Gott nytt år!!

Gott nytt år allihop:) Har varit i pulkabacken i Högbo idag och åkt med lite folk:) Var skojigt:) Man ska vara barn så länge man kan anser jag;) Nu har jag duschat och ska snart göra mig klar för ikväll. Får se hur vi lyckas med våran trerättersmiddag sen då;) Men det ska nog gå jättebra:)

En sammanfattning om året 2009 kommer nu också;)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja jag flyttade hemifrån:D
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inget;)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Inget:)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja det är det säkert;)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Inget speciellt vad jag vet, skulle väl vara 1 juli då när vi flyttade:)
8. Vad var din största framgång 2009? Det vet jag väl inte om jag haft nån alls.
9. Största misstaget? Det vet jag inte heller, gud man minns ju inget heller, haha:)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Klart att man har varit förkyld och sånt men inget allvarligt;) 
11. Bästa köpet? Digitalboxen till tvn lätt;)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Lägenheten och hyror och sånt;)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja det är väl som vanligt familjen och vänner och såklart fotboll;) Och Lasse och Svea, i alla fall när dom är lugna och fina och t ex inte välter granar och bockar;)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Ingen speciell tror jag.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det var väl ingen större skillnad kan jag tro:)
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat kanske, haha;)
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit en massa godis som egentligen är helt onödigt;)
18. Hur tillbringade du julen? Med familj och släkt:) Som det ska vara:)
19. Blev du kär i år? Nej.
20. Favoritprogram på TV? Idol och House;)
21. Bästa boken du läste i år? Sagan om ringen:)
22. Största musikaliska upptäckten? Oj det finns många bra artister jag upptäckt att jag gillar. Simon Norrsveden, Sofia Karlsson, Mitt piano och Pernilla Andersson är några:)  
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jajamen:)
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej det tror jag inte:)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Tror inte jag gjorde så mycket. Vi firade mig samma helg med släkten i alla fall:)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja det finns det väl.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Samma stil jag alltid haft typ;) Vanlig alltså;)
29. Vad fick dig att må bra? Min familj, min vänner, fotboll, musik, Lasse och Svea och ja en massa annat också:)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Erik är given!<3 Idol-Erik alltså för den som inte förstod;)
31. Vem saknade du? Pass.
32. De bästa nya människorna du träffade? Vet inte om det finns  några som är bättre än andra men har lärt känna många trevliga människor:)

Såja:) Det var mitt 2009 det men gud så lite man minns. Alla år flyter ju liksom ihop;)

Nu ska vi städa lite fort och sen ska jag byta om till ikväll:) Ha ett bra nyår!!:)

Då var det här året snart slut då!

Godkväll:) Eller nu är det väl snarare godnatt;) Sitter här och försöker skriva blogg men Svea vill tydligen annat för hon biter mig i armen och kör in klona i mig. Har bytt bort min juliga design nu för jag tyckte att det inte passade sig att ha den kvar när julen är över. Tråkigt men sant! Får se fram emot nästa jul nu istället, haha;) Nejdå sommaren ska ju komma först också och den är ju inte heller helt fel!:) Apropå att det är natt förresten så kom jag just på att jag inte har bäddat rent i sängen som jag ju skulle idag. Suck, betyder ju att jag är tvungen att göra det nu innan jag lägger mig. Ska inviga mina nya påslakan som jag fick i julklapp då tänkte jag!:)

Just ja vi fick en söt liten lapp hem idag ifrån sandvikenhus som erbjuder rust av våran lägenhet nu. Mitt rum var tydligen gratis att tapetsera nu under 2010. Så det vore ju dumt att inte slå till då! Dessutom vill jag ju inte ha gula tapeter. Nått mörkare tilltalar mig mer!:) Typ mörklila, brunt eller rött. Vi får se vilka alternativ som finns;)
Annars så har vi varit så duktiga att vi har tvättat idag så det känns bra:) Jag har även varit hemma hos familjen och umgåtts idag för Sarah är borta och jag kände mig lite ensam här hemma alldeles själva, haha:) Åkte hem för nån timme sen och nu sitter jag och ser på tv lite smått:) Inget bra dock men ska snart lägga mig tänkte jag.

Imorgon så tänkte jag åka ner på stan och kika om dom har nån vinterjacka som jag kan köpa och ett par skor. Vore inte helt fel känner jag om jag kunde hitta nått fint. Var ju på mellandagsrean i Valbo igår men den var ju gräslig. För mycket folk för mitt eget bästa och inte var det rea på nått vettigt heller. Så kom hem med noll kläder därifrån. Får se om jag hittar nått på stan här hemma då istället som sagt:) Sen tror jag att jag och Sarah ska laga nått jättegott på kvällen och ha det trevligt med kanske nån film eller så:) Det lät så i alla fall och det vore ju himla trevligt tycker jag!:D

Snart är det ju nyår också och då ska vi som det låter nu vara hemma hos oss några stycken och festa och sen gå ut och kolla på raketerna och ha allmänt kul;) Som vanligt med andra ord, haha;) Men inte helt fel det inte!:) Vi ska laga nån god mat tillsammans också:) Och sen hoppas jag på lite singstar eftersom det var så längesen och lite annat skoj!:) Blir nog toppen det!:) Efter nyår har jag kommit på att jag faktiskt inte kan äta godis fem av sju dagar i veckan för fortsätter man så så slutar det nog inte bra senare i livet. Så ska skärpa mig lite med sånt skit och äta bättre;) Lika bra att göra så i förebyggande syfte känner jag:) Så det ska jag göra!:)

Nu ska jag gå och göra mig klar för sängen och bädda den först:) Godnatt!:)

Jul jul strålande jul!

Väldigt trevlig jul har det varit!:) Och inte är den slut än heller;) Snart ska vi gå iväg och äta mat hos kusinerna och sen ska jag pallra mig iväg till Sarah för vi ska ut på Kharma ikväll:) Ska bli en trevlig kväll detta!:) Tråkigt bara att jag är lite småsjuk men det är smällar man får ta! Många fina julklappar har man fått nu också förresten:) En jätteskön morgonrock bland annat som jag fick av mor och far:) Härligthärligt:)

Nu ska jag börja göra mig klar för att gå. Klockan fyra ska vi vara där!:) Ha en trevlig kväll!:)


Dan före dan!:D

Dan före dan!:D Ska strax packa klart för jag ska bo hemma hos familjen över jul:D Får se hur många dagar jag är välkommen, haha;) Man måste ju vakna upp i samma hus som vanligt när det är julafton;) Hur skulle det annars se ut?;) Klockan 18 idag så ska vi till farmor och farfar och fira jul med dom:) Och imorgon på julafton blir det med familjen och mormor och morfar:) Ska bli så kul!!:) ÄLSKAR JULEN!:D Det blir väl mycket julmat nu här dom närmaste dagarna så man kommer väl vilja spy på den såsmåningom kan jag tro, haha;)

Nu ska jag klä på mig och packa!:) God jul!:)

Bland pennburkar och gamla mormödrar hittar man alltid ett spöke.

Sitter och ser på thats 70s show nu:) Riktigt kul är det som vanligt! Kom nyss hem ifrån affären. Tog mig faktiskt en promenad ner till prix och köpte potatiskroketter och hårfärg;) Nu väntar jag på att Sarah ska sluta jobbet så hon kan färga mitt hår;) Så ska jag färga hennes också:) Blir nog asbra det där;) Färgen sen förra färgningen har ju börjat gå ur nu så det ser så dassigt och tråkigt ut. Lika bra att fräscha till sig till jul då tänkte jag!:)

Senare ikväll ska jag hem och pynta med familjen en stund:) Är dags att sätta upp tomtar och klä granen nu!:) Hihi myys!:) Sen ska väl jag och Sarah se på greveholm hoppas jag:) Blir en trevlig kväll detta tror jag!:) 

Haha just ja igår såg ju jag och Sarah på dom där spökprogrammen som går ibland på tv4+. Det okända eller vad det heter;) Kom nått medium dit och pratade med spökena. Givetvis svarade dom. Men ingen annan hör dom. Underligt det där men man kanske måste vara född medium för att man ska höra spöken prata. Måste vara så. Någon annan logisk förklaring kan jag ju inte se. (för det är ju inte så att spöken logiskt nog inte kan finnas). Och just ja gammelmormor "dödsenentidtillbakaochharnufåttförsigattspökalitehemmahosfamiljenhemsökt" Elsie hade ner pennburken för hon gillar tydligen inte såna. Bäst att familjen flyttar på den innan Elsie ryter till ordentligt!

Nu ska jag se på tv igen:) Ha en bra kväll!:) Snart julafton nu!:D 

LYCKA!:D

TJOHOOOOO!!!!:D:D:D Sista jobbdagen var det idag innan jullovet som jag nu har i inte bara en vecka utan TVÅ veckor!:D LYCKA!:D Så jag ska njuta varenda sekund nu:D Var segt som fan på jobbet idag för övrigt men det var kanske för att jag visste att det var sista dagen innan lov?;) Kan nog ha varit så;D

Igår så var jag hemma hos mamma och pappa och åt ost och skinkpaj:) Gott var det:) Gjorde mitt livs största misstag då också. Jag hjälpte mamma att skaffa facebook:O Vad har jag gett mig in på?:O Hon som inte kan nått nånting om datorer. Ojojoj hur ska detta sluta?:O Nejdå nu ska jag inte vara elak mot min kära mor men lite så är det faktiskt;)

Nu ska jag och Sarah snart se på greveholm och julkalendern:) Ska bli skoj!:) Sen får vi se om det är nått annat kul på tvn:) Tvivlar på det men man vet ju aldrig;)

Nu orkar jag inte mer:) Hejdå.


Hur kul kan man rimligen ha med en tom kartong?

Gud vad kallt det är ute nu alltså! Men det hör ju vintern till så jag klagar egentligen inte:) Jag älskar vintern:) Sarah och jag har nyss varit och handlat lite smått och gott:) Så nu har vi full kyl här hemma;) Mer än så har vi inte riktigt hunnit med idag, i alla fall inte jag som vaknade halv ett trött som man var;) Sitter och väntar på att thats 70s show ska börja nu:) Skoj:) Ikväll är det ju sista avsnittet av bonde söker fru också som ju förstås måste ses;)

Lasse och Svea leker med en kartong som står på golvet just nu så hela innanmätet skakar. Hur kul kan det rimligen vara att leka i en kartong i en kvart? Halmbocken har spritts ut över hela golvet nu också så vart man än går kan man hitta ett litet halmstrå på vägen. Undrar jag om det inte är värt att kasta den där bocken snart;) Det är ju ändå inte mycket kvar av den stackars saten;) Han skulle nog må bättre av det också skulle jag tro;) Jag med för den delen. Lasse har så fullt upp med både kartong och bock att han har halmstrån i stjärten i ena stunden och i andra är han i kartongen och försöker hitta ut. Lycka till kan jag bara säga till honom! Koouurrr hälsar han.

Ska bli så skönt på söndag när jag får jullov i två veckor från jobbet!:) Wiho vad jag ska jubla! Ska bli så härligt!:) Älskar julen!:) Nej nu skulle Sarah få datorn lovade jag så ska vackert lämna över den nu;) (Man kan ju undra när hon tänkt lämna in sin sladd till sin dator så hon kan använda den;D) Ha en bra kväll gott folk:)


En heffaklump och en jävla tessla är bra till det mesta!

Godmorgon:) Vaknade alldeles nyss och sitter nu här i soffan och ser lite smått på tv. Skrev ju ingen blogg igår så nu blir det uppdatering från igår tänkte jag:)
Vi gick upp runt halv elva för vi hade tvättid klockan elva. Så vi pallrade oss ner till elva nynnandes på våran egenkomponerade sång. Sen skulle vi ju göra knäck igår men då kom Sarah på att vi ju inte köpt några knäckformar. Jobbigt läge;) Så vi försökte samla kraft till att cykla till affären och köpa oss såna. Faktiskt så orkade vi göra det så vi ställde oss och gjorde lite knäck:) Jättegott blev det!:) Dock så blev det väl inte så lyckat när vi värmde smeten i mikron för det kokade över och mycket hamnade då inuti själva mikron;) Inte så lyckat kanske;) Men till slut så fick vi ju ihop en vettig smet och nu står dom vackra skapelserna i kylen:) Härligt!

På kvällen var det dags för träning vilket var superskoj för det var längesen jag tränade nu på grund av att jag jobbat på onsdagar förut. Men det var hur kul som helst igår:D Vi spelade match rätt mycket och det är ju aldrig helt fel:) Nu så har vi uppehåll i några veckor men vi börjar träna igen den 11 januari:) Tagga!:) Sen är det tidningscup som gäller 15-17:) Blir nog hur kul som helst tror jag!:)
Kom hem från träningen runt halv elva i alla fall. Så satte vi oss och drack lite glögg, åt pepparkakor och knäck och såg på greveholm:) Sen såg jag bonde söker fru också;) Dom gjorde ju sina val idag och jag måste väl tycka att alla gjorde rätt val;) Eller ja för Roger finns det inga rätta val för han är så bortkommen så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Och inte bara bortkommen utan undangömd i sin egen lilla rogergrotta dit ingen frivilligt kan vilja gå. Förstår inte. Jaja det var min tisdag i alla fall;)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men det visar sig väl säkert:) Ska nog ta och göra lite frukost till mig själv snart i alla fall:) Ha en bra dag!:)

Vad plogbilarna istället skulle kunna göra.

Ska lägga mig om några minuter tror jag. Känner mig lite trött. Man kan ju lätt bli det efter en kväll på jobbet. Bussturen tär ju på en. Speciellt när den är sen som den var idag. Det var ju en del snö att åka igenom med tanke på att plogbilarna inte hade varit ute. Chock! Var segt på jobbet idag dessutom så det var inte så kul men skönt när man fick komma hem i alla fall:) Innan jag åkte till jobbet så var jag hemma och gosade med katterna litegrann:) Eller ja jag försökte gosa men dom ville mest dampa loss på allt dom inte ska dampa loss på i hela lägenheten, så som julgranen och julbocken;) Och på tal om julbocken: R.I.P H.H. Herr Halmbock dog så här:

* dom röda små söta banden blev brutalt uppbitna av några mystiska varelser (kan vara två katter men är inte säker)
* högerörat har gått i sank så han fick leva sina sista dagar med nedsatt hörsel.
* han har styckvis och hänsynslöst blivit separerad ifrån sina halmstrån.

Nu ser han inte så levande ut mer så vi sörjer lite. Men han får stå kvar för han hör ju till ändå:)

Har förresten varit hemma hos mamma och pappa och skottat all snö som kommit nu ( äger för övrigt med snö!:D) för jag skulle få pengar då så mamma ska betala min nästa klippning som hon tycker att jag borde beställa nu;) Jag tycker att jag ska vänta ett tag så då gör jag det;)
Det enda tråkiga med snön är att det inte är plogat på cykelvägarna när det kommer så mycket på en gång och att man då inte kan cykla ordentligt. Blev så när jag skulle åka hem från jobbet idag. Det blir ju lätt så att man får damp på cykeljäveln för att den inte kan hålla sig på vägen ordentligt för att det är så spårigt. Men jag lyckades hålla mig ifrån att slänga fanskapet i diket den här gången i alla fall;) Applåder till mig:) Så när jag äntligen kom hem så satte vi oss och såg på Greveholm och julkalendern från i år och åt varma mackor:) Gott!
Och nu sitter jag här och ser på tv så det var min dag det:) Godnatt!:)


Ooh jag hör prasslet etsa sig in i mitt huvud redan nu.

Godkväll:) Eller ja godnatt är det väl kanske egentligen vid det här laget. Jag ska alldeles strax sova. Ligger i sängen nu och känner att jag är lite trött. Tänkte bara skriva lite kort om dagen först:)
Vaknade vid typ elva idag och gjorde mig iordning och så. Sen cyklade jag och Sarah ner till rusta och dollar för att köpa julklapp åt dampkatterna;) Det blev (efter Sarahs önskemål bör tilläggas!) en lektunnel och ett gäng leksaksråttor som dom säkert kommer att gilla:) Jag var inget stort fan av den där tunneln kan jag ju erkänna;) 1: den prasslar 2: lasse och svea lider av svår damp och kommer därmed att släpa med sig det prasslande åbäket till tunnel över hela lägenheten, in i alla stackars möbler som sen välter och allt blir en enda röra 3: den är ful 4: jag kommer att få en psykisk sjukdom av denna kombination;) Så det var den julklappen det;) Men det blir säkert bra det där, hoppas jag åtminstone;)

Sen så cyklade vi hem med Mr Boll i fören som vägvisare och satte oss och tittade på tv:) Efter det så åkte jag iväg och jobbade. Svor för mig själv över dom nya kortavläsarna på bussarna som naturligtvis gjorde att vi kom för sent. Vad var det för fel på det gamla hederliga systemet där korten enkelt och fint stoppades ner i ett hål och sen spottades upp tillbaka till en på ett vackert sätt? Gick väl rätt bra idag annars att jobba får man väl ändå säga med skitmaterialet som vi har just nu. Kom hem vid tio och satte mig och tittade på bland annat svenska hjältar galan. Vad duktiga folk det finns i vårt avlånga land. Nog om det.

Nu ska jag ta och ge upp det här för idag så ska jag lägga huvudet på kudden och försöka mig på att sova:) Tror det går bra för jag känner mig trött. Det brukar gå bra så varför skulle det inte göra det nu förresten. Hur tänkte jag här? Nej godnatt nu:) Det är en dag imorgon också säger dom.

PS. DET SNÖAR MYCKET UTE NU!<3


Vad en chokladboll kan göra.

Suck, kul att jag råkade komma åt en knapp så hela inlägget försvann då! Ska försöka orka skriva om allt.
Har varit på jobbet hela dagen idag. Var faktiskt roligt idag för vi hade lite avbrott i ringandet för vi hade femkamp med olika lag;) Sista grenen var lite rolig för då skulle vi äta chokladbollar;) Varje lag fick en skål med massor av chokladbollar i och det lag som hade ätit flest efter en kvart vann grenen;) Jag kan ju säga att det blev rätt äckligt efter några stycken;) Även om man inte blir så mätt så blev det ändå för mycket;) Det kan ju bli för mycket av det goda säger man ju;) Dock så är ju inte chokladbollar så himla gott egentligen men ändå;) För mycket kakao för min smak;) Men mitt lag vann i alla fall inte;) Men vad gjorde det, det var roligt ändå:) Det var en del som mådde illa efter den sista grenen kan jag ju säga! Däribland jag;) Som det känns nu så kommer det att ta ett tag innan jag äter en chokladboll igen;) Men som sagt det var ett roligt avbrott i jobbet måste jag tycka!:)

Förresten så börjar det bli kallt ute nu och det känns för första gången i år som att det faktiskt är vinter! Nu efterlyser jag bara lite mer snö åt vår värld!:) Men dom säger ju att den ska hälsa på oss på tisdag så nu längtar jag dit! Tänk om man kunde få vakna upp till massvis med snö på backen så man slipper se den tråkiga gulgröna gräsmattan? Skulle ju inte klaga jag då i alla fall! Älska vintern!:)


Nu sitter jag och tittar på lite tv med två söta små sovande katter på magen:) Lasse kom och la sig sist, med stjärten i nyllet på Svea för övrigt. Är så skönt när dom sover för då slipper man hålla ett öga på dom så dom inte river granen;) Den var för övrigt nere för räkning när jag kom hem från jobbet för ett tag sen;) Men det fatta man ju! Sarah kommer nog hem ifrån jobbet snart kan jag gissa:) Då ska vi se på Greveholm:D Laddar inför det nu jag:D Så därför så orkar jag inte skriva mer här:) Så ha en bra kväll!:)


Världens sötaste lilla busfrö!

Kom hem från mor och far för ett tag sen och välkomnades av en hjärtattack nästan!:O Svea sprang ut med full fart genom ytterdörren när jag öppnade den för att gå in. Nerför trappan skulle hon också och ut på gården. Så jag fick ju panik för jag trodde hon skulle springa bort så jag inte hittade henne. Då kunde hon ju ha fryst ihjäl eller vad som helst. Men som tur är så såg jag henne sitta på backen utanför och försökte närma mig henne utan att hon skulle springa iväg. Det gick inte för då kutade hon bort. Då tänkte jag att om jag lurar in henne i ett hörn så fångar jag henne då. Så jag fick försöka ett tag med det och som tur är så gick det i alla fall till slut! Så nu är hon inne i värmen igen och jag har sagt åt henne att hon absolut aldrig får skrämma mig så igen!;) Hoppas hon lyder mig nu:O Kommer knappt våga öppna dörren hädanefter;) Får se till att hålla grinden ute stängd jämt i fortsättningen. Ja nog om såna tråkigheter nu:) Det gick ju bra till slut i alla fall:)

Jag har idag städat och julpyntat med Sarah här hemma:) Nu har vi fått upp lite tomtar, julmattor och en julgran:) Hur fint som helst:) Lasse och Svea fick en egen julmatta vid sin skitlåda också;) Sen har vi druckit glögg och sett julkalendern också:) Hur mys som helst med julgran och allt som lyser!:) Sen åkte jag iväg till familjen och drack glögg och åt mat:) Sarah åkte och jobbade. Vad Lasse och Svea hunnit med under tiden vi varit borta:

1. Haft ner julgransglittret inte bara en gång utan två ggr.
2. Halshuggit julängeln av porslin som stod i köksfönstret som nu står utan huvud.
3. Puttat igen toadörren så dom inte kommer in och därmed inte kan poopa vilket i sin tur betyder att dom skiter vid andra mindre önskvärda platser som t ex i skor. Dock har jag inte hittat på nått än och jag hoppas att jag har haft tur denna gång.
4. Haft ner en julgranskula på golvet.
5. Haft ner julbocken och dragit med sig halmstrån över golvet där vi nyss dammsugit.

Ja det var ju det jag märkt i alla fall;) Sen är det väl minst lika mycket till jag än inte har upptäckt men som jag väl lär göra inom en snar framtid;)

Nu ska jag strax gå och lägga mig i alla fall:) Upp och jobba imorgon. Godnatt!:)

Erik är min gud!<3

Åh vad skönt att Erik vann idol! Var riktigt nervös där ett tag:O Men han gjorde ju vinnarlåten miljoner ggr bättre än Calle som tappade texten och mumlade sig igenom hela låten typ. Helt värdelöst. Annars tycker jag Calle är bra men när han står emot min älskade Erik så kan han bara gå hem och lägga sig;) 
ERIK ÄGER!<3

Har inte gjort så mycket idag faktiskt. Var ner på prix ett tag och köpte godis;) Se har jag legat hemma hela dagen och tagit det allmänt lugnt och gosat med katterna:) Mys:) Sen kom Sarah hem vid halv tio också när hon slutade jobbet så då satt hon också här och var nervös för resultatet;) Nu så har hon lagt sig och jag ska väl snart göra det jag med tror jag. Känns som att det inte händer så mycket här faktiskt. Det sägs att det ska bli snö i nästa vecka!:D Snö och minusgrader vilket betyder att snön ligger kvar sen:D Det har jag väntat på länge nu! Hoppas det stämmer bara.

Imorgon så ska vi städa och julpynta lite här hemma:) Upp med gran och tomtar!:) Ska bli mys!:) Undrar hur länge sakerna får stå på sin rätta plats med två småfisar i huset dock. Inte länge gissar jag på;) Men det är sånt man får ta!:) Sen ska Sarah jobba och jag ska hem ett tag till familjen och dricka glögg och äta mat:) Har inte druckit glögg alls i år:O Kan ju inte få fortsätta på det viset;) Sen ska jag såsmåningom hem och se på på spåret med Sarah om hon vill det tänkte jag:) Spelade in det idag nämligen:) Så så ser min lördag ut;)

Nu var det slut på ord här så ska väl pallra mig till sängen snart:) Godnatt!:)

Lusse lelle, lusse lelle.

Godkväll:) Jag sitter och ser på en ängels tålamod nu:) Var sjukt längesen man såg det ju sen dom visade det på tv för några år sen. Dom har börjat visa repriser nu:) Kul är det i alla fall:) Såg nyss på julkalendern med Sarah som nu har gått och lagt sig för hon ska upp till skolan och härja imorn;) Verkar vara ett hektiskt liv det där;)
Idag har jag varit hemma hos familjen och bakat lussebullar:) Dom blev riktigt goda tycker jag:) Men det är ju lussebullar oftast så;) Åkte hem sen vid tio kanske.
Just ja vi har slagit in julklappar idag också jag och Sarah:) Jättefint blev det;) Eller ja inte för mig då eftersom jag verkar vara handikappad när det gäller att slå in saker och ting. Men klapparna ska ju ändå rivas upp sen så vad gör det egentligen?;)

Imorn så är det ju fredag och idol-final:) Jag hoppas verkligen att Erik vinner! Nått annat vore helt konstigt. Så håller alla tummar jag har för det;) Ska nog kosta på mig att rösta lite också tror jag för att känna att jag dragit mitt strå till stacken;) (Egentligen borde det väl heta barr till stacken för vem bär ett strå till stacken? Jaja oviktigt;D). Nu så ska jag fortsätta se på tv och sen ska jag nog lägga mig:) 
 


Sandy Plankton säger att det är ett sånt där satyg!

Hejhej:) Kom hem från jobbet för nån timme sen så sitter här i soffan och tar igen mig lite nu;) Fick låna bilen idag av mor och far vilket var väldigt skönt:) Slapp man ju åka buss. Hatar det för det tar ju så himla mycket längre tid. Och så är dom ju aldrig i tid heller för den delen. Nej bil är mycket bättre!:) Dock var det väldigt dimmigt ute idag så man såg ju knappt vart man körde, men fram kom jag ju helskinnad;) Hem också för den delen så där hade man tur;) Däremot så var det inte alltför roligt när jag hade en timmerbil framför mig mitt i dimman. Gillar inte dom små lömska satygen. Speciellt inte i dimma. Vad vill dom mig och mitt liv egentligen?;)

Har unnat mig en påse saffransgifflar idag också så nu ska jag äta dom till dagens avsnitt av mysteriet på greveholm som jag och Sarah ska se snart;) Tagga!
Har inte gjort nått annat av vikt idag så inte värt att skriva om det då känner jag;) Sög ju lite att jag missade träningen idag på grund av att jag jobbade men nästa onsdag så ska jag i alla fall träna äntligen!:D Var så längesen nu! Ska bli skitskoj!:D

Nej nu är nog Sarah klar snart så vi kan se på greveholm:) Hejs!

Btw jag är ledig till på söndag nu, tjoho!:D


Ge mig glitter och glamour, här där verkligheten bor!

Sitter och ser lite halvt på extreme home makeover nu men är väl inte så jätteintresserad av vad som händer där egentligen. Om ett par timmar ska jag åka iväg med bussen till jobbet så ska väl ladda inför det nu då. Så gott det nu går;)
Idag så har vi fått hem Mysteriet på Greveholm i brevlådan:D Vi beställde den förra veckan och nu dök den upp:D Kanske äger lite då! Så nu ska vi ha den som julkalender och se varje avsnitt på rätt dagar;) Visar dom inte bra julkalendrar på tv så måste man väl fixa det på annat sätt;)

Vi hade ju tänkt gå upp tidigt idag och gå ut och gå på morgonen men så blev det inte för Sarah hade ont i halsen sa hon;) Så jag gick upp tidigt i onödan;) Men kan ju vara skönt också att inte sova bort hela dagen:)

Just nu känner jag att jag har väldigt tråkigt och brist på saker att göra. Vad hittar man på då tro? Shit vilken dimma det är ute. Man lär ju knappt se vart man går sen. Får se om jag lyckas gå in i nån lyktstolpe sen kanske. En liten överraskning på vägen kan man säga. Spännande.

När jag kommer hem från jobbet så planerar jag att sätta mig i soffan och se på Glamour:) Känns som att jag verkligen inte har nått liv värt ens att viska om men herregud då låter jag bli att viska och fortsätter trivas med mitt glamourösa liv i det regniga Sandviken;)

Vad som är värre än en vandal...

Ja det är ju två vandaler. Sov ända till halv ett idag typ. Alltid lika skönt, men när jag gick upp upptäckte jag att katterna rivit ur halva bokhyllan ner på golvet under natten. Dock inget ömtåligt som tur var men ändå. Var lite drygt att ta reda på trots allt;) Har inte gjort så mycket idag faktiskt. Har mest suttit och sett på tv och slösat tid på datorn;) Det är en riktig tidscharlatan den här lymmeln! Men har i alla fall ätit nu. Värt en applåd tycker jag nästan. Ska ju jobba sen så då kan man ju inte gå hungrig;) Halv fem bär det av med bussen. Tagg på det eller nått.

Igår var det en riktig slappardag;) Låg i soffan hela dagen lång och åt pizza och såg på tv;) Hur skönt som helst;) Lina och Jessica kom förbi också på kvällen och vi spelade lite frågespel och tittade på tv:) Jag vann äntligen på nånting!:D Frågespel är väl kanske det enda spel jag nånsin vinner på tippar jag;) 

Nu är det inte alls långt kvar till jul:D Snälla snön kom till mig! Jag säger det igen, jag orkar inte med en jul utan snö i år igen:O Det är ju rätt värdelöst känner jag! Menmen det ska ju tydligen vara så nuförtiden. Dumma väder.
Tänk om det är som i Bamse att årstidsnyckeln inte kommit fram i tid? Måste kanske kolla upp det.

Nej nu ska jag se på tv litegrann innan jag ska jobba. Oj nu hörde jag nått som ramlade ner i badrummet. Gissar på att vandalerna har varit i farten igen. Måste kolla;) Hejs!
  

Småfisar+blomkruka=katastrof!

Hej:) Vaknade nyss jag, haha;) Var på Hannas 20-årsfest igår så då blev det ju lite sent;) Var skoj!:) Vi var först i Hannas lägenhet och sen gick vi ut på lobby och dansade:) Skojskoj:) Kom väl hem runt tre nångång inatt kanske så jag tyckte jag förtjänade att sova till ett idag;) Idag har jag och Sarah planerat att inte göra ett skit mer än att ligga i soffan med täcken på oss och äta pizza;) Låter som en fantastiskt bra dag om man frågar mig!

Igår så var vi duktiga och städade lägenheten och tvättade hela dagen. Är så fint och rent nu så:) Man får njuta så länge det varar;) Dock så  var det ju inte alltför roligt att småfisarna sprang omkull blomkrukan precis när vi var klara med allt igår och hade satt oss för att äta i soffan. Blomkrukan ramlade på golvet och gick sönder. Jord flög över hela golvet och Sarah fick damp på Svea som var boven i dramat;) Ganska rolig historia så här i efterhand men inte så roligt just då kan jag ju säga;)

Nu ska jag återgå till att se på vem vet mest och snart väntar nog pizzan känner jag!:) Ha en bra dag!:)

Allt annat känns puckat!

Sitter och ser på postkodsmiljonären nu med Sarah, Lina och Jessica:) Vi har nyss tryckt i oss några kilo tacos;) Gott var det! Tidigare har vi varit och spelat bowling vilket till en början inte gick så bra för min del men sen dom sista serierna så gick det bra:D Härlig känsla! Snart så börjar idol så jag är både pepp och taggad här!
Hoppas på att Calle åker ut idag.

Just ja Sarah och jag var ju i Valbo idag också och köpte julklappar:) Nu är jag klar med dom så det känns väldigt skönt faktiskt att inte behöva tänka på det mer;) Hoppas dom duger nu då bara;) Men det tror jag:)
Köpte lite kläder också som jag ska ha på julafton hade jag tänkt:) Vi besökte Media markt också som Sarah i framtiden sagt att hon vill göra till ett av världens underverk (kan möjligen ha tänjt lite på sanningen här) och letade oss igenom alla hyllor och kanter;) Åkte väl hem därifrån vid tre nångång kanske och jag hade ont i benen;)

Hmm nej nu kommer jag inte på nått mer som har hänt som ens kan vara i närheten av intressant att skriva faktiskt så jag lägger väl ner verksamheten för den här gången då;) Idol börjar ju i alla fall nu!:) Hejs!

Åh du uppgrävda tidsfördriv!

Sitter och ser lite på big brother nu men det är slut nu så ska gå och lägga mig nu:) Ska ju upp rätt tidigt imorn och åka till Valbo med Sarah:) Men först ska jag bara göra den här listan:)




Fyll i meningarna :

När solen skiner…
 så är det ljust ute:D 

När min bästa vän är ledsen... så blir jag också det och orolig och försöker hjälpa till.

När jag har försovit mig…. så stressar jag som fan;)

När någon skäller på mig… så skäms jag;)

När jag är ledsen…. så känner jag mig ensam.

När jag är arg
… så vill man inte vara i närheten av mig;)

När jag är glad…
så är jag lycklig:D

När jag är nervös…. så får jag ont i magen. 

När min favoritlåt spelas på radio….. så sjunger jag falskt med;)

När jag är rädd…. så kryper jag ihop till en liten boll och gör mig så liten som möjligt;)

När någon talar illa om mina vänner…. så blir jag förbannad.

När jag är sjuk....
så tycker jag synd om mig själv;)

När någon kör som en idiot i trafiken…. så undrar jag om personen var född igår!

När jag blir frustrerad…. så blir jag tokig;)

När jag duschar… så blir jag ren:D

När jag läser en bra bok…. så blir jag förvånad;)

När jag blir kittlad…. så skriker jag högt;)


Nu så säger jag godnatt!:)

Hur mycket snor innehåller en normal människa egentligen?

Nämen se på fan, bloggar jag två dagar i rad? Det händer ju knappast varje gång nuförtiden kan jag ju villigt erkänna;) Men nu så är jag igång igen med blogglusten! Får se hur länge det håller i sig bara;) Idag så har jag faktiskt inte gjort ett skit. Jo jag har sett på tv, ätit, öppnat julkalendern och snytit mig. Det var väl ungefär allt också;) Inte mycket nyttigt alltså men vem har bestämt att man måste vara det? Inte jag i alla fall:)

Snart susades det om att Sarahs syster skulle komma hit och spela wii så det blir väl det som kommer att hända här under kvällen kan jag tro;) Sen efter att dom är klar med det tänkte jag sätta mig och se lite på singing bee och lite sånt. Blir skoj det kan jag tro:)

Inget nytt på kattfronten idag dock;) Dom har damp som vanligt och så är det med det;) Svea ligger nöjt med sin lilla råtta mellan händerna som hon nyss fångat. Väldigt svårt eftersom den ju är av garn;)
Lasse är för dum för att göra nått så han sover;)

Imorn blir det Valbo och sen ska vi bowla med Lina och Jessica på kvällen och senare blir det tacos och idol med allihop:) Roligt:) Erik och Tove till final!

Nu ska jag hitta på nått att göra här känner jag:) Ha en bra kväll:)


Åh du halmbock om du visste vad som väntar!

Idag så har jag varit iväg och jobbat:) Gick väl sådär bra:) Skönt att komma hem igen i alla fall och veta att man får vara ledig tills på måndag:D Inte så att jag klagar precis:D Mer än jobb har jag typ inte hunnit (orkat) med;)
Jag har gjort det lite juligare här nu på bloggen kan jag ju upplysa om för den som inte har märkt det;) Nu är det ju bara några veckor kvar:D Hihi:D På fredag ska jag och Sarah iväg och köpa julklappar också:D Skojskoj:D

Nu tänkte jag gå och göra lite mackor eller nått sånt och tänkte just resa mig men på benen ligger två katter som sover upptäckte jag nu så då har man ju inte hjärta att väcka dom i deras skönhetssömn;) Därför låter jag bli;)
Men känner jag dom rätt så är dom väl snart uppe på benen igen och får för sig att börja dampa loss på nått här i lägenheten;) Varför inte julbocken? Den stackarn kommer väl att vara helt massakrerad innan den här julen är slut med tanke på att det redan ligger ganska många små halmstrån runt om på golvet. Men vad ska man göra, det är ju omöjligt att hålla reda på dom två små illbattingarna hela tiden;)

Nu har det ju faktiskt börjat bli minusgrader så det vore väl förbaskat om det inte kunde komma nån snö innan jul nu då! Jag känner att jag inte vill ha en till jul utan snö. En jul utan snö är ju som en höna utan fjädrar typ eller som ett Svampbobavsnitt utan Bläckvard. Menmen får fortsätta hålla tummarna för det har ju lite tid på sig att bli snö trots allt;)

Har nyss sett på Bonde söker fru förresten och herregud hur bortkommen är inte Roger egentligen?? Blir ju alldeles vansinnig på karln! Vilken människa över 30 låter sin mamma tvätta sina kläder och laga ens mat? Inte en normal i alla fall kan ju jag konstatera! Annars äger ju programmet förstås;)

Nej nu får det vara nog. Ska väl snart gå och lägga mig kanske ändå. Sägs ju att det kommer besök imorn av Sarahs pluggkompis;) Det ska tydligen pluggas här vid elva imorn och då kommer jag säkerligen vakna så då måste jag ju vara lite utvilad ändå;) Godnatt!


Piggelin!

Hejhej:) Var väl ett tag sen jag bloggade nu så ska väl knåpa ihop nått nu då tänkte jag:) Jag har i alla fall varit sjuk dom senaste dagarna. Feber igår och i förrgår men idag så är febern slut i alla fall så nu hostar jag bara lite och snorar;) Åkte in till jobbet igår med min feber men jobbade bara halva tiden för jag orkade inte mer när jag var sjuk så jag åkte hem då;) Idag så jobbade jag igen men hela tiden den här gången;) Annars så har det väl inte hänt så mycket. Har sett lite film och så med Sarah och ätit lite godis och andra onyttigheter;) Hon köpte med sig ett paket piggelin idag också på väg hem från skolan:D Wiho!:D We all love the piggelins!;)

Imorn så är det jobbdags igen och sen ska jag njuta av min fyradagarsledighet!:D Tjoho!
Nu ska jag snart gå och lägga mig känner jag:) Inte har jag mer att skriva heller:) Godnatt.

RSS 2.0