Tacokväll:D

Sitter och kikar på OS nu och väntar på att maten ska bli klar därute. Makaroner och köttbullar såklart;) Har precis städat hela lägenheten också. Dammsugit, dammat, moppat och gud vet allt;) Så nu är det fint tills du kommer hem Sarah, haha;) Ska cykla iväg till affären efter maten tänkte jag och köpa lite tacosgrejjer bland annat för vi ska äta det ikväll när Sarah dyker upp här hemma:) Gott som fan!:) Sen blir det väl att kolla på tv, kanske några utav alla tusen program vi har spelat in under veckan;)

Igår var jag sjuk. Var förkyld och mådde illa. Så stannade hemma från jobbet då. Satt och tråkade i soffan hela dagen. Ganska tråkigt faktiskt menmen. Tur att man inte är sjuk så ofta;) Mår bättre idag i alla fall så det var skönt.

Nej nu ska jag mikra köttbullarna, hejhej!


Tvätt och träning:)

Sitter och ser på OS nu. Om en timme så har jag tvättid, jippie eller nått;) Sen så ska jag väl hitta på nått annat innan träningen börjar kl 21 ikväll. Blev inneträning idag eftersom det är så kallt ute. Lite tråkigt men man vill ju inte träna ute nu heller för då skulle man nog frysa ihjäl:O Men blir nog kul ändå eftersom det ju är fotboll:D

Igår va jag iväg och jobbade också. Gick segt som vanligt, haha;) Skönt att komma hem och ta det lugnt sen:) Gjorde väl inte så mycket mer än så igår.

Usch har hört att det är många som blivit sjuka i vinterkräksjukan nu. Vill INTE bli smittad av det. Usch är det värsta jag vet!

Nu ska jag äta lite av mitt godis som är kvar sen helgen tror jag, hihi:D Ha en bra dag!


Vad tråkigt det är när man inte kommer på nån bra rubrik.

Ojdå var ett tag sen man var här nu;) Har inte orkat skriva. Har inte gjort så mycket kul heller å andra sidan;) Har jobbat hela dagen igår i alla fall. Seeegt. Men skönt att komma hem sen!:) Såg på melodifestivalen i lördags med Sarah och mitt godis;) Var en riktigt värdelös omgång den här gången måste jag säga! Darin var väl den som var bäst tyckte jag. Sen Timoteij;) Nästa vecka ska ju Pernilla Wahlgren vara med också, haha;) Blir kanoners det!;)

Sitter och ser på OS nu:) Vi har ju fått många härliga medaljer dom senaste dagarna nu:) Vad ska man kolla på sen när OS är slut undrar jag?:O Blir ju hur tråkigt som helst;)

Nu ska jag snart äta nått tror jag, börjar bli lite hungrig. Men mest är jag törstig faktiskt. Intressant fakta;)
Jobb väntar ikväll också. Ha en bra dag!


Melodifestivalshelg och OS-start!

Har inte haft lust eller ork till att blogga på senare tid. Mest för att jag inte har nått att skriva om egentligen. Men jag kan ju börja med att skriva lite om melodifestivalen som ju var här i Sandviken i helgen!:) Jag var dit med Sarah och hennes familj på genrepet i fredags. Var en riktigt trevlig kväll måste jag säga!:D Vi var först och åt i festivaltältet på torget. Det var nån form av buffé. God mat var det i alla fall! Sen så var det ju inget minus att Calle Kristiansson var där heller direkt! Inte lite snygg han eller;) Och väldigt bra dessutom!

Sen så skulle vi ta oss till Göransson arena och stå i milslång kö för lång det var den och kallt det var det! Men det gick faktiskt ganska fort att komma in som tur var. Sen var det bara att vänta tills det skulle börja:) Personligen tyckte jag att Andreas Johnsons låt var bäst och därefter Kalle Moraeus, haha;) Så skön låt som man blev riktigt glad av:) Sen så gick ju Eric Saade vidare till final istället för den låten men kunde väl varit värre än så också antar jag även om jag tyckte låten var rätt tråkig;) Men hellre det än typ Dogge.

Efter det var slut funderade vi på att gå på efterfest i arenan men vi orkade inte nån av oss så vi åkte hem istället. Var så trött efter kvällen! Men det var riktigt skoj i alla fall!:)

Sen på lördagen så satt vi och kollade hemma i soffan på melodifestivalen:) Amanda, Lina, Hanna och Jessica kom hit också så vi var hela gruppen idag vilket absolut inte händer varje dag!;) Skoj:) Sen skulle Hanna iväg och Lina åkte hem innan vi skulle ut på stan och kolla lite så då var vi bara fyra kvar;) Hände inte så mycket på stan ändå så vi blev inte kvar så länge. Ingen utav oss ahde lust att betala oss in på nått ställe nämligen;) Satte oss på donken en stund och åt och sen åkte vi hemåt och sooov:)

Har annars jobbat igår och ska iväg och jobba ikväll med. Efter det så blir det soffan och njuta av ledighet imorgon då det också är fotbollsträning!:) Wiho!

Nu ska jag ta det lugnt här hemma innan jobbet bara tänkte jag. Kolla lite på OS. Just ja Kalla tog ju guld igår, underbart!:D Ha en bra dag!:)


Inte rätt tid att bli sjuk kanske.

Ligger i sängen nu och orkar inte gå upp känner jag. Vaknade runt halv elva kanske. Det tråkiga är att jag känner mig smått sjuk. Har ont i halsen och känner mig halvt febrig:/ Får inte vara sjuk imorgon för då ska ju jag och Sarah på melodifestivalsgenrepet. Men då får man väl ta en alvedon och gå ändå;) Kan ju inte missas direkt:D Kommer bli hur kul som helst!

Börjar bli lite hungrig så man kanske skulle ta sig upp och äta lite frukost. Funderar på det i alla fall.
Ikväll ska jag iväg och jobba också. Vet inte om jag är så sugen på det nu när jag känner mig lite halvrisig. Menmen det är ju bara fyra timmar och pengarna behövs om man säger så. Efter jobbet ska jag bara njuta av min tredagarsledighet! Ska bli såååå skönt! Vi ska väl se några utav alla program vi har spelat in under veckan jag och Sarah också för dom är ju en del, haha;D

Nej frukost nu. Dör av hunger. Ha en bra torsdag!:) 


Första melodifestivalsdagen:)

Hejhej! Kom nyss hem från mamma och pappa. Har ätit där ikväll och sett på melodifestivalen:) Jag satt och hoppades på att Linda Pritchard och Salem Al Fakir skulle gå vidare direkt till final och fick ju i alla fall ett rätt där;) Salem ägde ju i alla fall tyckte jag personligen! Sen att Linda inte ens gick till andra chansen är ju en gåta och att Ola gick till final en ännu större. Det är ju en vanlig tråkig låt som man glömmer bort så fort han slutat sjunga typ. Det är vad jag tycker. Är ju typ bara konstiga och värdelösa låtar med nuförtiden. Så även idag.

Började med Ola, sen kommer dom till Jenny Silver som hade på sig nått som såg ut som att hon hade pressat ut höfterna ut ur kroppen och klistrat på dom på sidan av överkroppen och en järnarm hade hon på sig också av någon anledning. Hon kanske trodde hon var med i Star Wars? Sen så var det Linda då som jag ju som sagt höll lite på där. Och vad var det mer då? Just ja Jessica Andersson som hade världens tråkigaste låt och Anders Ekborg som är musikalartist till att börja med så vad gör han där?

Och sen så var det ju en sån där raplåt som var fullständigt värdelös om man frågar mig. Han sjöng om att han var singel. Okej och? Sen så var det nån pain of salvation eller vad dom hette och den låten var ju faktiskt bra men det är ju en sån låt man vill lyssna på hemma ibland och inte i såna där sammanhang kanske;) Och sen var det den bästa då, Salem!:D ÄGDE!;D Dolph Lundgren som programledare var väl kanske inte heller nån hit enligt mig, menmen;) Måns däremot, JAA!:D Nästa vecka är det i Sandviken och jag och Sarah ska gå på genrepet på fredagen:D Kommer bli skitskoj!:) 

 Nu sitter jag uppe och väntar på att mamma ska smsa och ska ha skjuts hem för jag har lovat att skjutsa hem henne ikväll:) Sen ska jag slänga mig på sängen och sova direkt för imorn ska jag upp och jobba. Måste förresten duscha nu har jag kommit på så jag slipper göra det imornbitti. Men känns som jag inte orkar nu:O Jobbigt;) Men vet att jag kommer ångra det imorn om jag måste gå upp tidigare för att göra det så lika bra jag tar tag i det nu.

Godnatt!

Tvätt- och städfredag;)

Godmorgon! Vaknade för kanske en halvtimme sen. Helt sjukt vad tidigt jag går upp nuförtiden;) Eller ja för att vara mig alltså;) Ligger i sängen nu och bara slappar. Hur skönt som helst! Klockan 13 så har jag tvättid så det blir tvättning och städning för min del hela dagen. Sen ikväll kommer Sarah hem så då får vi se om vi hinner se en film innan hon ska gå och lägga sig igen eftersom hon börjar jobba kl 07 imorgon;) Gud vad hon kämpar på med tidiga mornar;) Skulle ju inte en annan orka;O

Ikväll är det ju Let's dance också ja:) Tråkigt att Agneta Sjödin åkte förra veckan tycker jag. Hoppas på att Willy ryker idag faktiskt. Tycker att han tar upp onödig plats.

Igår innan jag skulle sova så hörde jag ett konstigt ljud vid dörren i köket. Och vad ser man då när man går dit och kollar? Jo att Lasse den lilla idioten har klättrat upp och ställt sig på kanten högst uppe på dörren där det inte direkt är speciellt mycket plats;) Men var det nått Lasse sket i så var det väl att han kunde ramla ner när som helst;) Ja vad ska man säga söt är han ju i alla fall även fast han är dum:)

Nej jag funderar på frukost faktiskt. Ska bara orka ta mig upp först ur den varma sköna sängen.

Ha en bra fredag allihop:)

Tråååkdag.

Gud vad jag har långtråkigt! Ingenting på tv, inget händer vid datorn vilket känns lite blä. Om några timmar ska jag åka och jobba. Vet inte om jag är så jättetaggad faktiskt. Taggar mest pengarna som kommer efteråt;)
Ska dessutom åka buss idag och bussar är inte mitt favoritsätt att ta mig fram på direkt. Tar ju så sjukt lång tid plus att den ska stanna hela tiden också och att man inte får sittplats på 41:an. Suck. Haha mycket gnäll nu men dagen har börjat så tråkigt så då blir det lätt så;) 
Ska nog kolla lite på tv nu innan jag åker och se om det börjar nått bra snart kanske:)


Tisdag idag:)

Hejhej:) Sitter framför tvn och kikar lite smått på Sex and the city. Inte för att jag tycker det är bra för jag har faktiskt aldrig förstått tjusningen med det men utan för att jag inte orkar byta kanal;) Ska i alla fall om ungefär en timme åka iväg till jobbet. Sen efter jobbet så tänker jag bara slappa hela kvällen!:) Fantastiskt skönt är ju faktiskt det:) Sarah åkte till Hudiksvall imorse och blir borta ända till fredag vilket betyder att jag blir ensam och måste ta hand om puckokatterna själv;) Men det ska nog gå bra förutom att dom möjligen kommer gå mig på nerverna efter ett tag men dom är förlåtna för dom är ju så söta:D Låg i sängen imorse när dom kom och la sig bredvid mig båda två och ville mysa:D Sötnosar då!:D<3

Ska ta och läsa igenom annonsbladet nu innan jag gör mig klar:) Ha en bra dag gott folk:)

RSS 2.0