höstkyla

Kom nyss hem från fotbollsmatchen i gävle, gud vad kallt det var att sitta och titta! Förlorade gjorde dom också, men dom spelade ändå rätt bra tycker jag stundtals:) 3-0 blev det till ifk gävle. Men en silvermedalj är ju inte heller helt fel;) ida och josse var där också, ida som har åkt hem till underbara sandviken ett tag nu, haha;) Var skoj att träffa henne igen för det var ju ett tag sen:)
Tidigare idag så har jag varit och ätit lunch hos morfar och mormor, fick potatis och fläskkotlett, gott:) Sen fika på det och allt möjligt, kändes som man åt hela tiden nästan;) Men det var trevligt:)

Nu ska snart lina och jessica komma hit och då ska vi se på idol som vi spelat in:) Hoppas på att olle går vidare bland killarna tror jag, eller geir?;) Vet inte än. Sen har jag ingen favorit bland tjejerna för alla dom är tråkiga idag så;) Får se hur det går:) Nu ska jag avsluta det här tänkte jag:) Ha en bra torsdagkväll:)


tv-kväll

Sitter och ser på lite tv nu. Väntar på att idolröstningen ska börja:) Idag håller jag på daniel och minnah:) Daniel var riktigt bra och så är han ju söt också, haha! Har haft fullt upp med att kolla på tv ikväll, en massa bra program har det gått;) Först var det ju idol, sen berg flyttar in och efter det välkommen åter som nog måste vara en utav dom bästa humorserierna som sverige producerat på många herrans år;) Riktigt kul tycker jag att det är;)
Jag och sarah såg även på superstars från igår tidigare ikväll, team wiberg äger!;) Åt spaghetti och köttfärssås också som sarah hade kokat ihop, jättegott var det!:D Men det brukar det ju vara, hon är så duktig så:D

Imorgon ska jag iväg till morfar och mormor och äta lunch, sen efter det ska vi iväg och se på dm-final, 93:orna i vårt lag möter ifk gävle:) Vi som är för "gamla" för att lagligt vara med i turneringen får inte vara med tyvärr så det blir till att titta på istället;) Sen skulle lina pallra sig hem till sandviken också så henne ska vi träffa efter matchen:) Blir en trevlig dag imorn tror jag banne mig!:)

Slut för denna gång nu känner jag:) Hejdå. 



sista träningen idag

Idag så är det sista fotbollsträningen innan uppehållet:( Tråkigt att säsongen är slut. Men förhoppningsvis drar träningarna igång igen så fort som möjligt!:) 
Igår så färgade sarah håret på mig så nu är det mörkbrunt och fint:) Blev lite orolig där i början för färgen var knallorange innan det hade applicerats, men det blev ju bra till slut som tur är;) Sen så åkte vi hem till jessica och såg idol. Härligt att linda gick vidare! Hon äger! Chris var också rätt bra så det var ju absolut dom två bästa som gick vidare enligt min mening. Idag så gäller det att hålla på alice och andreas weise;)

Tv nu. Hejdå. 

fyran here we come!

Haha ja det var ju en intressant match idag, vi ledde med 2-1, tappade till 3-2 som blev slutresultatet och nu har vi åkt ur trean och ska spela i fyran nästa år, gud så pinsamt! Men ändå så ska det bli rätt kul för då kanske vi i alla fall kommer vinna dom flesta matcherna, förhoppningsvis;) Får se hur det kommer bli.
Riktigt dålig plan var det i alla fall som vi spelade på, lerig och tungsprungen så det kändes som man inte kom fram en meter ens, haha! Skyller förlusten på det;) Fast får väl erkänna att dom faktiskt var bättre än oss så det var väl rättvist ändå kanske. Hade vi hållt oavgjort dock så hade vi inte åkt ur eftersom hagaström förlorade sin match mot sätra så då hade dom hamnat efter oss menmen inte mycket att göra åt nu. Blir nog bra det här med till slut;)

Nu sitter jag och ser på tv lite smått idol-repriser. Tyvärr så går ju alla som är fullständigt värdelösa vidare, som t ex sebastian, sassa och freja. Gud. Håller på linda som fan nu när tittarna får rösta! Och lite alice också och lite olle, haha!;)

Nu ska jag återgå till tvn ett tag, hejdå.

vilket fint väder vi har idag

Otroligt fint väder ute idag tycker jag.. eller? Typ sju grader och regn;) Har nyss varit och sprungit också, kallt och blött var det;) Men skönt att komma hem sen, haha! Sitter och ser på superstars nu, ganska roligt program faktiskt:) Rekommenderar folk att se det om dom inte gjort det;)

Ikväll ska jag hem och äta mat med familjen:) Ska bli trevligt, gissar att det blir kött och potatisgratäng som vanligt på lördagar, haha;) Sen ska man väl lägga sig tidigt ikväll så man orkar upp och är pigg inför matchen imornbitti:) Samling 09.30, suck;) Varför man nu ska samlas en och en halv timme före matchstart när matchen är i årsunda som det tar kanske tjugo minuter att åka till...;)

Ska återgå till tvn nu, ha en bra lördag!:)

storhandling

Hemma från våran storhandling nu, blev en hel del kassar vi kom hem med, haha! Nu är i alla fall kylskåpet fullt igen så bara att äta nu då;) Ikväll ska jag och sarah äta god pastagratäng och senare blir det ost och kex till idol, blir kanon!:)
Sitter och ser på glamour nu, att jag orkar följa det fortfarande är ett under;) Men är man fast så är man!
Riktigt hungrig är jag också, tur att maten står i ugnen och snart är klar:D Ska bli jättegott!

På söndag är det sista matchen för säsongen, får se hur det går. Fick nyss ett sms av tränarna där dom skrev att alla skulle komma till samlingen på söndag och sen tar dom ut laget. Kul om man inte får spela och har gått upp så tidigt i onödan, då blir jag less. Men vi får se hur det blir. 

Nu dör snart batteriet i datorn också så ska väl avsluta det här:) Ha en bra fredagkväll!:)

städning och fotboll

Idag har vi tvättat och städat här hemma, skönt att slippa allt katthår som lasse och svea lossar;) Dessvärre så kommer det tillbaka lika fort;) Mer än det så har jag tränat fotboll idag, skojigt! Börjar närma sig ödesmatchen mot årsunda på söndag, nervös!;) Sen är det uppehåll, synd men förhoppningsvis så är det inte så långt.

Imorgon så är det storhandling som står på schemat, sen ska vi äta god pastagratäng på kvällen och se idol:) Tänkte klämma in en löprunda där nångång under dagen också. Blir nog en bra fredag!:)
Nu blir det tv, hejdå.


oj så kan det gå!

Hade man glömt bort att man hade blogg hörde jag eller? Grejjen är ju den att jag inte har speciellt mycket att skriva om tycker jag själv. Men ska försöka komma på nått åtminstone att skriva om nu tänkte jag:) Har för övrigt fruktansvärt tråkigt just nu! Inget på tv och har inte lust med nått annat heller känner jag. Så sitter väl här i soffan och ugglar ett tag till innan jag går och lägger mig istället;) Vi ska upp och tvätta klockan elva imorn så lite tidigt kanske man ska lägga sig, eller?;)

Har väl inte hänt så mycket den senaste månaden direkt, amanda har fyllt hela 21 år och är härmed nu officiellt  förklarad gammal;) Vi firade henne förra fredagen så blev lite god mat, kladdkaka och annat:) Hon fick en bok och en film av oss i alla fall som hon så fint hade önskat sig;)

Idag har jag, sarah och jessica varit och kollat på fotboll på norra, högbos b-lag mot gästrike-hammarbys b-lag, tråkig match faktiskt, haha;) Tur att man slapp frysa i alla fall eftersom man ju såklart hade tagit på sig tjocka fleecetröjan och vinterjackan;) Vi åkte och åt på pizza place efteråt också, så gott!

Sitter och halvtittar på nått program på ettan nu om släktforskning, skulle ju vara rätt intressant om det var ens egen släktforskning men nu var det ju inte det så nu suger programmet;)
Tidigare så såg jag på det sämsta jag sett på länge, "den perfekta vaginan" hette det och handlade om folk som plastikoperar den för att dom tycker den är ful, ursäkta men vem bryr sig?? Bara undrar;) Jaja, nog om det.

För övrigt så går det inte så bra för oss i serien just nu eftersom vi ligger sist och kommer åka ur om vi inte slår årsunda på söndag;) Känns ju lite sådär då men hoppas verkligen att vi vinner!;) Ska väl försöka slå in nått mål eller två tänkte jag!

Nej dags att hitta nått bättre att se på tvn! Godnatt!


RSS 2.0