Sista dagen på det fruktansvärda godisfria året;)

Idag har jag varit och jobbat hela dagen, precis som igår:) Men nu är jag ledig i rätt många dagar framöver vilket ska bli rätt skönt får jag ändå säga:) En rolig grej som hände idag är att jag fick ett sms från Elgiganten som sa att jag nu kan hämta mitt paket på posten som är min mobil då:) Äntligen ska jag få en ny istället för den här värdelösa med trasiga knappar!:) Ska bli så befriande! Fan om den här inte håller länge nu. Jag ska vakta den med livet den här gången;)

Imorgon så är det ju faktiskt nyårsafton och snart är det alltså då år 2009:) Åren springer på ändå;) Snart sitter man där, 65 år gammal och undrar vart tiden tog vägen, haha;) Morgondagen ska i alla fall tillbringas hemma hos mig med några vänner och min bror som inte hittat nånstans att ta vägen den stackaren;) Jag tror dock han letar febrilt fortfarande, haha;) Mina föräldrar är borta hos ett par vänner i Högbo så dom slipper vi åtminstone;)

Den största grejjen som händer imorgon är nog ändå att det är sista dagen på mitt godisförbud!:D Herregud jag taggar verkligen till tolvslaget!;) Jag ska köpa mig en godispåse och vara beredd när klockan slår 00.00;)

Nu ska jag gå och se lite mer på tv och sen så ska jag gå och lägga mig och läsa lite bok hade jag tänkt:) Godnatt.

Thiee godisnapp;)

Jaha idag är det måndag och jag har jobbat hela dagen i princip:) Åtminstone från 13.00-20.30:) Vi fick sluta tidigare idag tom för att vi sålde så bra så jag hann med 20.45-bussen istället för att behöva åka med 21.15-bussen så det kändes skönt att vara hemma en halvtimme tidigare än väntat faktiskt:) Jag har nyss tittat på en film som heter Keeping mum med min familj:) Den hade jag sett förut men den är rolig så jag såg den gärna igen:) Nu så ska jag snart gå ut till tv:n igen och titta efter om det är nått som lockar mig där:) Annars får jag väl ta och spela lite Svampbob eller så på mitt tv-spel, haha;)

Jag tror jag börjar bli lite halvsjuk för jag har haft ont i halsen och huvudet hela dagen. Men förhoppningsvis så blir det inte värre än så för sjuk vill man ju inte vara:) Våran nya tvål luktar förresten godisnappar vilket gör mig godissugen;) Som tur är så är det bara två dagar kvar tills jag får äta godis igen efter ett lååångt år av uppehåll;) Jag kommer vara överlycklig givetvis!;)

Jag hoppas att jag får mitt förbannade busskort snart som jag beställde för tre miljoner år sen typ för jag känner att jag inte orkar betala varje gång jag åker buss. Ibland går det segt för folk. Det kanske kommer imorgon vem vet:)

Nej nu har jag allvarligt talat ingenting vettigt att säga märker jag ju så nu tänker jag försvinna härifrån:) Godkväll:)

Lördag idag.

Vaknade för ett tag sen så nu sitter jag här:) Ska strax gå och äta nån form av frukost tror jag:) Ikväll så kommer min moster och hennes karl hit. Det önskar jag väl kanske att jag slapp men jag har inget annat för mig så då blir det som det blir;) Här kommer i alla fall en lista:)

Hur bortskämd är du?

Jag har..

[x] en mamma
[x] en pappa
[x] en bror
[ ] en syster
[ ] en bror-/systerson
[ ] en bror-/systerdotter
[x] egen mobiltelefon
[ ] eget badrum
[x] eget rum
[ ] en pool
[ ] ett gästrum
[x] en dator
[x] en egen TV
Summa: 7

[ ] större säng än normalt
[x] mer än fyra par skor
[x] ett par solglasögon
[x] en klocka
[x] en mp3/ipod
[x] ett PS2
[ ] ett Nintendo wii
[ ] ett Xbox
[ ] ett Nintendo 64
[ ] ett Gameboy advance
[ ] ett Gamecube
[ ] ett Nintendo ds
Summa: 5

[ ] ett pokerspel
[ ] en basketkorg
[x] ett hockeyspel
[ ] ett biljardbord
[x] en fotboll
[x] ett flipperspel (Ett litet ett dock men det borde ju gillas ändå;P)
Summa: 3

[ ] ett nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] cd spelare på rummet
[x] något märkesplagg
Summa: 3

[x] ett jobb/sommarjobb
[ ] shoppar minst en gång i veckan
[ ] har en dyr parfym
[x] AIM/MSN
[x] en kamera/videokamera
[x] en telefon
Summa: 4

[ ] en moped/motorcykel/fyrhjuling/bil (Min familj har bil men inte jag;P)
[ ] gitarr/trummor/basgitarr
[x] piano/keyboard
[x] något annat instrument (Ja en blockflöjt, haha;P)
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[ ] dyra smycken
[x] träffat en kändis (Vadå träffat, jag har väl sett några men träffat är för mig när man bestämt träff med nån och sen träffar den men jag kryssar i ändå;P)
[x] varit på någon konsert (Ett par av mammas konserter, det gills tycker jag;P)
Summa: 6

[x] en platt-/locktång
[x] 1000 spänn på dig just nu . (Jag ska sätta in dom på banken snart har jag planerat;P)
[x] ett kreditkort/debetkort/bankkort
[x] rest i Europa
[ ] varit på Hawaii
[ ] varit i USA
[ ] varit i Spanien
[ ] varit i Asien
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Sydamerika
Summa: 4

[x] föräldrar med bil
[ ] jet ski/båt
[ ] husbil/husvagn
[ ] en egen bil
Summa: 1

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[x] en videokamera
[ ] egen laptop
[ ] egen dator
[ ] egen digitalkamera
Summa: 2

Totalt: 35

1-23 = ghettokid
24-33 = normal
34-40 = bortskämd unge
41+ = överklass-snobb

Haha ja jag blev inte det värsta i alla fall;) Nuska jag gå och äta:) Ha en trevlig dag!:)


Man upphör inte att förvånas:)

Idag har jag varit hemma hela dagen. Jag vaknade väl runt 12.30 och gick upp då för att duscha och klä på mig och sånt som man gör:) Sen så har jag väl inte gjort nånting spännande direkt. Har sett på tv, löst lite korsord och umgåtts med min familj lite allmänt:) Fick köra lite bil för jag skulle hämta våra köppizzor också;) Pizza är gott och jag tog min vanliga äggpizza;) Sen har jag även hunnit med att spela lite Svampbob;)

Nu sitter jag och ser nått program som heter Are you smarter than a fifth grader eller nått sånt. Amerikansk program och jag upphör inte att förvånas över hur otroligt jobbigt det folkslaget är. Dom ska låta hela tiden, skrika och skratta och gråta åt allt som händer och sker. Att dom inte lider av daglig huvudvärk allihopa är ett under. Strax ska jag i alla fall se på På spåret med min familj:) Då ska jag även busa till det lite med en stooor glasskål;D Godkväll. 

Så var julen över för i år.

Igår var det ju julafton som säkert ingen har missat;) God jul i efterhand kan jag ju passa på att skriva då:) Min jul tillbringade jag hemma med min kära familj:) Det blev så att vi inte hade några fler här än just oss tyvärr men så blir det ibland:) Had väl helst sett att hela släkten var här för en gångs skull, haha;) Annars brukar jag inte vilja det;) Men på julen hör det till tycker jag:) Men det blev trots allt en väldigt bra jul ändå:) Först kom morfar och mormor vid oss runt 13.30 och fikade lite och sen stannade dom och såg Kalle anka innan dom skulle åka iväg till våra kusiner:) Mamma frågade om vi inte skulle strunta i Kalle i år och då blängde jag på henne i nån minut för så kan man ju bara inte säga;) Jag ska se Kalle varje julafton tills jag är rutten och död;) 

När morfar och mormor åkt hjälpte vi till med julmaten Emil och jag och sen åt vi mat och så:) Smakade gravad lax också och det är väl hemskt vidrigt det ändå:O Fy fan. Konsistensen var den äckligaste jag varit med om tror jag. Usch. Så det ska jag aldrig mer äta har jag bestämt mig för;) Efter maten så tvingade jag pappa att klä ut sig till tomte som han själv tyckte vi var för stora för nu;) Jag tyckte inte det så han fick gott gå och byta om;) Så kom han in i full utstyrsel, som det ska vara;) Sen delade vi ut julklapparna:) Jag fick många fina saker:) Bland annat min byrå jag önskat mig och en fin lampa till den:) Sen fick vi äntligen en ny digitalkamera så nu slipper jag knäppa mina kort med mobilens kamera som ju suger;) Gud så befriande;) Efter det så satte jag mig och spelade lite Svampbob-tv-spel som jag också fick, haha;) Det äger förstås!;D

Imorse åkte jag till Valbo för att gå på rean på Siba för dom skulle ha rea på den telefon jag ska köpa. När vi kom dit sa dom dock att den var slut så pappa och jag fick allt vackert åka hem igen. Så nu har jag beställt den på internet istället. Det tråkiga då är attman ju måste vänta så länge med att få den:) Men det tar väl typ en vecka så jag får väl ge mig till tåls;) Bara inte fler knappar går sönder under den tiden;) 

Ja det var väl allt jag hade att berätta för nu:) Bjuder på en fin bild på vår julgran också:) Den här gången knäppt med digitalkameran vilket blev lite bättre än den förra bilden jag la ut på granen för ett tag sen;) Fin va?:)



 

Dan före dopparedan!:D

Dan före dopparedagen är det idag, hihi!:D Nu börjar det närma sig!:D Ska bli så kul!:) Idag har jag varit hos farfar och farmor på julfika och kom hem alldeles nyss:) Vi fikade lite och fick lite pengar av dom:) Så nu är man lite rikare vilket känns bra förstås;) Nu ska jag snart ta och smaka den första skinkbiten för i år på våran nylagade julskinka:) Gud så gott:) Sen ska jag hitta på nått annat, vad vet jag inte än men det visar sig:)

Undrar om det är nått kul på tv ikväll, nån rolig film så här i juletid kanske:) Det ska jag nog undersöka senare:) Glamour är det ju nu ser jag!:O Gud måste skynda! Hejdå.


Dear snö don't smält!

Idag vaknade jag runt 11.00 för att pappa dammsög men då somnade jag om och vaknade igen 12.00 för att pappa fortfarande dammsög och då orkade jag inte försöka somna om igen utan gick upp istället:) Just nu så väntar jag på att Emil ska bli klar så vi kan gå till affären och leta efter nån liten julklapp åt mormor och morfar:) Mamma fick ju för sig att vi skulle göra det i år och det kom hon på igår;) Så nu får vi ut och leta lite:) Men vi hittar nog nån liten tomte nånstans eller nått liknande, haha:)

Gud så trevligt, posten kom nyss och lönebeskedet har kommit:) Det gjorde inget:) Mobil ska beställas snarast:) Men jag väntar nog till efter jul ifall jag får den då, haha;) Vore ju lite onödigt annars:) Nej nu ska jag gå och se till att bror min skyndar sig så vi kommer iväg nångång idag:)

En sak jag önskar just nu är att snön inte hinner smälta innan julafton för det skulle göra mig väldigt väldigt lessen faktiskt. Ligg kvar!:D


Julgranen klädd!:D

Oj nu har jag inte varit här på ett tag tror jag;) Igår så var jag med Sarah och vi såg på lite film och hade det allmänt trevligt som alltid:D Sen sov hon hos mig också:D En trevlig helg har det varit:) Hon åkte hem idag vid fem typ för hon skulle hem och klä granen och vad det var:) Det har även jag och min bror gjort idag och ställt ut alla tomtar:) Nu är det juligt och fint här hemma:D Bara tre dagar kvar nu!:) Hihi!:) Nu ska jag gå ut till tv:n och sen ska jag, min mor, far och bror se nått kul på tv tillsammans:) Jag tror mamma är och hyr nån film nu:) Hon skulle ut och fixa en överraskning sa hon;) Godkväll.

Jag bjuder på en bild på vår julgran också:) Vad som vore ännu mer skoj var om mamma kunde köpa en ny digitalkamera så man slapp ta alla kort med mobilen eftersom dom suger. Hon tappade våran förra i trappen nämligen så nu är den trasig. Det var i somras. Menmen;)


Blandade frågor;)

10 favoriter

Dialekt: Norrländska:)
Mat: Jag vet inte om jag har nån favorit, pizza kanske eller leverbiff.
Låt: Det varierar;) Just nu är det Hard candy christmas med Dolly Parton;) 
Film: Titanic.
Tecknad figur: Svampbob:)
Sport: Fotboll!:)
Komiker: Robert Gustafsson:) 
Veckodag: Lördag.
Glassmak: Apelsinsmak:)
Soloartist: Lars Winnerbäck:)

9 för tillfället

Humör: Uttråkad är jag.
Tanke: Att jag längtar till julafton!:)
Kläder: Joggingbyxor, t-shirt och en tjocktröja:)
Bakgrund: På datorn har jag en julgranskula:)
Känsla: Just nu känner jag mig lite ensam för ingen är uppe och jag sitter här alldeles själv i mörkret, haha.
Tid: 00.00.
Bästa sak: Att det alldeles snart är julafton:D
Irritationsobjekt: Hmm inget vad jag vet.

8 första

Bästa vän: Andreas tror jag:)
Husdjur: Har aldrig haft nått.
Kyss: S.
Piercing: I naveln för ett år sen typ:)
Förälskelse: E.
CD skiva: Säkert typ Spice girls eller nått sånt;)
Bil: Jag har aldrig haft en egen men den första bilen vi hade i familjen medans jag levt är en opel;)
Ord: Knapp:)

7 senaste

Telefonsamtal: Det var från mamma och talade om att hon var på väg hem:)
Mat: Risgrynsgröt med kanel och socker:)
Dryck: Mjölk:)
Biltur: Det var väl för några dagar sen kanske:) Typ i lördags:)
Tv-program: Cold case.
Spelad låt : Hard candy christmas-Dolly Parton.
Köpta klädesplagg: En sjal:)

6 har du någonsin

Dejtat någon av dina bästa vänner:
Ja.
Brutit mot lagen: Ja typ cyklat mot röd gubbe eller nått sånt;)
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Badar gör jag aldrig förutom på stranden då men då är jag ju inte naken:) Kanske var för några år sen då när jag badade i badkaret hemma:)
Varit med på TV: Nej inte vad jag vet:)
Varit med i tidningen: Ja:)

5 nej tack

Skolämne:
Fysik.
Mat: Kalops.
Musik: RnB.
Dryck: Öl/vin/te, kan komma på många;)
Djur: Skalbaggar!

4 saker

Du gör när du har tråkigt: Sitter vid datorn, smsar, löser korsord eller ser på tv;)
Du gjorde igår kväll: Jobbade, åt mat, åkte buss och såg på tv:)
Du kan höra just nu: Dolly Parton när hon sjunger Little drummer boy, mig när jag skriver på knapparna på tangentbordet, mig när jag suckar åt att jag träffar fel knappar hela tiden och mig när jag andas:)
Du inte kan leva utan: Min familj, mina vänner, fotbollen och julen:)

3 personer

Du kan berätta allt för:
Det finns inte tre personer jag kan berätta allt för:) Men jag kan berätta det mesta för Sarah och Amanda:)
Du tycker om: Jag tycker om många personer:) Min familj och mina vänner t ex:)
Du inte gillar: Jag vill inte nämna dom här;)

2 val

Coca Cola eller Fanta -
Fanta!
Hund eller katt - Hund.

1 önskan
Att bli lycklig och bilda en familj med nån skulle det väl vara då:)'


Nu ska jag springa ut och se på Jordan rättsläkare:) Det börjar om en minut;) Så godnatt.

En vecka kvar!:D

Nu var det ett tag sen jag skrev här känner jag så det blir väl dags nu då:) Min dag började med att jag vaknade vid kanske 12.30 eller nått liknande:) Då gick jag upp och såg på Våra bästa år som alltid;) Jag har även sett på annan tv idag och umgåtts med min familj:) Mer än så har jag typ inte gjort;) Vilken otroligt händelserik dag måste jag säga, haha!:)

Det närmar sig jul nu vilket gör mig väldigt glad måste jag säga:D Bara drygt en vecka kvar nu:D Jag hoppas det blir en riktigt mysig dag med min familj och släkt:) Jag hoppas på att jag får en del pengar i julklapp för sånt gillar jag;)

Nu ska jag strax gå ut till tv:n och se om det är nått där:) Sen ska jag väl lägga mig kan jag tro:)

För övrigt har jag laddat ner en Astrid Lindgren samlingsskiva så nu sitter jag och lyssnar på en blandning låtar från olika Astrid-filmer:D Dom kanske äger!:D

Ett litet bussäventyr;)

Har inte hunnit uppdatera här nått för har typ jobbat hela helgen men nu så;) Inte för att jag har så mycket att skriva direkt men ändå;) Igår så var jag och jobbade och sen lekte jag med Sarah vilket förstås var trevligt:D Vi såg på bland annat Saltkråkan;) Det är verkligen kult det!;D Idag har jag också jobbat och det gick så bra att jag tom sålde mest och fick öppna en lucka i våran julkalender och då fick en liten julklapp;) Ska visa bild på vad jag fick längre ner;) Sen trodde man ju att bussen skulle gå 19.15 också men det gjorde den inte så man var ju tvungen att vänta på 19.45-bussen vilket ingen var speciellt sugen på så jag och en till tjej satte oss på Storviksbussen för att vänta där istället tills Hoforsbussen kom dit eftersom den också går igenom där;) Bara för att ha nått att göra typ, haha:) Först kom vi till Torsåker och då blev vi lite oroliga för att vi hamnat på fel buss men den kom så småningom till Storvik i alla fall och vi väntade där på bussen från Hofors som gick till Sandviken;) Och nu är jag hemma, fantastiskt!;)



Den här söta muggen fick jag i julklappen, haha;) Gullig va?;)

Nu ska jag se på nått kul på tv och sen vet jag inte vad som kan hända:) Godkväll.

*Juul juul strålande juul*

Nu har jag gjort en liten söt juldesign;) Kunde inte hålla mig så jag gjorde den nu fastän det är några veckor kvar;) Fast det är ju trots allt inte jättelång tid kvar så jag tycker det blir fint detta:)

Ikväll så är det tänkt så att Sarah ska komma och hämta mig senare så vi kan se idol hemma hos henne:) Man måste ju se finalen;) Kevin kommer att vinna, det har man ju fattat ända sen första början:) Men det ska bli kul att se om det kanske händer nått oförutsägbart:) Fast jag hejjar ju på Kevin så det gör inte direkt något om han vinner:D

Tidigare idag så har jag gjort lite vardagliga sysslor här hemma som t ex att sortera tvätt och sånt:) Skotta snö var jag också tvungen att göra så det gjorde jag med:) Sen har jag ätit en lussebulle för det är jättegott tycker jag;D Och nu tänker jag sitta kvar här och fördriva tid tills Glamour börjar typ, haha:) Eller är det Thats 70s show idag kanske? Måste undersökas:) Sen ska jag även på lusseinnebandy glömde jag att säga, haha:) Men det ska jag i alla fall:) Ha en trevlig kväll!:)

Look alike;)

Haha hittade en rolig sak i Sarahs blogg;) Man testar vilken av sina föräldrar man är mest lik utseendemässigt;) Så här blev resultaten för mig och min bror;) Stämmer det?;)






Thiee potatis!;)

Idag har jag städat i typ tre timmar, jobbigt men behövligt;) Känns så bra sen när man är färdig och allt är rent och fint;) Det var storstädningsdags idag med skurning och allt vad det innebär:) Men nu är jag klar och håller på att göra mat till mig själv:) Potatis, prinskorv och spenat ska det bli:) Kanske hur gott som helst:) Kanske gör ett ägg till också för att lyxa till det lite;) Upptäckte världens största potatis när jag skulle leta i påsen som jag var tvungen att knäppa kort på;)



Den nedersta potatisen är en normalstor potatis och ser man då på den översta ser man ju att den är aningen större;) Grotesk rentutsagt;) Men jag valde att ta honom ändå för han var så groteskt söt;) Nu syns inte skillnaden så mycket som den gjorde i verkligheten men ändå;)

Men gud vad är det jag hör. Det är handboll på tvn därute. Måste genast springa och byta. Fattar för övrigt inte hur man kan dissa att visa Thats 70s show framför handboll:O Jag blev besviken:O

En rätt händelselös liten dag;)

Idag har jag jobbat:) Det var väl tråkit som vanligt men det gick ju det med;) Sen kom jag hem och såg på House som var bra som det alltid är;) Säsongsavslutning var det idag tyvärr:( Så nu får man vänta ända tills efter jul innan man får se mer House:( Om en halvtimme börjar Jordan rättsläkare som jag ska se och sen är det Cold case:) Efter det så tänker jag lägga mig och sova:) Det har inte hänt nått mer idag så jag har inget att berätta;) Godnatt.

Ibland minns man inte vad det är man skulle minnas att man skulle minnas:)

Jag skrev blogg från början för att göra den här listan men så glömde jag det, lyckat;) Gör den nu då istället medans minnet är i behåll;)

Femton "Är du?"
1. Är du snygg? - Nej eller inte vet väl jag vad folk tycker:)
2. Är du fet? - Nej definitivt inte.
3. Är du smal? - Ja.
4. Är du en sportfåne? - Alla gånger!:) 
5. Är du rolig? - Jätterolig;) Fast det beror nog på vem man frågar;) 
6. Är du sjuk? - Nej inte just nu som tur är:) 
7. Är du feg? - Det är jag nog ja:) 
8. Är du törstig? - Ja det är jag ju:O Måste dricka sen:) 
9. Är du 15 år? - Ja det är jag också fast är fyra år till men tekniskt sett är jag ju även 15 år om jag är 19 år eftersom 15 kommer före 19 och jag alltså redan blivit 15 vilket betyder att jag också är 15;) Haha äh:D
10. Är du rik? - Nej inte vidare rik just nu;) 
11. Är du fattig? - Ja absolut;) 
12. Är du smart? - Det beror på vad det gäller. Ibland är jag det, andra gånger är jag det inte alls;)
13. Är du shoppingsugen? -  Nej idag har jag shoppat så nu är jag trött på det för idag tror jag;) 
14. Är du ressugen? - Nej inte direkt just nu nej:) 
15. Är du saknad av någon ? - Det kan jag väl inte tänka mig. 

Fyra "Skulle du?"
1. Skulle du vilja vara längre?
- Nej jag är rätt nöjd som det är:) 
2. Skulle du vilja väga mer? - Ja lite mer skulle inte skada:) 
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? - Jag kan inte komma på nån jag skulle vilja ha sex med nu i alla fall men hade jag kommit på nån hade det inte varit på grund av att den var kändis.
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - Nej det är inget jag känner för nu:) 

Sju "Kan du?"
1. Kan du vifta på öronen?
- Nej oh nej;) 
2. Kan du slicka dig på näsan? - Haha ännu mer oh nej;)
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Ja oh ja;)
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Ja i sovande tillstånd åtminstone:) 
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? - Ja absolut:) 
6. Kan dina vänner lita på dig? - Ja dom jag kan lita på kan lita på mig:)
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - Ja eftersom jag redan har gjort det;) 

Fyra "Antingen eller"
1. Pierca tungan eller näsan? - Tungan absolut. 
2. Vara seriös eller rolig? - Rolig absolut;) Jag tror inte det svaret var så oväntat från min sida;) Men jag kan vara seriös också faktiskt;)
3. Brinna upp eller drunkna? - Usch fy fan för den. Brinna upp i så fall. Skulle aldrig stå ut med tanken att vara under vatten och veta att man inte kan komma upp. Fy fan.
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar?- Min föräldrar såklart, vilken idiotisk fråga!:O 

Fyra "Ärliga svar"
1. Tycker du om någon just nu? - Ja.
2. Sol eller måne? - Solen är söt:) 
3. Vinter eller höst? - Vinter definitivt! Jag älskar vintern!:D
4. Soligt eller regnigt? - Soligt är ju aningen trevligare ändå;) 

Sju "Om dej"
1. Vad är klockan just nu?
00.33 är den just nu:)
2. Fullständigt namn? - Caroline Emilia Olsson:)
3. Vart vill du bo? - Jag bor gärna i Sandviken:)
4. Hur många barn vill du ha? - Minst 2 och max 3:) 
5. Vill du gifta dig? - Ja det vill jag väl nog fast det är ingen nödvändighet:)
6. Är du kär? - Ja.
7. Favoritårstid? - Vinter!:D

Fyra "Har du inom dem senaste 24 timmarna..."
1. Kysst någon? -
Ja:)  
2. Blivit kramad? - Ja:)
3. Känt dig fånig? - Ja.
4. Saknat någon? - Ja.

En Valbotur med familjen:)

Idag har jag varit i Valbo med far och bror och handlat lite kläder åt mig själv så nu är jag en fattig människa men några klädesplagg rikare dock;) Köpte en t-shirt, ett linne, ett par vinterskor och en sjal:) Letade efter jeans också men det är ju i det närmaste omöjligt att hitta för ett rimligt pris och som dessutom är snygga. Men jag får leta vidare nångång:) Möjligen när jag fått min nästa lön, haha:) Sen så åkte vi hem i alla fall vid typ 16.00 och köpte med oss pizza från Milano på vägen:) Gott var det och naturligtvis hade jag ett ägg på min;) Sen såg jag på lite tv och åt rabarberpaj:) Gott det:)

Nu tänker jag strax gå ut till tv:n och se på nått kul. Får se vad det blir:) Sen ska jag väl lägga mig ändå. Godnatt.

Det här är min sjal och mitt linne som jag köpte:)


ABBA for life!:D

Igår firade vi Hanna, det var kul mestadels:) Nu ska jag till Valbo och handla lite kläder med far och bror:) Sen ska vi baka pepparkakor:) Nu blev det kort men jag har inget mer att förmedla förutom då kanske att ABBA-singstar äger!:D Auf wiedersehen.

Yees!:)

Yeees Kevin och Alice i final!:D Precis som jag tyckt ända från första början;) Det har inte hänt förut tror jag att det blivit som jag tyckt i finalen;) Men nångång ska ju vara den första då;) Sarah och jag blev glada!:D Vi har även sett på Mamma mia idag och den var bra den här gången med:D Imorgon så fyller Hanna år så då ska vi fira henne:) Ska bli trevligt:) Nu ska jag strax gå och sova. Godnatt.

Jullista:D

Nu har jag letat på en liten jullista som jag känner för att svara på;)


Skinka eller sill? (Givetvis!:D)

Köttbullar eller prinskorv? (Alltid köttbullar;D)

Gammal eller ny julmusik? (Gammal definitivt, ny musik suger ofta!)

Julknäcke eller vörtbröd? (Säkert det men jag vet inte vad sista är men det lät läskigt;P)

Julmust eller glögg? (Julmust är ju verkligen jul:D)

Gles eller tät gran? (Klart den ska vara tät, hur kul är det annars då;P)

Låg eller hög gran? (Bägge två, nånstans däremellan ska den vara. Inte för hög och inte för låg;P)

Pepparkakor eller lussebullar? (Lätt!)

Aladdin eller Paradis? (Om jag måste välja;P Helst låter jag bli båda;P)

Hemma eller borta? (Vi har firat hemma varje år sen jag föddes så jag håller mig till det;D)

Traditionellt eller nyskapande? (Traditioner ska det vara:D)

Färdiginslagna paket eller paket att slå in hemma? (Det hör till lite:D)

23:e eller 24:e december? (Då är det ju julafton som man väntat på hela december:D)
Teskedsgumman eller Trolltider? (Har inte sett nån utav dom så jag kan inte uttala mig men jag skulle gissa på det sista;P)

Tecknat eller "verkligt"? (Om det har med julkalendern att göra fortfarande så föredrar jag verkligt:D)

Amerikansk jultomte eller svensk gårdstomte? (Tomte som tomte men jag gillar inte USA så svarar väl det sista då;P)

Gud så vackert;)


Valbotripp:D

Idag har jag som sagt varit i Valbo med Sarah där vi har köpt julklappar:D Hittade allt jag behövde och är nu klar:) Känns bra:) Köpte även en tröja som jag ska ha på julafton har jag tänkt:) Den är röd:) Sen köpte jag ett fint halsband till mig själv också:) Vi tittade på IKEA också och där fanns det en massa fina grejjer:D Sen hade vi träning som jag nyss kom hem ifrån och som var asrolig verkligen!:D Riktigt skoj var det idag trots snön som låg över hela planen;) Men det tänkte man inte så mycket på förutom att det var lite småhalt då och då;)

Nu tänker jag hitta på nått annat att göra:) Det är inget kul på tv i alla fall men det kan ju dyka upp nått snart om jag har tur:) Kul är det åtminstone att snön finns fortfarande och jag hoppas att det kommer mycket mer och minusgraderna dyker upp!:)

Vi ser det snöar, vi ser det snöar...:D:D

Vi ser det snöar, vi ser det snöar, det var väl roligt hurraaa!:D Nu ska jag se det snöa lite till och åka till Valbo och handla julklappar med min allra bästaste vän Sarah!:D

Julklappshandel på G;)

Idag har jag varit och jobbat och sen har jag varit hemma och sett Våra bästa år och Glamour, haha;) Det gamla vanliga med andra ord;) Imorgon ska jag faktiskt till Valbo rätt tidigt med Sarah för vi ska titta på julklappar!:D Ska bli trevligt!:) Sen på kvällen är det ju träning och det ska också bli skoj:) Så det blir nog en väldigt värd dag:) Skönt att vara ledig från jobbet är det också:) Hm vad mer kan man skriva nu då? Har nog inget ändå. Ska lägga mig efter Jordan rättsläkare idag så jag inte är så trött imorgon bitti när Sarah kommer och hämtar mig vid 10.00;) Så nu ska jag sätta mig i soffan med en mugg oboy och se Jordan och sen ska jag sova:) Godnatt. 

One more;)

Nu kommer en till bara därför att jag har tråkigt just nu;)


Jag själv;


Mig själv med tre ord (just nu)
Hungrig, uttråkad men ändå rätt glad:)
Jag ville bli när jag var liten 
Vad ville man inte bli när man var liten?;) Jag ville bli typ frisör, arkeólog, dagisfröken, veterinär och allt möjligt skit;)
Är du kittlig?
Ja oh ja;)
Mitt rum kan beskrivas som:
Prydligt och vackert;)
Spelar du någon instrument?
Nej men jag önskar jag kunde spela gitarr.
Något jag absolut inte äter 
Sushi, många andra former av fisk, pölsa, palt.  
Vad sa du senast? 
Herregud det kommer jag väl inte ihåg heller;) Det var ju typ en timme sen så;)
Det här är jag bra på 
Oj. Kanske på att springa på fotbollsplanen, haha;)
Brukar du svära mycket?
Nej inte direkt:) Tror jag åtminstone;)
Vad vill du jobba som? 
Ingen aning.
Gillar du att sjunga?
Ja:)
Gungar du på stolen? 
Det händer väl när jag har tråkigt:)
Vilken hand håller du gaffeln i?
Höger för jag pallar aldrig med att äta med både kniven och gaffeln;)
Anser du att du är stark? 
 Nej oh nej;)
Använder du knark?
Nej herregud! 
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? 
Jag har redan piercat mig;)

Dagen; 

Vad har du gjort idag?
Idag har jag sett på tv och jobbat.
Vad ska du göra ikväll? 
Jag ska se på Jordan rättsläkare när det börjar om en halvtimme, sen ska jag sova:) 
Vad är det för veckodag? 
Idag är det en tisdag:) 
Dagens dryck? 
Det är julmust!:) 
Dagens pålägg? 
Leverpastej är alla dagars pålägg;) 
Vad saknar du idag?
Jag vet inte:)
Dagens humör?
Glad:)

Sängen:
 
Morgon eller nattmänniska? 
Nattmänniska;) Jag har funderat många gånger på att ändra på det mendethar inte blivit av än bara;)
Hur många kuddar sover du med? 
Två stycken:)
Hur tidigt stiger du upp?
Haha nuförtiden typ 12.30 men annars brukar jag försöka gå upp vid 10.00 ungefär:)
Snarkar du? 
Nej det tror jag inte:) Inte vad jag hört nån säga i alla fall;)
Hur många timmar sover du per natt? 
Typ 8:) 

Favorit;

Färg?
Brun:)
Mat?
Jag har nog ingen, leverbiff, pizza, tacos typ:)
Låt? 
The winner takes it all-ABBA. 
Ämne?
Det var historia en gång i tiden och sen ändrades det till biologi så jag svarar väl båda då ändå;)
Plagg?
På somrarna är det klänning och på vintern är det stora stickade polotröjor typ;)
Skor? 
Converse är snygga:) 
Ställe?
Hemma:)
Tidning? 
Aftonbladet:) 
Film? 
Titanic:)
Bok? 
Inte en enda!

Kläder & mode:


Favoritplagg i garderoben just nu? 
Ja har ju bara en massa gamla tråkiga kläder men jag får säga min stickade svarta polotröja:)
Favoritfärg på kläder? 
Svart och mörkrött:)
Byxa eller kjol? 
Det beror på humör:) Men oftast byxor tror jag:) 
Kläder just nu? 
Jeans och svart stickad tröja:)
Vad hade du på dig idag?
Samma som ovan:)
Vad använder du för skor just nu? 
Inte vet väl jag vad såna kallas;) Skor med lite låg klack;)
Smink? 
Inget alls:)
 
Senaste; 

Personen som sov i min säng? 
Det var jag om jag inte minns helt fel;)
Personen du pratade med?
Det var min bror:)
Personen du gick på bio med? 
Det måste väl ha varit längesen. Det var nog med Robin:) 
Personen du gick på stan med? 
Säkert Sarah:)
Personen du skällde senast på? 
Säkert mamma:)
Låt du hörde? 
Whole again-Atomic kitten.
Film du såg?
Mamma mia:)
Mat du åt?
Det var nog makaroner och köttbullar:)
Kram?
Min bror:)
Puss? 
Pappa tror jag faktiskt:) Den var lite otippad;)
Känslan? 
Hunger!;)
Resa? 
Till Turkiet i somras:) 
Glädje? 
Haha när Johan åkte ur idol kanske, haha nejdå det har nog hänt glädjefyllda saker efter det men ändå;) 
Dröm?
Haha tänker jag inte berätta här i alla fall!;) 
Personen du träffade?
Min bror:)
Personen du pratade i telefon med? 
Han kanske hette Enok eller nått, vad vet jag;) Nån på jobbet i alla fall;) 
Personen du fick sms av? 
Sarah tror jag:) 
Gången du åt 7-eleven korv?
Det har jag nog aldrig gjort tror jag:)
Gången du var utomhus? 
När jag gick hem från bussen i slasket:( 
Gången hela familjen åt middag tillsammans? Det var nog i söndags då:) Jag har ju jobbat alla kvällar sen dess så det blir svårt då;)
Saken du köpte? 
En hamburgare på McDonalds;)

Antingen eller
Bio eller promenad? 
Promenad:)
Chips, morötter eller godis?
Godis alla gånger!
Pizza eller hamburgare?
Pizza:)
Stökigt eller välstädat rum?
Välstädat!:O 
Kaffe, te eller inget? 
Inget:)
Sparare eller slösare? 
Mittemellan;) 
Öl eller vin? 
Usch fy fan inget utav det. Om jag måste välja väljer jag ändå öl.


Fjortis;

Hur många foundation har du?
0.
Hur många puder har du? 
0.
Mascaror?
2. 
Dricker du för att det är roligt? 
Ja inte gör jag det för att jag tycker det är tråkigt i alla fall;) Sen dricker jag sällan alls:)
Har du en bästa vän som är fjortis? 
Nej;)
Använder du uttrycket omg? 
Det händer väl kanske ja;)
Är du helst med killar eller tjejer?
Tjejer:)
Har du kysst en främling?
Ja:)
Pussar du dina vänner hejdå? 
Nej:)
Säger du pusshej i telefon? 
Jag säger det inte först i alla fall, bara om den andra säger det först:)

Vänner; 

Har du en bästa vän?
Ja:) 
Vem säger du allting till?
Ingen men mest till Sarah:)
Vem förstår dig bäst just nu? 
Jag själv;)
Vem kan du inte leva utan? 
Sarah t ex:)
Vem finns alltid där? 
Sarah och Amanda i alla fall:)

Nu ska jag bänka mig vid Jordan rättsläkare med en glassskål, yyyeessss;)


Jobbdag och en ganska söt lista:)

Idag har jag jobbat och jag vann även en biobiljett, fantastiskt eller nått;) Utöver det så har jag typ inte gjort nått mer;) Därför gör jag en lista istället för att skriva nått mer;)

tycker du om dina föräldrar? Ja dom är dom bästa!:)
vilken är din bästa vän? Sarah och Amanda:)
är hon/han lik dig eller olik? Sarah är väldigt lik mig, Amanda är mindre lik mig kan man väl kanske uttrycka sig;)
har du något syskon? Ja en lillebror:)
kan ni umgås som vänner? Jadå:)
vad är det bästa du vet? Att umgås med familj och vänner och att få spela fotboll:)
vad är det sämsta du vet? Oj jag vet inte riktigt. Kommer inte på nått så här på rak arm;)
vad vill du bli när du blir stor? Det vet jag inte:)
hur många kusiner har du? Fyra:)


- ditt privata liv.
har du hånglat med någon som var över 20år? Haha ja jag är ju 19 så det vore väl inte helt konstigt;)
brukar du prata om sex med dina vänner? Haa ja oh ja! 
har du hånglat med nån som varit yngre än dig? Hmm det vet jag faktiskt inte. Jag tror inte det i alla fall.
har du varit otrogen någon gång? Ja.
äter du p-piller eller har du något annat liknande? Nej.
tycker du om någon just nu? Ja.
har du kysst/pussat någon av dina kompisar, om ja vilka? Ja. Typ alla, haha:)
har du legat på sjukhus? Nej inte över natten i alla fall men jag har varit på sjukhus för att jag bröt handleden.
har du blivit stoppad av polisen någon gång? Nej.
tycker du polisen gör ett bra jobb? Nej dom suger.
är du rädd för poliser eller något liknande? Nej varför skulle jag vara det?:)
har du någon gång varit inblandad med droger? Nej.
har du någon gång varit inblandad med soc? Nej.
vad tycker du om homosexuella? Dom är väl som vilka människor som helst.
vad tycker du om bisexuella? Haha jag tycker det är lika normalt som nått annat;) Vore konstigt om jag tyckte nått annat kanske;)


- mat och träning.
tycker du om fisk/pasta/kött? Pasta och kött ja. Fisk nej!
vad är din favoritmat? Jag vet inte om jag har nån. Leverbiff är väldigt gott men det äter jag så sällan:/
tycker du om att idrotta? Ja absolut!:)
vad gillar du för sport? Fotboll är bäst;)
är mat viktigt för dig? Ja det är asgott:D
äter du regelbundet? Ja det tror jag väl:)
tycker du att du borde äta mera nyttigt? Ja;)
tycker du att du borde väga mer/mindre? Mer. 


- alkohol haltiga drycker.
norrlands guld eller spendrups?
Inte nått utav det.
kung eller pripps blå? Inget utav det.
vodka eller cider? Cider.
öl eller cider? Cider.
vitt vin eller rött vin? Vitt!
smirnoff eller vodka? Vodka.
stark drink eller lagom? Lagom.
ljus öl eller mörk? Måste jag välja mellan två onda ting väljer jag definitivt ljus.

Så vackert;)

Lidlbuss!

Idag har jag jobbat på kvällen och tagit det lugnt på dagen i stort sett:) Blev lite less när bussen inte stannade på hemvägen när jag tryckte väldigt fint på knappen och det klart och tydligen stod STANNAR med stora bokstäver men han ändå inte stannade. Det gjorde att jag fick gå mycket längre vilket jag kände var både kallt och lessamt. Det är vad man kan kalla en riktig lidlbuss i alla fall! Men hem kom jag åtminstone till slut som tur är och då satte jag mig framför tvn och åt varma mackor och såg på lite Hey baberiba och Paradise hotel, haha;) Spännande eller nått;) Nu så tänker jag göra en lista som Sarah har i sin blogg:D

50 frågor

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? 211,75 kr för att vara exakt:) 
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Ja:) 
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Med min familj som inkluderar mamma, pappa och bror:) 
4. Hur lång är du? 170 cm ungefär:) 
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Mamma mia:) 
6. Hur löd ditt senaste sms? Jag ska kika:) Det står så här: " Elakt;) Absolut:D". 
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms definitivt!:) 
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Dom är gifta:) 
9. När såg du senast din mamma? För kanske en timme sen eller så:)
10. Icke godkänt i något ämne? Nej det har jag aldrig haft:)
11. Mvg i något? Ja absolut:)
12. När vaknade du idag? Först vaknade jag typ 10.30 och sen somnade jag om och vaknade 13.00 ungefär;) Fy så sent!;)
13. Vilken är din favoritplats? Hemma:) 
14. Vilken plats föredrar du minst? Ja i ett trångt hål som kryllar av skalbaggar hade jag nog inte trivts så jättebra kan jag väl erkänna;) 
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Då kommer jag bo kvar i Sandviken och jobba med nått kul:) 
16. Hur stor är din säng? Den är inte stor;) Den är liten och jag vet inte måtten:) 90 kanske:)
17. Vad sover du i? Just nu ett nattlinne:)
18. Hur många kuddar har du i sängen? 2 stycken:)
19. Var har du bott/bor? I Sandviken har jag alltid bott och bor jag nu med:)
20. Tycker du om kinamat? Nej fy! 
21. Tycker du om kaffe? Nej fy! 
22. Vad dricker du helst till frukost? Juice:)
23. Kan du spela poker? Nej det kan jag inte tro. Jag hatar att spela kort;)
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Nej:) 
25. Vill du ha barn? Ja i framtiden så:) 
26. Kan du några andra språk än svenska? Ja engelska och pyttelite spanska;) 
27. Har du någonsin åkt ambulans? Nej aldrig nånsin. 
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng tror jag för då slipper jag ju saltvattnet;) Fast jag ligger ju hellre vid havet än vid en bassäng å andra sidan;)
29. Vad spenderar du helst pengar på? Nått som jag har kul med, som t ex ett Svampbobspel;)
30. Äger du dyrbara smycken? Nej det är onödigt, jag lägger hellre pengar på annat:) 
31. Kan du rulla med tungan? Nej gud nej!:)
32. Vem är den roligaste människan du känner? Sarah för hon är precis likadan som jag;)
33. Vad har du för ringsignal? Det är en dryg ringsignal som inte heter nått speciellt;)
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja absolut:) Vissa använder jag idag med:) Fast bara träningskläder från när jag var typ sju som var trettio storlekar för stora på sin tid;)
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Gardinerna här bredvid mig:) 
36. Kan du byta olja på bilen? Nej oh nej finns inte en jävla möjlighet!;)
37. Vilken var den senaste boken du läste? Oj gud det kan jag inte komma ihåg. Det var nog ett halvår sen i alla fall. 
38. Dansar du i bilen? Ja absolut om det dyker upp nån bra låt på radion eller så;)
39. När var du i kyrkan senast? Det var nog på studenten skulle jag kunna tänka mig:) 
40. Hur många hål har du i öronen? Inget alls:) 
41. Har du någon piercing? Ja en i naveln:)  
42. Har du någon tatuering? Nej inte det:)
43. Har du provat droger? Nej aldrig i livet!
44. Röka eller snusa? Skulle aldrig prova nått utav det. Båda är svinäckligt! 
45. Har du underbara vänner? Ja absolut:) 
46. Har du pojkvän/flickvän? Nej.
47. Har du ett bra sexliv? Haha oh ja;) Höhö^^ 
48. Vad är ditt mobilnummer? 073 och resten kan ju den som vill försöka lista ut;) Lycka till säger jag till den som försöker;)
49. Vad ska du göra ikväll? Jag ska gå och se på Jordan rättsläkare nu och sen ska jag lägga mig i sängen tror jag:) 
50. Har du några syskon? Ja en lillebror:) 

Nu ska jag se Jordan rättsläkare och sen ska jag sova så godnatt!:)

Höhöhö.

Nu ska jag snart lägga mig men först vill jag göra den här listan bara för att se vad jag får för resultat;) Även fast jag vet att jag inte lider av nått utav det;)


Anorexia;
[ ] du känner dig svag
[ ] du hatar din kropp
[ ] du har svält dig själv.
[/] du har dåligt självförtroende
[ ] du använder laxeringsmedel
[ ] du tycker att du behöver vara smalare
[ ] folk säger alltid att du är smal, men du håller inte med (Jag håller med;P)
[ ] du skadar dig själv
[xfolk har sagt att du är för smal
[x] du fryser väldigt lätt 
Totalt: 2,5

ADHD (attention deficit/hyperactivity disorder);
[ ] du är ofta/mestadels hyperaktiv
[ ] du har koncentrationssvårigheter
[ ] du kan inte samarbeta med andra människor
[ ] du sitter nästan aldrig still
[ ] du pratar nästan hela tiden
[/] du behöver uppmärksamhet 
Total: 0,5

Bipolar Disorder/Bipolär/Manodepressiv;
[x] du kan vara vild ibland, dagen efter vara allvarligt deprimerad
[x] du är lättirriterad
[ ] du sover nästan inte
[ ] du har väldigt bra självförtroende ibland
[ ] du har missbrukat alkohol, droger eller sex
[ ] du har tänkt på/ försökt ta livet av dig
[x] du har VÄLDIGA humörsvängningar 
Totalt: 3

Bulimia Nervosa;
[ ] du har spytt upp allting som du har ätit
[ ] du har spytt trots att du inte mått illa
[ ] du har ingen kontroll över hur mycket du äter
[ ] du använder laxeringsmedel
[x] du äter snabbt
[ ] du har tränat så mycket så mycket tills du svimmat
[ ] du säger alltid att du är tjock när andra säger att du inte är det 
Totalt: 1

Conduct Disorder;
[ ] du är en mobbare
[ ] du hotar andra människor
[ ] du hamnar ofta i slagsmål
[x] du har använt vapen som kan orsaka andra skador tex. kniv etc
[ ] du har varit elak mot djur
[ ] du har våldtagit/antastat någon
[ ] du har förstört någons tillbehörigheter/trädgård utan anleding
[ ] du ljuger 
Totalt: 1

Depression;
[ ] du är alltid/ofta ledsen
[ ] du gråter ofta
[ ] du bryr dig inte längre om saker du förut brukade älska
[x] du är ofta bara hemma eller inne på ditt rum
[x] du kan vara väldigt osocial
[/] du har dåligt självförtroende
[ ] allting dåligt som händer är alltid ditt fel 
Totalt: 2,5

OCD (tvångstankar);
[ ] du har störande tankar eller tankar du hatar
[/] du måste göra särskilda saker tills det känns rätt
[/] du måste ha saker i en särskild ordning, och det måste vara ett exakt lika långt avstånd mellan saker (Haha jag har lite roliga saker för mig ibland;P Jag lägger t ex alltid tv-dosorna i samma ordning varje kväll innan jag lägger mig och med lika långt avstånd mellan varje dosa, jag är cp i huvudet tror jag;P Dom får dessutom inte ligga snett för då måste jag ändra på det;P)
[x] du har skadat dig själv
[ ] du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar/bakterier
[x] du måste kontrollera saker flera gånger 
Totalt: 3

Schizofreni;
[ ] du hallucinerar ofta
[ ] du kan bli förvirrad över vad som är fantasi och vad som är verklighet
[ ] du tycker att folk alltid stirrar eller pratar om dig
[ ] du har extrem ångest eller fruktan
[ ] du tar inte hand om din hygien så som du skulle kunna
[/] du är blyg
Totalt: 0,5

Haha okej mest på tvångstankar och det där långa;) Låter fint det;) Men ibland har man vissa tankar om att man måste göra vissa saker ett visst antal ggr eller nått sånt, helt cp;)

RSS 2.0