Första advent! :D

Idag är det första advent, riktigt härligt :D Så kom det lite snö så här på kvällskvisten också, perfekt! :) Synd bara att det kommer smälta imorgon, menmen det kommer väl mer såsmåningom :D Idag har i alla fall jag och sarah pyntat här hemma till advent med julgardiner och lite sånt, jättefint nu :D Vi var även nere en stund på stan och skulle kolla in julmarknaden vilket inte var så himla mycket att se måste jag säga. Var bättre förr när man var liten och var där ;) Fanns ju typ inget kvar där längre:/ Vi åkte hem och åt lussebulle och drack glögg istället :D
Åkte hem till mamma och pappa sen och åt mat och umgicks, trevligt :) Så en perfekt avslutning på helgen blev den här dagen :D Nu ska jag lägga mig, upp tidigt till praktiken imorgon, godnatt! :)

Så här fint blev vårat vardagsrum :D

SNÖÖÖÖÖ TACK!!!!

Okej ge mig snö nuu! Hatar detta land om det inte tänker bli nån vinter i år. Ska ju inte vara plusgrader och bar mark i början av december, då är det ju nått fel. Förstör hela julen om det inte kommer nån snö kan jag ju säga. Så hit med lite kyla och snö TACK! ;) Försöker öka förutsättningarna genom att göra om bloggen till vintertema ;) Kanske att det hjälper,  vi får se! ;) Annars om dagarna har jag fullt upp med praktik och skola och allt vad det är. Kul men tröttsamt! :) Nu ska jag snart iväg och gymma lite och sen blir det mat och tv innan jag ska lägga mig :) Ha en bra onsdag! :)

RSS 2.0