Ibland får man lov att vara lite om sig och kring sig banne mig. Idag är en sådan dag med en ännu längre rubrik.

Har nu suttit och kollat på Idol och lyssnat på alla killar när dom sjöng. Lars och Kevin är mina två absoluta favoriter kan jag säga!:D Så sjukt bra och Lars är stenskön och cool!:D Just gotta love him;) Sen var resten ganska bedrövliga faktiskt tycker jag. Johan (kanske +na, vore ganska busigt va) bedrövligare än dom andra faktiskt. Det tyckte pappa med. Han gick ut i garaget och satte sig. Om jag vore en idol skulle jag vilja heta Johanna och dansa som en full pensionär jag med:) Jag gillar pensionärer:) Speciellt när dom dansar:) Vem är du, vem är jag levande charaaadeeer:) För ibland är det svårt att veta om man är av han- eller honkön. Faktiskt. Eller är det verkligen så svårt? Kanske för några av jordens Johannor i alla fall. Vad vet jag egentligen? Ibland blir jag orolig för mig själv men det gör inte så mycket:) Nu är det väl bara att vänta på omröstningen som är om en timme:) Spännande.

Imorgon är det onsdag och då ska jag faktiskt inte göra ett skit vad jag vet. Eller okej nånting ska jag göra, jag ska plugga på teorin och sen roa mig själv om så är:)

Jag svettas! Alltid intresserar det någon. Möjligen i detta fall absolut ingen alls. Men vad gör det om hundra år när allting kommer kring. Hej hå min sång är dum, men det gör ingenting! Nej fy jag går nu. Det där var bedrövligt. Hejdå.

Jo det var det där med växthuseffekten.

Sitter just nu och väntar på att Idol ska börja. Det är inget speciellt bra på tv just nu så därför hamnade jag här ett tag. Har nyss suttit och pluggat lite körkortsteori också. Läste kapitlet om miljön. Hemskt tråkigt och ointressant. Det är så överdrivet det där med växthuseffekten. Den ska påstås öka så himla mycket och göra klimatet varmare. Jomenvisst, vart tog det varma klimatet vägen då? Hmm kanske den tappade bort sig själv på vägen? Det där kan ta sig för det är inte så hemskt som alla påstår. Tror jag.

Nej nu ska jag gå och göra mig en fruktskål med mandarin, äpple och banan och bänka mig till Idol;) Godkväll. 

Det går ju finfint nu.

Idag har jag på morgonen haft körlektion som gick mycket bra tyckte min lärare så det var ju skönt att höra:) Nu vill jag bara bli mer säker på parkering så känner jag mig ganska förberedd inför uppkörningen sen:) Min sista körlektion har jag på måndag innan teoriprovet som jag har på eftermiddagen och då ska vi gå igenom mer parkering. Det tror jag blir bra. Efter körningen satte jag mig vid en utav körskolans datorer och repeterade lite faser. Det gick väldigt bra måste jag säga! Jag hade typ 67/70 rätt varje gång så det kändes finimang. När jag kände mig klar åkte jag hem och lagade mat och satte mig för att se på Glamour:) Det är ju rätt dåligt egentligen men det är nånting med såna där dravelserier som får en att fastna;)

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på men det är ju åtminstone Idol att se på där killarna ska sjunga:) Go Lars!


Anna och Linda.

Har nyss sett på Idol-omröstningen där Victoria åkte ut. Det gjorde inte mig så mycket alls faktiskt eftersom jag inte tyckte hon var speciellt bra. Jag höll på Anna och Linda och dom gick ju vidare så då var allt lugnt;) Imorgon ska killarna sjunga och då blir det Lars jag hejjar på och sen får vi se om det är nån mer som är bra utav dom.

Imornbitti har jag körlektion klockan 08.35. Huu vad tidigt. Jag har inte bokat den själv om man säger så för då hade jag valt en aningen mer senarelagd tid. Körskolan bokade den åt mig men det var väl lika bra det trots allt, nu när det närmar sig uppkörning menar jag:) Jag håller tummarna för att det ska gå bra!

Nu ska jag gå och göra mig klar för att lägga mig och sova eftersom jag ju måste upp så tidigt imorgon. Godnatt.

Tänk vad bra det kan gå ibland.

Redan klockan 10.00 imorse satt jag vid en utav körskolans datorer och pluggade teori. Jag har idag gjort sista repetitionen och sluttestet. Jag gjorde även fas A igen bara för att se hur bra det skulle gå. Jag upptäckte att det gick mycket bättre att klara faserna nu när jag faktiskt läst igenom mer än halva boken än vad det gjorde tidigare;) Smart tänkt utav mig tycker jag;) När jag kom hem satte jag mig framför tv:n och åt mat och tittade på Våra bästa år. Det börjar hända grejjer i serien nu äntligen;)

Jag har inga planer för resten av dagen. Det är rätt tradigt faktiskt om man tänker efter. Jag hoppas på att nått kul ska komma att hända i alla fall! Hejdå.


We are the champions!

Kom nyss hem från Sarah som jag lekt med hela helgen:D Sov där i lördags natt också:) Vi hade det mycket trevligt tycker jag så det gjorde mig glad:D Vi såg på film och tv bland annat:) T ex på showen dom visade i lördags med Lena Ph och Orup som var skitbra:) Lena är ju klockren hon;)

Matchen mot Skutskär igår vann vi med 3-1 vilket innebär att vi nu är kvar i division 3 även nästa år:D We are the champions!;D

Imorgon är det måndag och starten på en ny vecka. Då ska jag troligen cykla till körskolan och plugga lite faser ett tag. Sen vet jag inte vad mer jag ska göra men det visar sig alltid:) Nu ska jag strax gå och lägga mig i sängen tror jag. Har nån konstig huvudvärk som går längs hela huvudet och känner mig yr så ska nog sova rätt tidigt idag. Godnatt.


Nu är det vinna eller försvinna.


Om tre timmar gäller det! Vinna eller försvinna. Då möter vi Skutskär i vår sista seriematch. Förlorar vi åker vi ur trean,
vinner vi är vi mest troligt kvar. Just nu är jag sjukt taggad och aningen nervös. Vi MÅSTE vinna, det finns inget annat! Jag ska kämpa tills jag dör. Nu ska jag gå och äta gröt och ladda upp ordentligt. Hejdå.

Jag är en kopplingstjej.

Kom hem nyss ifrån min lilla uppkörning som höll på i drygt en timme. Det gick bra. Det var bara en massa smågrejjer jag ska tänka på som t ex det där med kopplingen..;) Jag var tydligen en kopplingstjej och det kan jag mycket väl hålla med om;) Det känns bättre att trycka ner den aningen längre tid än vad som är bäst helt enkelt:) Men får försöka tänka på det då:)

Nu ska jag gå och göra mat för jag är fruktansvärt hungrig! Det kanske tom är nått roligt på tv. Fast jag tvivlar. Senare kommer Sarah hit så det ska bli lattjo lajban låda:D Undrar vad vi får för mat hemma ikväll. Hm det får vi se. Spännande värre tycker jag nog i alla fall. Hejdå.

En vacker liten tidsplan.

Hade ställt klockan på ringning klockan 10.00 idag så då gick jag upp och gjorde mig klar lite smått. Ska duscha senare också men måste dammsuga huset först och då blir man ju lökig så det är ingen fin idé att duscha innan dess då känner jag. Klockan 13.00 ska jag befinna mig i en utav Lovéns körskolebilar för att köra lilla uppkörningen. Före dess ska jag hinna städa, duscha, klä på mig och äta. Jag har lagt upp en tidsplan så jag vet att jag hinner med allt det. Såna är bra att ha. Nu ska jag gå och följa den:) Hejdå.

En lång och jobbig lista får avsluta dagens aktiviteter.

Jag ska nog klämma in en utav dessa listor man ofta sitter och svarar på när man inte har något att göra:) Den här är lånad ifrån Sarahs blogg:)


Svara ärligt!

Om dig
1. Hur gammal är du? 
19.
2. Hur lång är du? 
Ungefär 170 cm. 
3. Vart bor du? I Sandviken:) 
4. Är du nöjd med ditt rum?
Sådär, en större säng skulle inte sitta helt fel.

Sex
1. Brukar du ofta ha sex? 
Nej det kan jag inte påstå.
2. Har du haft sex mer än 20 gånger? Definiera sex. 
3. Har du ätit något som legat på någon annans kropp?
Nej.
5. Har du haft sex på en offentlig plats? Nej. 

Godis
1. Hur mycket pengar lägger du på godis i veckan? 
Inga alls. 
2. Tycker du om lakrits? 
Nej. 
3. Har du någonsin känt dig tjock efter en godis kväll?
Jag har möjligen känt mig tjock för att jag ätit för mycket men inte tyckt att jag är det.
4. Har du handlat godis för över 100 kr på en kväll? Nej. 

Fest
1. Ungefär hur ofta festar du per halvår?
Inte mycket alls. I genomsnitt kanske 5 gånger. Kanske mer, jag vet inte.  
2. Vad innehåller den bästa drinken?
Så lite sprit som möjligt och så mycket frukt som möjligt så man slipper känna smaken.
3. Har du ens varit full? Ja men inte sådär väldigt mycket.  
4. Brukar du ofta göra saker du ångrar på fyllan?
Nej aldrig.  
5. Vem anser du vara party kungen/drottningen? 
Jag tycker att Svampbob är det. 

Vänner
1. Vem är snyggast i din klass/ditt jobb?
Jag har ingen klass eller nått jobb nu men kan ju ta min klass förra året då. Då var Sarah den snyggaste tjejen och Mattias den snyggaste killen.   
2. Vilken av dina vänner har vackrast röst?
Sjunger bäst alltså? Hanna och Sarah. 
3. Vilken av dina vänner har bäst humor?
Sarah är ett givet svar;)
4. Vem skulle du vilja hångla med *för en kväll* för att se hur det var? Då kan man alltså inte välja någon man redan hånglat med. Men det spelar ingen roll för jag hade ändå tagit E. 
5. Räkna upp max tio vänner men minst 5 vänner du tycker om:
Sarah, Amanda, Lina, Hanna, Jessica.


Blandat
Brukar du komma i tid: 
Ja och är oftast på plats tio minuter innan det är bestämt.
Vad hade du i din mun senast: Ramlösa. 
När mår du bra:
När jag får spela fotboll och vara runt dom jag trivs med.
När blev du fotad senast: Det kommer jag inte ihåg.
Hur känner du dig nu: Just nu mår jag bra men jag är lite trött faktiskt.
Kan du laga mat: Ja hjälpligt åtminstone:)
Vad tycker du om fötter: Dom är underbara. Dom behövs för att jag ska kunna spela fotboll.
Är du smart: Det är jag definitivt. Nejdå men medelsmart skulle jag väl säga.
Är du aktiv i skolan: Jag går inte i skolan eftersom jag tagit studenten så nej:)
Vad saknar du: Jag saknar faktiskt skolan och folket i skolan. 
När och varför grät du senast:
Nån vecka sen kanske. Anledningen var väl inget allvarligt men det blir så ibland.
Var det pinsamt att svara på det: Nej det ser jag ingen anledning till.
Hade du en bra kväll igår: Igår, hmm låt mig se, vad gjorde jag då? Jo just ja, jag var bara hemma och slappade så den var väl varken rolig eller tråkig då om man säger så:)
Din favoritdryck på morgonen: Apelsinjuice-tropiska frukter.
Vad ska du göra i sommar: Spela fotboll, umgås med vänner och förhoppningsvis arbeta.
Är du nöjd med ditt liv: Det beror på om jag tänker efter eller inte. Jag är nöjd med mycket men det finns delar som fattas om jag säger så.
Vad vill du jobba som?: Jag kan tänka mig en massa småjobb här och där men jag vet inte riktigt vad jag vill jobba med i framtiden. 
Har du tråkigt just nu:
Ganska ja.
Vad gör livet värt att leva: Dom som står mig nära och fotboll.
Vad i livet ångrar du: Klart man ångrar en del saker man gjort i livet men det går ju inte att göra nått åt nu.
Är du musikalisk: Nej.
Vad lyssnar du på för musik: Svensk musik tack. 
Kategoriserar du dig själv i någon stil: 
Nej.
Är du bortskämd: 
Ja det är jag kanske ändå.
Är du trött: Lite.
Vad gör du imorgon:
Imorgon kör jag min lilla uppkörning med körskolan och sen leker jag med Sarah:)


Din första
Första operation:
Som utförts på mig? I så fall är det när dom vred tillbaka min arm efter att jag brutit den. Dom sövde ner mig.
Första piercingen: I naveln. Det är även den enda.
Första bästa vän: Det kan nog ha varit Matilda, min granne. 
Första priset: 
När vi vann Sparbanksligan med skolan i sexan. 
Första sporten du började på: 
Fotboll.
Första husdjuret: Jag har aldrig haft nått.
Första semestern: Till Östersund tror jag eller möjligen Dalarna.
Första konserten: Vad räknas som konsert då? Har varit på mammas musikkavalkader men det lär ju inte räknas. Annars har jag inte varit på nån tror jag.
Första kärleken: E.

Favoriter
Filmer: 
Titanic. 
Tv-program:
House.
Musik: ABBA.
Drink:
Ingen.
Kroppsdel: Mage och överarmar. 
Sport:
 Fotboll.
Plagg:
Jag vet inte, jag har nog ingen speciell favorit. 
Skola: 
Bessemer. 
Bok:
Ingen. Böcker är överskattade.

Just nu
Äter du:
Nej.
Dricker du: Nej.
Ska du:
Vrida på huvudet så jag kan se 2 ½ men bakom mig på tv:n.
Lyssnar du på: Ingenting förutom tv:n.
Väntar du på: Att den här listan ska ta slut nångång! 
Tittar du på: 
En dataskärm just nu. 
Har på du på dig:
Joggingbyxor och ett linne.

Vad du föredrar(motsatta könet)
Läppar eller ögon: 
Ögon.
Kramar eller kyssar: 
Både och. Jag kan inte välja.
Kortare eller längre: Längre.
Snygg mage eller snygga armar: Snygg mage.
Busig eller lydig: Han är väl inget husdjur. 

Har du någonsin.
Kysst en främling: 
Ja.
Druckit bubblor:
Ja.
Brutit ett ben: Ett ben i handleden, inget annat ben. 
Rymt hemifrån: 
Nej.
Röntgats: 
Ja.
Krossat någons hjärta:
Ja.
Nobbat någon (som haft känslor för dig): Ja.
Gråtit när någon dött: 
Ingen jag känner har dött så nej. Bara på film då men det kan ju inte gillas.

Tror du på
Gud:
Nej det skulle hända först när självaste gud sket ut ett äpple i huvudet på mig.
Mirakel: Nej.
Aliens: Ja. 
Magi: 
Nej.
Himlen: 
Ja den är ju däruppe när man tittar upp så. Men det finns ingen som kommer till himlen när dom dör. Det är bara trams. 
Tomten:
Nej men jag tror mer på tomten än på gud kan jag ärligt säga.
Kyssas på första träffen: Ja det beror på väl på situationen. Det märker man nog om det är läge för det eller ej.
Änglar: Nej.

Så nu var det klart. Nu ska jag gå och göra mig klar för sängen. Godnatt på nytt.
  


Jag ska uppköra litegrann bara.

Har suttit och kollat lite på tv fram tills nu och bland annat sett på Idol där äntligen Nils fick åka hem! Jag drog en stor suck av lättnad när dom sa det. Tyvärr hade jag inte samma tur med Johan som ju gick vidare. Han är bedrövlig. Som tur är så är båda mina favoriter kvar i tävlingen. Dom är Anna och Lars:) Sen finns det ju en del andra halvbra med som är lite alldagliga av sig. Såna som går att lyssna och titta på men som varken är intressanta eller ointressanta. Ska bli roligt att se nästa vecka vilka som går till final:) 

Imorgon är det fredag och då har jag en så kallad liten uppkörning med körskolan. Så imorgon får jag se hur liten den är. Spännande och lite nervöst är det. Sen efter det så ska jag leka med Sarah vilket ska bli dagens höjdpunkt tycker jag:) Det kommer att göra mig glad!

Nu ska jag sitta här tills jag tröttnar och sen gå och se på 2 ½ men när det börjar klockan 00.00. Sen ska jag säkert lägga mig i sängen. Godnatt. 

Den utpetade linsens underbara värld.

Kom nyss hem ifrån träningen som jag stod och tittade på ungefär halva tiden eftersom jag fick Jessicas målvaktshandske i ögat så den petade ut min lins och sen såg jag inget efter det;) Fick åka bil idag också för Jessica har nyss tagit körkort så då ville hon visa upp sig;) Hatar myggor gör jag i alla fall upptäckte jag idag på träningen. Dom var ju överallt!

Nu ska jag gå och göra mat och se på tv. Om en halvtimme börjar ju Idol:) Nu är jag riktigt hungrig så jag ska skynda mig nu att sno ihop nått enkelt. Ska vi gissa på pizza? Ja det ska vi. Hejdå.

Det är tidigt.

Vaknade för ungefär en halvtimme sen och gick då upp och tittade lite på tv. Nu ska jag strax gå tillbaka och se på Top model i brist på annat. Senare idag ska jag om jag orkar dammsuga och städa huset men det känns faktiskt inte så jättelockande just nu. Det kan hända att jag gör det imorgon istället. Ikväll är det träning och den hoppas jag att jag kan vara med på men har dock ont i tån som dom nästan hoppade av mig förra matchen. Men det ska nog gå bra ändå:) Ha en bra dag:) Hejdå.

Tårtornas underbara värld.

Har nyss suttit och kollat på Carin 21.30 som idag handlade om bakverk och sånt onödigt socker vi stoppar i oss. Dom diskuterade bland annat hur mycket sånt vi bör äta och det faktum att många får dåligt samvete när dom väl gjort det och måste sticka ut och träna dagen efter. Ett inslag handlade om födelsedagskalas och andra såna tillställningar där man alltid har en massa kakor och tårtor och sånt. En beteendevetare intervjuades då och hon fick frågan hur man ska lösa problemet med allt kakätande. Vadå problem tänkte jag, är dom dumma i huvudet. Man lär väl få äta kakor och tårta när man fyller år för guds skull! Herregud skärp er! Hon svarade i alla fall att hon tycke att det är en vana som vi helt måste bli av med. Vilket pucko. Nej men jag sätter mig väl nästa födelsedag och äter en torr morot istället och en liten bit grankotte. Det är nog jättegott och bra och så blir ju beteendevetaren riktigt nöjd och glad. Eller så gör vi så här att jag fortsätter äta tårta och kakor och njuter av mitt tårtfyllda liv och låter henne äta morötter så får hon väl leva i ett år längre än jag då om det var så himla viktigt. Jag dör hellre ett år tidigare än äter morötter på min födelsedag. Sådeså! Hon var därmed en tönt tycker jag och där är min åsikt om det hela. Nu ska jag gå och äta en stor fet ballerinakaka:D Godkväll!

Ett evigt pluggande.

Idag vaknade jag väl runt 10.45 kanske eller nått sånt. Då gick jag upp och satte mig vid datorn och skrev ett mail till posten och frågade om dom har nått jobb till mig så jag hoppas verkligen att dom har det nu. Då blir jag mycket glad. Sen har jag suttit och pluggat körkortsteori. Har snart kommit halvvägs i boken som är så sjukt tråkig så kommentarer är överflödiga. Jag ska fan heller kugga på det där provet! Det är då ett som är säkert.

Snart ska jag cykla ner till Coop och köpa mjölk för mamma tyckte att jag skulle göra det idag sa hon. Så på det viset får det bli. Sen har jag inget inplanerat men det visar väl sig vad som vill dyka upp:) Hejdå.  

När kämparglöden slocknar.

Har som jag skrev förut varit på fotbollsmatch idag för att titta på när Högbos 93-lag mötte IFK Gävle i en dm-final. Matchen slutade 1-0 till IFK Gävle vilket ändå var rättvist eftersom Högbo spelade bedrövligt och inte kämpade för laget större delen av matchen. Tråkigt men sant. Så det var ju lite surt för dom. När jag kom hem satte jag mig för att titta på min inspelning av Idol där slutaudition just har börjat. Jag kan för mitt liv inte förstå hur dom kunde ta vidare Nils. Han är den värsta människan jag sett tror jag och han kan långt ifrån sjunga. Hoppas att han åker ut i nästa moment för kommer han till final så vet jag inte vad jag gör. Som tur är så gick några av mina favoriter vidare också:)

Mormor ringde idag och sa att morfars blödning i hjärnan var större än dom tidigare trott så därför har han nu åkt till Uppsala för att undersökas närmare och eventuellt opereras. Jag hoppas verkligen att det går bra om det blir så.

Nu ska jag strax gå och titta lite på tv om det är nått bra och sen så ska jag väl lägga mig så småningom. Godnatt.

Bambi på hal is.

Kom precis hem från att ha kört halkbana i Falun med körskolan. Vi åkte iväg från körskolan 09.15 imorse och när jag kom in där såg jag att Johanna från mitt fotbollslag också skulle köra halkbanan idag vilket gjorde mig lite mindre nervös. Det är ju alltid roligare om det är någon man känner med i alla fall. Så det var en positiv överraskning:) Sen frågade Catti (våran körlärare) vem som ville börja köra. Jag anmälde mig väldigt fort frivillig för då fick jag ju köra i Sandviken som jag vet hur fungerar;) Så det fick jag göra. Jag körde till Hofors där vi bytte förare för resten av vägen till halkbanan.

Väl där gick vi igenom en massa regler och hur det skulle fungera och sånt som var nödvändigt att veta och sen började vi köra:) Vi skulle försöka låta bli att köra över Cattis "barn", som var gjorda av plast och var misstänkt lika koner för övrigt;) Så vi skulle bromsa och svänga på halt underlag i vissa hastigheter. Jag lyckades faktiskt med att inte döda dom så jag slapp ha det på mitt samvete;) Känns bra måste jag säga;) Sen gjorde vi en massa andra övningar också på halkan:) Men det gick fint och alla blev godkända inte helt förvånande eftersom typ alla blir det;) 

Nu är jag hemma och tar igen mig lite. Är trött efter den långa dagen. Ikväll ska jag se på 93-ornas DM-final på Jernvallen. Hoppas att dom vinner:) Ha en bra dag:) Hejdå.

Jag har varit på ett föreningsmöte.

Har nyss varit på mötet med fotbollen där dom pratade om allt som hänt med våra tränare som avgått och hur det ska bli i framtiden och så. Vi skulle tack och lov få spela matchen mot Skutskär på lördag i alla fall och då ha 93-ornas tränare som ledare. Det tror jag blir kanon faktiskt:) Är kanske hur taggad som helst redan:) Då är det inget annat än att kämpa tills huvudet ligger på backen och man är tvungen att springa med det under armen som gäller!:) Vinner vi den matchen är vi kvar i trean, förlorar vi så åker vi ur trean. Det är mycket som hänger på den matchen med andra ord! Vi får inte sabba det. Den som inte jobbar kommer jag personligen dra av planen:) Jag får säkert hjälp av Sarah;) Sen skulle vi ha ett möte i mitten av oktober om hur det ska bli i framtiden med vårt lag och så. Så då får man se vad som är tänkt då.

Nu ska jag sätta mig i soffan med min familj och se om det är nått kul på tv:) Det tvivlar jag mycket starkt på faktiskt men man vet ju aldrig. Ibland dyker det upp nått riktigt bra!

Imorgon har jag halkbanekörning i Falun. Just nu är jag lite nervös. Jag hoppas att jag får köra sträckan inom Sandvikens gränser för annars blir jag ännu mer nervös för jag vet inte hur det ser ut i Falun;)

Så var det med det. Ha en bra kväll:) Hejdå.

Så var det fullbordat.

Så äntligen var jag klar med designen efter många krångel med datorn som fick för sig att dampa så jag var tvungen att börja om. Vaknade nyss och kände mig lite sjuk så jag ska inte träna ikväll med andra ord. Men måste ju gå på det där mötet vi ska ha i alla fall. Annars har jag inga planer för dagen. Ska väl plugga lite körkort då men det tar ju inte upp all tid.

Nu ska jag snart gå och äta frukost och sen duscha och klä på mig hade jag tänkt. Man kan ju inte gå och slänga i morgonrock hela dagen:) Hejdå.

Sånt är livet.

Idag har jag spelat fotbollsmatch med Högbos 93-lag:) Trevligt att få spela fotboll med ett lag som har tränare måste jag säga. Vi förlorade dock matchen med 2-1 så det var lite surt men sånt är livet. Sen har jag även lekt med Sarah idag vilket jag uppskattade mycket:D Hon åkte just hem så nu sitter jag här och fördriver tiden lite:)

Igår var jag ju som sagt på EMD på Livingroom och det var rätt skoj även om man typ blev ihjälklämd av alla som ville se nått bakom en;) Men annars var det kul:) Före det åt vi buffé också som var ätbar. Gillar inte bufféer så himla mycket faktiskt:) Men det gjorde inte så mycket för jag åt och var glad ändå jag:) Så det vart en lyckad kväll:)

Håller på att göra om min blogg för det blev nått fel när jag höll på att klicka lite, så för tillfället får den se ut på det här viset.

Imorgon är det måndag och då har vi nått möte med fotbollen och styrelsen. Ska bli mycket intressant att höra vad det egentligen är som händer och ska komma att hända i framtiden med vårt lag.

Nu ska jag fortsätta på min bloggdesign lite och sen ska jag lägga mig. Godnatt.


Tänk om alla vore som Svampbob.

Igår lekte jag med Sarah vilket var trevligt som vanligt:D Vi såg naturligtvis på Svampbob;) Han är våran idol såklart:D Snart är dock alla dom filmerna slut som jag har så då måste jag försöka få ner säsong 4 vilket inte går för stunden. Men det ska jag nog lyckas med nåndag:) 

Vaknade för ett tag sen och gick då upp. Idag ska jag kanske åka med pappa och titta på Emils match som börjar 12.00 på Jernvallen. Sen tror jag att jag även följer med mamma och hälsar på morfar på sjukhuset. Och sen ikväll ska jag på EMD på Living room med mina vänner:) Så på det viset ser min dag ut idag:) 

Nu ska jag gå och duscha och göra mig klar. Ha en bra dag! Hejdå.

Det närmar sig, det närmar sig.

Hade körlektion imorse som gick sådär. Allt är ju så petnoga nu när det närmar sig uppkörning så det är mycket att tänka på. Men det ska förhoppningsvis gå bra när det väl gäller. Får köra mycket hemma med pappa innan bara så ska det nog gå fint. Back- och fickparkering gick väldigt bra idag faktiskt så det fick jag beröm för vilket var skoj. Nu har jag halkbana på tisdag och jag är lite nervös. Kommer ju åka med folk jag inte alls känner. Men vi får se hur det blir:)

Har nyss städat klart hela huset och är nu trött. Hostar och nyser som en gris gör jag också. Drygt är det kan jag meddela. Annars anser jag mig själv vara frisk idag eftersom jag inte har någon feber. Ska strax gå och sätta mig med körkortsboken och läsa igenom några sidor. Lika bra att börja så snart som möjligt. Känner jag mig själv rätt så är det ingen bra idé att skjuta på det för då får jag panik sen dagarna innan teoriprovet och det vill jag ju inte. 

Senare kommer Sarah hit och då ska vi leka lite:) Blir väl film och Doobido skulle jag gissa på:D Trevligt ska det bli i alla fall:D

Det var på tiden!

Har nyss sett på Idol. Sista dagen innan slutaudition var det idag så nu har dom lekt klart i alla städer. Ska bli spännande att se sen hur det går:) Var nyss ute i garaget och gick igenom säkerhetskontrollen lite smått med pappa inför körlektionen imorgon. Dom säger ju att man ska kunna det ganska bra nu. Sen fattar inte jag varför det är så himla viktigt att man måste veta det innan man tar körkort. Det kan man faktiskt lära sig efterhand när det behövs. Jag menar vem sätter sig och går igenom en kontroll på bilen innan dom ska köra? Ingen gissar jag på.

Btw så klarade jag mitt tv-spel äntligen;) Go mig eller nått:) Nu ska jag se efter om det finns något att se på tv:n och sen ska jag lägga mig nångång senare ikväll:) Godnatt.

Vilket elände det är att vara sjuk.

Idag har jag inte gjort någonting alls som kan räknas som vettigt. Jag har haft feber hela natten och har det nu med tror jag fast inte lika mycket. Så idag har jag tagit det lugnt, snorat, hostat och frusit hela dagen. Jätteskoj. Fick ett brev från Vägverket idag också där det stod att Lovéns bokat teoriprov och uppkörning åt mig. Hjälp typ! Men förhoppningsvis kommer det att gå bra:)

Nu ska jag strax äta mat men först ska jag gå och spela lite tv-spel. Blir tokig på den banan jag är på. Men får försöka igen vilket jag som sagt också ska göra nu:) Senare är det Idol som jag ska kika på. Sen blir det nog till att sova lite tidigare än vanligt för att bli frisk över natten. Har ju körlektion imorgon 09.15 så då vill jag ju inte vara sjuk. 

Ja det var väl allt för nu:) Hejdå. 

Rätt så bedrövligt faktiskt.

Matchen som jag spelade ikväll gick inte speciellt bra vilket också var ganska väntat. Vi förlorade med 5-0 och spelade rätt dåligt faktiskt. Riktigt riktigt kallt var det också. Nu har jag ont i halsen och kommer säkert att bli sjuk. Pappa har ju varit sjuk hela veckan så han har säkert smittat mig. Sarah är ju dessutom sjuk hon med så det vore inte så konstigt om jag också blev det nu faktiskt, haha. Men det visar sig hur jag känner mig imorgon. Lite halsont är ju inte hela världen menar jag även om det är skitdrygt.

När jag kom hem från matchen satte jag mig och åt och kikade på Idol som jag spelat in från tidigare idag. Det var inga riktigt bra med alls idag tyckte jag ändå. Men det finns ju några från förra avsnitt som är lite av mina favoriter i alla fall:)

Imorgon är det torsdag och då har jag träning som jag inte vet om jag ska vara med på eller ej. Det beror på om jag känner mig sjuk imorgon. Det visar sig. Annars har jag inga planer för morgondagen, men den som lever får se:)

Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och se på 2 ½ men och sen ska jag sova. Eller åtminstone lägga mig i sängen. Godnatt.

Backparkering med pappa.

Idag har jag varit ute och övningskört med pappa. Jag skulle träna på backparkering mellan två bilar och gå igenom säkerhetskontrollen för bilen hade dom sagt till mig på körskolan så då gjorde jag det med pappa idag och det gick väl bra efter lite träning;) Det är svårare än man tror att backparkera så man står på ett bra sätt har jag kommit på. Och stackars pappa som har feber blev den som fick gå igenom det med mig eftersom mamma varken kan eller var hemma. Men det gick ju bra ändå och han lever ju så det är ingen skada skedd;) Var tvungen att göra det innan fredag för då har jag nästa körlektion och då skulle jag kunna det där. Så förhoppningsvis går det bra då också.

Har även sökt lite jobb här och var idag. Mest skitjobb som ingen annan vill ha bara för det är störst chans att man får dom då;) Så om jag har tur så får jag något utav dom så man kan få börja tjäna lite pengar nångång;)

Om några timmar har jag match i Gävle mot IFK Gävle vilket ska bli himla roligt. Jag är taggad!:) 

En ganska händelselös dag.

Sen jag kom hem från mormor och morfar har jag faktiskt inte gjort så himla mycket alls idag. Har mest spelat tv-spel. Tror att jag är inne i en sån period just nu faktiskt;) Det blir lätt så när man börjar spela ett spel och sen fastnar i det. Men det är skoj! Har även sett på Idol idag vilket var lite småkul som det brukar vara. Vissa sjunger verkligen för jävligt illa måste jag säga. Men hur skulle världen se ut om alla sjöng bra? Ganska tråkig tror jag faktiskt.

Mormor ringde förresten från sjukhuset och sa att morfar hade hjärnblödning. Det var ju mindre kul att höra men det var i alla fall inget större kärl som brustit så om det inte sprider sig så är det nog lugnt. Hoppas jag.

Imorgon är det onsdag om jag inte har fel vilket betyder att jag har fotbollsmatch mot IFK Gävle som leder vår serie. I samma serie ligger vi nästsist så det kan ju bli väldigt intressant imorgon;) Men förhoppningsvis kan vi spela en bra match åtminstone. Så det håller vi tummarna för.

Om en halvtimme börjar 2½ men som jag också ska titta på för jag tycker det är roligt. Sen ska jag nog lägga mig i min säng så kommer inte uppdatera mig mer ikväll. Därför: godnatt.


Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

Kom nyss hem ifrån mormor och morfars hus där jag idag ätit lunch. Idag blev det dock bara mormor, jag och min bror eftersom morfar åkt in till akuten. Jag hoppas inte det är något allvarligt. Han skulle dit imorse på en vanlig koll men så hade dom sagt att han skulle åka in till akuten så han ringde mormor vid tolv och talade om det så nu ska hon strax ta bussen in till Gävle för att titta till honom. Hon skulle tala om hur läget var när hon visste så vi får se vad det var senare. Morfar som sett så mycket fram emot att vi skulle hälsa på idag, stackarn. Men det kommer ju fler dagar så det blir nog fint ändå.

Nu ska jag gå och spela lite tv-spel i brist på annat och sen har jag inga planer mer så vad som dyker upp då får man se. Hejdå.  

Det är fantastiskt vad killar får fördelar.

Idag har jag spenderat min dag med att leta lite jobb som jag möjligen kan söka. Det tråkiga är att man måste ha erfarenhet för nästan alla jobb vilket jag inte har. Men pappa säger att jag ska söka ändå bara för sökandets skull så jag får väl ta och göra det då. Jag har även gjort lite hushållssysslor här hemma eftersom jag ändå bara går omkring och slänger. Så det var väl ungefär hur min dag sett ut.

På kvällen var jag nere på fotbollsträning där vi upptäckte att Högbos herrlag hade match och att vi därför blev förflyttade till den lilla skabbiga planen ovanför den vanliga. Trots att det var våran tid på planen. Det verkar vara omöjligt att lägga herrarnas matcher på deras egna träningstider eller på en annan dag när vi inte har planen. Det gjorde mig riktigt riktigt less faktiskt. Men man får väl göra det bästa av situationen och det blev ju en ganska bra träning med tanke på förutsättningarna. Och förutsättningarna var inte precis strålande.

Nu ska jag gå och sätta mig vid tv:n med mor och far och se på Hercule Poirot. Det är bra. Tvivlar på att jag uppdaterar bloggen mer idag faktiskt. Därför önskar jag alla en godnatt här och nu. Godnatt.

Förresten kan jag ju passa på att berätta om den oerhörda mängd aktiviteter jag ska göra imorgon. Jag har planerat in att äta lunch hos mormor och morfar med min bror. Det var också det enda jag planerat. Sen får jag se vad som dyker upp. Jag taggar i alla fall match på onsdag!:) Jaja hejdå nu.

Ny blogg och försök till design.

Nu har jag skaffat mig en ny blogg eftersom jag fick en impuls och kände för att göra det helt enkelt. Nu har jag försökt mig på att designa lite själv vilket jag inte är så bra på egentligen. Men man kan ju faktiskt inte vara bra på allt här i världen. Så här blev det till slut i alla fall och det duger då för mig.

Imorgon hade jag tänkt att jag skulle ta mig en cykeltur till mormor och morfar men så blir det icke. Ska ta det på tisdag istället eftersom att min bror ville följa med och då har han håltimme på skolan. Så då tänkte vi åka till dom och äta lunch. Det var ett bra tag sen jag var där nu måste jag säga. Men nu är det dags i alla fall. Bättre sent än aldrig.

Nu ska jag strax krypa ner i min säng vilket betyder att jag nu tänker överge min dator. Godnatt.

RSS 2.0