Lycka!;D

Oj nu var det längesen man besökte bloggen ser jag;) Kan ju bero på att jag inte har nått speciellt intressant att skriva om egentligen. Jag har väl mest spenderat dom senaste dagarna med att jobba. Inte fullt så roligt kanske men pengar är ju alltid kul att få kan jag tycka. Lyckan är ju i alla fall enorm när jag kommer hem idag och är ledig i en vecka och tre dagar!:D Gud det ska bli obeskrivligt skönt!:D

Idag så är det som sagt dags för jobb igen. Jag har fått låna mors och fars bil idag så det ska ju bli skönt att slippa åka buss:) Så kommer man ju hem lite tidigare ikväll också:) Värt det som fan!:)

Fram tills det är dags att jobba ska jag väl se på tv eller nått sånt;) Vem vet:) Det är ju snart våra bästa år i alla fall så ska väl se det och sen glamour;) Haha party!

Nej nu hade jag väl inget mer. Ha en bra dag:) Hejs.

Trött.

Hej:) Var ett tag sen nu igen:) Har idag varit på fotbollsträning:) Var beredd på världens utskällning för matchen i söndags men det var inte alls så farligt som jag hade föreställt mig;) Så träningen var rätt rolig, i alla fall på slutet när vi spelade match:) Åkte hem sen och stannade även på vägen för att köpa lite mjölk och lite annat, behövs ibland det med;) Såg idol sen och Erik äger ju verkligen skiten ur alla andra!!:D Åååh love him!:D<3 

Nu sitter jag och ser lite smått på jordan men ska alldeles strax gå och lägga mig tror jag ändå. Är väldigt trött efter att ha varit uppe så länge i några dagar nu:) Imorn har vi tvättdag också. Och idag städade vi, gud vad ambitiösa vi är kände jag nu;) Blir nog fint det. Sarah lämnar mig dock lite tidigare imorn för hon har tenta men jag ska nog klara av att tvätta det sista själv. Det är ju trots allt maskinen som sköter det mesta;) Lycka till på tentan;) Jag har ju förstås varit den bästa förhöraren så det kan ju inte sluta annat än bra det där, haha;)

Nej sängen nu. Godnatt!


Partypooper och pooper.

Hej. Vaknade runt 10 idag och gick då upp:) Våra bästa år var halv elva så såg på det och åt frukost. Gottgott:) Sen slappade jag bara i soffan ända till jag skulle iväg och jobba vid halv fem, skönt:) Var det lite segt på jobbet idag eller?:O Helt sjukt. Men som vanligt i dessa tider;) Hoppas på lite annat material att jobba med snart faktiskt känner jag;)

Imorn så ska jag sova, äta och jobba;) Låter väl skoj va?;) Blir väl vad man gör det till kan jag tro;)

Usch jag är trött. Kanske att man ska sova snart?


Fyradagars:D

Satt upp lite väl länge inatt kanske;) Gick och la mig typ tre och vaknade klockan tio så var lite trött men kunde inte somna om så jag gick upp istället:) Idag har vi tvättid och nu är det bara torktumlingen kvar, sen är det klart för den här gången:) Wiho! Sarah har åkt på jobbutbildning nu så får klara det sista själv men det ska nog gå bra förhoppningsvis;)

Just nu sitter jag och tittar på Glamour medans torktumlarn går för fullt därborta:) Lasse & Svea har hittat på tvättpåsen och ligger nu och leker i den;) Det var tydligen kul det;)

Jag är även ledig ända till på måndag nu vilket jag ska njuta av för fullt:D Börjar ledigheten på ett roligt sätt i alla fall med träning ikväll och sen idol:D I helgen är det ju match även, två gånger t o m så det blir ju ännu bättre då:) Om man får vara med på båda då förstås;) Men det hoppas jag att jag får för nu är jag taggad:D

Nej nu ska jag återgå till Glamour, reklamen är slut nu, haha;) Ha en bra dag:)

Lunch hos morfar och mormor:)

Hej:) Idag började dagen med att jag vaknade vid klockan nio och gick då upp. Gjorde mig iordning och lite så för Emil och jag skulle äta lunch hos morfar och mormor klockan 11. Så vi cyklade dit då och åt lite kalops med potatis:) Sen skulle Emil till skolan så jag åkte hem och han iväg dit;) Sen har jag även jobbat idag och mer än så har jag väl typ inte gjort alls, haha;) Nu är jag hemma och har varit i några timmar nu. Sitter och tittar lite på tv. Vet inte vad det är för skit, kollar inte så noga. Ska nog gå och lägga mig snart för nu känner jag att jag är trött;)
Sarah har flugit ur huset för ikväll för hon skulle till Tobias sas det. Så jag blidde själv jag;) Eller jag har ju Lasse & Svea här som sover på mina ben just nu;) Så söta så!:)

Nej dags att göra sig iordning och sova lite tror jag:) Godnatt:)

Dålig uppdatering känner jag nu;)

Oj nu har jag visst inte skrivit här på länge ser jag:) Idag har jag varit och jobbat hela dagen vilket kanske inte var så jättekul men man får ju pengar och det är ju aldrig helt fel:) Sen har jag sett på Ensam mamma söker och ser nu på Notting hill som går på tv:) Sarah tittade hon med en stund men nu sover hon för hon ska till skolan tidigt imorn;) Kul för henne;) Eller inte kanske ändå;)

Vi vann matchen mot Årsunda i lördags också:D Med 3-1 och jag gjorde två mål, yeeeah grattis till mig;) Och blev tom utsedd till bäst i laget i tidningen dagen efter;) Första gången;) Krävs tydligen två mål för att man ska hamna i tidningen när man är född "fel" år;) Hmm..;)

Nu håller jag på och skördar Sarahs farm men den är så sjuuukt seg på att skörda så gör annat medans för att inte somna;)

Imorn är det måndag och då ska vi städaoch sen jobbarjag. Yes toppendag det där;)

Just ja vi har ju fått hem våran andra katt Lasse nu också:D Så söt:D Bilder finns på facebook för den som vill kolla dom:)

20-årsfest, jobb och lite allt möjligt.

Tänkte jag skulle uppdatera lite här:) Känns som det var ett tag sen:) Vaknade i alla fall nyss och sitter och väntar på att våra bästa år ska börja om tjugo minuter, haha;) Ska väl ta och göra lite frukost tills dess också kan jag tro:) Idag är jag ledig och ska träna fotboll hade jag tänkt:) Ska bli riktigt kul!:) Tråkigt bara att det inte är match nästa gång förrän på lördag:O Då ska vi vinna dock planerar jag;)

Amandas 20-årsfest i lördags var förresten trevlig och rolig men Amanda du var liiite dryg där på slutet va?!;) Haha! Nejdå men det var roligt att träffa Amanda ch Lina igen nu när dom flyttat iväg till huvudstaden;) Blir ju inte så ofta då. Vi var först hemma hos mig och Sarah och åt tacos och förfestade litegrann:) Amanda skaffade blogg i samma veva, en poäng till det;) Sen så gick vi ut till Lobby:) Roligt, roligt:) Ganska mycket folk var det faktiskt så det var ju skoj:) Ja ch sen åkte vi hem och sov, haha:) Jag skulle ju upp och jobba på söndagen så det kändes väl sådär kul kanske men det gick ju det med:) Snart fyller jag med 20:) Vad gammal man blir ändå;)

Jaja nu ska jag gå och göra lite frukost:) Ha en bra dag. Hejs.

Just ja, idag börjar Idol, tagg på det i alla fall! Kanske ÄGER, haha;)

Taggad till match!

Idag så har jag och Sarah städat och varit duktiga så nu är det fint här;) Åtminstone ett tag till för Svea kommer väl att välta blomkrukorna snart igen så det flyger jord överallt den lilla tönten;) Blir lite trött på henne ibland;) Haha;)

Ska strax åka hem till mor och far och umgås lite:) Ska äta tacos där och så:) Trevligt trevligt:) Imorn så kommer Amanda och Lina hem från Stockholm;) Då ska vi fira Amandas födelsedag för hon fyller ju 20 nu på söndag!:) Tjoho!;) Gammal blir hon nu;) Och om en månad ungefär blir även jag det när jag med fyller 20;) Härligt det;) Pension nästa;)

Även match imorn mot Hofors vilket är typ den viktigaste matchen på hela säsongen nu! Vi måste vinna annars är det väldigt stor risk att vi åker ner i fyran. Är nervös redan nu;) Taggad dock!

Hejs.

RSS 2.0