Ny telefon!:D

Hejhej:) Idag har jag varit och jobbat vilket verkligen inte gick bra idag! Inte min dag alls. Menmen man måste ju få ha såna dagar också ibland:) Idag har jag även fått min nya telefon så det är jag väldigt glad över:D Älskar den!:D Nu hoppas jag bara att den håller längre än mina andra telefoner;)

Sitter hemma och ser Glamour nu som slutar typ nu. Sen ska jag se Bonde söker fru, haha tagg;) Först ska jag göra en lista:)

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Förutom dom på jobbet så är det Sarah:)
2. Personen du pratade i telefon med: Nån sur karl jag ringde på jobbet idag säkert, alla var ju mer eller mindre tjuriga idag:O
3. Du fick SMS av: Sarah:)
4. Du kramade: Sarah:)


IDAG

5. Kläder: Idag har jag haft jeans, t-shirt och huvtröja på mig:)
6. Bättre än igår: Ungefär lika skulle jag nog säga:)


IMORGON

7. Är det: Ja så vitt jag vet är det torsdag vilket betyder LEDIG!:D 
8. Planer: Slappa och njuta av min ledighet!;)
9. Något tråkigt som händer imorgon: Ja det vet jag inte än, inget alls vad jag vet i alla fall;) 



FAVORIT

10. Nummer: 18:)
11. Färg: Brun och vinröd och på senare tid har jag fått en förkärlek för lila, haha;)
12. Årstid: Vinter:)
13. Saknar du någon?: Ja det gör jag nog ja.
14. Humör för tillfället?: Just nu är jag trött som en tok och lite småless efter den dåliga jobbdagen men även glad för att jag ju är ledig i två dagar nu i alla fall:D


FRÅGOR OCH SVAR

15. Det första du gjorde I morse? Var säkert att kissa.
16. Vad åt du sist?: En tårtbit hemma hos mor och far;)
17. Vad irriterar du dig på?: Oj gud det är nog onödigt mycket egentligen, haha!;) T ex översittare, fjortisar, förseningar, gamla sura gubbar och tanter, folk på tv och ja listan kan ju göras lång;) 
18. Tror du på distansförållanden?: Ja varför inte:)
19. Vem tänker du på just nu?: Ingen speciell. 
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Ja Ingen tänker nog på mig med;)
21. Vart reste du sist?: Till Turkiet. Sen några småresor till typ Dalarna och sånt men jag räknade inte dom, haha;)
22. Vad gjorde du igår kväll?: Då jobbade jag.
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Jag liknar nog båda ungefär lika mycket tror jag, till sättet åtminstone:) Utseendemässigt vet jag dock inte riktigt.
24. Ler du ofta?: Jag vet inte, skrattar väl ofta i alla fall:)
25. Välj en, kärlek, skönhet, kreativitet?: Kärlek!
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Nej.
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min egen.
28. Vilken färg har din tröja?: Blå.


SORG

29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Ja.
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja.
31. Gråter du när du skadar dig?: Om det gör riktigt ont så gör jag väl det;)


GLÄDJE

32. Är du en glad person?: Ja det tror jag väl:)
33. Vad gör dig glad?: Min familj, mina vänner och fotboll:)
34. Önskar du att du var lyckligare?: Ja det får jag väl erkänna.
35. Är lycka överskattat?: Nej absolut inte!
36. Kan musik göra dig glad?: Ja gud ja:)


KÄRLEK

37. Har någon annan än din familj sagt ”Jag älskar dig”?: Ja:)
38. Har du någonsin sagt ”Jag älskar dig” och menat det?: Ja jag skulle aldrig säga det annars:)
39. Har du en flick/pojkvän?: Nej.
40. Är du nöjd med det?: Ibland är jag det och ibland är jag verkligen inte det.
41. Är du kär?: Nej eller det är lite krångligt det där. Det är som det är helt enkelt.


HAT

42. Vem hatar du verkligen?: Ingen.
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Nej.
44. Är du en mobbare?: Nej.
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Ja gud ja mamma flera ggr.
46. Har du blivit sviken någon gång?: Ja.


SKOLAN

47. Gillar du skolan?: Ja jag saknar skolan.
48. Favoritämne?: Idrott:)
49. Värsta ämne : Matte!
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Jag går ej i skolan:)

Oh så vackert;) Bonde söker fru nu! Hejs!


Tvättbekymmer;)

Känner att det går lite trögt med bloggandet fortfarande faktiskt men har egentligen inte så mycket att skriva;) Men ska försöka ta mig i kragen nu och börja skriva lite oftare åtminstone;) Idag så vaknade jag vid halv tolv och gick då upp, då började Svea skrika så Sarah vaknade hon med;) Vi sitter och funderar på om det var idag vi skulle tvätta så nu försöker vi hitta orken att gå ner och kolla i tvättstugan när det är så vi inte missar den om det nu är idag;) Och med vi menar jag att jag blev nerskickad av Sarah som inte själv orkar gå ner;) Sen ska jag försöka hinna med att åka ner till stan också en snabbis och sätta in lite pengar på kontot men det bör jag hinna på dom 45 minuter det tar för en maskin att bli klar tycker jag;)

Nej nu ska jag fortsätta klä på mig här och pallra mig ner till tvättstugan:) Ha en bra dag!:)


Premiärdag;)

Hallå:) Kom nyss hem ifrån stan där jag och Sarah varit och handlat lite mat och även varit på systemet;) Var ju premiär för mig där idag så det var ju lite spännande, haha:) Innan dess så har vi städat lägenheten så nu är den ren och fin:) I en stund till i alla fall innan katterna hårar ner igen;) Men dom är så söta så ändå:D

Ikväll skulle Sarah iväg på nån fest så det blev bara jag kvar;) Men ska till mor och far för jag har lovat att skjutsa mamma till Högbo där dom skulle ha nån tillställning;) Så stannar väl kvar och ser idol med pappa och Emil säkert:) Blir trevligt tror jag:)

Känns för övrigt bra att vara ledig ända till måndag nu!:) Utan jobb en hel helg är inte varje gång;) Skönt som fan!:)

Nu ska jag ta det lite lugnt här hemma tills jag måste trampa iväg:) Mamma skulle ha skjuts halv sex sa hon. Ska nog beställa telefonen jag vill ha nu också. Behövs en ny känner jag för knapparna börjar sluta fungera och det gillar vi inte!:) Ha en bra dag gott folk:)


Vintern kom hit för jag längtar efer dig!

Hejhej:) Sitter och ser på Vänner nu:) Ska väl snart göra nån god mat kanske och titta lite på katter med klös, haha;) Äger!;) Det händer väl inte så mycket mer idag förutom att jag ska iväg och jobba ikväll då. Vet inte om jag är så tagg på det ändå faktiskt. Det är förresten inte så långt kvar tills jag fyller 20 nu:) På torsdag faktiskt:D Börjar bli gammal nu;)

Ikväll är det ju House också som jag ju kan spela in nu när vi har inspelningsbar digitalbox och allt;D Inte helt fel!:) Gillar att det snöade häromdagen förresten:D Synd bara att det inte låg kvar:( Men det väntade man sig väl inte heller när det bara är oktober än så länge. Längtar till vintern och julen nu!:D

Nej det var väl allt för den här gången tror jag. Ska fundera ut vad jag ska äta till lunch nu. Jag kommer säkert på nått gott såsmåningom:) Hejs.

Till höstens ära!

Hejhej:) Har nu gjort om min design för bloggen, vilket kanske syns;) Tyckte att jag skulle göra den lite mer höstig nu för att hedra höstens ankomst!;) Tyckte den blev rätt bra i alla fall så den får duga tills vintern kommer;)

Idag har jag och Sarah varit och hämtat ut våran digitalbox som vi beställt så nu har vi digital-tv på plats här i lägenheten!;) Känns bra:) Bättre bild och fler kanaler har vi nu:) Äntligen tv400 säger jag och äntligen tv4fakta säger Sarah, haha;)

Var ju Idol tidigare ikväll också där ju Camilla åkte ur. Gjorde mig ju absolut ingenting egentligen faktiskt men jag tycker nog att Nicklas är sämre och tråkigare. Dessutom gillar jag inte Rabih heller. Tycker han låter som Kermit där man har stoppat in honom i en elektronisk maskin. Menmen det är nog bara jag...;) Erik är i alla fall alltid bäst;) Erika var med bra idag tycker jag:)

Nu sitter jag och tittar på Big brother här i min ensamhet, haha:) Har ju inte kunnat se programmen på tv400 nu i några månader för vi har ju inte haft den kanalen;) Men nu så!;) Ska väl annars snart gå och lägga mig tror jag för jag känner mig lite småtrött. Har ju en ny Bamse-tidning att läsa också som vi fick idag, haha;) Ser fram emot det!;) Så nu har jag väl berättat det mesta som är intressant och även ointressant så nu ska jag börja dra mig härifrån:) Godnatt!


Längesen nu!

Oj här var det längesen:O Måste nog bli bättre på att uppdatera här;) Som tur är är jag inte lika dålig på det som en viss Amanda om du läser detta!;) Har jobbat varje dag sen senast jag skrev så har inte haft nån lust till att blogga känner jag;) Idag ska jag också jobba men sista dagen innan jag i alla fall får vara ledig i två dar:) Wiho!:) Ska bli sjukt skönt kan jag meddela!

Vi har ju varit och vaccinerat Lasse & Svea också häromdagen. Dom små liven kan ju inte få gå och bli sjuka;) Dom klarade det så fint så:) Dom är så söta:) Förutom då när jag hörde en smäll i köket inatt och gick ut och såg att dom hade vällt blomman på bordet så vatten och jord hamnade över hela bordet och på tidningarna som låg där. Då var dom inte fullt lika söta kan jag villigt erkänna. Så det var ju bara att torka för glatta livet;) Nu kom en Lasse och ville vara med och skriva tror jag här för han satte sig på tangentbordet, snällt det;) yhutytgfrttu hälsar han, undrar vad det betyder:O Hm ska fundera på det:) 

Som sagt idag är det jobb på G. Sen efter det ska jag jubla i några minuter och sen åka hem och slänga mig på soffan och njuta av min tvådagars ledighet:D Så det är min plan för dagen;) Låter spännande, eller hur?;) Nu blir det först våra bästa år och sen frukost och dusch:) Hejs. 


Idolkväll:)

Har nyss sett idol och Karolina åkte ut vilket jag kanske inte brydde mig så mycket om. Bara Erik är kvar så är jag nöjd:D Han äger ju:D Imorn slutar min sköna långledighet och jag ska masa mig till jobbet igen. Största sucken man kan hitta på det i alla fall! Ska väl sova i rimlig tid ikväll då kanske så jag är pigg. Har ju lagt mig rätt sent alla nätter sen Sarah köpte Wii nu, haha;) Träningsvärk har jag också;) Men det är ju ett rätt roligt spel det där ändå;)

Nu ska jag göra den här listan sen göra mig iordning för sängen:)

5 saker du troligtvis hittar i mitt kylskåp: 
Mjölk, messmör, smör, juice och ketchup;)
5 saker du aldrig någonsin kommer hitta i mitt kylskåp:
Pölsa, senap, kaviar, hjortronsylt, marmelad om det inte vore för att sarah åt det, haha;)
5 saker du hittar i mitt badrumsskåp:
Deo, tamponger, linsvätska, örontops, nagelsax.
5 saker du hör mig säga ofta:
jaså, är det så, var det nått jag sket i så var det det, se på fan, haha gud vad ful han/hon är, pyrt. 
5 sånger du hör mig sjunga i duschen:
Låtar som egentligen är dåliga men som fastnar på näthinnan så man inte blir av med dom;) Oftast radiolåtar;)
5 tv serier jag följer slaviskt:
House, Glamour, Idol, Våra bästa år, Bonde söker fru;)
5 internetsidor jag kollar varje dag:
Facebook, olika bloggar, aftonbladet, tv.nu och nu tv4.se/idol;)

Såja:) Snart dags för en snabb dusch och sen sängen:) Godnatt!:) 

Se på fan vad som händer;)

Sarah hade en lista i sin blogg så jag tog den;) Var kanske hur länge som helst som jag gjorde en sån;) Ska väl berätta lite om allt "spännande" som jag gjort idag först kanske;) Vi har tvättat och städat idag här hemma:) Så nu är det rent och fint igen:) Man mår så bra i själen när man har städat klart och allt ser så fräscht ut, hahaha;)

Nu sitter jag och väntar på att glamour ska börja så under tiden ska jag göra listan nu;)

1. Hur gammal är du om fem år? 25 år;)
2. Vem var den sista du träffade? Sarah innan hon cyklade iväg till jobbet;)
3. Hur lång är du?
 170 cm.
4. Vilken var den senaste film du sett? Anastasia igår:)
5. Vem ringde du senast? Det minns jag inte för det händer inte så ofta;)
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Det var från pappa men det var ganska långt så jag orkar inte skriva av det;)
7. Vad är dagens planer? Jag har redan gjort klart allt som skulle göras, nu är det bara slappandet kvar;)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa lätt!
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Dom är gifta:)
10. När såg du senast din mamma? Igårkväll när jag var där och hälsade på:)
11. Vilken ögonfärg har du? Grönbruna.
12. När vaknade du idag? Tio kanske.
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja jag har hittat Lasse och Svea många ggr;) Haha;)
14. Vilken är din favoritplats? Hemma, hemma hos familjen och på fotbollsplanen;)
15. Vilken plats föredrar du minst? Finns nog många det;)
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ja man kan ju önska att man har man och barn och har ett välbetalt jobb;)
17. Vad skrämde dig som barn? Frisören;)
18. Vem fick dig att skratta senast? Svea för hon är ett offer;)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja vem fan har såna?:S
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med nuförtiden i alla fall:) Man fryser ju ihjäl här annars typ;)
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota.
26. Är du social? Nja sådär. Om jag känner för det;)
27. Vilken är din favoritglass? Apelsinglass.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Jag skulle jubla i en vecka framåt;) Sen skulle jag spara dom;)
29. Tycker du om kinamat? Nej;)
30. Tycker du om kaffe? Nej!
31. Vad dricker du till frukost? Juice eller mjölk:)
32. Sover du på någon särskild sida? På sidan, vilken spelar ingen roll.
33. Kan du spela poker? Jag tror det;)
34. Tycker du om att mysa? Ja:)
35. Är du en beroendemänniska? Jag är nog det ja;)
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej.
37. Vill du ha barn? Ja i framtiden:)
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool. Hatar saltvatten;) Sen så ligger jag hellre på stranden eftersom det är finare omgivning där oftast;) 
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder när jag orkar och har råd;) Eller nått kul som en mobil eller nått sånt;)
42. Äger du dyra smycken? Nej.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen?  En pizza;)
45. Vem är den roligaste människan du känner? Sarah den lilla jäveln;)
46. Välj ett ärr på din kropp? Jadu jag vet inte om jag gillar nån utav dom men kan väl ta den på hakan då som jag fick för att jag klantade mig och ramlade och slog hakan i asfalten när jag gick i typ fyran;)
47. Vad har du för ringsignal? Kent-Elefanter.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Det tvivlar jag på, mamma kanske har nått undanlagt i så fall:)
49. Flirtar du mycket? Nej.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma hos mor och far:)
51. Kan du byta olja på bilen? Haha nejduuu!
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Ingen aning. Jag läser typ en bok varje år. Om ens det;)
54. Läser du dagstidningen? Ja ibland:) 
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? När det är nån bra låt så gör man såklart det;) Viktigt!;)
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Mix megapol säkert.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ingen aning. Behöver ju inte göra det så mycket nuförtiden när jag gått ut skolan;)
59. När var du i kyrkan senast? Det var väl antingen när det var studenten eller möjligen nångång när mamma sjungit där men jag gissar på det förstnämnda;)

Aha så fint!;) Nu: glamour!;) Hejs.

Trevlig helg:)

Hej:) Sitter hemma nu i min ensamhet och ser på repriser från Idol under veckan:) Missade ju typ alla eftersom jag jobbade då. Erik ska sjunga snart, underbart!:D Sarah har åkt iväg till Lina som kommit hem över helgen så nu är det bara jag och dom små busfröna kvar;) Ska snart ta och göra mat tror jag också, det finns ju currykyckling och pasta kvar sen i förrgår när vi lagade det:) Gott, gott:)

Igår så var jag hemma hos mor och far och umgicks där under både dagen och kvällen:) Trevligt:) Var och tittade på Emils innebandymatch med pappa på kvällen också:) Dom förlorade dock så det var ju lite tråkigt menmen;) Sen åkte vi hem och åt fläskfilé och potatisgratäng:) Jättegott var det:)

Idag så vet jag inte vad som händer men det är ju i alla fall Ensam mamma söker ikväll:) Ska ses!;) Jaja mat nu:) Hejs.

RSS 2.0