halloweenkväll

Rolig fest igår:) Trevligt också att få träffa amanda och lina igen:) Händer ju inte alltför ofta nu när dom bor i stockholm tyvärr. Jag och sarah hade fixat med lite halloweentema och så också:) Vi gjorde bål med en ishand i bland annat och så hade vi köpt halloweenhattar och spindelnät och lite sånt, skitsnyggt;) Fick lite presenter också, morden i midsomer och juleskum;) Precis som jag önskat mig, haha:D

Nu sitter jag och väntar på att sarah ska vakna nångång så vi kan se idol från igår, vill se det nu innan jag råkar få se nånstans vem som åkte ut;) Det vill man ju inte veta innan känner jag;)
Undrar vad man ska hitta på ikväll då. Troligen ingenting men;) Det får helt enkelt visa sig:)

Hade inget mer än så så ska hitta på nått bättre att göra nu:) Hejdå.

frost

Vaknade för en halvtimme sen ungefär och kunde inte somna om. Det är frost ute, jättefint!:) Betyder ju att vintern och även julen närmar sig och det gillar jag skarpt!:D
Idag så tänkte jag ta mig ut och springa i min nya joggingoverall som jag var iväg och köpte igår. Har länge velat köpa en men dom är ju så jäkla dyra;)
Sen ikväll så tror jag väl inte att det händer så mycket, det får man se:)

Nu ska jag se ett avsnitt ensam mamma söker på datorn tänkte jag, haha:) Bästa programmet;)
Ha en bra onsdag!:)

avslutning ikväll

Söndag idag då och alldeles strax ska jag ut och springa:) Har inte bestämt än om jag ska springa långrundan eller den kortare men det hinner jag bestämma på vägen;)
Ikväll är det fotbollsavslutning så vi ska till torggrillen och äta middag så det blir trevligt:) Får se om dom säger nått om barcelonaresan nu då men det borde dom ju så man får veta vad som gäller.

Igår så var det slappdag hemma i soffan:) Vi såg på mysteriet på greveholm och åt godis;) Det är man värd ibland tycker jag, haha:) Jag hämtade även mamma från sina sjungarkompisar igår. Gör dom annat än sjunger?;) Skulle inte tro det!

Minnah åkte ut ur idol också, spelade väl inte så stor roll för min del men weise kanske borde åkt istället, men han hängde ju inte ens löst så;) Skönt att linda inte hängde löst den här gången i alla fall! Linnea ägde som vanligt också;)
Så så var det med det:) Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen försöka hitta orken att ta mig ut och springa:) Hejdå.

ja vad ska man göra

Har tråkigt som satan just nu! Sitter och slötittar lite på tv och lyssnar på håkan hellströms nya skiva som jag laddat ner, äger. Tidigare idag så var jag i alla fall hos morfar och mormor och åt lunch och fikade så det var trevligt:) Ärtsoppa och pannkaka bjöd dom på:)
Sen när jag kom hem så åkte jag och sarah till valbo för att kolla om dom hade bordstabletterna som jag letar efter där men nej. Så vi åkte och storhandlade på coop istället;) Får väl ge upp mitt letande efter dom där nu snart.

Svea gosgumman ligger och sover under min arm, gullig hon är! Lasse har också placerat sig här bredvid;) Sötungar!:D<3

Just ja, jag var hos tandläkarn igår också och lagade två små hål. Blä det ilade som fan, usch inte var det kul i alla fall.
Hoppas jag aldrig behöva laga hål mer;) Suger ju dessutom nu när man måste betala för eländet!

Nej nu får det räcka. Längtar efter vintern och julen nu apropå ingenting alls;) Aja godnatt:)

em-kvalmatch!

Hej:) Har nyss kommit hem från affären. Vi skulle åka till rusta och kolla efter några fina bordstabletter men hittade inga bra så vi sket i det;) Åkte istället till maxi och köpte svampbobkex (:D) och lite gott till ikväll och em-kvalmatchen!:) Kommer bli en riktig spännande match! Hoppas bara inte sverige klappar ihop totalt och förstör all spänning i matchen för jag gissar på att vi kommer förlora tyvärr;) Men hoppas självklart på det bästa!:)

Har lovat mamma att jag ska hämta henne inatt också när hon kommer hem från spanien. Så det blir till att vara vaken till klockan 03.00 inatt då, kommer bli jobbigt;) Trött som en tok kommer jag att vara! Men får sova imorgon i alla fall så:) Ska till tandläkaren imorgon också, suck. Ska laga två hål. Undrar vad det kan kosta då? Jaja det visar sig.

Köpte äppel- och kanelglass idag också. Lät gott så det ska bli skojigt att smaka, känner längtan stiga i mig efter första tuggan, haha;) Ska ta mig lite glass i en utav dom nya skålarna vi köpte idag till matchen ikväll tänkte jag:) Nu ska vi beställa pizza snart och har inget mer att skriva nu så hejdå:)

orkar inte bli sjuk

Hej:) Idag har jag inte gjort så mycket nytta faktiskt;) Har träningscyklat 1 timme och sett på tv;) Såg midsomer tidigare och nu ser jag på medium i brist på annat:) Äter även av godiset som sarah var så snäll och köpte åt mig tidigare idag:D Snällast!:D Frågan är om jag ska spela lite tv-spel nu istället eller inte, har inte bestämt mig;) Får klura på det lite till helt enkelt;)

Jobbigt att det känns som att jag håller på att bli sjuk. Har fått blåsor på tungan och det brukar vara ett tydligt tecken tyvärr. Plus att jag börjar få uppsvullna halsmandlar. Suck orkar inte bli sjuk.
För övrigt har svea damp med sina råttor ute i hallen. Blir tokig på henne men vad ska man göra;)

Det blir nog lite tv-spel ändå nu:) Hejdå.

god mat

Idag har jag varit ute och sprungit. Mötte min käre far i löpspåret också, haha:) Inte ser han nått förrän man är precis bredvid heller, blindstyre;) Efter att jag sprungit så åt vi lite mat och sen gick vi ner och handlade lite till ikväll som jag glömde igår;) Jag som tyckte att jag tänkte på allt men även den bästa kan ju glömma, haha;)
Vi åt tacopaj med gino till efterrätt ikväll, hur gott som helst!:) Så nu har vi varsin matlåda med tacopaj kvar tills imorgon, mums!:D Vi såg även på ronny och julia, den gamla julkalendern från 2000 eller när den nu är ifrån;) Söt:)

Sitter och tittar på american pie band camp nu i brist på annat. Egentligen så skulle man ju kunna gå och lägga sig men orkar inte resa mig;) Ska nog dock försöka hitta krafter till det snart ändå för känner mig lite trött faktiskt.
Har inget mer att skriva nu i alla fall så godnatt! 

idolfinal

Idag började dagen med att vi tvättade och städade, lagom kul början på dagen kan jag känna men;) Jag gjorde även rent lasse och sveas kattlåda noggrant med vatten och allt så nu skiner den som ny, haha;) När allt det var klart så åkte jag och handlade mat till ikväll och imorgon. Vi tänkte nämligen göra tacopaj med gino till efterrätt imorgon, mums!:D Blev kycklinggryta med potatiskroketter idag, inte helt fel det heller!:)
Vi har nyss sett på idol och det var ju helt rätt person som åkte i alla fall om man frågar mig! Hur linda kunde hänga löst var ju en gåta. Hoppas hon blivit mer populär till nästa vecka! Linnea är i alla fall bäst av alla, riktigt skön och egen! Underbart att se:D Och daniel är ju så söt så man dör ju lite! Och dessutom bra;) Olle är också bra och snygg, haha;) Sen alice också förstås:) Men mest linnea som sagt;)

Nu är det nån film på tv. Kollar inte så noga känner jag. Den verkar rätt dålig;) Kingdom of heaven är det för den som är intresserad;)
Nej har väl inget mer direkt att säga så ska hitta på nått annat att sysselsätta mig med:) Hejdå.

kallt och blött

Riktigt tråkigt väder ute idag. Tog mig ändå ut för en löprunda imorse. Var ganska skönt ändå, lite kallt och blött men sånt får man ju tåla:) Blev lite less bara när jag trampade i en vattenpöl som var djupare än jag trodde och blev dyngsur på vänsterfoten. Den plaskade resten av vägen, mysigt;)

Nu håller jag på och lagar mat till mig och sarah:) Det blir lax och potatis idag. Väntar just nu på att potatisen ska komma nånvart i kokningen så jag kan börja steka laxen så tittar lite vänner på tv så länge:)
Senare blir det väl att se nått annat på tv om det är nått bra:) Annars har vi ju alltid nått inspelat:) Kanske blir superstars från igår:)

Ska gå och kolla till potatisen nu:) Hejdå.


vi hittade till slut

Idag har vi handlat ny duk till vardagsrumsbordet som matchar gardinerna och även ett par gardinomtag:) Nu är det jättefint här hemma:D Finns inte många finare färgkombinationer än lila och svart om man frågar mig:D Så jag är helnöjd! Tog dock väldigt lång tid innan vi hittade på några gardinomtag. Vi letade först på dollar, rusta och trivsamt men dom enda som hade utav dom var trivsamt men dom omtagen tyckte inte sarah om eftersom hon inte ville efterlikna maria montazami med gardintofsar, haha;) Själv tyckte jag att dom var lite käcka;)
Så vi åkte till valbo och skulle kolla om dom hade nått på ikea istället. Vi passade först på att äta deras goda mackor som dom har där och jag kunde inte motstå att köpa en äppelpajsbit till efterätt;)
Dom hade dock inga där heller så vi gick in på hemtex och kollade där och där hittade vi våra nya fina gardinomtag som nu är uppsatta här hemma!:) Är det ett tecken på att man börjar bli pensionär om man blir genuint glad av att hitta gardintillbehör och passande duk?;)

Nu ska vi se på superstars och äta kokosbollar, hejdå!

lite nytt

Idag har jag och sarah varit och handlat lite, blev bland annat kokosbollar som vi var väldigt sugna på, haha:) Sen så köpte vi också nya kuddöverdrag till kuddarna i soffan så nu passar dom nya gardinerna:) Plommonlila gardiner och kuddar har vi nu, jag som älskar lila så det kan ju inte bli mycket bättre!:)

Just nu ligger svea och sover på min mage vilket gör det aningen svårare att se vad jag skriver nu men hon är så söt så;) Egentligen är jag trött men orkar inte gå och lägga mig, haha enorma problem man kan ha;)
Nya top model började ju idag också så det har vi sett:) Får se om det blir bra den här säsongen då;) Lite småkul att se är det allt:)

Nu ska jag se lite på cold case innan jag lägger mig. Får se om jag ser klart hela eller inte:) Godnatt! 

långrunda

Idag har jag varit ute och sprungit, fick lust att springa en lite längre runda idag så började springa den vanliga rundan jag brukar springa genom skogen och fortsatte längre än jag brukar så jag kom upp några 100 meter längre bort än där skogsvallen ligger och sen sprang jag hem via bilvägen därifrån, gick bra tycker jag:) Det är ungefär 1,2 mil har pappa räknat ut för han kör samma ibland, haha:) Skönt att komma hem sen och vila benen i soffan kan jag säga:)

Nu sitter jag och ser på idolrepriser från veckan i brist på annat på tv:) Får snart hör linnea igen som ägde i fredags enligt mig!:) Riktigt bra! Får se vad som händer sen ikväll, inget speciellt gissar jag på men det visar sig:)

Fruktansvärt törstig blev jag nu så ska gå och ta mig ett glas nyponsoppa tror jag. Hejdå.

underbara höst!

Nu är hösten här på riktigt och jag älskar det:D Kanske hur mysig årstid som helst:) Det innebär ju också att vintern snart är här och det är ju ännu bättre:D Har redan börjat få jullängtan, haha!;) Underbar tid på året det här tycker jag:D JUST GOTTA LOVE IT!:D

Idag har jag och sarah tvättat och städat och ikväll ska vi laga tacos och se idol:) Blir en kanonkväll tror jag!:)
Vi skulle försöka oss på att klippa sveas klor nyss också men det ville absolut inte svea gå med på så hon sprang iväg redan när sarah smög och hämtade klipparen;) Dumma katt!;) Vi får väl ge oss på ett försök när hon minst anar det sen då;D

Nu ska jag cykla ner till affären snart och köpa grejjer till tacosen, när jag orkar vill säga;) Ha en bra fredagkväll!:)

RSS 2.0