man inte kan annat än skratta, pappa som härmar bögarna i dansbanden.

Här ser man ju att det sistnämnda vinner eftersom Peter Settman är kung så nu var det avgjort;) Inte för att något utav programmen är direkt bra men;)

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Men nått ska nog dyka upp i mitt huvud:)


Jag har införskaffat IKEA-ramar.

Har varit i Valbo nu med Sarah och Jessica där jag och Sarah skulle köpa ramar till våra rum:) Jag köpte tre stycken som jag ska sätta in kort i och hänga upp på min vackra vägg som faktiskt ser ganska tom ut just nu. Så det ska nog bli bra det där kan jag tro!:)

Detta test gjorde jag nyss:) Det är i samband med USA-valet som dom håller på och tjatar om nu. Man får testa om man är demokrat eller republikan. Jag blev övervägande demokrat vilket jag redan visste att jag skulle vara;)
http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/usavalet/2008/electoralcompass2008.html

Nu ska jag väl fixa med korten och klippa till dom lite så dom får plats i ramen ordentligt. Korten var lite för stora trots allt. Sen blir det tv med familjen:) Godkväll.


Valbo och hemmakväll är planen.

Idag hade jag ställt klockan på 10.00 men då orkade jag inte gå upp så jag somnade om och ställde om klockan på 10.30 istället. Pappa ville nämligen att vi skulle övningsköra redan 11.00 så jag var tvungen att pallra mig upp trots allt. Trött var jag men upp kom jag dock. Så jag övningskörde lite och det gick väl som det brukar. Som det ska alltså. Tycker jag i alla fall. Nu sitter jag här och gör inte så speciellt mycket direkt. Ska väl kanske leta på nått roligt spel att spela. 

Senare ska jag åka till Valbo och köpa ramar till mina kort en snabbis:) Sen ska jag hem och umgås med min familj. Får se om vi ser på det där nya dansbandsprogrammet ikväll med Peter Settman, haha!:) Måste ju kolla vad det är för nått:) Ha en bra dag!:) 

En mycket bra kväll!

Har lekt med Sarah idag och jag tycker det var jättetrevligt som vanligt!:D Vi tittade på Idol och vi tyckte väl egentligen allihop att Yasmina var en utav dom personerna som borde åkt ut och så blev det ju. Sen var Kevin, Alice och Anna bäst som vanligt!:) Tycker jag i alla fall. Och Lars leder fortfarande ligan som idols skönaste deltagare!:) Resten vet jag väl inte om jag har nått större förbehåll att höra på. Alls faktiskt. Sen efter det tittade vi på Doobidoo som vi spelat in, dock bara några minuter eftersom ljudet var cp i typ halva programmet:S Efter det tittade vi på Svampbob!:D Han är ju bara för bra!:) Det går ju inte att inte älska honom!;)

Nu tänker jag alldeles om någon minut stänga av datorn och gå och lägga mig. Jag är lite trött och imorgon ska jag upp till elva för att övningsköra med pappa. Godnatt.

Ett riktigt slavgöra.

Nu har jag städat klart, äntligen!:O Började med att dammsuga och damma hela huset och sen tog jag en matpaus för jag var så hungrig. Och alldeles nyss skurade jag toaletterna och så så nu är jag klar. Gud så skönt! Såg på ett program där det satt en gubbe och pratade om gud och att han var religiös och sånt skit. Dom visade ett inslag där dom frågade olika folk vad dom trodde om gud. Dom flesta svarade att dom inte tror på gud men att dom tror det finns en högre makt eller ett öde. Men en utav dom svarade att gud ju måste finnas för hon hade varit med om att hon fått en känsla när hon åkte bil en gång av att hon måste stanna bilen och då har det skett en trafikolycka på ett annat ställe längre fram. Det tog hon som ett tecken från gud tydligen. Jag vet inte jag men har hon kanske hört talas om tur? Nej det måste vara guds förtjänst alltihop.

Nu tänker jag gå och duscha och sen klä på mig och sen är jag klar med dagens sysselsättningar och då ska Sarah anlända när hon är klar:D Auf wiedersehen.

Nu ska här städas.

Goddag gott folk!:) Vaknade nyss faktiskt och ska alldeles strax börja städa:( Mindre skoj dock men det måste göras för det. Så det ska jag ägna ett par timmar åt nu. Sen ska jag laga lite mat och se på tv och vänta på att Sarah ska bli klar så hon kan komma hit:) Hon har ju så mycket plugg den stackaren!:O Men innan jag går och städar måste jag sätta igång bränningen av Liar liar som jag laddat ner:) Den sköter ju sig själv sen när man väl satt igång den så det passar sig fint:) Ha en bra dag!:)

En tämligen seg dag faktiskt.

Idag har jag spenderat min tid med att löpa, äta mat, sitta vid datorn och se på tv i stort sett. Riktigt nyttig dag verkligen. Såg nyss på Du är vad du äter med Anna Skipper. Haha hon är för rolig hon:) Jaha sen då? Det har inte hänt nått mer idag faktiskt som jag känner att jag behöver berätta här:) Så jag låter därför bli.

Imorgon är det ju fredag och det betyder att jag måste städa huset. Inte tagg. Sen ska jag umgås med Sarah som däremot ska bli jättetrevligt!:) Det blir förmodligen till att se Idol och sen alla nybrända Svampbobavsnitt jag bränt från säsong 4:) Hihi det kan inte bli annat än bra!:)

Idag är det regnigt och grått.

Sitter här nu och funderar på om jag ska gå och klä på mig träningskläder och gå ut och löpa så jag kommer iväg nångång:) Fy vilket tradigt väder det är förresten. Men det är sånt man får leva med. Man slipper ju svettas åtminstone och det är ju positivt får man väl ändå säga:) Mat äter jag sen för annars kommer jag att få håll kan jag mycket väl tro. Efter att jag kommit hem så visar det sig vad som händer:) Jag har inget mer att skriva nu. Ha en bra dag!


Det gick fabulöst det där ju.

Har varit på jobbintervjun nu och det gick bra:) Ska på två-dagars utbildning nästa vecka nu och sen får jag jobbet. Om jag sköter mig bra, haha;)

Satt nyss och kollade på Generation fett den här veckan igen. Dom äcklar mig så fruktansvärt mycket. Hon hade som livsmål att bli värlens fetaste kvinna och väga 450 kilo. Hennes man tyckte det var "ett fantastiskt mål" som han uttryckte sig. Då höll jag på att dö. Vilka idioter det finns här i världen. Det värsta var ju dock att hon hade två barn (hur fan nu det gick till). Medans hon håller på att äta sig fet så hon snart inte ens kan röra sig alls (eftersom hennes fötter är begravda i benfettet) tvingar hon sin son att ta hand om sin lillasyster eftersom hon själv inte kan på grund av sin fetma och pappan jobbar. Vilken komplett idiot. Aaah jag blir irriterad på människor som har så pass lite IQ i sig. Dom berättade också om att hon var modell på nätet där män satt och tittade på när hon åt och blev fetare och TÄNDE på det. Hur äckligt är inte det då? Ja ord är överflödiga.

Imorgon är det torsdag och då är det dags för en löprunda igen. Mer än så vet jag inte än. Det kommer visa sig. Nu ska jag strax gå och lägga mig tror jag. Först ska jag titta runt om jag hittar nått kul på datorn men det tror jag inte. Godnatt. 

Jobbintervju väntar.

Äntligen har Daniel Karlsson släppt sin första singel:D Han från idol förra året för den som inte minns;) Kanske hur skön och bra som helst!:) Låten är jättebra!:) Därför lägger jag ut den här:) Albumet kommer ut i februari stod det på idols hemsida:)

Fick nyss ett telefonsamtal om att jag skulle få komma på jobbintervju ikväll också:) Ska bli spännande:)

Jag fick ett otrevligt besök.

Vaknade runt 10.00 idag eller vad den kan ha varit. Typ så i alla fall. Efter ett par minuter plingade det på dörren och vad är det som är på andra sidan då. Jo Jehovas vidriga vittnen. Eller som Bläckvard skulle sagt "Jehova, vilken otrevlig överraskning!" Hur orkar dom. Jag är inte religiös sa jag när hon hade visat mig den fantastiska bibeln, tog en sån där ful lapp dom hade så dom inte skulle börja tjata ännu mer och slängde den sen i pappersåtervinningen. Sen stängde jag dörren och fortsatte spela mitt sköldpaddespel som jag ansåg var mycket mer givande. Hur tusan kan man tro att det sitter en gubbe uppe i himlen som har skapat jorden? Vad är logiken i det? Jösses.

Ja nu ska jag i alla fall gå och borsta mina tänder och sen ska jag göra chokladbollar till min födelsedag. Äntligen får jag äta min kolatårta:) En gång per år får jag den och det är när jag fyller år;) Ingen annan i familjen önskar sig den tårtan på sin födelsedag tyvärr:( Men nu är det dags igen:) Ha en bra dag!

Hoppas, hoppas, hoppas.

House är kanske hur kul som helst!:D Kollade ju nyss på det;) Bästa serien nånsin!:) Jaha det var det det, nu fick jag slut på ideér om vad jag ska skriva här;) Hmm. Imorgon är det i alla fall onsdag fast jag vet inte vad jag ska göra då för det men det kommer nog med större säkerhet att visa sig då. Och just ja vi har nu fått veta när vårt fotbollsmöte ska bli. Det blir på min födelsedag faktiskt som är den 22 oktober;) Då ska jag fira den på ett möte;) Viktigt! Men det ska faktiskt bli riktigt intressant att se vad dom har att säga. Jag hoppas väldigt mycket på att alla är seriösa nu inför nästa säsong och verkligen satsar. Orkar inte med nått halvdant fjös som att inga kommer på träningarna eller att det är oorganiserat. Då blir jag less. Nej seriöst ska det vara!

Äntligen är det dags för the one and only!

Om tio minuter är det dags!:D Världens kanske bästa program har säsongsstart!:D The one and only HOUSE!:D Tagg!:D

Jag är på väg ner för att köpa mjölk.

Idag har jag till att börja med varit ute och löpt vilket gick lika bra som förra gången kan man väl säga, haha:) Jag kom hem i ett stycke och var trött som man ska vara efter en löprunda:) Sen åt jag mat och tittade på Våra bästa år som jag faktiskt börjar tröttna på nu för inget händer. Sen satte jag på diskmaskinen och tvättmaskinen för att göra lite nytta här hemma idag i alla fall. Nu måste jag snart gå ner till Prix eller Coop som det heter i dessa dagar men som jag aldrig kommer börja säga. Mamma tyckte jag skulle gå och köpa mjölk. Så jag får väl lyda då. Sen kommer jag hem och då är det ingen som vet vad som kan hända:) Hejdå.

En löprunda på morgonkvisten.

Blev väckt för ett tag sen av Sarahs sms, haha;) Men det gjorde inget:) Nu ska jag ut och löpa lite är det tänkt:) Jag kör väl på med min femkilometrare, haha:) Känner att om jag skulle försöka mig på någon längre sträcka så orkar jag inte hela vägen;) Så det får bli nån annan gång när jag har fått upp min kondition;) Sen håller jag tummarna för att jag slipper träningsvärken efter den här omgången;) Det gjorde jag INTE efter i förrgår!;) Nej nu ska jag sticka ut. Ha en bra dag!:) 

Tradiga versaler.

Jaha det här är en dryg lista eftersom den är uppbyggd av versaler precis som Sarah störde sig på;) Det är drygt men jag ska göra den ändå innan jag går och lägger mig:)

OM JUST DIG
 
NAMN:
 Caroline.
FÖDD: 22 oktober 1989. 
BOR: I Sandviken:)
SMEKNAMN: Carro.
FAMILJ: Det har jag en ja. Den består av mig själv, min bror, min far och min mor. 
SKOLA: Har tagit studenten så ingen.

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD

SAKNAT NÅGON: Ja.
ÅNGRAT NÅGOT: Ja säkert. 
LJUGIT: Ja säkert.
SVIKIT NÅGON: Jag tror inte det. Jag hoppas inte det i alla fall.
KÄNT DIG SÄMST: Ja.
GRÅTIT: Ja.
SKRATTAT: Ja.
VARIT SJUK: Nej.
VARIT UTOMLANDS: Nej.
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Ja mina vänner t ex;)

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA: Nej.
SKRATTAR DU OFTA: Ja.
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Lite halvtrött och seg. 
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Olika. Överlag har jag mått bra:) 
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Nej, inte seriöst. 
HAR DU NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: Ja.
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Nej inte alls lätt. 
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: Nej.
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Hmm ja om man verkligen försöker så. 
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Ja det skulle man väl kunna kalla det kanske. 
OM JA, VEM: Pass. Den som vill veta får fråga.
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: Noll.
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Ja.
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Ja.
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: Blandat. Jag vill vara ihop med en kille som är lugn, snäll och lite halvmesig men jag tycker oftast killar som är lite "tuffare" eller vad man ska säga är snyggare.
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : Söt om jag ska ha ett förhållande med honom.
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: Längre än mig i alla fall.
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Brunhårig heter det när det är killar och jag väljer det:) 
FÅR DU MÅNGA KILLAR: Nej det skulle jag väl verkligen inte påstå.

UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN:
Brunett.
ÖGONFÄRG: Gröna säger dom som tror dom vet;) 
LÅNGT ELLER KORT HÅR : Långt.
SNYGG ELLER FUL: Nånstans däremellan skulle jag nog kategorisera mig själv. 
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Delar av det. 
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Jadå vissa vänliga själar:)
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Haha ja men på skämt:)
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Inte just nu i alla fall:) 
SMINKAR DU DIG: Ibland.

Sisådärja:) Nu ska jag lägga mig. Godnatt!

Imorgon är det säsongsstart!

Har nyss sett på tv. Såg på Studio Belinda (tror jag det hette i alla fall) bara för att Fotbollsfrun skulle vara med för hon är rolig hon;) Sen såg jag även på halva Cityakuten som ju faktiskt ibland kan vara lite småkul att se på:) Annars har jag idag inte gjort så mycket faktiskt. Tror det är standard för mig nuförtiden, haha;) 

Imorgon är det tisdag och då har jag heller inga planer faktiskt förutom att jag ska se House som har säsongsstart imorgon!:D:D Just ja jag har ju tänkt mig att jag ska ut och löpa också ja;) Det ska jag försöka orka med:) 

Det var allt för idag förmodligen för jag har inget mer att berätta:) Godnatt.  

Vilka människor det finns.

Vaknade för kanske en timme sen eller vad det kan ha varit och gick då upp. Satte mig och kollade lite på Oprah som idag hade släpat dit fler konstiga amerikanare. Den här gången var det folk som var rädda för allt möjligt konstigt. Som damm och sånt. Dom vågade inte ens gå nära det. En utav dom var rädd för att all mat hon inte själv lagat skulle vara förgiftad och gick därför iväg och spydde upp maten hon fått av dom som skulle hjälpa henne att bli av med rädslan. Dom var på nått läger eller vad man ska kalla det. Konstiga människor finns det gott om därborta. 

Nu ska jag snart gå och äta frukost tror jag för det har jag inte gjort än. Sen kan det väl vara läge att klä på sig kanske om man inte vill se ut som en lufs hela dagen. Och det vill inte jag:) Sen återstår det att se vad resten av dagen har att erbjuda:) Ha en bra dag.    

En riktig tv-kväll har det varit idag.

Nu har det tagit slut på bra program på tv:n så därför placerade jag mig här istället för att berätta om min otroligt spännande kväll. Jag har nämligen suttit och tittat på tv typ hela kvällen. Såg t ex nyss på Sherlock Holmes som var rätt bra. Dom flesta engelska deckare brukar vara det faktiskt. Pretty woman var det också nyss och den är ju med lite halvbra:) Sen har jag suttit och tittat på gamla repriser som t ex Idol från i fredags. Anna, Alice och Kevin var lika bra nu som då;) Och Lars var lika skön som alltid;) 

Vad ska jag göra nu då? Titta på nått kul jag har på datorn kanske är att överväga. Vi får se hur jag gör. Godnatt på förhand.    

Nu känner jag mig riktigt hurtig!

Idag har jag banne mig varit ute och löpt!:O Den ni!;) Det var kanske ett år sen jag löpte sist;) Tog en sväng på ungefär 5 km för jag tyckte att det var nog tillräckligt efter ett års lathet att börja lite mjukt:D Men det gick fint i alla fall och jag överlevde ju trots väldiga yrselproblem när jag kom hem;) Jag är nog inte så van kan jag tro;) Men det ska nog bli fint om jag fortsätter så här ett tag framöver;) I alla fall till uppehållet i fotbollen är slut:)

Nu ska jag ta igen mig lite och bara vila mina ben efter denna pärs;) Sen ikväll så är det kanske nått kul på tv:n. Who knows. Inte jag åtminstone. Nej hejdå nu.

Alldeles nyvaken faktiskt.

Vaknade alldeles nyss faktiskt så nu sitter jag här i pyjamas och orkar inte gå och duscha:) Måste väl göra det innan mammas små sjungande vänner kommer hit antar jag. Fast dom kommer inte förrän 15.00 så jag har tid på mig. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag heller. Ganska trist läge får jag lov att säga men det kanske kan dyka upp nån rolig överraskning, hoppas:) Får ta och bränna den andra Svampbob-dvd:n i alla fall;) Det tar ju iaf nån timme att göra;)

Sverige - Portugal 0-0.

Ikväll har jag tittat på fotboll och jag tycker att Sverige faktiskt var bättre än Portugal större delen av matchen. Lite positivt överraskad blev jag då eftersom jag trodde att Portugal skulle vinna. Men oavgjort blev det och det tycker jag duger bra mot ett sånt lag. Pappa och jag satt och funderade över storheten med Zlatan också;) Överreklamerad eller vad. Sen tyckte jag att Ronaldo var oerhört snygg som alltid;) Tål att poängteras flera gånger;)

Nu tänker jag sitta här ett litet tag och sen ska jag väl lägga mig antar jag. Imorgon är det söndag och då kommer mammas vänner hit och dom ska träna inför kavalkaden antar jag så då kommer det ylas en del här hemma då. Jag hoppas min hörsel ska vara vid liv efteråt;) Fast det tror jag dock;) 

Det var det sista jag hade att skriva tror jag. godnatt. 

Äntligen är Svampbob säsong 4 hos mig!

Igår hade jag en jättetrevlig dag med Sarah:) Vi var först till Valbo och köpte en tavla med ram till hennes rum. Dessvärre lyckades hon med att spräcka glaset på ramen, plupp;) Sen åkte vi hem till Sarah och såg på Idol där jag tyckte Anna, Alice och Kevin var bäst!:) Lars är som vanligt klockren!:) Jesper åkte ut vilket inte gjorde mig ett skit för han ser så otroligt borttappad ut på scenen. Fast han sjunger ju bra men. Dock tycker jag att Johan(na) är mycket sämre men han är ju konstigt nog populär så det var väl ingen idé att önska ut honom. Sen gick vi och såg på Svampbob som ju alltid äger!:) Nu har jag även fått ner säsong 4 så nu har vi en hel till säsong att se Sarah och klon var med!;D Jag ska bränna den nu!:D Tagga!:D

Nu vet jag inte vad jag ska ta och hitta på. Inte resten av dagen heller för den delen. Blir väl till att vara hemma med familj. Det är ju i alla fall Sverige - Portugal på tv ikväll. Det ska jag nog se. Hejdå.

Idag har jag arbetat flitigt i trädgården.

Idag har jag inte hunnit skriva nått här eftersom mormor ringde och väckte mig 10.00 och frågade om det passade för mig idag att hjälpa henne med trädgården. Det sa jag att det gjorde och gjorde mig klar och cyklade iväg dit. När jag kom dit började vi med att klippa av lite buskar och rensade bort ogräs och sånt. Sen tömde vi blomlådor och allt möjligt i komposten och lite så. Sen blev det matpaus. Mormor gjorde pannkakor och kokade ärtsoppa så det åt vi:) Gott var det. Sen gick vi ut och jobbade igen. Stoppade undan utemöbler och lite sånt. Efter det gick vi in och åt kladdkaka med grädde, asgott!:) Jag fick dessutom 250 kr av mormor för att jag hjälpt till idag;) Välkommet JA!

Nu är jag dock hemma och väntar på att Sarah ska kontakta mig efter att hon slutat skolan så ska vi umgås!:D Det susades om att vi skulle åka och titta på en tavla till hennes rum så det ska vi nog göra till att börja med:) Sen blir det Idol och då ska jag hålla tummarna för att Kevin inte åker ut!:) Ha en trevlig fredagkväll!:) Hejdå. 


Jag har hittat en till lista.

Vi trampar på med en till lista;)

Slumpa mellan dina kontakter på mobilen.

1. Hatar du mest av allt ? : Horoskop och biorytm. (Hmm intressant.) 
2. Låg du med sist ? : Lina Fahlberg. ( Ja fan Lina det kunde man inte tro;P) 
3. Vill du dejta ? : Robin Persson. 
4. Vill du dela säng med ? : Catti-körlärare. 
5. Kommer alltid att älska ? : Ida Bergman. 
6. Första kärlek ? : Mandie Åslund. (Haha fan då Amanda nu vet du ju min innersta hemlighet;P) 
7. Blir äcklad av ? : Hanna Persson. 
8. Kommer mörda ? : Jacke Sohlborg. 
9. Vill kyssa ? : Mats-tränare (Hm njaaaa!) 
10. Tog oskulden ? : Hasse Bergman. 
11. Älskar mest ? : Lovéns. (Ja för tusan, vem älskar inte en körskola mest i världen menar jag.) 
12. Vill gå på bio med ? : Robert. 
13. Skäms för ? : Hem. (Ja otroligt mycket;P) 
14. Vill skaffa barn med ? : Mor. (Haha ja jo visst!) 
15. Vill gifta mig med ? : Far. (Men vad är detta för äckel!;P)
16. Är tsm med ? : Intesåtradigbror. (Detta börjar bli lite vidrigt nu;P) 
17. Är otrogen med ? : Sarah Classon. (Haha ja jag är otrogen med dig mot min bror jag, absolut;P)
18. Vill äta upp ? : Moster. 
19. Vill slå ner ? : Johan Nordlund. 
20. Har duschat med ? : Morfar. (Hm nej skulle inte tro det va;P)
21. Har strippat för ? : Saldo. (Ja varje dag;P)

Usch vissa svar var ju rentav vidriga;) Medans vissa faktiskt stämde, haha:D Den som vill lista ut vilka det var kan ju få göra det;)

Jag har hittat en lista.

Nu hittade jag en lista i Sarahs blogg också:D

När ska du gifta dig?
Räkna ihop poängen så får du se!



[x] Du vet hur man kokar kaffe
[x] Du använder dig av en kalender (Om den i mobilen gills.)
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[ ] Du tvättar dina egna kläder (Det gör tvättmaskinen.)
[x] Du röstar (Röstar på vadå? Hade jag fått rösta på nånting hade jag dock röstat.)
[x] Du kan laga mat själv
[/] Du tycker att politik är intressant (Ibland. Man måste ju vara lite engagerad i samhället.)
TOTALT: 4,5


[x] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag (Hade jag haft nått jobb så ja. Skolan har jag studentat ifrån.)
[ ] Du har alltid en penna på dig
[x] Du har aldrig fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[x] Du gillar att gå ut och gå själv
[x] Du har tittat på pratshower
[ ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan (Men fy fan vad äckligt!)
TOTALT: 4


[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[/] När du säger att du ska göra något så gör du det
[x] Dina föräldrar litar på dig
[ ] Du kan klippa gräset (Har aldrig provat så jag vet inte, haha.)
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[x] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Du pluggar när du måste
[x] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[ ] Du kommer ihåg att mata dina djur (Jag har ju inget så då kan problem uppstå med att mata dom också.)
TOTALT: 7,5


[x] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det (Öh ja men herregud, är det nån som inte kan det?:S)
[x] Du tränar regelbundet
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[x] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[x] Du förstår politiska skämt första gången de sägs (Politik, skämt? Det var två ord jag inte tycker ska vara i samma mening.)
[x] Du kan skriva snabbt.
TOTALT:4



[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme ( Det har nån sagt till mig för några år sen. Det var säkert Sarah;P)
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperware party (Ett vad för nått?)
[ ] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[ ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder Internet varje dag
[x] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den (Jag KAN men jag gör det sällan för jag har hunnit tröttna innan dess.)
Totalt:5

Summa: 25


Jaha där ser man. Hoho var är min blivande man då? Börjar ju dra ihop sig nu så bäst han pallrar sig då. Annars kan jag ju alltid gifta mig med mig själv som den där amerikanskan på nått tv-program jag såg förut. Fast just ja, det var ju en amerikanska. Dom är ju hjärndöda majoriteten av dom. Nej jag hoppar det alternativet ändå tror jag;) 


No kruks today men jag har i alla fall skrattat.

Det blev aldrig någon krukflyttning med mormor idag eftersom det regnade och så. Därför tyckte hon inte att det skulle bli så roligt just idag så vi ska ta det nångång nästa vecka istället. Får se när det kan tänkas bli då:) Jag har istället spenderat hela min dag hemma faktiskt. Här har jag sett på tv och ätit mat. Jag gör mycket samhällsnytta just nu;) Men det skall ordnas;)  Såg nyss på Du är vad du äter som idag handlade om Katrin Schulman som skulle möta världsmästaren i thaiboxning inom åtta veckor och skulle då hålla en diet och träna hårt inför det;) Så klockren var hon och kom med en massa sköna kommentarer;) Haha skrattade typ hela tiden:D Skitrolig var hon!:D "Jag får ju inte ens äta rökt kalkon. Jag kan ju inte ha en levande kalkon i köket, jag måste köpa färdig mat." Haha;) Jaja, det var roligare när hon sa det;)

Imorgon är det om jag inte minns fel fredag redan igen. Det innebär att jag måste städa huset och ringa arbetsförmedlingen. Man ska tydligen göra det varje fjärde vecka för att uppdatera dom om läget. Jobbiga typer det där. Sen när Sarah slutar skolan ska vi leka!:D Undrar vad vi ska hitta på då:) Se Idol måste ju vara givet i alla fall:D Det ska bli himla trevligt vilket som!:D

Nu ska jag fördriva lite tid här och kolla runt lite efter nått kul att göra på internet. Kanske finns det några roliga bloggar att läsa, kanske inte. Jag har ett par jag regelbundet läser. Sen ska jag säkert lägga mig när andan faller på:) Godnatt på förhand.


Idag lever jag i en regnig stad.

Vaknade typ nyss och gick då upp. Idag är det meningen att jag ska hjälpa mormor att flytta blomkrukor i trädgården. Vet dock inte hur det blir det den saken nu när det är så regnigt och tradigt väder. Jag ska ringa till henne när jag är klar och fråga hur hon tänker sig att vi ska göra. Annars kommer det ju fler dagar man kan flytta krukor på. Usch kallt ser det ut att vara också. Bara 7.4 grader ute just nu. Det är ju inte alls särskilt varmt.

Senare idag tror jag väl ändå inte att jag ska ha nått kul för mig. Åtminstone inget som är inplanerat just nu. Men just nu är jag ganska så sugen på frukost för jag är hungrig. Så jag tror att jag nu ska försöka gå och leta på nått gott att klämma i mig medans jag sätter mig och tittar om det är nått att se på tv:n:) Auf wiedersehen.  

USA är ett väldigt väldigt skruvat land.

Satt nyss och tittade på ett program som heter Generation fett. Det handlade om kvinnor som hade som yrke att sätta sig på andra människor, oftast män. Dom var alltså fetton dom där människorna. Vägde typ 275 kilo allihopa. Dom tjänade alltså 1 miljon dollar per år för att sätta sig på folk. Fatta hur mycket pengar det är! Det värsta med programmet var att dom som blev mosade av dessa megamänniskor tände på eländet. Det gjorde mig riktigt riktigt illamående faktiskt. 

Sen pratade nån utav fettona om att hon så gärna ville hjälpa människor att må bra oavsett hur dom såg ut och att hon bara ville att folk skulle må så bra som dom möjligen kunde. Ja men för fan hjälp dom banta då istället så mår dom bättre människa! Man mår bättre som smal än som fet, det lär man väl begripa! Då blev jag riktigt irriterad. Man slipper diabetes, får bättre hälsa, kan andas normalt och lever längre och en mängd andra positiva saker. Hon tjabblade om att det inte ska spela nån roll om man var fet eller inte för man kan vara sexig ändå. Nej det kan man inte helt seriöst. Inte om man väger 275 kilo! Dom personer som säger att det är insidan som räknas ljuger. Dom kan omöjligt tycka det. Jag skulle vilja veta hur många det är av dom personerna som säger det som går fram till en människa dom tycker är fet och ful för att upptäcka att insidan kanske är fin? Det finns ingen kan jag lova. Självklart är det insidan man tycker om men det finns ingen på den här planeten som går fram till en person dom inte gillar utseendemässigt med syfte att stöta på den. Den som kan övertyga mig om det ska jag hylla. Nu är det säkert många som blir irriterade på mig för denna blogg men jag står för det där. Och vi kan ju alla bara gissa vilket land detta utspelade sig i. Jo USA såklart. Alla länders mest skruvade land.

 Nej nu ska jag gå och lägga mig:) Imorgon ska jag hjälpa mormor att lyfta blomkrukor:) Morfar är fortfarande i Uppsala på sjukhuset där efter sin hjärnoperation så hon behöver lite hjälp här hemma. Så då ställer jag upp:) Därför måste jag sova tidigt så jag orkar upp i någorlunda god tid i alla fall:) Godnatt.      

Svampbob piggar upp.

Har suttit och tittat lite på Svampbob nu och det gör en givetvis på bättre humör:) Han är go han, haha;) Undrar vad man ska hitta på nu då. Ska gå till tv:n nu hade jag faktiskt tänkt. Det är nog nått att titta på. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra:O

Helvetes jävla skit.

Fan!! Självklart fick jag den folk säger är svårast att få körkort av. Bara för han är så petig. Tom på körskolan idag sa dom det när jag var klar att han var det. Det är ju fan i mig typiskt det! Men när man var klar säger karljäveln med världens mest nedlåtande tonfall att jag körde jättebra och fick 9/10 poäng eller vad han tjabblade om men att jag tittade aningen för lite i speglarna och över cykelöverfarter. Hur fan orkar man kugga för nått så litet?! Han är säkert inte ett dugg bättre på att köra själv. Nästa gång SKA jag klara det! Ska plugga speglarna som fan med pappa nu. Jag tänker INTE göra om båda proven som man måste nuförtiden om man inte klarat båda inom två månader. 

Jag är nervös!

Nu ska jag åka om 7 minuter!:O Nu är jag nervös!

Fortsätt simma, simma, simma!

Idag har jag som sagt lekt med Sarah och vi har haft det väldigt trevligt tycker jag!:) Som vanligt:) Vi har sett på film i form av Hitta Nemo som förstås var hemskt skojig:) Doris äger givetvis hela filmen;) Sen har vi sett på annan tv och pratat och så:) Sen var det nån film på trean som hette nått jag inte minns just nu med Julia Stiles i huvudrollen. Den var okej. Som alla andra romantiska komedier ungefär;) Ganska förutsägbar alltså;) Men dom är lättsamma att titta på i alla fall:) Just ja, vi tittade på det där programmet på trean som heter SOS-familj också. Vi fattade verkligen inte hur man kunde vara så odräglig mot sina föräldrar och sin omgivning. Herregud och här tycker jag att jag är bortskämd. Det är ju ingenting i jämförelse:S Gud vad hon kommer att skämmas för sig själv när hon blir vuxen och mogen! Det hoppas jag i alla fall att hon gör! Får jag en sån unge så vet jag inte vad jag gör alltså. Jag skulle fan inte palla med ungjäveln och skicka iväg den till ett psykhem. Nej usch det var vidrigt att se.

Imorgon är det onsdag och då händer det saker klockan 10.00. Jag har nämligen uppkörning!:) Gud vad nervös jag kommer vara;) Men det ska man vara:) Litegrann i alla fall:)

Nu ska jag strax gå och lägga mig så jag är utvilad imorgon:) Godnatt.

En kort blogg.

Vaknade för kanske en halvtimme sen och gick och tittade på tv då:) Nu sitter jag här som synes och ska strax gå och göra frukost för jag är hungrig. Senare idag kommer Sarah hit så vi kan leka!:) Det ska bli trevligt!:) Nu vet jag inget mer att skriva så det får bli en kort blogg den här gången så blir det en uppdatering senare ikväll skulle jag tro. Ha en bra dag.

Jag klarade det!

Jag klarade teoriprovet idag!:D:D Det är jag glad och lättad över!:D Sarah körde in mig och var mitt personliga stöd också;) Snällt av henne tycker jag!:D Efter provet så körde vi hem till Sarah och lekte frågesport;) Hon vann typ alla som vanligt;) Duktig hon;D

Imorgon är det tisdag och då ska jag leka med Sarah igen!:D Vi får se vad vi hittar på då för bus:)

Strax ska jag gå ut i soffan tror jag och titta efter om det är nått på tv att se för mig. Jag tvivlar men ändock. Sen ska jag lägga mig. Godnatt.

Tre timmar kvar.

Kom nyss hem från körlektion som gick mycket bra:) Hon sa att hon kände sig väldigt lugn inför uppkörningen på onsdag, fast å andra sidan, det säger dom väl till alla så dom ska få självförtroende;) Men ändå:) Om några timmar är det dags för teoriprov. Wish me luck! Jag SKA klara det!:) 


Idag smäller det. Jag är nervös.

Vaknade runt nyss faktiskt;) Har körlektion 10.35 så snart ska jag åka till körskolan. Sen klockan 15.00 smäller det! Teoriprov. Aaah jag är nervös. Jag håller tummarna för mig själv i alla fall:) Sarah är så snäll att hon skjutsar in mig till Gävle också så slipper jag åka buss och irra bort mig;) Det var mycket snällt gjort!:D Ska leka med henne efter jag gjort provet också:) Det ska bli jättejättetrevligt!:)

Nu ska jag gå och äta frukost är det tänkt och sen åka. Hejdå.

Det är ruttet väder ute idag.

Vaknade först runt 10.00 idag eller vad den kan ha varit men då orkade jag inte gå upp så jag somnade till lite till och gick upp runt 12.00 istället så det blev en rejäl sovmorgon idag:) Skönt det. Idag ska jag leka med Sarah som jag inte träffat på en vecka nu faktiskt och tydligen också Lina och Jessica som ville leka med oss hörde jag det susas som så ska snart åka iväg till Linas hus. Det blir förhoppningsvis kul. Uppdatering sker när jag kommer hem senare ikväll. Ha en bra dag.

Det är förresten ruttet väder ute ser jag. Regn och skit. Jag gillar inte regn så vansinnigt mycket faktiskt.

För alltid.

Hittade en massa gamla skivor jag brände sommaren 2005 i mitt rum och brände över dom på datorn. Sitter och lyssnar på dom nu och det är verkligen nostalgi både på gott och ont:) Det var tider det när man ser tillbaka. Jag har lärt mig nu att inte tänka tillbaka faktiskt för det brukar inte vara lyckat, men ibland får man lov att göra det ändå:) Det kan vara behövligt och nyttigt då och då. Just nu är det mycket positivt. Det kommer alltid vara det år som betytt mest för mitt liv och hur det ser ut idag med allt som hände då. Det finns inga ord som kan beskriva känslan när jag tänker på det. Jag är bara väldigt glad, lycklig och tacksam för att jag befann mig där just då, i rätt tid. Det är det bästa som nånsin kunnat ha hänt mig. Det är jag säker på. Alla har nog nån punkt i livet som känns som en riktig vändpunkt. Det var min. Som om nån tagit allt det bästa man kan tänka sig och gett det till en. Så känns det och det känns riktigt riktigt underbart. Usch nu känner jag mig verkligen som en djup tönt!;) Men nångång lär man väl få kunna vara det;) Skönt att skriva ur sig kan det faktiskt vara ändå:) Nej nu ska jag faktiskt gå och lägga mig hade jag tänkt. Jag är lite trött:) Godnatt.

Detta är en utav låtarna på en av skivorna:) Kommer ihåg att den gick på repeat hela natten första gången vi sov i Hannas källare.


              

En ganska grotesk syn vill jag mena.

Har nyss sett när Tony Irving dansar isdans. Jag ljuger nog inte när jag säger att det var det mest groteska jag sett. Han är inte alls speciellt fager. Men han är ju så ful och konstig så man måste ju nästan se eländet bara för att han är med;) Jag är lite förundrad över att inte alla ramlar huller om buller på isen för hade jag försökt mig på det där hade ju jag inte ens kunnat åka baklänges utan att ramla. Om jag känner mig själv rätt och det gör jag ju givetvis. Det blev jag lite imponerad över faktiskt. Speciellt för dom som knappt åkt skridskor förut. Stor applåd till dom;)

Nu ser jag på lite halvt på Sing a long där idag Sandra Dahlberg, Alex Schulman, Tobbe Blom och Linda Bengtzing medverkar. Vet inte om jag gillar Schulman och Bengtzing så mycket faktiskt men Sandra är klockren:) När det är slut ska jag titta efter om det är nått annat bra, annars blir det till att sätta på en egen film kanske eller så:) God kväll.


Det här gör jag för att jag inte har något att göra.

I brist på annan aktivitet så ska jag nu faktiskt svara på den här lilla listan innan jag går härifrån och trycker i mig en stor portion glass framför tv:n:)


1. Nämn någon som fick dig att skratta igår? Pappa med sina kommentarer om Johan(na);)
2. Vad gjorde du 8.00 imorse? Då sov jag.
3. Vad gjorde du för 30 min sen? Då satt jag och pratade med min familj vid matbordet.
4. Vad hände dig 1993? Inget speciellt, jag fyllde fyra år, ramlade säkert och slog mig för jag var så klantig och säkert var jag så dryg en unge möjligen kan vara också.
6. Tre ord varför du sist spydde? Magsjukan hemsökte mig. 
7. Vilken färg är din hårborste? Den är rosa.
8. Vad köpte du sist? Mjölk. 
9. Vad fick du senast i present? Pengar säkert för det är allt jag brukar önska mig nuförtiden typ;)
10. Vilken färg är din dörr? Den är vit.
11. Var förvarar du dina pengar? På mitt bankkonto. 
12. Hur var vädret igår? Kallt och grått kan jag tro. Kommer inte ihåg så noga. 
13. Var och vem kramade du sist? Min bror i soffan:) 
14. Vad ser du fram emot? Jag ser väldigt mycket fram emot vintern och julen just nu!:)
15. Vad är 15? Det är nog en siffra va? Men man kan inte vara säker. 
16. Vilken skostorlek har du? 38-40.
17. Vill du klippa dig? Nej jag hatar att klippa mig och gör det bara för att mitt hår är slitet och jag är tvungen. 
18. Är du över 25? Nej.
19. Pratar du mycket? Till och från. Beror på vem jag umgås med och om jag har nått jag tycker att jag vill förmedla. 
20. Kollar du på O.C.? Nej det suger hårt. 
21. Har ditt namn ett "x" i det? Ja jag heter Xaroline. Nej det gör jag faktiskt inte, jag heter Caroline så svaret får bli nej;) 
22. Känner du någon som heter Steve? Nej.
23. Hittar du på egna ord? Ja det händer nog, haha:) 
25. Är du en typiskt svartsjuk person? Hur är en typiskt svartsjuk person? Men det kan jag säkert kategoriseras som. Fast jag var värre förut.
26. Vad har du för mobil? En man kan ringa och smsa med. Den heter Sony Ericsson k550i.
27. Vem ringde dig sist? Hm det vet jag inte. Ingen ringer mig;) 
28. Biter du på naglarna? Nej.
29. Har du lockigt hår? Ibland. Oftast inte dock. 
30. Vilken konsert ska du på härnäst? Mammas kavalkad med kören om nu det kan räknas som konsert;) 
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? Johan(na). Nejdå han är ju inte i mitt liv utan i idol men jag vet inte faktiskt. 
32. Hur många gånger har du svurit idag? Jag räknar sällan eller aldrig. 
33. Vilket ord säger du ofta? - Hm jag vet inte om det är nått speciellt. Är det det, nån som vet? Kanske "bedrövligt" då. Man får sina faser ibland då man använder ett ord väldigt ofta;)
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? Nej jag visste inte ens att den fanns.
35. Ska du jobba imorgon? Nej.
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? Det var nog Sarah:)
37. Vem sa senast till dig ''jag älskar dig'' ? Det var nog mamma för hon säger det ju jämt;) 
38. Har du något smeknamn? Carro eller Kicken av vissa då men det vill jag helst inte kännas vid;) 
39. Sover du mycket? Säkert inte mindre än genomsnittet men säkert heller inte mer. 
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? Ojdå då ska man komma ihåg det också ja. Det gör jag ju inte. Jag kanske ska dra till med en gissning på typ "Ice age";) Jag ser sällan film.
41. Vad ska du göra på lördag? Idag alltså. Ja se på tv blir det väl då;) 
42. När var du ute sist? När jag och pappa var i Gävle vid 12.00 kanske.
43. Har du gråtit idag? Nej.
44. Är du en glad person? Jadå det är jag oftast:)
45. Har du roligt nu? Nej inte just nu faktiskt:) 
46. Vad äter du helst? Godis! 
47. Vem var du med sist? Min familj:) 
48. Vad heter din mamma? Christina.
49. Vad är hela ditt namn? Caroline Emilia Olsson. 
50. Tycker du om någon just nu? Ja det skulle man väl kunna kalla det.

Gud så fint:) Nu ska jag gå och ösa på lite glass och sätta mig vid tv:n:)


Än finns det hopp för vinterns era.

Fan att Gefle bara fick oavgjort mot Ljungskile! Annars hade dom ju gått om dom i serien och gått över kvalstrecket. Det var lite surt. Särskilt som dom ledde med 1-0 till en början också. Nej det var alls inte bra.

Har nyss ätit en god måltid i form av hasselbackspotatis och fläskfilé med min familj:) Givetvis med beárnaisesås till också för det gör det hela mycket godare!:) Före dess så satt jag och läste igenom lite i min körkortsbok för att gräva upp min skalle litegrann och lägga in ytterligare information innan måndag då jag ju har mitt prov:)

Ah imorgon ska det bli snö i Dalarna. Det är inte långt härifrån:) Det finns hopp för en tidig och snörik vinter i år kanske:) Det skulle vara mycket välkommet här i mitt hjärta i alla fall:) Nu är det dags för den sociala biten att göra sitt. Jag ska alltså gå till bordet och samtala med min kära familj. Senare har jag ett val att göra. 1. Att skratta mig igenom Svensson Svensson i en halvtimme. 2. Att se Tony Irving dansa isdans i tajta trikåer samtidigt som Carina Berg står på sidan och hejjar på. Hmm valet är hårresande svårt. På återseende.

Galgarna fattas mig.

Idag gick jag upp runt 09.30 och gjorde mig klar och så för jag skulle åka med pappa till Gävle. Jag passade på att övningsköra dit när pappa ändå skulle in och köpa saker på Clas Ohlson (eller hur det nu kan tänkas stavas). Det gick fint i alla fall och nu är jag hemma igen. Vi köpte förresten en varsin budapestbakelse till fikat också;) Tagga den då! Ganska mycket ja!

Sarah kom in på msn så jag får leka frågesport!;) 

Senare ikväll ska jag bara vara hemma och se på tv med min familj:) Får se om jag tittar lite på vad Stjärnor på is är för skit. Det ska ju börja idag säger dom.

Nu hoppas jag att pappa gör maten fort för jag är väldigt hungrig nu! Inte har jag nått mer att förmedla min omgivning heller så jag ska väl avsluta med ett kort och koncist hejdå. 

Classe Ohlson har förresten inga galgar. Det gjorde mig lite besviken och också lite lessen i ögat. Dom fattades mig. Hur vore världen utan galgar.

Det får man väl kalla helt okej.

Jaha Jenny åkte ur Idol idag vilket kanske inte var så oväntat eller heller så tråkigt. Även om jag in i det sista hoppades att Johan(na) skulle åka ut när han nu ändå satt kvar där till slutet med Jenny. Men det var ju helt okej det där med får jag väl tycka. Bara Kevin är kvar så!:) Åh han är så söt och så bra!:) Hejja!:) Nu ska jag svara på en liten lista hade jag tänkt:)

Fem skulle:
1. Skulle du vilja vara längre? - Nej inte nödvändigtvis. 
2. Skulle du vilja väga mer? - Ja lite. 
3. Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? - Nej men lessen.
4. Skulle du vilja ha sex med en kändis? - Det beror ju på vilken det är;)
5. Skulle du vilja dricka dig full nu? Nej.


Tio kan:

1. Kan du röra på öronen? - Om jag får använda händerna så:) 
2. Kan du slicka dig på näsan? - Hahahaha! Nej är svaret alltså. 
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Ja.
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Ja absolut. 
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Ja. 
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - Ja. 
7. Kan dina vänner lita på dig? - Ja.
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Ja jag har ju gjort det så:)
9. Kan du suga? - Ja det kan alla som har en sugreflex. Alltså alla.
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Absolut.


Femton har.

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? -Inte om nått viktigt. 
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Ja.
3. Har du syskon? -Ja en bror. 
4. Har du någonsin kysst någon? -Ja.
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - Det har dom säkert. 
6. Har du varit full den här månaden? - Nej. Det har för det första bara gått tre dagar av månaden;)
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - Nej inte än:) Har inget bättre för mig ändå:) 
8. Har du borstat tänderna den senast timmen?- Nej.
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Ja. 
10. Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? - Nej.
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Nej.
12. Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? - Nej.
13. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - Hm ja av mamma, jätteskoj. 
14. Har du ljugit på någon fråga än då? - Nej.


Tjugo vem: 

1. vem är din bäste vän? - Sarah:)
2. vem älskar du? - Min familj och mina vänner. 
3. vem hade du senast sex med? - Bånka. höhö internt. 
4. vem vill du bli full med? - Svampbob för han är cool.
5. vem är den bästa artisten? - Det är jag. Nej definitivt inte, men möjligen Winnerbäck.
6. vem pratade du senast i telefon med? - Eva, mammas kompis. Fast hon skulle ju inte prata med mig då men jag råkade svara:) 
7. Vem har du en liten crush i? - Just nu i Kevin i idol;) Haha:) 
8. vem är snyggast i hela världen? - Oj skitsvår fråga. Jag får nog säga Evangeline Lilly.
9. Vem skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort det? - Till han som uppfann Svampbob. Höhö nej eller jo men kanske nått mer seriöst då som nån barnfond. Eller äh vad ambitiöst, jag säger alternativ Svampbob ändå. Haha.
10. Vem är snällast i världen? - Svampbob igen;) Men det är faktiskt sant:)
11. Vem är din bästa kompis? - Sarah fortfarande eftersom frågan var nyss vill jag minnas;)
12. Vem vill du prata med? - Vet väl inte om det är nån speciell jag vill prata med just men träffa vissa personer vill jag väl göra:) 
13. Vem sov du senast med? - Sarah:)
14. Vem såg du senast full? - Sarah, Amanda, Hanna och Jessica.
16. Vem vet allt om dig? - Jag själv.
17. Vem kysste du senast? - 1500-älskarn;)
18. Vem kramade du senast? - Mamma. 
19. Vem kan berätta allt för dig? - Den som känner för det:)
20. Vem kan du berätta allt för? - Ingen. Men det mesta kan jag berätta för Sarah.

Fabulöst fina svar:) Nu får jag hitta på nått annat skoj. Jag vet bara inte vad än.

En riktigt ambitiös dag måste jag tycka.

Idag har jag städat från typ halv tolv till tre vilket var rätt jobbigt faktiskt. Man får hemskt ont i ryggen av att städa har jag kommit fram till. Man måste böja sig så mycket och så;) Dammsög, skurade golv, skurade toaletter och allt möjligt. Har inte hunnit med att plugga körkort idag men har ju gjort det varje dag den senaste veckan så jag har rätt att ta en liten paus ibland tycker jag:) Får sätta igång imorgon igen:)

Har suttit och tävlat med Sarah i frågesport under kvällen också men hon vinner ju hela tiden med typ två poäng;) Det är lite surt;) Men nångång ska jag ta igen;)

Nu ska jag gå ut och sätta mig och titta lite på tv hade jag tänkt och se om det är nått bra. Senare ikväll är det ju Idol där en ska åka ut. Jag hoppas nog på att det blir Jesper, Robin B, Jenny, Loulou eller Johan(na). Men dom två sista kan jag ju glömma eftersom dom av någon anledning är populära:S

Idag är det storstädning som gäller.

Idag tog jag mig en sovmorgon till 11.00 ungefär vilket kändes väldigt skönt faktiskt. Håller på att göra frukost nu och måste sen göra en storstädning över hela huset. Det kan jag säga lockar inte mig ett endaste dugg. Efter städningen måste jag plugga körkort. Nu är det snart dags för domedagen. Spännande.

Jag drömde att jag var med i Idol inatt, haha! Det var den konstigaste och mest osannolika dröm jag haft tror jag;) Jag hade alltså gått vidare till dom sista 20 eller vad det var vilket inte var så troligt eftersom jag inte kan sjunga speciellt bra;) Men det var en skojig dröm;)

Nej nu ska jag gå och äta frukost och städa:) Ha en bra dag:) Auf wiedersehen.


I want to thank you.

Tänkte lägga in en låt som jag tycker är riktigt bra:) Inte för att den är färsk men den är bra:)


 

Dido - Thank you


My tea's gone cold, I'm wondering why
I got out of bed at all
The morning rain clouds up my window
and I can't see at all
And even if I could it'd all be grey,
but your picture on my wall
It reminds me that it's not so bad,
it's not so bad

I drank too much last night, got bills to pay,
my head just feels in pain
I missed the bus and there'll be hell today,
I'm late for work again
And even if I'm there, they'll all imply
that I might not last the day
And then you call me and it's not so bad,
it's not so bad and

I want to thank you
for giving me the best day of my life
Oh just to be with you
is having the best day of my life

Push the door, I'm home at last
and I'm soaking through and through
Then you hand me a towel
and all I see is you
And even if my house falls down,
I wouldn't have a clue
Because you're near me and

I want to thank you
for giving me the best day of my life
Oh just to be with you
is having the best day of my life

Kevin och Lars.

Har nyss sett Idol och Kevin har blivit min nya idol, han är så söt och så bra!:D Och givetvis håller jag på Lars fortfarande också bara för han är så störtskön och udda;) Sen förstår jag verkligen inte hur Johan kan vara kvar i den här tävlingen! Människan sjunger ju riktigt bedrövligt och kan heller inte prata ordentligt. Jösses och huu. Fast tyvärr så kommer han ju inte åka ut idag heller så jag får vara lite mer realistisk och hoppas på att Elias eller Robin B gör det istället;)


Nu längtar jag faktiskt efter julen!

Idag har jag spenderat väldigt många timmar framför tv:n och körkortsboken. Kan låta trist vilket det faktiskt också var om jag ska vara ärlig. Jag vet inte riktigt vad jag mer ska berätta för jag har ju inte gjort nått annat idag som är värt att nämnas faktiskt. Jag lägger nog ändå ner det här för stunden och går och lagar mat istället nu:) Har inte ätit sen typ ett så hungern börjar krypa fram lite sakta nu trots allt. 

Har fått en väldigt stark längtan till julen och vintern nu också:) Eller ja det har jag väl haft ett tag men inte lika mycket som just nu;) Det är inte mycket som är mysigare än att fira jul med sin familj och bara få umgås och ha det trevligt:) Äta julmat, dela ut julklappar och se på Kalle Anka och allt annat som hör till;) Det är ju inte jättelångt kvar till julen nu ändå;D Nu gäller det bara att tagga att det blir snö den här julen... :D Ingen jul utan snö:)

Det är förskräckligt!

Kom hem från körskolan för en timme sen ungefär. Har suttit där och pluggat hela förmiddagen. Som vanligt får man väl säga nu;) Nu sitter jag och tittar på Oprah som för ovanlighetens skull faktiskt är intressant idag. Det handlar om en mamma som dödat sitt eget barn. Vilken människa kan göra så? Jag fattar inte. Man blir ju förskräckt när man ser sånt där! Just nu är det dock reklam så passar på att skriva lite blogg under tiden. Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva faktiskt. Jag har inga planer för dagen utan ska antagligen bara vara hemma och se Idol ikväll med min familj. Säkert plugga lite mer körkort också:) Ha en bra dag:) Hejdå.

Herregud vad är det som händer?

HUR FAN I HELA HELVETE TÄNKER SVENSKA FOLKET? IDIOTER!

Med det menar jag att Linda just åkte ur Idol. Fattar inte vad folks hjärnor befinner sig faktiskt. Har alla drabbats av hjärndödhet? Jag tror det.

Nej nu vart jag så less så jag ska gå härifrån och lägga mig faktiskt. Godnatt.

Det blir lätt lite tröttsamt.

Har nyss sett Idol där jag tyckte att Linda var bäst ikväll:) Henne hejjar jag på bland tjejerna:) Många är ju så fruktansvärt tråkiga och bara sjunger sega låtar och soul hela tiden. Svintrist tycker jag att det är. Det måste ju hända nånting på scenen, annars blir det ju tröttsamt efter ett tag. Det är i alla fall min åsikt.

Nu är det inget kul på tv:n så då är ju frågan vad man ska hitta på istället. Jag har inget bra svar på det heller faktiskt.

Imorgon är det torsdag och då vet jag inte heller vad jag ska göra;) Eller jo plugga körkort som vanligt men inget mer. Det löser sig nog fint det där ändå:)

Det var ingen höjdare faktiskt.

I brist på annat så tänker jag nu svara på den här listan som jag faktiskt har tagit från min godaste vän Sarahs blogg:)

DU ÄR JUST NU.
glad (/)
arg ( )
ledsen ()
pigg (/)
törstig ( )
kramsugen (/)

besviken ( )
taggad ( )
trött (/)
pepp ( )
 
hungrig ( )
sjuk ( )
frisk (x)
sur ( )
irriterad ( )
uttråkad (x)


SENASTE
du pratade i telefon med
- Det var nog morfar.
du smsade med - Sarah:)
du pussade - Snodde en av kindpuss av min bror. Han blev nog inte så överdrivet glad över det om man säger så;)
du åkte bil med - Min körlärare. 
du gick promenad med - Sarah:)
du busringde till - Det gör jag aldrig.
du msnade med - Det kommer jag inte ihåg. 
du spottade på - I papperskorgen. 
du blev utskälld av - Mamma. 
du fick ett samtal av - Morfar.
du fick sms av - Sarah.

UNDER VECKAN HAR:
du gjort något du egentligen inte ville (x)
du skämt ut dig (/) 
(Kommer inte ihåg det men det har jag säkert.) 
du kastat pärlor på svin ( )
du kramat en vän som betyder mycket (x)
du bråkat med någon du hatar ( )
du ringt fel person ( )
du gråtit (x)
du solat ( )
du pussat någon (x)
du varit ute i regnet (x)
du umgåtts med en speciell person (x)
du haft kuddkrig ( )
du skrattat åt någon annans skämt (x)
du inte skrattat åt någon annans skämt (x)
du gått nattpromenad ( )
du spillt ut vatten på golvet (x)
du laddat mobilen (x)
du förstört något ( )
du slagit någon ( )
du gjort något du ångrar nu ( )
du terroriserat någon ( )
du spottat på någon ( )
du badat i badkar ( )
du missbrukat musik ( )
 
du pratat med någon längre än fem timmar (x)
du dragit skämt som ingen förstod ( )
du haft vattenkrig ( )
du sett film (x)
du pluggat (x)
(Äckelkörkort.)
du matat fiskar ( )
du tagit fel person ( )
du kastat slangbella ( )
du fiskat ( )
du tappat rösten ( )
du sovit en hel dag ( )

Ja den var hemskt vacker måste jag säga:) Förresten så bakade jag den där banankakan tidigare ändå men den var inte så jättegod faktiskt. Den smakade för mycket banan. Då vet jag i alla fall det till nästa gång:) Inget mer banankakebak för min del:)

Jag är redo, jag är redo, jag är redo!

Idag har jag suttit på körskolan hela morgonen och förmiddagen och pluggat teori. Känns som om jag är stammis där nu faktiskt;) Gick igenom fas B, fas C, fas fordon, sluttest och repetition några gånger och fick typ 68 rätt alla gånger. Nu tycker jag väl att jag ska kunna klara av teoriprovet på måndag i alla fall. Jag håller garanterat tummarna för mig själv!

Ikväll är det ju Idol igen vilket ska bli spännande och kul att se faktiskt:) Jag ska hejja på Linda och Anna precis som förra gången:) Hoppas bara att Anna är bättre den här gången än hon var i måndags för då var hon inte så bra.

Nu ska jag kanske baka en banankaka eftersom mamma tyckte jag skulle baka nått i veckan. Vi får se om jag orkar göra det idag eller om jag gör det en annan dag istället. Det är nog mycket möjligt. Hejdå.

RSS 2.0