Nyårsafton och ett nytt år på väg

Så har ett till år sprungit förbi nu då, helt sjukt vad tiden går fort! Snart sitter man väl där med rullatorn;)
Har varit ett helt okej år även om det gärna hade fått vara bättre men förhoppningsvis så blir 2011 ett fantastiskt år!:) Denna nyårsafton ska jag spendera med att festa lite är det tänkt, blir nog kanon:)
Ska först iväg och handla lite mat med Sarah och sen skjutsa iväg mamma och pappa på nyårsfest.

Har varit och köpt järntabletter igår också som jag ska käka ett tag tänkte jag. Har ju varit yr i huvudet och haft spänningshuvudvärk i några veckor till och från nu så jag ställde en diagnos på mig själv och tänkte att det kanske kunde vara järnbrist eftersom jag troligen har brist på lite allt möjligt i vitamin och mineralväg;) Får se om det hjälper nu då, annars kan det ju inte vara livsfarligt om man får i sig lite för mycket järn heller känner jag;)

Nu ska jag fortsätta se på några fler Vänner-avsnitt och sen ska vi ta en promenad till Coop när vi orkar;)
GOTT NYTT ÅR allihop!:)

Dag 30 - ett sista ögonblick

Sista dagen på denna lista nu då:) Ett sista ögonblick. Ja mitt sista ögonblick kommer ju vara när jag dör, haha;)
Men jag hoppas att det kommer att dröja ett bra tag;) Jag hoppas innerligt att jag kommer få ett bra sista ögonblick och att jag inte dör ensam utan har en familj som är där när jag dör av ålderdom i min egen säng;) Haha fina planer man har!:) Blir väl på nått helt annat vis säkerligen men man kan ju alltid hoppas;)

Har varit en rätt skojig lista det här ändå:) Nu ska jag fortsätta kika på idolrepriserna dom visar på tv400:) Nyårsafton imorgon, hoppas på en rolig sådan!:)
Ha en bra kväll:)

Dag 29 - mina ambitioner

Mina ambitioner är dom samma som mina drömmar som jag skrev om tidigare;) Att skaffa familj, skaffa ett bra jobb som jag trivs med och så:) Har typ inga andra ambitioner, räcker väl med två, krävs ju tillräckligt med energi för bara dom två;)

Ikväll är det sista avsnittet av bonde söker fru, äger!:) Ska förstås ses!:) Ja det var allt jag orkade skriva så ha en bra dag eller kväll då:)

Dag 28 - det här saknar jag

Vet inte om jag saknar så mycket faktiskt:) Men visst saknar man skoltiden litegrann, man vet ju inte vad man har förrän man förlorar det och nu när man gått ut kan man absolut sakna att gå till skolan:)
Saknar även tiden när man var liten och inte hade nått att tänka på förutom att leka och det största problemet man hade var när nån tog ens leksak;) Typ världens undergång det ju;) Annars saknar jag nog inget faktiskt:)

Dag 27 - min favoritplats

Min favoritplats är hemma, både hemma i lägenheten och hemma hos mina föräldrar (som jag också kallar hemma eftersom jag ju faktiskt bott där i 19 år;D). Finns ingenstans jag trivs så bra som mina två hem, haha;)
En annan favoritplats är ju såklart fotbollsplanen där jag får göra det roligaste jag vet, att spela fotboll:)
Ja det var dom platserna det;) Vad skriver man sen då;) Äsch orkar inte tänka så lägger ner det här nu;)
Ha en bra dag allihop!:)

Dag 26 - mina rädslor

Jag är mest rädd för att aldrig få en familj med man och barn, även om jag tror att jag kommer få det så är jag ändå rädd för det, tänk att vara helt ensam när man är vuxen, fy faaan. Usch ska inte tänka på det mer nu;) Är också rädd att någon i min släkt ska dö vilket dom ju såklart kommer att göra förr eller senare. Är ju bara att hoppas att det blir senare då:)
Annars är jag rädd för mörkret eftersom jag inbillar mig att allt blir så mycket läskigare då;) Jag är rädd för höjder och tycker att småkryp är fruktansvärt obehagliga och äckliga, speciellt såna med skal;) Jag är också rädd för att nått ska hända med mig som gör att inte kan spela fotboll mer i hela mitt liv för det vore inte alls roligt.
Jag är även rädd för skräckfilmer och att gå ensam på natten eftersom jag får för mig att det ska hoppa ut nån mördare eller nått ur skogen då, haha;)
Det finns väl några fler småsaker säkert som jag inte kommer på just nu:)

Dag 25 - en första

Jahaja vad ska man skriva om nu då;) En första, hmm tänktänktänk;) Usch vad svårt, står helt still nu faktiskt! Man kan kanske blanda lite olika eftersom jag inte kommer på nått längre att skriva om nånting;) Mina första ord var mam-pa och knapp, minns dock inte hur gammal jag var;) Min första cykel fick jag när jag var tre och jag började cykla med mina fina stödhjul då;) Min första jul med min lillebror var 1992 då han föddes, logiskt nog;) 
Den första gången jag började spela fotboll var när jag var 12-13:) Den första gången jag var utomlands var (förutom tyskland när jag var 4) till turkiet 2008:)

Ja det var några stycken i alla fall;) Kom inte på nått annat att skriva om det här ämnet;)
 

Dag 24 - det här får mig att gråta

När någon som betyder nått för mig gör mig ledsen eller besviken så gråter jag men jag gråter inte alls särskilt ofta, var nog flera år sen sist faktiskt. Inte för att jag klagar för det betyder ju att jag inte har nått att gråta för;)
Sen så är det väl så att sorgliga filmer kan få mig att gråta, om jag inte ser dom med sarah för då storbölar ju hon så man nästan måste skratta åt det istället;)
Skulle nog börja gråta om jag gjorde illa mig riktigt ordentligt också men det händer som tur var inte så ofta;) Annars är det väl inte så mycket annat som brukar få mig att gråta faktiskt:) Inte än så länge i alla fall;)

Dag 23 - det här får mig att må bättre

Min familj och mina vänner får mig att må bättre:) Och givevis också lilla lasse och lilla svea som är världens bästa katter!:D Skulle jag inte ha min familj eller mina vänner skulle jag gå under fullständigt;) Fotbollen får mig ocksåatt må bättre, när man spelar fotboll så tänker man ju inte så mycket när man spelar så det är ju väldigt skönt om man skulle må dåligt;)
Julen får mig också att må bättre för jag älskar julen:D Ja det är väl en hel del småsaker som kan få mig att må bättre:) Kommer inte på nått mer att skriva:) Ha en bra juldag alla!:)

Dag 22 - det här upprör mig

Haha ja det finns väl alltid en massa saker som irriterar en eller som man stör sig på, den som säger nått annat ljuger;) Jag kanske skulle lista ett par saker bara för att det är lite roligare så tycker jag;) Vet inte om det är så mycket som riktigt upprör mig så jag väljer att skriva om mestadels småsaker som irriterar mig då och då;)

  • Jag stör mig på när människor inte har någon som helst självuppfattning, tror att dom kan allt och vet bäst om allting när det är helt uppenbart att det är tvärtom. Det kan jag störa mig nått grymt på;)
  • Jag stör mig på folk som är religiösa OM dom utövar det på ett sjukt sätt, t ex tycker att hedersmord, kvinnoförtryck och sånt där är fullt normalt. Tycker att man är sjuk i huvudet om man kan stå för nått sånt och ska jag vara ärlig tycker jag inte dom förtjänar att leva bland folk. Dom borde isoleras på en egen liten ö där dom kan hedersmörda sig själva bäst dom vill. Det är vad jag tycker om det.
  • Jag stör mig på våran nuvarande sittande regering som tycker att man ska ge mer till dom rika och skita i dom fattiga. Dom tycker tydligen att samhället skulle vara bättre på det viset.
  • Jag stör mig på när folk säger en sak och sen gör en helt annan och inte fattar vad dom gjort. Då undrar man ju hur det står till uppe i kontoret;)
  • Jag stör mig på när folk säger att man ska behandla alla lika och att alla är lika mycket värda för att annars är man omoralisk och cynisk. Kan inte finnas en enda människa som behandlar alla i hela världen exakt likadant.  Kommer jag inte tro på förrän jag ser det. Tänk om nån skulle komma och mörda ens barn, då skulle jag vilja se den som tycker att den personen förtjänar att leva lika mycket som alla andra. Och tycker dom det stör jag mig på att dom tycker så också så det spelade ju ingen roll;)
  • Jag stör mig på folk som inte fattar att deras cigarettrök drabbar andra och ännu mer på folk som fattar det men inte bryr sig. Rök gärna ihjäl er om det nu är så kul, bara jag slipper få det i mig.
  • Jag stör mig på föräldrar som låter sina barn göra vad som helst och inte bryr sig om dom, skaffa inte barn om ni inte kan ta hand om dom! Inte konstigt att dom blir idioter när dom växer upp då.
  • Jag stör mig på när folk ljuger helt i onödan och folk som alltid måste bestämma för annars blir dom griniga. Man måste väl kunna göra som andra vill ibland också kan jag känna;)
  • Jag stör mig på feminister som överdriver och tycker att precis allt ska vara rättvist och att man absolut inte får sätta på sin dotter rosa kläder för då är vi minsann tillbaka i dom gamla könsrollerna, ujujuj vilket jobbigt liv dom måste ha om dom ska tänka så hela livet. Tror inte dottern mår sämre av det när hon växer upp precis;)
  • Jag stör mig på när folk säger att man inte ska störa sig på saker för man mår mycket bättre om man inte gör det, skitsnack säger jag om det. Hur man mår hänger väl knappast på om man stör sig på saker i livet, om såna småsaker avgör hur man mår så har man problem redan från början så då är ju det knappast avgörande;) Skulle jag gå på stan och tänka att nu ska jag inte störa mig på att den där tanten går i 1 km i timmen framför mig så jag inte kommer förbi så skulle nog hallelujahkören börja sjunga i mitt huvud på en gång, eller...?;) Känner genast hur mitt inre börjar luckras upp av välmående endorfiner som flyger omkring.

Ja det var en del saker, haha;) Men herregud man måste ju kunna få störa sig på saker och ting i livet också;) Är ju lite av tjusningen;) Nu ska jag äta tacos och umgås med min familj, ha en bra kväll!:)




Dag 21 - ett annat ögonblick

Ett annat ögonblick alltså. Tolkar det då som att man ska skriva om ett annat ögonblick i sitt liv än det första jag skrev om på ett tidigare inlägg. Frågan är ju då vilket jag ska ta;)
Måste ju nästan skriva nått om fotbollen:) Då får det bli den dagen jag bestämde mig för att börja spela fotboll. Jag var 12-13 år och började då med SAIK. Tyckte att det var väldigt roligt men efter nått år så skulle dom lägga ner laget så då fick vi som ville istället börja med ett annat lag. Så jag, amanda och jessica gick över till Högbo AIK:) Där har jag nu spelat i fem år blir det väl ungefär och det har varit dom kanske roligaste åren i mitt liv och jag har ju insett hur mycket jag älskar fotboll!:) Det är nog det bästa beslutet jag tagit i mitt liv, att börja spela fotboll:) Nu har vi ju börjat med årsunda för dom lägger ner Högbos lag nu också men det kommer nog bli riktigt bra det med känns det som!!:) Älska fotboll!!<3

Dag 20 - den här månaden

Okej den här månaden har jag hunnit med att åka till bvarcelona, kommit hem från barcelona, praktiserat, köpt julklappar, pyntat till julen och en massa annat!:) Orkar väl kanske inte gå in i detalj på allting direkt men;) Imorgon är det också julafton vilket alltid är den bästa tiden på året enligt mig så det kommer bli riktigt bra!:)
Sen så är det ju nyår och efter det börjar ett helt nytt år! Får se vad det året har att erbjuda då, ska bli spännande att se;)
Jag tycker att den här månaden har gått sjukt snabbt och det känns som det nyss var november;) Stanna tide någon?;)
Ja nu har jag väl inte så mycket mer att skriva känner jag så avslutar detta inlägg nu och går vidare på nästa:)


Dag 19 - detta ångrar jag

Ja jag vet väl inte om det är nått direkt specifikt som jag ångrar utan det är väl i så fall småsaker hit och dit men jag ångrar inte så mycket, är väl onödigt att ångra saker som man inte kan ändra på i alla fall;) Men det är klart att man ångrar ett par saker i sitt liv, mer eller mindre stora saker;) Jag tycker att det är värre att ångra nått man inte gjort än nått man gjort för då kommer man ju aldrig få veta vad som hade hänt om man faktiskt gjort nått;) Jag tycker det är värre att gå och tänka "om";)
Jag kan nog ångra att jag inte gjort mer saker i mitt liv som jag kanske inte vågade då och så men det är ju inga större saker så det spelar faktiskt inte så himla stor roll känner jag;)

Ångrar förresten att jag inte började med friidrott när jag var liten som jag ville men inte vågade för att jag inte hade nån kompis som ville börja med mig;) Feg som man var så vågade man ju inte börja själv;) Menmen inte så mycket att göra åt nu:) Man kanske hade varit riktigt duktig om man hade börjat när man var liten, vem vet;)

Ikväll ska jag och sarah dela ut våra julklappar till varann:) Vad jag har köpt säger jag inte för hon kanske läser det här innan:O;) Lasse och svea ska såklart också få sin julklapp:D
Julafton nu om två dagar, hihi längtar!:)

Dag 18 - min favoritfödelsedag

Vet faktiskt inte om jag har nån favorit just så, tycker väl kanske att födelsedagar är ganska överskattade;) Det var kul när man var liten men nu så är det väl inget speciellt egentligen om man tänker efter:) Så om jag ska välja nån favorit så måste det ju bli någon från mina yngre dagar;) Minns inte så himla mycket om mina gamla födelsedagar får jag väl erkänna, man fick väl paket och tårta och hade barnkalas typ;) Det var ju roligt som sagt när man var liten:) Kommer ihåg att mamma brukade göra glasstårtor som föreställde olika saker, typ clowner, tåg och sånt;) Det var lite skoj;) Jaja jag har nog inget mer att berätta tror jag faktiskt, har ju för sjutton inget minne av nånting, är väl som pappa som inte heller minns nått från ens ett år tillbaka typ, haha;)

Jaja nu ska jag strax gå och lägga mig i alla fall, praktik imorgon!:) Godnatt.

Dag 17 - mitt favoritminne

Ett utav mina absoluta favoritminnen är när jag var på gothia med fotbollslaget år 2005:) Det var riktigt roligt och vi hade ett riktigt härligt lag:) Var ju på den tiden alla gamla originalspelare spelade;) Det var tider det!:) Det var även då jag lärde känna sarah bättre och vi blev bästa kooompisar, haha;)

Det var riktigt roligt att få spela fotboll i en sån stor cup och med ett sånt härligt lag och härliga tränare!:) Längtar tillbaka till den tiden måste jag säga!:)
Kommer ihåg att vi var på liseberg rätt mycket där och att vi kom på en massa roliga ramsor i slänggungan;) Gud vad fjantig man var ändå, haha men roligt var det;) Ja man har ju en massa roliga minnen därifrån, ujujuj!:)

Ett annat favoritminne är alla dom gångerna jag varit i dalarna under min uppväxt med min familj:) Jag har alltid älskat tällberg där vi bodde varje år och det har betytt så mycket för mig att åka dit med familjen så ofta som vi gjorde när vi var små:) Har ju en massa barndomsminnen därifrån:)
Ja det var väl allt för den här gången, ha en bra kväll:)

Dag 16 - min första kyss

Haha gills dagis? Skulle inte tro det va;) Min första riktiga kyss var när jag var 15 eller om jag var 16, är så dålig på det där med åldrar;) Jag var nog 16 förresten:) Vad ska man skriva om det då, det var trevligt och nervöst kommer jag ihåg;) Sen har jag hunnit med lite fler kyssar under min livstid, haha;) Spännande kan jag tänka mig;) Ja vad ska man skriva mer då, vet inte om jag har nått mer att dela med mig av;) Fick bli en kortis trots allt:)

Dag 15 - mina drömmar

Oj drömmar kan man ju ha många av men min allra största och kanske egentligen enda viktiga dröm är att bilda familj med en kille som jag verkligen känner är den rätta för mig och bo med honom och mina två barn i en villa i sandviken, (hehe);D Sen ska vi leva lyckliga i alla våra dagar och ha väluppfostrade och vettiga barn;)
Jag vill ha ett fast jobb som jag trivs med och kan försörja mig på:) Jag hoppas ockå att alla jag bryr mig om får vara friska och att inget hemskt händer dom i min närhet.
Några större drömmar än så har jag inte;) Är väl ändå inte alltför mycket begärt tycker jag:D


Dag 14 - min skoltid

Eftersom dag 14 var likadan som en utav dom tidigare dagarna så tog jag en från en liknande lista:)
Min skoltid ska det alltså handla om den här gången:)
Jag gick på norrsätraskolan från årskurs 1-9. Tyckte väl att det var en helt okej skola, trivdes bra i alla fall:) Speciellt på högstadiet var det en rolig tid för jag tyckte vi hade en bra klass:) Åtminstone i nian;) Tidigare var det väl rätt bråkigt mellan killarna kan man väl säga kanske;) Ville inte börja gymnasiet för det innebar ju att hela klassen skulle splittras och man skulle bli alldeles ensam;)
Började i alla fall på samhällsprogrammet till hösten men kände att jag absolut inte trivdes med det och bytte därför till mitt andrahandsval vilket var naturvetenskapliga programmet:) Så där gick jag mina tre år på gymnasiet och trivdes jättebra:) Tyckte vi hade en bra klass ändå, speciellt i trean började vi få mer och mer sammanhållning i klassen:)

Tog studenten i juni 2008 och tyckte då att det var riktigt skönt att äntligen få sluta skolan, men så här två och ett halvt år efter så längtar jag ju faktiskt tillbaka;) Man hade det riktigt bra då ändå vilket man nog inte inser förrän ett tag efteråt;) Lätt att vara efterklok;)

Nu är min plan att utbilda mig vidare på högskola och hur det går vet jag ju inte än förstås;)


Dag 13 - den här veckan

Den här veckan började med att det var måndag, precis som alla andra veckor brukar börja med;)
I måndags satt jag på ett flygplan på väg hem till sverige efter att ha varit i barcelona hela helgen:) Vi åkte först tåg till flygplatsen och sen 10.55 lyfte planet hemåt:) Sarah och jag hade tre säten för oss själva så vi kunde bre ut oss lite vilket ägde rätt mycket;) Sen landade vi i sverige ungefär 14.30 och åkte då hem i bil:) Vi var kanske hemma vid halv sex eller vad den kan ha varit:) Skönt att slänga sig på soffan och bara ta det lugnt i alla fall:) Sen gick jag och la mig för jag skulle upp till praktiken dagen efter:)

I tisdags var jag på praktiken hela dagen, kom hem vid fyra och tog det lugnt ett tag innan jag åkte till mamma och pappa och åt mat och umgicks:) Sen åkte jag hem och la mig och sov:) Gjorde inte så mycket mer än så tror jag i tisdags men skönt att bara ta det lugnt måste jag säga;)

I onsdags var jag också på praktiken vilket var roligt som vanligt:) Åkte sen hem till mina föräldrar igen, haha;) Åt mat där och så:) Trevligt som vanligt:) Sen så åkte jag hem och sov, haha;) Känns som att min tisdag och onsdag blev ganska exakt likadana;) Men så kan det ju vara ibland;)

I torsdags var jag hör och häpna också på praktiken;) Fick sluta vid halv fyra och åkte då hem och satte mig i soffan och slappade;) Såg lite på tv och så, bland annat på bonde söker fru som jag spelade in i onsdags;) Ann katrin är ju en gåta för mänskligheten lär jag ju säga;) Det var sista valet nu i onsdags och all valde ju som jag tyckte så det var ju kanon det!;) Ser fram emot nästa vecka när man får se vad som hände sen;) Gissar på absolut ingenting för ann katrin i alla fall men det är ju bara en grov gissning, haha;) Såg sen på cold case och lite annat på tv innan jag gick och la mig och började se ett avsnitt av morden i midsomer som jag inte orkade se klart för jag var så trött;) Slut på den dagen;)

I fredags var jag INTE på praktiken faktiskt eftersom dom hade stängt då och jag alltså inte kunde vara där logiskt nog;) Så jag blev hembjuden på lunch hos morfar och mormor och fick stek med ädelosttäcke, gott var det:) Sen så fikade vi och lite så:) Trevligt var det i alla fall:) Blev hemskjutsad sen av morfar och handlade lite tacos och godis på vägen som jag och sarah skulle äta på kvällen:) Det gjorde vi och såg även på lite julkalender och på spåret bland annat:) Även ung och bortskämd såg vi;) Haha cp-program det där och man kan ju diskutera om dom verkligen skickar hem rätt personer många gånger...;) Efter lite mer tv-tittande gick jag och la mig och sov medans sarah satt uppe och spelade sitt jäkla sims till halv tre på natten;)

Idag(lördag) så gick jag upp vid kvart över tio och åt gröt och gjorde mig iordning för den första fotbollsträningen med vårat nya lag som vi börjad i idag:) Jag var nervös innan men det gick ju kanonbra och alla verkade ju jättetrevliga så det blir nog jättebra det här känns det som!:) När vi kom hem så duschade jag och lagade lite mat till mig och sarah och sen började vi att julstäda och julpynta ut alla tomtar och granen:D Nu är vi klara med det och det blev jättemysigt och fint här hemma nu, julstämningen har infunnit sig, hihi!:) Resten av kvällen planerar jag att tillbringa framför datorn och tvn och äta lite risgrynsgröt med rödbetssalladsmacka senare:D

Imorgon (söndag) ska jag och sarah iväg och handla julklappar i valbo och förhoppningsvis hittar jag allt jag ska ha då annars blir jag lite smått stressad;) Men har ju ingen aning om vad jag ska köpa till mamma, pappa och emil:O Aja vi får se vad jag hittar på;) Efter julklappshandlingen surrades det om att det skulle pyntas och kläs gran hemma hos mamma och pappa så då är man ju inte sen att cykla dit i så fall;) Måste ju vara med på det såklart!:)

Ja det var min vecka det, orka läsa allt, hade inte jag gjort i alla fall;)

Dag 12 - i min handväska

Ja jag har ju faktiskt ingen handväska så jag vet inte vad jag ska skriva om det här ämnet direkt;) Kan ju skriva om vad jag brukar ha i en handväska när jag har använt en tidigare i mitt liv;) Det brukar nog ligga lite pennor, papper, kanske nycklar, plånbok och såna saker;) Vad kan man mer säga om vad som ligger i en handväska, typ ingenting känner jag;) Därför fick det bli ett kort inlägg om det så fortsätter jag med nästa dag istället som jag lägger ut sen när jag är klar;)

Vi har julpyntat här idag med gran och tomtar, jättemysigt nu!:D Ville bara säga det, haha;)

Dag 11 - mina syskon



Jag har ett syskon som heter Emil och är tre år yngre än mig, alltså 18 nu då;) Han är världens bästa bror och han betyder otroligt mycket för mig och har gjort hela mitt liv. Fatta t ex vad tråkigt det hade varit att vara ensambarn, ingen att leka med och busa med om dagarna. Gud så trist!
Vi har nästan aldrig bråkat, bara någon enstaka gång. Kan ju bero på att han alltid var en lugn och tyst person när han var liten och typ inte gjorde en fluga förnär;)
Man kan väl säga att det mest var jag som syntes och hördes när vi var små;) Så är det kanske nu med, vad vet jag, men det är nog troligt;)

Vi har gjort många roliga saker hela familjen under vår uppväxt som jag alltid kommer komma ihåg och värdesätta:) Varit på semestrar till dalarna typ varje år t ex när vi var mindre, haha;) Exklusivt och bra;) Men det var inte det det handlade om utan att få umgås med familjen såklart:)

Kan inte tänka mig en bättre bror än emil!:) Älskar dig bror!:)<3

Dag 10 - det här hade jag på mig idag

Haha roligt och givande det här inlägget kommer att bli med denna spännande rubrik;) Jag har haft på mig ett par ljusblåa jeans, en blå skjorta, ett vitt linne, ett par svarta strumpor, trosor och en bh idag, samt en tofs i håret;) När jag kom hem från praktiken nyss bytte jag om till ett par svarta mysbyxor;) Intressant information det här kan jag tro;) Och nu var det slut på det roliga så nu ska jag ta mig hem till familjen och umgås lite:) Blir trevligt:) Hungrig är jag också:O Hoppas på att bjudas på god mat, haha;) Ha en bra dag!:)

Dag 9 - min tro

Känns som att jag egentligen kan skriva huuur mycket som helst om det här ämnet men som jag inte kommer orka göra;) Får ta med litegrann utav det. Har läst att 23 % av sveriges befolkning tror på någon form av gud, vet dock inte om jag tror på den siffran för den lät alldeles för hög. Fast det beror ju också på vilka undersökningen bygger på;) Men det skulle i så fall betyda att 23 % av vår befolkning på allvar tror att det sitter en gubbe uppe i himlen som skapat hela världen och oss människor (HUR är det logiskt?). Jag kan ju t ex undra då hur han kan överleva däruppe när han inte kan äta nått, eller han kanske käkar lite fåglar som flyger förbi då och då;) Fast vem vet, han borde ju kunna trolla fram mat, men då kan man ju undra varför han inte ger lite mat åt dom stackars fattiga barnen som dör av svält runt om i världen..;) Ja jag vet ju inte riktigt om jag tror på det där med gud ändå va;)

Ett utav mina favoritcitat är "jag tror på Gud men jag stavar den Natur" eftersom det är precis vad jag tycker och tror på;) Vetenskaplig forskning och saker som forskare har kunnat bevisa och har starka argument för tror jag på. T ex evolutionen, är det inte lite mer logiskt att det är naturen som skapat liv och växter istället för en skäggig 4,54 000 000 000 år gammal gubbe bland molnen? Jag tycker ju det känns mer troligt i alla fall men folk tycker ju tydligen olika;) Själv tror jag att en anledning att man tror på gud är att man vill kunna göra vad som helst och sen lätt kunna bli förlåten för att man vet att gud förlåter bara man går och biktar sig litegrann;) På så sätt slipper man ju ta eget ansvar, helt perfekt det;) Man kan ju bara skylla på gud om nått går fel;) Själv skyller jag på svea eller lasse, men oj vart dom gudar nu, så det kan gå!

Dessutom så skulle det vara 95 % färre krig i världen om inte religionen fanns, herregud bibeln är 2000 år gammal, man tycker inte att den kanske börjar bli lite till åren då eller?;) Vakna upp i verkligheten;) Kan i alla fall sätta min högra hand på att skulle religionen inte finnas skulle det aldrig vara så mycket krig och orättvisor i världen, tänk vilken trevlig värld vi skulle ha levt i då!:) Muslimska kvinnor slapp t ex bli mördade om dom råkar gifta sig med en svensk och små flickor i afrika slapp bli bortgifta vid 10 års ålder till en 30 år äldre man. Men sånt är ju himla skoj verkar deras religion ju tycka så:) Jaja tycker folk att religion är bra så får dom väl tycka det då även om jag aldrig kommer förstå varför;)

Nu ska jag äta min spenat och mina prinskorvar, sen tillbaka till praktiken, ha en bra dag!:)

Dag 8 - ett ögonblick

Hemma från barcelona nu och tänkte ta itu med dag 8 av denna lista, nu kommer inte dagarna hamna på dom rätta datumen men vad spelar det egentligen för roll känner jag då;)

Ett ögonblick jag minns bra är när jag lärde känna amanda åslund när jag gick i tvåan (rätta mig om jag har fel nu amanda för mitt minne är ju inte som bekant det bästa alla gånger;D) Vi skulle hälsa på våra föräldrar på jobbet och jag skulle ta med mig nån som skulle följa med mig till pappas jobb och så fick dom som ville följa med räcka upp handen, kommer ej ihåg om amanda gjorde det men det borde hon väl ha gjort eftersom det var mig det gällde, haha eller önsketänkande kanske;) Några gjorde det i alla fall och våran lärare skulle välja ut en person som fick följa med och då valde hon amanda;) Så vi satt på pappas jobb och fikade och lekte lite med datorn där vad jag minns;) Vi fick rita nån ritning där också tror jag;) Sen dess har vi stått ut med varandra jag och amanda, haha;)

Minns detta bra för att om amanda inte blivit vald där hade vi nog inte blivit vänner, åtminstone inte lika bra och jag hade kanske (hemska tanke!;D) fortsatt umgås med vissa andra, nämner inga namn men alla som ska veta vet precis vad jag menar, haha;D Så det var ju tur att du kom till min räddning där på lågstadiet mandie!;) Tänk hur det annars hade kunnat sluta när det begav sig!;)

barceloonaaa

Åker till barcelona inatt, kommer hem på måndag, skriver därför dagarna jag inte skrivit på listan då när jag kommer hem;) Ha det så bra i sverige gott folk!;)

Dag 7 - min bästa vän



Min bästa vän ska jag ju skriva om idag och det är ju såklart Sarah Classon som är min allra bästa vän:) Det finns nog ingen i hela världen som är så lik mig som hon;) Vi är fullkomligt störda ibland och har samma humor och oftast samma åsikter om saker och ting ( utom möjligen när det gäller musik där jag faktiskt har nått en större utveckling;D), förmodligen därför att vi är så pass lika så vi helt enkelt tänker lika om saker;) Inte så konstigt då kanske;) Vi är dessutom lika barnsliga och skulle kunna kolla på ett barnprogram och tycka det är minst lika kul nu som när man var barn;)

Vi har varit vänner sen 2005 och redan då så hade vi så himla roligt ihop och höll på med våra störda saker, "se upp för lungorna i slänggungorna" t ex, ingen som fattar nu men det var kul i alla fall, åtminstone då, haha;) Jag är helt säker på att vi kommer vara bästa vänner tills vi båda är 90 år och sitter och tittar på gamla svampbobavsnitt tillsammans;)

För typ ett och ett halvt år sen så bestämde vi att vi skulle flytta hemifrån och dela lägenhet och nu så har vi bott här sen dess med dom sötaste katterna, lasse och svea:D Vi har det jättekul alla fyra här hemma om dagarna och jag kan inte tänka mig en bättre bokamrat!:)
Jag har inga tvivel om att jag alltid kan lita på dig sarah och att det inte spelar nån roll vad som händer så har vi alltid varandra och kommer stötta varandra i vad som helst, för så är det och det kommer aldrig att ändras:) Vi vet ju vart vi har varandra och hur mycket vi betyder för varandra;)
Hade jag haft ett andra jag så skulle det ha varit du gullhuvvet mitt;) Ingen kan nånsin ersätta dig, det skulle aldrig vara samma sak med någon annan:)

Sarah, du betyder jättemycket för mig och jag skulle inte klara mig här på jorden utan dig, min bästa andra hälft , jag älskar dig!:)<3

När du kommer hem så ska vi se på julkalendern och äta lussebulle, moahahaha;D







Dag 6 - min dag

Min dag idag har jag tillbringat på min praktik med alla barnen, riktigt roligt var det:) Jag slutade klockan 16.00 och gick då hem och började laga mat till mig och sarah:) Korv stroganoff och ris fick det bli:) Nu så sitter jag här och tar det lugnt innan jag måste iväg till mötet vi ska ha med fotbollen 19.30. Vi ska prata om barcelona-resan eftersom vi ska dit på fredag, helt sjukt att vi åker om fyra dagar, förstår inte det än tror jag;) Menmen man fattar väl när man sätter sig på planet kanske;)
Min dag har hittills varit bra och förhoppningsvis så slutar den även så:)

Min dag är ju faktiskt även dagen då jag föddes;) Vilket var på gävle bb, den 22 oktober 1989, klockan 23.30;) Jag har alltså hunnit med att fylla år hela 21 gånger under min livstid vilket ju betyder att snart är man redan rutten;)
Jag älskar min specialkolatårta som jag alltid äter på min födelsedag och kommer även att göra det tills jag dör, haha;) Ingen födelsedag utan kolatårta, så är det ju:D

Nu ska jag fortsätta min dag med att mysa med svea som just hoppade upp och satte sig i mitt knä och lasse som lagt sig bredvid oss;D Ha en bra dag!:)

Dag 5 - vad är kärlek?

Oj vad mycket man kan skriva om kärlek:) Jag får välja ut lite saker som jag tycker är kärlek helt enkelt:)
Det första jag tänker på när jag hör ordet kärlek är kärleken jag har till min familj. Vad mamma brukar kalla villkorslös kärlek, haha;) Men så är det ju, finns ju ingen som älskar en lika mycket och villkorslöst som ens föräldrar och det är ju väldigt skönt att veta att vad som än händer så kommer alltid min familj älska mig och stötta mig:) Sen är kärlek för mig också mina underbara vänner som är bäst i hela världen!:) Dom får mig att må bra och känna mig betydelsefull och jag skulle aldrig klara mig utan dom:)
Morfar och mormor betyder också väldigt mycket för mig och därför tänker jag även på dom när jag hör ordet kärlek. Dom har alltid ställt upp för mig under min uppväxt och suttit barnvakt och lekt med mig och min bror när vi var små och även idag så kan man bara åka dit och umgås om man inte har nått att göra om dagarna. Dom är alltid lika glada över att man kommer dit och jag vet att både jag och min bror betyder väldigt mycket för dom:)

Kärlek för mig är också lasse och svea, sarahs underbara och söta katter som jag får vara "plastmatte" åt så länge vi bor ihop, haha;) Dom förgyller ju dagarna här hemma såklart:D Kommer inte bli kul när jag måste flytta ifrån dom!:O Men det får man ta då, jag får njuta så länge dom bor med mig, älskade gullungar;D<3

Den största kärleken för mig bortsett från dom jag redan räknat upp häruppe är utan tvekan fotbollen som är det roligaste jag vet och en viktig del i mitt liv. Skulle jag inte få spela fotboll skulle det verkligen fattas nått för mig, så därför tänker jag spela tills jag dör, om det så ska bli med rosa rullator när jag blir 83, haha;)
Jag tänker också på julen när jag hör ordet kärlek eftersom jag fullkomligt älskar allt som har med julen att göra!:) Jag blir så glad när det närmar sig jul och för mig handlar julen om att umgås med personer man älskar och bryr sig om och vem tycker inte om det liksom?;) Jag får en glädje i hela kroppen och mår så bra när det är jul så jag var ju bara tvungen att ta med det här också;)

Sen finns det ju en himla massa fler saker som jag kan associera till kärlek men det här var väl det viktigaste i alla fall:) Nu ska jag snart hem till familjen och baka lussebullar, hihi!:D



Dag 4 - det här åt jag idag

Dags för dag 4 nu då;) Blir nog inte så långt idag för hur mycket kan man rimligen skriva om vad man ätit på en dag?;) Jag började i alla fall dagen med att äta potatis, prinskorv och spenat samt dricka ett glas mjölk till;) Två potatisar och sju prinskorvar tryckte jag i mig samt en gammal spenat som gick ut den 25 november eftersom min kära bodelare sarah köpte fel;) Men jag skulle inte tro att jag kommer lida så mycket av det ändå;)
Hoppade över frukosten idag för jag sov till halv ett;) Så skönt för övrigt!;)

Till kvällsmat tryckte jag i mig en stor pizza, dock inte hela och drack ett glas avslagen trocadero till det;)
Pizza bolognes med köttfärs på var det:) Himla gott med köttfärs på pizza faktiskt! Dock var pizzan kall men kanske att man får räkna med det om man tar hemkörning i denna kyla, jag vet inte, orkade heller inte värma den så den fick förbli kall;)
Har inte ätit nått annat idag så det var väl det då;) Ha en bra lördagskväll!:)



Dag 3 - mina föräldrar

Ojoj vart ska man börja nånstans! Mina föräldrar heter Sören och Christina Olsson och har varit gifta i 23 år nu:)
Jag föddes när mamma var 26 år och pappa 30. Jag tycker att jag har världens bästa föräldrar och skulle aldrig vilja ha några andra!:) Dom har lärt mig rätta och sunda värderingar och lärt mig att familjeband och kärlek inom familjen och sina närmaste är det viktigaste i livet och inte saker som t ex materiella ting.
Jag är väldigt glad att jag har två underbara föräldrar som har fört vidare sina kunskaper och livserfarenhet till mig och min bror så att vi också en dag kan få en lika underbar familj:) Jag är också glad över att mamma och pappa är allmänbildade och vettiga personer som vet saker om livet och som har nånting innanför pannbenet till skillnad från många andra människor i den här världen;) Som samhället ser ut nu undrar man ju hur det kommer att sluta, så därför är jag väldigt glad över att mina föräldrar inte tillhör den mer IQ-befriade delen av jorden så att även jag fick lära mig samma värderingar som dom;)

Ända sen jag föddes har mamma och pappa lärt mig att kärlek är det viktigaste man kan ha i livet. Min bror och jag har alltid fått veta hur mycket mamma och pappa älskar oss och hur önskade vi har varit. Mamma hade bestämt redan när hon var liten att hon skulle ha två barn, en tjej och en kille och så blev det så;) Så har vi varit en hel familj sen dess min bror föddes och jag har inte en enda gång tvivlat på att våran familj är den bästa i hela världen! Det har aldrig funnits någon anledning att tycka något annat. Vi har gjort en massa roliga saker under min uppväxt, varit och upplevt saker, varit på utflykter och en massa annat. Bara umgåtts med varandra helt enkelt som man ska göra i en familj. Mamma och pappa har alltid båda två varit närvarande under hela min uppväxt och därför är vi också väldigt nära som familj och vi har ett väldigt starkt familjeband som ingen kommer kunna förstöra. Jag är så tacksam för det!:) 

Skulle kunna skriva hur mycket bra som helst om mina föräldrar men då är det nog ingen som orkar läsa det så ska runda av nu tänkte jag;)
Vill bara avsluta med att säga att oavsett vad som händer i mitt liv så vet jag att jag alltid kommer att kunna lita på att min familj är där för mig och att jag alltid kommer ha deras stöd. Jag är så tacksam för att jag hade turen att få födas in i en helt underbar familj, det är ju långt ifrån alla som har samma tur!:) Jag älskar mina föräldrar mer än dom nånsin kommer att inse!<3

Så vad fint:) Nu ska jag dra mig iväg snart tänkte jag, ha en bra fredag!:)


Dag 2 - min första kärlek

Dags för dag 2 av denna berättelse om mig;) Min första kärlek ska det handla om och eftersom jag inte räknar någon före när jag var kär på riktigt, alltså inte på dagis eller på lågstadiet eller mellanstadiet så har jag kommit fram till att det var nångång på högstadiet som jag var riktigt kär första gången. Det roliga var att jag inte ens talade om det för nån typ:D Vet inte varför faktiskt, men så var det i alla fall;) Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag tyckte att han var riktigt snygg till att börja med och sen när vi gått i samma klass i nått år så började jag tycka om honom och sen så blev jag kär först när vi gick i nian tror jag;)
 
Visste ju att han hade flickvän dessutom så det var ju egentligen helt meningslöst att orka bli kär men det är ju inte alltid man kan rå för det:) Så jag sa inget och sen så började vi ju gymnasiet och då splittrades ju alla i klassen i princip så efter ett tag så slutade jag att tänka på honom och andra saker hände i mitt liv. Efter några år in på gymnasiet så kom känslorna tillbaka och så var man där igen;) Förmodligen för att jag såg honom i korridorerna på skolan och så och pratade lite ibland med honom, jag vet inte. Jag tror att det alltid kommer vara något speciellt med den första man blir kär i. Det är nog alltid så att nått kommer att kännas när man tänker på den personen. Även om man inte längre är kär eller så så tror jag att det alltid är en speciell känsla man har för den personen. Men jag kan ju ha fel, det får visa sig;)

Det som jag kan tycka är lite tråkigt är att jag tror att vi skulle passa väldigt bra ihop och att det aldrig blev så att man fick utforska det och därför aldrig kommer få veta hur det kunde blivit. Men så är det ju med en del saker här i livet och sånt får man ju acceptera helt enkelt:)
Idag har jag dock kommit över det och tror på att jag kommer att hitta den som är rätt för mig:)

Ja det var väl allt jag tänkte dela med mig av:) Blev nog mest bara blaj men i alla fall;) Ha en bra dag gott folk!:)


om mig

Jaha så ska man försöka få ner nått som låter fint här då om sig själv;) Egentligen hatar jag att skriva om mig själv eftersom jag aldrig tycker att jag kommer på nått som låter vettigt;) Men ska väl få ner nått i alla fall:)

Jag heter för den som inte vet caroline olsson och är född 1989 så nu är jag gammal och grå snart;) Jag är nog en ganska alldaglig och "normal" person som mest följer strömmen. Jag får väl erkänna att jag inte gillar att synas och sticka ut alltför mycket så därför försöker jag heller inte att vara annorlunda. Men jag trivs med det och det är väl det som är huvudsaken att man gör;)
Vad ska man skriva nu då?;) Hmm.. Jag kan förmodligen framstå som ganska tråkig, åtminstone för dom som inte känner mig. När man väl lär känna mig så kan man nog däremot tycka att jag är en rätt rolig och sprallig (vilket jävla fult ord förresten;D) figur;)


Jag har världens bästa familj som betyder allt för mig och som jag aldrig skulle byta bort mot nånting i världen. Jag har även underbara vänner som jag är väldigt glad över att dom finns. Jag gör vad som helst för dom jag bryr mig om och skulle aldrig någonsin medvetet göra något som skulle såra dom jag älskar. Usch vad jag inte gillar att skryta om mig själv eftersom jag tycker man låter så självgod;) Men så är det i alla fall:)

Jag vill mest av allt i världen ha ett fast jobb som jag trivs med och en familj med man och barn som är lika stabil och kärleksfull som min egen. Jag hoppas att jag också kommer få det i framtiden och det tror jag att jag kommer att få:) Utöver det har jag inte så speciellt många önskemål utan tar mest dagen som den kommer här i underbara sandviken som jag bor i;) Får erkänna att jag inte förstår mig på alla folk som klagar på den här staden. Kan förstå att man tycker att den är lite "död" ibland på nätterna t ex om man vill ut och festa men sånt växer man ifrån när man inser att det finns mer i livet än att festa tror jag, då kan man nog uppskatta en liten stad mer:)

Jag skulle aldrig vilja att mina barn växte upp i en storstad som t ex stockholm. Jag vill ha en villa här i sandviken med stor tomt där mina barn kan springa ut och leka om dagarna och där dom kan springa ut på gatan i området utan att det kommer tusen kilo folk och trampar ner dom. Dessutom tror jag att man utvecklar ett annat lugn och en annan trygghet om man får slippa all storstadsstress under sin uppväxt. Jag tror på allvar att världen skulle se lite lite bättre ut om det fanns lite fler som var som sorten "småstadsfolk" i världen. Så det tror jag faktiskt på allvar är sant, även om säkert ingen annan gör det;)

Nog om mig nu, undrar om nån orkade läsa allt;)


en helg i stockholm

Jaha så var man hemma från praktiken då, trött kan jag lova att jag är!:) Ska snart iväg hem till mamma och pappa och umgås lite med familjen:)
Så har vi ju varit i stockholm i helgen och hälsat på amanda och lina vilket var trevligt:) Vi åkte dit på torsdagkväll och åkte hem på söndagkväll. Så på fredagen var vi ute på nått ställe och åt och drack lite. Sen på lördagen var vi på amandas konsert och sen lite mat och fest på det;) Rolig helg!:) Sen var det ju verkligen skönt att komma hem till sandviken igen efter en hel helg med sveriges mest uppstressade människoslag. Ett par dagar åt gången i huvudstaden räcker alldeles utmärkt om man frågar mig;)
Tänkte också passa på att fylla i en sån här rolig grej för varje dag i december. Så nått inlägg om dagen ska väl handla om det som står under det datumet;) Så idag är det "om mig" som är på tur eftersom det är den 1 december idag;) Ska plita ihop ett sånt inlägg snart tänkte jag;)



Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

RSS 2.0