fatta man ju

Oj va ett tag sen nu;) Men har inte hänt så mycket direkt. Vi hade match i onsdags mot Huge som vi tyvärr förlorade med 0-1 men vi hade förtjänat minst oavgjort tycker jag. Synd.
Idag ska jag jobba vilket känns väldigt segt en fredag. Men ska bli skönt när jag slutar sen i alla fall:)

Imorgon ska jag och Sarah grilla härute på balkongen!:) Ska bli gott!:)
Just ja va ju eurovision igår också som Sverige inte gick vidare ifrån. Vart väl inte så förvånad över det kanske, tycker låten är rätt tråkig. Hade vi skickat salem hade vi lätt gått vidare;)

Nu ska jag se lite på tv innan jag måste åka iväg. Ha en bra fredag!:)

jobb och fotboll

Har jobbat 13-19 idag så har inte hunnit med så mycket annat. Var hemma vid åtta ungefär, eller ja jag va på resecentrum då och gick därifrån till jernvallen för att titta på andra halvlek av emils match:)
Dom vann med 5-1 så det var ju bra; Åkte hem sen till familjen och åt lite mat och såg på tv:)
Är hemma nu, ligger i sängen och tittar runt lite på datorn för att se om det hänt nått
kul under dagen som jag missat. Troligen inte men;)

Imorgon ska jag till enen och hämta ut ett paket jag med lite kläder som jag beställt.
Beställer normalt sett inte nått som jag inte provat men ville så gärna ha den där klänningen så gjorde ett undantag den här gången:) Får se om det passar den här gången då som det aldrig gör annars när man beställer;)
Sen ska jag även storhandla lite tänkte jag till sarah kommer hem på söndag natt så det finns mat hemma när hon kommer hem, kan ju vara bra tänkte jag;) Sen ska jag hem till mor och far för årets första grillning!:) Blir nog en kanondag tror jag!

Dags att sova snart nu:) Godnatt!

nytt igen

Hejhej:) Har gjort om bloggen lite igen, mest för att jag hade tråkigt. Men tyckte den blev rätt bra, åtminstone så får den duga tills jag tröttnar nästa gång;)
Idag så har jag bara slappat i soffan förutom den timme jag var nere och tränade fotboll.
I regnet kan tilläggas;) Och blöt blev man, även lerig!
Men det är ju värt det när man får spela fotboll!:) Sen så är ju planen i och för sig helt värdelös, men vad ska man göra.
Vi verkar ju inte få spela matcherna på jernvallen, av någon anledning.
Man tycker ju att eftersom det finns fyra gräsplaner där att vi borde kunna få spela våra matcher på nån utav dom. Tycker jag i alla fall. Menmen.

Imorgon så är det fredag och jag ska iväg och jobba. Är från 13-19 imorgon så blir lite annat än vanligt.
Går nog bra det med. Ska bli skönt att komma hem sen och vara ledig i fyra dagar!:) Härligt!
På söndagnatt kommer Sarah hem också så då slipper man vara ensam här hemma;)
Det är speciellt läskigt när det blir strömavbrott som igårnatt, höll på att dö!
Mörkrädd och själv vid ett strömavbrott är inte det roligaste märkte jag;)
Dessutom sprang två idiotkatter runt och skramlade i badrummet och skrämde upp mig, puckon;)
Dom blir nog i alla fall också glada över att få se sin matte igen tror jag!:)
Nu ska jag nog snart sova. Klockan står på 10.30 (och ja det är tillräckligt tidigt).
Godnatt!

jag och två dampande katter

Så har man blivit lämnad ensam hemma i en vecka med två dampande katter eftersom Sarah har åkt till Egypten nu så får se hur lång tid det tar innan dom där två hårbollarna går mig på nerverna;)
Idag skulle jag egentligen ha jobbat men jag är sjuk, har feber och hostar bland annat så det blev sjukanmälning för mig idag. Tyvärr eftersom det var en söndag där man får in mycket pengar menmen är man sjuk så är man.

Svea håller just nu på att leka med sin råtta ute i hallen och mattan ligger nu inte direkt där den ska, pucko;)
På onsdag så fyller Svea 1 år vilket jag ska fira med att ge henne den allra finaste kattmaten vi har här hemma och även lite leksaker hon ska få dampa med;) Tyvärr så är ju inte Sarah hemma nu när hon fyller sitt första år men får hälsa grattis från henne till Svea så blir hon nog glad;)

Nu ska jag fortsätta se lite på tv, är ju inte direkt nått bra just nu men orkar inte göra nått annat ändå. Är sjukt sugen på blåbärssoppa av nån anledning men nån sån har jag inte och orkar definitivt inte åka och köpa det så fick bli utan tyvärr:( Har ju i alla fall både glass och kladdkaka från igår och det är ju inte helt fel!:) Nu blir det tv som sagt:) Ha en bra dag:)



seg söndag

Hej:) Idag har jag varit och jobbat hela dagen, segt som fan. Men skönt att komma hem sen i alla fall:)
Känner att det är lite svårt att skriva just nu eftersom en viss svea har bestämt sig för att lägga sig mitt framför datorn, lite svårt att komma åt knapparna då;) Men hon är så söt så!:)

Imorn är jag ledig från jobbet och ska då åka till stan när pappa slutat för att kolla på joggingskor, han tycker jag behöver nya för jag har haft mina i några år nu;) Så får väl bli så då:) Efter det så får jag inte vara hemma på ett tag tydligen för då ska Sarah plugga ifred så får väl hålla mig borta ett tag då;)

Nu ska jag se lite på tv och sen ska jag väl lägga mig i sängen och se lite tv kanske:)

RSS 2.0