Lista:)

Har tråkigt nu så gör en lista jag gjort flera miljoner ggr förut;) Var fan längesen jag gjorde en sån nu:O Jag som jämt gjorde såna förut;)

ÄRLIGHET:
Den äldsta du hånglat med?
Öööh vet inte men kan väl ha varit 20 kanske.
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? 2 räknar jag.
Vad tycker du om kärlek? Det är faktiskt för det mesta skit. Men när det funkar så är det underbart:)
När kramade du någon sist? Kramade Sarah när vi åkte hem från fotbollsträningen så idag då:) Kramade min bror med förresten idag:)
Saknar du någon speciell person? Ja jag gör nog det.
Har du svårt för att bli kär? Ja jag har nog det. Det händer sällan. I alla fall om man ska räkna riktigt kär.
När kysste/hånglade du med någon sist? Ett tag sen. Minns inte exakt.
Ångrar du det? Nej.
När fick du senast en komplimang? Idag:)
Har du hånglat med någon av samma kön? Ja.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? Nej.
Hånglat med nån riktigt ful? Ja, haha.
Hånglat med fler än 50 pers? Nej;)
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Ja;)
Gjort något riktigt dumt? Ja.
Gjort något du verkligen ångrar? Ja oh ja massor.
Varit nykter på nyårsafton? Ja absolut, alltid när jag var liten t ex;) Senaste nyårsaftonen med för då var jag taxi åt mamma och pappa;)
Åkt ambulans? Nej.
Gjort nått olagligt? Cyklat mot rött kanske då;)
Fått din mamma att gråta? Ja.
Slagit ner någon? Nej.
Skämts över dina föräldrar? Ja oh ja. Mamma iaf;)
Skämts över dig själv? Ja.
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja absolut, annars säger jag det inte.

Tar du droger? Nej jag har väl en hjärna som fungerar.
Dricker du? Japp, mjölk för det mesta;D
Vilka kläder sover du i? Pyjamas, inget eller nattlinne, beror på humör.
Vad hatar du verkligen? Oh det är nog mycket det är jag rädd;) T ex så hatar jag när folk ljuger, översittare och folk som inte har nån respekt för andra människor.
Varit kär? Ja.
Är du ensam nu? Ja det ser så ut iaf;)
Vill du gifta dig? Det är inte nödvändigt men skulle väl inte säga nej om han frågade;) Men kan nog tycka att man kan lägga pengarna på annat faktiskt:)
Vill du ha barn? Ja absolut, i framtiden nångång.


Jag kommer bli en hundskit;)

Idag så har jag hunnit med mycket, eller kanske inte men ändå:) Jag har i alla fall vaknat, sett tv, lagat mat, suttit vid datorn, fått reda på att jag kommer bli en hundskit i mitt nästa liv och bytt om till träningen;) En salig blandning det ska jag tala om;) Nu påpekade Sarah att jag inte bloggar speciellt ofta så nu gör jag det eftersom jag också är en toffel enligt mitt facebooktest;) Vad mycket jag är ändå;) En toffelaktig hundskit;) Vem vill inte vara det liksom?;) Jag kanske är lik en sån?;)

Jag ska snart åka och träna i alla fall vilket ska bli hur kul som helst!:D Hade träning igår med, på riktigt gräs för första gången:D Perfekt det!:D Nu har jag lite bråttom känner jag ändå eftersom jag inte är helt klar och ska träffa sarah och dom tjugo i:D Hejdååå!:)

Football is our religion!<3

Hemma från träningslägret är jag nu;) Eller ja jag kom hem runt halv två på eftermiddan men;) Har haft det hur roligt som helst!:) Älska fotboll!:) Kom till stället vi skulle vara på i Åbyggeby runt kanske kvart över nio i lördags morse. Vi gick till skolan vi skulle sova i och så och fixade till lite och bytte även om till träningskläder inför första träningspasset på helgen:) Vi hade två stycken träningar på lördagen och en på söndagen:) Riktigt underbart det förstås!;)
Skulle upp halv åtta imorse för frukosten serverades då så vi fick lägga oss tidigt i lördagsnatt för att orka gå upp;) Blev läggdags vid tolv i alla fall vilket jag tycker är rätt duktigt;) Var ändå dödstrött när jag vaknade imorse kan jag säga:O Ögonen ville stänga sig hela tiden;) Är inte van att gå upp så tidigt nuförtiden;) Men jag släpade mig upp till frukosten åtminstone;)
Sen hade vi en föreläsning med Saik bandys tränare om laganda och sånt. Efter det tränade vi sista passet och sen packade vi ihop och åkte hem typ;)
Men riktigt skojigt har jag haft  i helgen!:D Vad vore man utan fotbollen?;)

Nu har jag nyss varit och lekt med Sarah:) Tror hon var lite trött efter helgen för hon var lite lik en zombie, haha;) Kunde knappt hålla ögonen öppna stackarn;) Jag är också trött men riktigt så illa är det inte än;) Men det kommer säkert snart det med kan jag ana;) Ska nog lägga mig rätt tidigt idag och sova ut lääänge imornbitti!:) Längtar redan!;D

Nej nu har jag inget mer att komma med:) Ska se Van Veeteren nu tror jag:) Om jag orkar. Godnatt:)

Träningsläger!:D

Hej:) Idag har jag varit och jobbat. Typ hela dagen så har inte hunnit med nått mer;) Sett lite tv och så bara:) Har egentligen inget att skriva mer än att i helgen är det träningsläger som gäller med fotbollen:) I Ockelbo och vi ska sova över där imorn så vi kommer hem på söndag:) Ska bli hur roligt som helst!:D Åker halv nio imornbitti så ska strax gå och lägga mig så jag orkar upp;) Har packat redan så det är klart i alla fall:) Har väl kanske glömt nått men förhoppningsvis har jag haft hjärnan med mig under packningen så det inte fattas nått viktigt;) Dubbel uppsättning träningskläderhar jag i alla fall och det är ju huvudsaken;)
Ha en trevlig helg nu!:) Det ska banne mig jag ha!:D

Träääning!:D

Idag har jag spelat fotboll vilket är typ det roligaste som finns i hela världen!:D Gick väl bra idag men vart lite besviken på att vi inte spelade match på slutet idag:O;) Men man kan ju inte få allt jämt;) Nu är Jennifer den lilla människan hemma igen också ifrån Thailand så nu är jag mobbad från alla håll igen som det ska vara;) Haha;)
Annars har jag idag inte gjort direkt mycket. Typ sett på That 70's show på datorn;) Därför har jag inget mer att skriva heller egentligen så hejdå:)

Tagga träningslägret i helgen förresten!:D<3

Flytt!:D

Vi flyttar den 1 juli jag och Sarah!:D Har skrivit på hyreskontrakt och allt nu så nu är det bara att räkna ner!:D Jag längtar som faaan!:D:D


Viktig vinst!:D

Idag vann vi våran fotbollsmatch med 3-0!:D Jippie!:D Mot Åshammar/kungsgården;) Jag gjorde ett mål också, kuligt!:D
Nu är jag skittrött så ska sova och orkar heller inte skriva mer därför;) Så godnatt!:)

Jobb och kompiskväll;)

Sitter i Jessicas brors lägenhet nu med henne, Sarah, Hanna, Hanna och Carro;) Många Hanna och Carro här idag får jag säga;) Lina åkte just hem så hon var också med tidigare;) Vi har spelat gitarrhjälte som jag gillar att säga,sing star och buzz eller hur det stavas;) Just nu så sitter dom där i soffan och spelar gitarrhjälte. Tycker inte det är vidare kul för jag är sämst så då suger det;) Därför lånade jag datorn och sitter här ett tag istället;) Nästan socialt är det väl i alla fall;)

Tidigare idag har jag jobbat och städat hela huset hemma. Mindre skoj kanske  man ändå får säga;) Menmen det gick ju det med;)

Nu ska jag sluta skriva här av den enkla anledningen att jag inte har nått att skriva;) Så hejdå:)

Mina linser korvar sig förresten för den som ville veta. Det är dessutom drygt;) Förstår om det var himla intressant;)
Jaja hejdå;)

Filmdag och fotboll;)

Idag så har jag spenderat min tid genom att titta på maria från magdala och bamse bland annat;) Himla bra det får jag säga;) Sen så har jag även sett våra bästa år och glamour;) Hade missat typ 7 avsnitt nu i rad på våra bästa år men vad gjorde det när det ändå inte hänt nått nytt;)
Har även satt igång tvättmaskinen idag och hängt tvätten sen också, applåder till mig;)
Snart har jag träning som ska bli jätteskojig!:D
Och nu har jag inget mer kul att säga;) Därför så gör jag nått annat nu istället:)

Vittnena har anlänt.

Hej:) Mitt internet är jättesegt. Hur drygt som helst. Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt;) Imorse plingade det på dörren också. Det var dom som vittnar för jehova som kom på besök. Dom frågade om jag tror på gud. "Nej det gör jag verkligen inte!" sa jag. Sen fick jag nån lapp som dom tyckte jag skulle läsa igenom. Den vek jag ihop och slängde i soporna. Dom tyckte jag skulle besöka dom vid vallhovskyrkan. Jaha sa jag. Det kommer definitivt inte hända. Jag blir mest förbannad när jag ser dom. Det står ju stämplat jehova i pannan på dom innan dom ens presenterat vilka dom är;) Men nog med olyckligheter nu:) Ikväll har jag träning!:D Längtar!:D

Nu ska jag snart äta och se glamour, skojigt;) Nu har jag dessutom inget mer att skriva så hejdå:)

Godkväll:)

Hej:) Sitter här hemma nu och har ganska tråkigt. Var längesen jag uppdaterade här nu ser jag men det var för att jag inte varit hemma under helgen;) I fredags så var jag med Sarah och sov där också:D Var jättetrevligt tyckte jag:) Var även ute på vägarna med Hanna och Jessica. Vi var i Hagaström och sen körde vi runt lite i Gävle och så;)

Igår så hade vi grillning på Sarahs altan;) Amanda dök upp senare också:) Trevligt:)

Idag har jag jobbat. Mindre trevligt. Men nu är jag hemma som sagt. Ska väl sätta mig och kolla på tv snart. Har inget annat att göra. Ska först ta reda på hur många  fobier jag har och om jag är en räddhare eller ej;)

Fobipoäng, hur många får du?

Aatefobi = Rädsla för rutiner.
Ailurofobi = Rädsla för katter 
Ablutofobi = Rädsla för att tvätta sig.
Acerofobi = Rädsla för bitterhet.
Acousticofobi = Rädsla för larm.
Aerofobi = Rädsla för flygning (oh ja, det märktes nog när jag skulle till turkiet i somras;P)
Agrizoofobi = Rädsla för vilda djur .
Aikmofobi = Rädsla för skarpa föremål, knivar.
Akarofobi = Rädsla för insekter (ja usch jag är livrädd för skalbaggar.)
Akrofobi = Rädsla för höjder
Akustikfobi = Rädsla för ljud.
Algofobi = Rädsla för smärta 
Alliumfobi = Rädsla för vitlök
Alektorofobi = Rädsla för höns
Amathobobi = Rädsla för damm
Ambulofobi = Rädsla för att gå
Anglofobi = Rädsla för England.
Anthofobi= Rädsla för blommor
Antropofobi = Rädsla för andra människor
Anuptafobi = Rädsla för att inte bli gift.
Apeirofobi = Rädsla för evigheten.
Apotemnofobi = Rädsla för amputerade människor.
Arachibutyrofobi = Rädsla för att mat ska fastna i tänderna 
Asymmetrifobi = Rädsla för asymmetriska former.
Autofobi = Rädsla för ensamhet 
Automysofobi = Rädsla för att vara smutsig
Bakteriofobi = Rädsla för bakterier
Barofobi = Rädsla för tyngdkraften.
Basofobi = Rädsla för att falla.
Batrachofobi = Rädsla för kräldjur
Belonofobi = Rädsla för vassa föremål.
Bibliofobi = Rädsla för böcker
Bromidrosifobi = Rädsla för kroppslukter
Brontofobi = Åskrädsla
Cancerofobi/Carcinomatofobi = Rädsla för cancer
Centofobi = Rädsla för nya ideer. (haha har fan det)
Chaetofobi = Rädsla för hår.
Chrematofobi = Rädsla för pengar.
Chromofobi = Rädsla för färger.
Cibofobi = Rädsla för mat.
Coulfofobi = Rädsla för clowner (nja lite mittemellan, i skräckfilmer är jag rädd för dom men inte annars så det får väl bli nej då;P)
Cynofobi = Rädsla för hundar.
Demofobi = Rädsla för folksamlingar (tycker det är sjukt obehagligt att gå på gatorna med folk överallt omkring sig)
Dementofobi = Rädsla för sinnessjukdomar.
Dentofobi = Tandläkarskräck.
Dikefobi = Rädsla för rättvisa.
Emetofobi = Rädsla för att kräkas.
Eosofobi = Rädsla för solnedgången.
Equinofobi = Rädsla för hästar
Ergasiofobi = Rädsla för att arbeta.
Erotofobi = Rädsla för sexuell samvaro.
Erytrofobi = Rädsla för att rodna
Filofobi = Rädsla för att bli kär.
Fobofobi = Rädsla för att drabbas av någon fobi.
Fonofobi = Rädsla för ljud eller högt tal.
Fotofobi = Rädsla för ljus.
Gallofobi = Rädsla för Frankrike, fransk kultur.
Gamofobi = Rädsla för äktenskap.
Gefyrofobi = Rädsla för att åka över broar.
Grafofobi = Rädsla för att skriva
Gymnofobi = Rädsla för nakenhet.
Gynefobi = Rädsla för kvinnor
Harpaxofobi = Rädsla för att bli rånad
Hedonofobi = Rädsla för nöje
Hematofobi = Rädsla för blod
Hierofobi = Rädsla för kristna föremål och präster.
Hodofobi = Rädsla för resor
Homofobi = Rädsla för homosexuella.
Hydrofobi = Rädsla för vatten
Hypnofobi = Rädsla för sömn
Iatrofobi = Rädsla för läkare/Läkarskräck.
Iktyfobi = Rädsla för fiskar
Kakorrafiafobi = Rädsla för misslyckande.
Kardiofobi = Rädsla för hjärtsjukdomar.
Kenofobi = Rädsla för tomhet eller öppna ytor.
Kinesofobi = Rädsla för rörelser.
Klaustrofobi = Rädsla för små stängda utrymmen
Klinofobi = Rädsla för att gå och lägga sig.
Koprofobi = Rädsla för avföring
Levofobi = Rädsla för saker på sin vänstra sida.
Lilapsofobi = Rädsla för orkaner.
Linonofobi = Rädsla för snören.
Logofobi = Rädsla för ord.
Lygofobi = Rädsla för mörker
Lyssofobi = Rädsla för att bli galen
Macrofobi = Rädsla för långa väntetider.
Mekanofobi = Rädsla för teknik och maskiner
Megalofobi = Rädsla för stora föremål.
Melafobi = Rädsla för att hata musik.
Metrofobi eller mysofobi = Rädsla för poesi.
Molysmofobi = Rädsla för smuts
Mysofobi = Rädsla för smuts och smitta
Nekrofobi = Rädsla för döden, döda kroppar
Nebulafobi = Rädsla för dimma.
Neofobi = Rädsla för allt nytt.
Novarcafobi = Rädsla för svärmor.
Octofobi = Rädsla för talet/figuren åtta.
Olfaktofobi eller osmofobi = Rädsla för lukter.
Ombrofobi = Rädsla för att få regn på sig.
Onomatofobi = Rädsla för att höra ett speciellt ord.
Ornirofobi = Rädsla för fåglar
Pantofobi = Rädsla för allting.
Papafobi = Rädsla för påven.
Paraskavedekatriafobi = Rädsla för fredagen den 13:e.
Paralipofobi = Rädsla för ansvar.
Parthenofobi = Rädsla för oskulder.
Patofobi = Rädsla för sjukdomar
Peniafobi = Rädsla för fattigdom.
Placofobi = Rädsla för gravstenar.
Pnigofobi = Rädsla för kvävning
Poinefobi = Rädsla för bestraffning.
Politikofobi = Rädsla för att avsky någon politiker.
Pteronofobi = Rädsla för att bli kittlad med fjädrar.
Pyrofobi = Rädsla för eld
Scholionofobi = Rädsla för skolan.
Siderodromofobi = Rädsla för att åka tåg.
Sitofobi = Rädsla för att äta.
Skopofobi = Rädsla för att bli iakttagen.
Social fobi = Rädsla för dra på sig uppmärksamhet.
Spektrofobi = Rädsla för att titta i en spegel.
Spermofobi = Rädsla för spermier.
Stygiofobi = Rädsla för helvetet.
Tafefobi = Rädsla för att bli begravd levande (orka gå omkring och vara rädd för det, vad är oddsen för att det ska hända då?)
Teutofobi = Rädsla för tyskar och tyska föremål.
Thallassofobi = Rädsla för sjön.
Thanatofobi = Rädsla för döden, att dö
Traumatofobi = Rädsla för skada eller skadas
Triskadekafobi = Rädsla för talet 13.
Uranofobi = Rädsla för himlen.
Verbofobi = Rädsla för ord.
Vitricofobi = Rädsla för svärfar.
Xenofobi = Rädsla för främlingar.
Zoofobi = Rädsla för djur
SUMMA: 9 poäng

< 15 = Grattis du är normal

16-40 = Du är lite smånojig
41-80 = Skärp dig va?
>80 = Gå och gräv ner dig direkt, är du rädd för att leva också?'

Haha yes klockrent;) Dock så finns det en del saker som inte var med där som jag är rädd för;) Men dom behöver vi ju inte nämna;D

Idag har jag fotbollsträning!:D

Godkväll:) Idag har jag, pappa och emil sett på alfons åberg, haha;) Klockrent det förstås;)
Han är så söt så;) Mer än så vet jag faktiskt inte om jag gjort idag som är värt att nämnas åtminstone;)
Men igår gjorde jag ju om min design här igen vilket kanske syns:)
Träning hade jag igår med:) Alltid kul!:D Idag har jag med träning vilket jag längtar till!:D
Före dess ska jag se på glamour och äta mat:)
Jaha nu då? Nej nu får det räcka:) Ha en bra dag i alla fall!:)




Fruktsallad för hela slanten;)

Hej:) Idag vaknade jag väl runt elva och gick då upp för att äta frukost och se lite på tv:) Våra bästa år var i full gång på sin nya värdelösa sändningstid så jag satte mig och tittade på det;) Händer väl egentligen inte så mycket kul där men ändå, man fastnar ju likt förbannat ändå;)
Sen så på kvällen så var jag och jobbade. Gick väl sådär halvbra men skönt när man slutade i alla fall:) Nu är det påskstängt ett tag så ska ta igen mig då, haha;)

När jag kom hem satte jag mig framför soffan och såg glamour som jag som vanligt spelat in;) Dock var det bara ett avsnitt idag istället för två som det brukar vara. Borde vara förbjudet att göra så mot mig;)

Har nyss klämt i mig en jättegod fruktsallad också!:D Kanske hur gott som helst med apelsin och banan!:)
Snart ska jag ut till tvn och sen ska jag sova:) Godnatt!


Match mot Strömsbro.

Här har man inte skrivit på ett tag ser jag ju nu;) Kan ju börja med att skriva om min lördag kanske:)
Det var igår om mitt minne inte alldeles sviker mig;) Jag umgicks i alla fall med Sarah då och hon sov här också!:) Det var trevligt!:D Hennes syster hade fest med sina kompisar för hon fyllde år och då skickade hon ut familjen ur huset, haha;) Sen idag hade vi match mot Strömsbro i Gävle. Det gick åt helvete. Som vanligt. Usch. Inga fler kommentarer om den matchen tack.
Har varit och kollat på min brors fotbollsmatch idag också. Dom förlorade dom med så det var en riktig förlorardag idag;)
Då frös jag också kan jag säga för jag var dum nog att bara ta en fleecejacka;) Det har ju annars varit ganska skönt väder idag:) Våren måste vara här för att stanna nu!:O

Nu har även påskriset kommit upp här hemma;) Med fjädrar och allt;) Snart är det ju trots allt påsk;)
Så vackert så;)

Nej nu ska jag ta och göra mig klar och gå och lägga mig:)


Idag fick jag ett påskägg:)

Jaha vad har jag gjort för nått vettigt idag då tro. Typ ingenting faktiskt:O
Har varit hemma på dagen och sett på tv och så för att fördriva tiden fram tills jobbet;)
Sen jobbade jag på kvällen och fick sitta på nått nytt projekt som var aningen rörigt men det tar väl sig till slut ändå;)
Vi fick varsit påskägg på jobbet idag i alla fall vilket uppskattades mycket kan jag säga;) Gott var det;)
Nu är jag hemma och sitter och ser på lite tv. Törstig blev jag nu också.
Måste gå och hämta nått att dricka känner jag. Det kanske blir en mugg kall oboy? Ja det visar sig alldeles snart;)
Ska lägga mig sen:) Godnatt:)


En tripp tillbaka i tiden;)

Godkväll!:) Idag så har jag faktiskt varit hemma större delen av dagen. Inte helt otippat kanske men så är det i alla fall:)
Jag har även varit en sväng in på bessemer där jag hämtade min brors fysikböcker som han var tvungen att ha för att kunna plugga till provet. Han är sjuk nämligen så jag åkte och hämtade dom åt honom då:)
Ganska snällt av mig tycker jag faktiskt;) Väckte ju en del gamla minnen när man gick där i sin gamla skola ändå;)
Samma skåprum hade han ju också;) Så man såg ju sitt gamla hemklassrum där man brukade sitta och lida igenom svenskalektionerna om dagarna;)

Har även haft fotbollsträning idag vilket som vanligt var riktigt roligt!:D Några mål lyckades jag peta i också på matchen på slutet:D Viktigt;) Hanna dök upp också helt oväntat;) Jag som gissade sååå länge igår på överraskningen som skulle komma om 1-4 dagar, hahaha;)

Vilket himla fint och skönt vårväder det är idag måste jag säga!:D Älskar det!:D Hoppas bara det håller i sig så här nu!:D

Nu så sitter jag här i pyjamas och fördriver min kvällstid:) Ska väl sitta här en stund och sen gå och titta lite på tv tänkte jag:) Godnatt på förhand.


Hey baberiba;)

Hejsan:) Idag så har jag varit ledig och tränat fotboll:) Var till en början till Valbo med Sarah, Hanna och Jessica som kom senare. Letade väl inte direkt efter nått speciellt så köpte heller inget idag:)
Behöver skor egentligen men det finns ju inga fina ute i dessa dagar.
Jag åkte hem till Sarah efter det också och lekte lite:D Vi såg på Hey baberiba som jag idag fått hem med posten efter att jag beställt hem den och filmen Skenbart som för övrigt är hur rolig som helst!:D Den rekommenderar jag verkligen folk att se!:D Robert Gustafsson är ju med, det säger ju allt bara det!;)
Träningen var rolig i alla fall måste jag säga men jobbig;) Men sånt är ju bara kul!:)
Kom hem för några timmar sen och såg då på glamour och åt en tallrik god jordgubbskräm:D
Nu så sitter jag här och har gjort en lista som jag tagit från Sarahs blogg i vanlig ordning:)
Jag ska sen gå ut och titta på den rätte för rosing som jag med spelat in idag:) Hejdå nu.



100 frågor och svar.


1. Tre namn jag lyssnar till:
Caroline, Carro och Bånke;)
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag är pålitlig.
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag har svårt att säga nej t ex.
4. Detta är jag rädd för: Att förlora dom jag älskar.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Solsken, mat och kul;)
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Springa ikapp en bil som kör i 110 km/h, klättra uppför ett berg utan ben eller armar, gå balansgång på en obefintlig lina utan att ramla ner;)
7. Detta tycker jag om att göra: Umgås med vänner & familj och spela fotboll:)
8. Detta vill jag göra just nu: Spela match, skitsugen:D
9. Bästa känslan: Lycka och när man kommer hem efter en träning och veta att man tagit ut sig fullständigt;)
10. Värsta känslan: Besvikelse.
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Ärlig är ett måste. Snäll, ser bra ut och pålitlig är också viktigt.
12. Är jag kär just nu? Ja det kan man väl säga.
13. Jag vill gifta mig? Det är inte nödvändigt men det kanske vore trevligt.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Skaffa familj:)
15. Min käraste ägodel: Min mobil;)
16. Något jag vill ha i present: Pengar alltid;)
17. Detta har jag på mig just nu: Joggingbyxor och en tröja:)
18. Favoritkläder: Klänningar och kjolar:)
19. Favoritdjur: Sköldpaddor:)
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Musik av svenska artister i alla fall. Typ Winnerbäck, Kent.
21. Favoritlåt just nu: Jag vet inte om jag har nån just nu faktiskt:) Skulle väl kanske vara maia hirasawa - south again.
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: På gymnasiet var det roligaste biologi och det tråkigaste var svenska.
23. Stjärntecken: Våg.
24. En bok jag älskar: Finns ingen bok jag älskar.
25. En film jag älskar: Titanic.
26. Tv-program jag gillar: House, glamour;)
27. Favoritdoft: Finns många bra dofter;) Lukten av sommar t ex;)
28. Detta äter jag gärna: Godis:D
29. Dricker helst: Mjölk eller nyponsoppa:)
30. Favoritgodis: Allt möjligt;) Inte lakrits eller choklad helst dock.
31. Dit vill jag gärna åka till på semester: Galápagos och England:)
32. Färg på mina ögon: Grönbruna.
33. Min längd: 170 cm:)
34. Jag tror på: Allt jag sett med egna ögon;)
35. Jag spelar: Fotboll givetvis:D
36. Person jag beundrar: Pappa:)
37. Så här bor jag: Hemma i en villa med min familj:) Snart hoppas jag dock på en flytt:D
38. Antal döda krukväxter i hemmet? Jag har inte kollat men jag antar ingen.
39. Det här tänder mig: Det tänker jag inte tala om här kan jag ju lova:)
40. Det här gör mig avtänd: Det är mycket det;)
41. Favoritfärg: Brun:)
42. Favoritcitat: "Ät en levande groda på morgonen. Då vet du säkert att ingenting värre kommer att hända dig under resten av dagen";)
43. En hemlighet jag vet: Det är hemligt;)
44. Bästa present jag fått: Presentkortet på jobbet, haha;)
45. Senast köpta skiva: Oj det var längesen. Kommer inte ihåg.
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Jadu, benen kanske. Eller jag vet faktiskt inte.
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Mitt hår, haha;) Och mina bröst också ja;)
48. Udda förmåga/egenskap: Jag har nog ingen tror jag:)
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En ekorre;)
50. Vad lyssnar du på just nu?: Musik:)
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: Jag har jobbat idag:)
52. Var är dina föräldrar födda? Pappa är född i Gävle och mamma är född i Södertälje.
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Ingen aning:)
54. Vilken är din favoritrestaurang? Donken;)
55. När badade du i en pool senast? Längesen som fan;)
56. Har du varit med i någon skolpjäs?  Ja en:)
57. Hur många barn vill du ha? 2:) En tjej och en kille:)
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Techno ligger bra till hands. rnb också.
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Japp tror det i alla fall. Socialdemokraterna.
60. Vad har du för TV-kanaler? Många, orkar inte räkna upp dom kan jag ju säga direkt:)
61. Har du åkt moped någon gång? Nej.
62. Har du busringt någon gång? Ja såklart;)
63. Har du fått felparkeringsböter? Nej.
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump? Nej över min döda kropp!:O
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Turkiet;)
66. Har du en egen trädgård? Nej det är ju lite mer pappa och mammas trädgård skulle jag väl säga;)
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Bamse är given;)
68. Kan du alla orden i nationalsången? Absolut inte.
69. Badkar eller duschkabin? Dusch.
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Alfons, haha;) Nejdå men jag vet inte:)
71. Favoritpizza? Margeritha med ägg;)
72. Chips eller popcorn? Popcorn.
73. Vilken färg på läppstift använder du? Jag använder inte läppstift.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nej kan man ens det?:O
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej herregud;)
76. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin tror jag:) Eller äpple är iofs också gott:O Äh jag vet inte;)
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Öööh minns inte.
78. Favoritchoklad? Vet inte om jag har nån. Tycker inte om så många sorter. Kanske mars då.
79. När röstade du senast? Jag har inte röstat.
80. När åt du en hemodlad tomat sist? Aldrig vad jag vet i alla fall;)
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Ja bästa träningspris nått år med fotbollen, haha;) Och just ja vi vann ju petter sjögrens minne-cupen också ett år;)
82. Är du bra på matlagning? Det går att äta maten i alla fall;)
83. Klarar du att tanka själv? Ja?
84. Har du beställt något från de där: Ja från de där ja, ja dom vet ju jag vilka det är.
85. Pepsi eller Coca Cola? Coca cola. Men helst inget utav det.
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nej;)
87. Vad var det senaste du handlade? En chokladboll, en havreboll samt en dammsugare till priset tre för 12 kr på arnes;)
88. Har du kräkts offentligt? Ja i ettan på lågstadiet när jag spydde på skolgården, skitfräscht ska du se;)
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Det sista. Sen kan jag nöja mig med att bli mångMILJONÄR istället för mångmiljardär;)
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja, nån form av det kanske.
91. Har du ringt något betalnummer? Ja.
92. Kan man vara vän med sitt ex: Ja absolut!:)
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Morfar.
94. Hade du mycket hår som liten bebis? Nått mellanting tror jag:)
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Inget vad jag vet:)
96. Vad har du i din väska? Jobbpapper och en korsordstidning;)
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Sitter vid datorn, ser på tv eller smsar, eller alla tre;)
98. Vad har du att vara tacksam för? Min familj, mina vänner och fotbollen:)
99. Var hittade du den här listan: I Sarahs blogg;)
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Orkar inte bry mig:)


RSS 2.0