då var man igång

Sitter och ser på beverly hills nu, går ju en massa gamla avsnitt nu om dagarna, haha. Rätt kul faktiskt:)
Har tagit tag i springningen nu också så har sprungit några ggr redan dom senaste dagarna:) Var ute nyss och tog mig en joggingtur i mitt nya spår som jag hittat på:) Är så skönt att springa i skogen måste jag säga:)
Ikväll ska jag iväg och jobba också. Det kommer nog gå segt med tanke på hur segt det gick i söndags och hur lite samtal man fick. Menmen det är ju inte så många timmar idag i alla fall som tur är!

Imorgon så är det fotbollsmatch!:) Ser fram emot det hur mycket som helst! Träningsmatch mot Årsunda:) Den ska vi väl se till att vinna va;) Kommer vilket som bli hur kul som helst:D Och nu är det inte så långt kvar tills säsongen drar igång heller, 4 maj är första matchen, wiihoo!:D

Nej ska väl ta och rätta till mattan i hallen nu som Svea har lekt med så nu ligger den ju inte där den ska kan jag ju meddela;) Söt hon;) Ha en bra tisdag folket!:)


den lever igen

Äntligen är min dator levande igen!;) Sladden gick sönder för några veckor sen och idag har vi köpt ny;) Var verkligen på tiden! Idag har jag varit i Gävle och gått på stan lite med Sarah, hon köpte en grön fotboll bland annat;) Viktigt eller nått;) Sen så va vi iväg på stan och köpte datasladden och handlade lite:) Åt hemma hos familjen tidigare också och nu sitter jag här och väntar på att Sarah ska komma hem så ska vi äta kladdkaka!:D Kommer äga!:D Bäst du skyndar dig Sarah så jag inte blir för sugen på den och äter upp den, haha!;)

Köpte ju godis tidigare idag också och nu har Svea tagit min klubba och gått iväg med den under soffan, suck...;)
Får väl ta och leta fram den snart då;)
Just ja! Jag var ju så duktig imorse att jag var ute och sprang!:O Helt sjukt men sant;) Men det är inte mycket som går upp emot känslan efter att man kommit hem från en joggingrunda och är helt slut;) Underbart det;)

Orkar inte skriva om allt annat som hänt under dom senaste veckorna. Kommer nog inte ens ihåg hälften så hade ändå inte varit nån idé;) Ska se vidare på talang nu tänkte jag i alla fall:) Har två myskatter bredvid mig också, sötnosar!:D<3

Ha en bra fredagkväll folk!:)

underbart väder äntligen

Oj har visst glömt att jag har en blogg, haha:) Men det har ju blivit så fint väder ute nuförtiden så då vill man ju inte sitta inne och slösa bort tid;) Hoppas verkligen det här håller i sig nu så det inte blir kallare igen. Det vore ju sjukt trist i så fall. Ska strax gå och duscha och sen tänkte jag sätta mig ute i solen och äta mat. Frågan är ju bara vad jag är hungrig på. Får fundera på det lite:) Ikväll ska jag iväg och jobba också. Känns ju lite tråkigt när det är sånt här fint väder menmen man får bita ihop:)

Har väl inte hänt så mycket dom senaste dagarna annars. Har haft fotbollsmatch mot Bollnäs som vi förlorade med 3-0 men vi spelade rätt bra faktiskt, i alla fall första halvleken:) Älska fotboll!:) Sen har jag jobbat och slappat hemma vilket ju inte är helt fel känner jag, det sistnämnda alltså då;)

Nej duscha nu och sen ut!:D Ha en bra dag!:)

skojig påskhelg

Hejhej:) Ska strax åka iväg på släktmiddag:) Kommer nog bli skoj tror jag:) Sen efter det ska vi ut på lobby;) Utgång för tredje dagen i rad nu men det är kul!:) Får se om det är mycket folk som dyker upp idag då:) Är lite svårt att veta vilka kläder man ska ha på sig ikväll bara;) Man kan ju inte ha samma som dom tidigare två dagarna;) Skulle behöva nya kläder men det har man ju inte råd med så man får ta det man har helt enkelt;)

Har inte hänt så mycket annat den här påskhelgen förutom att jag ätit påskmat, godis och sånt gott och som sagt varit ute;)
Imorn ska jag i alla fall jobba 11-19. Sen får vi se vad som händer efter det:)

Nej nu har jag inget mer att skriva. Ha en bra söndag!:)


RSS 2.0